Remény!
De jó Neked, hogy találkoztál Rillával!

Már olyan kíváncsi vagyok rá!
Én már arra is gondoltam, hogy pl a kávéautomatánál lézengene aki fórumos és akkor tök könnyen rátalálhatnánk egymásra. Pedig én is sasolom ki lehet fórumos, de akikkel eddig beszélgettem, nem nagyon hallottak még róla.
Tegnap farmer volt rajtam, meg egy fehér ujjatlan pulóver, alatta fekete felső és lófarokban volt a hajam. Ott voltam a vérvételi szoba előtt. Te merre voltál? Kb egyidőben lehettünk a BMC-ben, mert 11-től 14-ig ott voltam.
Te most hol tartasz? Mi a következő lépés?
Rillu!
Nagyon-nagyon örülök, hogy még mindig Veled van a babó, vigyázz is nagyon rá
Vicky, Dita, Szöszi, Orsi
Köszi az együttérzést.
Tegnap leadtuk a mintát, ott áltunk az ajtó előtt, alig vártam már, hogy meglegyen a teszt eredménye. Messziről láttam, hogy egycsíkos, úgyhogy akkor már nem voltak illúzióim. Fel is írta a doki a gyógyszereket, úgyhogy kezdődhet a szuri egyből. Kezdek már kicsit belefásulni ebbe, pedig még a doki is azt mondta, hogy meg volt győződve, hogy sikerülni fog. Talán most kezd kijönni rajtam ez az egész hercehurca.
Bikmakk!
Örülök, hogy nincs komolyabb baj. Olyan parás lehet ez az egész, nem is tudom hogy lehet bírni idegekkel ezt. Kitartást kívánok és nyugi, a baba Veled akar maradni
Babszika!
Dehogy vagytok bolondok

Szerintem tök jó, hogy a párod is ennyire beleéli magát a dologba. Legalább jó helyre kerül majd a kis csöppség.
Képzeljétek, tegnap bent volt egy házaspár 6 hetes babaával, megmutatni a dokinak. Hogy milyen éééédddes volt.....

Annyira látszott rajtuk, hogy nagyon-nagyon boldogok. Talán az ilyenek adnak erőt a folytatáshoz