Képzeljétek, a lányom a múltkor déltől egészen estig elvolt cici nélkül. Több, mint 8 órát. Evett ebédet, uzsonnát, vacsit, és csak a lefekvési szopi volt már aztán este. Igaz, hogy szerintem marha keveset evett, de valószinűleg elég volt neki, mert nem jelezte, hogy éhes lenne. Nagyon jó lehet az anyagcseréje.
Valószínűleg kevesebb kaja kell neki, mint amennyit én elégnek gondolnék. A menüje délben kb. 1 deci leves volt, egy féldeci püré, néhány husifalatka, és három krumplikarika. Délután egy harmad körte. Vacsorára evett egy negyed üveg bébiételt és fél deci gyümilét. Ugye ez az ételmennyiség egy 10 kilós egyévesnek nem túl sok? Vagy csak én hiszem, hogy ez kevés? Valahogy úgy képzeltem eddig, hogy egy üvegnyi, azaz 2 deci bébiétel, az kb. egy ebédnyi mennyiség... viszont annyit sose evett még meg egyszerre, max egy felet, ha éppen kivételesen rá volt izgulva valamire. Na, mindegy, kevés, vagy nem kevés, neki szemmel láthatóan elég volt, majdnem egy napra. Délelőtt volt még két szopi, és szinte nulla reggeli...
Amcsi, kelkáposzta, kelbimbó, úgy tudom inkább 1 éves kor után javasolt. (Nem vagyok benne biztos.)
Puszika!
Yoan

. Bezzeg a kemény kekszet úgy tudja harapni, ill. a kenyeret is megeszi, csak a főzeléket nem.
Nálunk ment olyan kilenc hónapos kor körül, de mi hamar ettünk húsfélét minden mást is. Most viszont már nem szereti