Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telt a Karácsony!
Mi épp NYíregyházán vagyunk. Két hosszú úton már túl, még kettő előttünk. Réka jól bírta szerencsére.
Emma videóját már annyiszor megnéztem, megmutattam a családnak is, mindenkinek nagyon tetszik, ahogy elmeséli az oltást. Tényleg elég vacak lehetett az elmondása alapján... Én sose bírom megnézni nevetés nélkül
Éjjeli kelősöknek kitartás! RÉkánál is zűrös volt a Kari előtti pár nap, össze-vissza kelegetett, fél kettőkor enni kért, aztán óránként ébredt, cumit kellett dugdosni a szájába. De szerencsére ezt úgy tűnik letudta, mert 24-e óta angyalian alszik. f10-kor letesszük, és 6-ig durmol.
Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy napközben jól le van fárasztva a nagy rokonság által. DE ő napközben is sokat alszik. Szerencsére ebben rám hasonlít.
Szóval kitartás csajok, biztos néhány nap után helyreáll a "rend".
Kajával jól állunk, ismét van elég tejci, és ritkán torkollik a kajázás fejrángatásba. Mondjuk ehhez az is kellett, hogy átálljunk a ritkább evésre, most olyan 3.5-4 óránként eszik, de mondjuk volt már olyan, hogy 3 óra után farkas éhes volt. Annyi, hogy jobban figyelem, hogy mikor jelez. Eddig szinte órához igaztotta magát, hát mostmár nem.
A nagy vendégsereget tök jól bírja, ugyanúgy, mint a két unokaöcsi kiképzését is. Érdeklődve figyel, szerencsére bárki kezében elvan szinte. Sőt ha társaság van, és foglalkoznak vele, vagyis kimondottan őt szórakoztatják, olyan szinten felpörög, hogy úgy jár keze-lába mint a motolla, közben meg magyaráz. Édes, imádja mindenki.
A tükör most a kevenc nála: Széttárja a kezét, feltapad rá, és nyalogatja a szemben lévő babát, vagyis magát. És közben a fent említett motolla szitu.
3 napja pörög, társaságból társaságba járunk, itt most talán néhány nyugisabb nap következik. Anyumék, nagyimék, meg mi. Mondjuk így is megyünk még Keresztemékhez meg másik nagyszülőhoz, de az csak 1-1 óra. Mondjuk ma este szülinapi parti nálunk, úgyhogy megint fog pörögni.
Jaj, valaki még írta, hogy ma van a szülinapja! Hát neki is boldogat! Én ma töltöttem a 33-at... Hát, nem vagyok már fiatal
Átfordulást azóta nem produkált, gondolom még érleli egy kicsit. Hátról még nem fordult egyedül hasra, így én még merem a franciaágyon altatni napközben.
Na jó sok voltam, képeket majd később. További jó pihizgetést-családozást mindenkinek!
Panna