A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindolanda! Rugó tudja: mindenhol jó, de a legjobb otthon! :wink:

Én ma kivittem Zsozsit a teraszra (hetekig nem voltunk levegőn a folyamatos betegségek miatt).
Szegénykém. :) Jó érezte magát, de egy perc alatt borvirágos lett az orra, a pofija, folyt a nózija, ömlött a könny a szeméből.... Nincs hozzászokva a mínuszokhoz.
Fél óra kezdetnek nem is volt rossz.

Timi26! Gratulálok a babához! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Bercó alszik öt óta, én is pihiztem vele kicsit. Jut eszembe, tegnap nem is jelentkeztem be, de jól kivoltunk. No, a vasáranapi éjszaka valami szörnyűre sikeredett. Már 11-től indult a buli, valamikor 4 után tudtunk kicsit aludni. Szegény kicsi manó alig kapott levegőt, dobálta magát, sírdogált, stb. Reggel aztán elvittük a dokibácsihoz, aki azt mondta, látszik,hogy van valami, de tiszta a tüdeje, a légútjai, nem avatkozna be jobban. Elmeséltem, hogy miket adtam, rábólintott és azt mondta, ő is ezeket javasolta volna. Olyan jó érzés volt, mert amikor meséltem, hogy ahogyan kezdődött nálam, már egyből megemelt cseppszámmal adtam a Cebiont a gyereknek, nagyokat bólogatott. Aztán meg jól bevásároltunk a patikában, mert Dávid is taknyos, sőt tegnap du-n már apa is kezdte. :twisted: Gergő jól van, de ő meg a barátjáéknál van. :wink: :lol:
Ma itt volt Dóri, ők is betegek mindannyian. Csak remélni tudom, hogy nem tőlem kapták el ők is. :oops:

Úgy néz ki Gergő marad a barátjáéknál, Dávidot elrabolják Dóriék, így édes hármasban szilveszterezünk holnap. Legalább akkor fekszünk le és alszunk el, amikor akarunk. Sok volt mostanság a jóból. A Kedves azt mondta, így ne nagyon főzőcskézzek, még nem tudom mit fogok összeütni, de szerintem nem lesz semmilyen extra dolog. Tegnap a dédimama beállított egy tortával, így nincs értelme puncsosat sütnöm. Majd máskor. Viszont van itthon lencsém, azzal kezdeni kellene valamit. :roll:

Regi!!!!! Ma én is hortobágyit csináltam. Az a Dávid kedvence. Nagyon jó tud lenni, de annyi macera van vele. Csak kivételes alkalmakkor csinálok neki. Szeli egy tündér. Azta, mennyire hasonlít nagytesó az apukájához. :shock:

Vindo! De jó, hogy megérkeztetek. Már éppen hiányolni akartalak. Rugó nagyon cukkancs, tényleg milyen szép helyen lakott a Kedvesed! Furcsa lehet Nektek itt a rónán. Lehet, hogy csak mi, akik a nagy pusztasághoz vagyunk szokva misztifikáljuk túl a hegyeket? Nemtom, de egy biztos gyönyörű a vidék. Rugó nagyon ügyi a járással. Kesztyű :lol: :lol: :lol:

Gremese! Szépen haladsz!!!!!! Na ilyesmire mondta nekem a doki, hogy szűk kétujj. Bő kétujjnál burkot repesztett Gergőnél. Szerinte kétujjnál már bármelyik pillanatban engedhet a burok.
Hú, tényleg nagy a cidri kint. Mi is kikisértük Dórit, lementünk testületileg, alig bírtam ki azt a 10 percet is. De most van itt az ideje, most legyen hideg, ne júniusban.

Timi! Gratulááááálooook! Jó egészséget, sok boldogságot a fiatalembernek! :lol:
dmaggie

Sziasztok !

Csak egy gyors kérdés.

Ádi reggel óta lázas az ínye ahol már kint vannak a fogak tök pirosak.
Most délután 2-kor adtam neki nurofent és 5-kor 39 volt a láza.
Mit adjak neki ?

Holnap megyünk a dokihoz.

Este írok bővebben.

Puszi mindenkinek.
20200310173350

Maggie - jaj, ez a betegeskedés rosszul hangzik. De a szilveszterezés hármasban már jobban :wink:

Amúgy Gáborék faluja tényleg nagyon szép. Tőlünk kb. 6 km-re van, így biciklivel, de akár gyalog is átjártunk kiskorunkban. Az egész egy tájvédelmi körzetnek nyilvánított erdőben helyezkedik el, és három halastó is "működik". Meg van egy csomó vad, és persze vendégházak.
MOstanában kezdték felkapni, a régi házakat már hollandok meg budapestiek veszik meg.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Mi is megvagyunk ám, csak kicsit sűrű volt a program így az ünnepek alatt. Jöttünk mentünk voltunk itt is ott is :) és mi is sok finomat ettünk.

Olvasni olvasok, de most nem jegyzetelek, mert arra már nem jut idő, meg persze szurkolok Mesinek.

KépKép
KépKép
fleur

Képzeljétek, Szeli ma egész nap nem aludt... :shock: 6-kor már kezdett álmos lenni, fél 8-kor már nem bírta tovább, de most megint mellette kellett feküdnöm, míg elaludt (max 2 perc ;)), különben nagyon sírt.
Egész nap jó kedve volt, pörgött ezerrel! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok,

megjöttünk mi is, de kész horror lett a szuper kis rendszerünk. Lizi lent 4 napig nem aludt. Éjjel hébe-hóba, 1 órát igen, 3-at nem és így tovább. Nappal meg semmit. És a durva az volt, h nem is mutatta, h fáradt. Pörgött fáradhatatlanul, lépcsőn föl és le. A 3. napon már elvittük délután kocsival, hátha ott alszik. Hiába ájult be rögtön, fél óránál többet nem tudott aludni.
És ami extra durva, h mióta itthon vagyunk sem javult meg. 2 hete még itt írtam a szuper önálló elalvásáról (ami kb 3 hónapja tartott), na most már semmi nem megy. NAPPAL NEM ALSZIK napok óta egyetlen percet sem. 15 hónaposan még kicsit korainak tartanám ezt. Ma is déltől 3-ig próbáltuk altatni, de rájöttünk, h semmi értelme, mert még du 5-kor sem volt álmos. Este üvöltve ájul be (ányá-ányá-ti-ti-ti (=ki az ágyból), alszik reggelig, aztán húzza egész nap. Nem hiszem, h ez jó lenne neki, mert este fél 7 után már alig bír állni a fáradtságtól és extra nyűg. És persze egész nap együtt kell vele játszani, egyetlen percre nem hagyhatom ott... :roll:
Jaj, istenem, hát örökre elromlott a gyermekem 4 nap miatt??? :shock:
Gondoltam itthon végre kipihenjük a karácsony fáradalmait és éjszakázásait, de hiába... :cry:

Sajnos a karácsony se úgy sikerült, ahogy terveztünk, végül melegítőnadrágban, Lizi pisis pelusban, harisnyában, patakokban ömlő könnyekkel és porszívóval a szoba közepén bontottuk az ajándékokat. Mondanom sem kell, h kép nem készült egy szál se...
Na mindegy az ember tervez, a gyermek meg végez. Most lassan másfél év után már jó lesz, ha bevésem az eszembe a legfőbb szabályt. :? :D

Megpróbálok visszaolvasni.

silka
silka

Helló, Lányok!

Drágák vagytok, Őszibarackom köszöni a kedves szavakat!

Regi, bocs a Szeliért vagy Szeli, bocs a Regiért? ;-)) Amúgy nem először kevertem össze a neveteket... :-) De hogyhogy nem hallgatsz a Szelire?! ;-)))) (Ja, én meg az Ádámra nem hallgatok...)
Szeli tuticsinos volt az ünneplő ruhájában! És örülök, hogy jobban van!

Gremese: területi fülészet :-)))))) Örülök, hogy Zsozsika jobban van! Te is jól vagy, mert humorod a régi. ;-)
Tök jó, hogy Gegi már beékelődött, én ugyan hiába vártam arra Ádónál, csak nagy sokára történt valami... nyákdugó nálam nem volt, jött kapásból a magzatvíz, mintha öntenék... de úgy örültem, hogy nem kell burkot repeszteni.
Épp én is azt akartam javasolni Nektek szülésmegindításra, mint Viranka, de aztán látom, hogy jan. 9-et akarod, akkor majd 8-án térünk erre vissza. :-)
Remélem, a Péterfyben nem az a nagydarab dokinő vizsgált meg Téged, aki engem a szülés éjszakáján... hát, neki a jóisten kedvességből és empátiából nem sokat adott.

Vindo: Rugó-képek :lol: És ez az édes-komoly ábrázat! :-) Látom, Ti is 2 sapiban nyomjátok (én olyat kaptam idén, ami enyhén kicsi Ádi fejére, a másik nagy, a kettő között nincs más lehetőség).
Nagyon szép helyen voltatok!
Nem csodálom, hogy Rugó nehezen viselte a változásokat... Ádó mostanában mindenkitől sírva fakad, aki nem elég ügyesen közelít hozzá, össze-vissza alszik el este és ébred reggel, pedig itthon van...

Panndi: gyógyulj meg nagyon hamar!!! Úgy sajnálom, hogy ennyit vagy rosszul a terhességed alatt és akkor még ez a ronda vírus is!

Ágica: de sajnálom Petrust és Titeket is! Mielőbbi jobbulást mindannyiótoknak! Tudom, az anyai szív nagyon nehezen viseli a picik betegségét... Petrust amúgy igazán elküldhetnéd majd hozzánk, hogy mutassa meg Ádinak, hogyan is veszik be a profik a gyógyszert. :-)

[b]Timi26:
szegény kis Vikdan, remélem, sose lesz többet fülgyulladása! Az újszülött babácskához szívből gratulálok (fotót ha tudsz, pls, rakj fel, persze csak ha a szülőket nem zavarja!)

Maggie: ez a hármasban való szilveszterezés nagyon jól hangzik! :-)

Fleur: aztán képeket is hozz!

No :arrow:

Kép
Kép
irina

Legelőször is egy tábla:

A lottó 5-öst rátettem volna, h ebben már nem lesz benne Gremese... ...és a végén még kivárja az idejét a fiatalúrfi :D

Kép

silka
silka

Sziasztok!

Voltunk 4D-n, és már tuti, hogy Zsófinak kishúga lesz :lol: :lol: :lol:
Amúgy minden oké, én továbbra is szarul, így most csak ennyi :?
Vendég

Maggie: a fontos meg nem lemaradt, bocsánat: további jobbulást Nektek!!!

Silka: úgy sajnálom :cry: De mivel annyi minden változik a kicsiknél, én hiszem, hogy Lizinél nem fog ez a nagyon megterhelő rendszer sokáig megmaradni! Karácsonyi pillanatkép... hát, ha vigasztal, én sem tudok egyetlen percre sem semmit csinálni (ez komoly), Ádi nem hagyja (kivéve, ha leviszem a szüleimhez, akik úgy ugrálják körbe, hogy csak na, azt szereti persze). Én ezt rettentően furcsállom, és rém kiakasztó.
Reménykedjünk jobb időben, addig meg sírjunk összeborulva ;-)

Kép
Kép
irina

Na tényleg utolsó: Panndi, szívből gratulálok a kislányhoz! :D

Kép
Kép
irina

Panndi! Ezzel nekem nem mondtál újat! :wink: Gratulálok! :D

Silka! Zsozsinak is volt két napja, mikor totál nem aludt napközben. Én meg kiakadtam, hogy ez marha jó lesz így két gyerekkel, hogy az egyik nem alszik semmit napközben. Erre harmadik nap visszaállt a rend, és újra durmol kora délután 1,5-2 órát.
Boszitopik! +++++++++++++++

És így van, ember tervez... Én sem gondoltam volna, hogy karácsony másnapján az ügyeletes fülészeten kötünk ki...

Köszi a táblát!!! Én is úgy gondoltam, egy pár hete, hogy a tábla Gegi születési adataival lesz kiegészítve, és drukkolhatunk a következő kismaminknak...

Irina! A mi naptól Zsozsi is meg tudná mutatni, milyen bevenni a kanalas orvosságot.
Idáig nagyon drasztikus voltam, mert lefogtam a kezét, belekentem a szájába, majd az állkapcsát felfogtam, hogy nyeljen. (Ez van, ha be kell venni.)
De mindig megbeszéltem vele, hogy muszáj, ettől jobban lesz, meg finom (tényleg édes), és ma reggel két hüppögés között önként megette a kanálról. És este is. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! A rendelőben vizsgáltak, nem a Péterfy-be járok NST-re. De máshogy vizsgált ez a doki, megint jött egy kis zselés-nyákdugesz izé. De csak picike.

Kép
Kép
Kép
gremese

Újra itt :)

Szuperédesek a képek! Karácsonyi üdvözlősek, karácsonyfa mellett összebújósak, kirándulósak,

Kicsit megkésve :oops: , de még 8 napon belül Boldog névnapot az Éváknak, Ádiknak!

Viranka
, nálunk is a naptár volt a sláger. Anyukám konkrétan azzal kel és fekszik. :D Úgyhogy jövőre Veletek ugyanitt :D :D :D Persze, ha a férjed jövőre is vállal ilyeneket.

15 hós oltás: basszus, itt minden babát kiütött ez a szuri? :shock: :cry: Csak mi úsztuk meg, vagy van még valaki, akinek meg se kottyant? Lányok, akik még nem adattátok be: van remény, h sima ügy lesz

Regi, váltott lábbal toporzékolva sivalkodik, mikor meglátja a szirupos fecskendőt. Ilyenre gondolsz? :D

Móni, ennél szebb ajándékot nem is kérhet az ember! Megértem, h pityeregtél. Micsoda vagány szerkóban nyomta Gréti! Xilofon nálunk is befigyelt a karácsonyfa alatt, a készlet többi részét névnapjára már megkapta :)

Nyákdugó: mint az előttem szólók írták: kocsonyás, kissé rózsaszínes. Nekem hajnalban kezdett folyni, és este mentem szülni. Emlékszem anno 1 oldalon keresztül taglaltam Nektek (szeptember 7-én), h még mindig csak jön és jön. :D :D :D

Ez a Szeli/Regi névcsere jó volt! :D Már nekem is kellett javítanom a hozzászólásomban. :lol: Ja és eszembe jutott egy régi sztori: középiskolában egy haverom becenevet adott nekem, ami egy teljesen más női név volt. Mivel a szülei így ismertek meg, ők is így hívtak. 5. év végén ballagás, én rohantam előre, szüleim pár lépéssel mögöttem jöttek, erre az osztálytársam apukája leszólít. Anyukám utólag mesélte, h a frász jött rá, mikor egy vadidegen 50-es pasi egy számára ismeretlen néven kiált utánam és én hallgatok erre a névre. :shock: :shock: Jót röhögünk rajta a mai napig! :D

Panndi, vigyázz magatokra, a Calici nagyon gáz! Dokid nem fektet kórházba?

Játékszelektálás: 2 havonta tutira megcsinálom, mégis állandóan tele a nappali. Holnap elugrunk az Ikeába még 2 tárolóért. Már ha meg lehet közelíteni, tegnap 2 sávban kb 20-20 autó lógott ki a felszínig az Örs mélygarázsából :shock: Hát igen plüss: nálunk nagy kedvenc és ez foglalja a legtöbb helyet. És persze, mikor eltüntetek néhányat, akkor 1-2 napon belül tutira kitúrja a tároló aljából... :D

Timi26, gratula a legfiatalabbnak és a családjának!

Vindolanda, látom szintén zenész! :? :D Nektek sikerült itthon visszaállni a régi kerékvágásba?

Panndi, gratula!

silka
silka

Panndi, javítottam, just 4 U! :D

Kép

silka
silka

silka, köszi :)
Dokim nem tud a betegségről, gondoltam, pár napot várok még, azt ígérte a háziorvos, pár nap alatt végigfut rajtam :roll:
Vendég

Panndi, gratula a jó eredményhez és a kislányhoz!!!

Silka - igen, magától visszaállt itthon a rend szerencsére, de otthon vért izzadtunk. Szerintem is pár nap alatt rendeződik a helyzet. Mikor olvastalak, mintha magunkat láttam volna. 11-kor még lépcsőzni akart Rugó, Gábor szülei már régen aludtak, mi meg ott rohangáltunk :wink: A lényeg, hogy a karácsonyon túl vagytok...

Emese - hú, Zsófi nagyon ügyeske, és szegény meg is értette akkor az orvosság lényegét. Szorítok Nektek, hogy érjen már véget ez a tortúra. Állandóan beteg szegény - herpesz, 15. hós oltás, most meg ez :? Csak hogy kipihenhesd magad a szülés előtt. De ha most minden betegséget letudtok, akkor Gegi születése után már csak az éjszakázás marad.

Egek, hogy mekkora karikák voltak a szemem alatt a szülés utáni képeken.

Irina - igen, két sapkában nyomulunk. A téli nagy egy kicsit a fejére, az átmeneti viszont jó. De olyan jól megnöveli a fejét, hogy a téli már nem csúszik bele a szemébe. És valamelyik fülvédő csak a helyén lesz :wink: Ádinak is lesznek majd jobb periódusai, amikor úgy fogsz dolgozni mellette, mint egy Duracell-nyuszi :wink: Rugó amúgy hajlamos arra, hogy ha más is itt van, mindenkit leköt egyszerre, de ha magamban vagyok, érti a helyzet lényegét, és javában teregetek-porszívózok-rendet rakok mellette. Csak a mosogatógépet nem tudom pakolni mellette, őrült vágyat érez, ha nyitva látja :lol:

Mai gyerekjáték - konyakmeggyes bonbon, amiből hiányzik három szem. Kb. 20 percig rendezgette a sorokat :roll: :D

Kép
vindolanda

Gremese!

Hú, nagyon izgi!!! Szilveszteri babára gyúrsz? Szorítok!!!!

Többi pocakos hogy érzi magát?

Timi26!

Írtam karácsony előtt e-mailt, megkaptad?

Iszonyat kevés időm van lányok, ne haragudjatok, kedden lesz a jegyespárbaj és én vagyok a szervezője. Nagyon nagy durranást csinálunk és iszonyat munka és energia van benne. Majd teszek fel képet a www.mondjigent.hu honlapomra. Utána ígérem jövök!!!!

BUÉK mindenkinek!!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Szilveszteri menü: már 3 órája sül a sólet, mivel holnap reggel apa megy szolgálatba és csak egy év múlva jön haza. :lol: Mindennel egy nappal hamarabb kell elkészülnöm, hogy ő is tudjon finomakat enni. Szóval éjfélre készen lesz a sólet, utána kezdem a túrós és az almás rétest sütni. A mézes-krémes már tegnap elkészült, pont holnapra puhul meg. Lesz virsli és 1-én lencse is. Szóval készülök, de időm az nincs rá, most is fél 9-re értem haza. Nem baj, lesz ez még másképp is!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok !

Hát sajna semmit nem javul Ádi.
Este 9-kor letettem aludni és fél 11-kor már nyekerget.
Sajna éjszaka is 39 fokos láza volt. Adtam neki szirupot aztán az egyenesen landolt a földön a vízzel együtt amit elötte megivott.
Tegnapi nap annyival jobb volt, hogy evett kanalasat a tápit nem fogadta el.
Most viszont reggel semmit nem fogadott el.
Nurofen és kúp keverékét kapja.

Mesi : a c-vitamin ampullát azt csak tegyem bele simán a vizébe ?
Tegnap kaptam recept nélkül a gyógyszertárba és most nagyon gondolkozom, hogy hogyan adjam be neki.

Tökre kivagyok már alig várom, hogy megnézze a doki néni és adjon valamit amitől ez a fránya láz lemegy.

Na lépek is pihenni mert éjjel összesen ha 3 órát aludtam akkor most sokat mondtam.

Minden betegeskedőnek jobbulást.

Szép napot mindenkinek.
20200310173350

Jó reggelt :lol: :lol: :lol:

Viranka amikor olvastam, hogy "Mesi írta" hírtelen arra gondoltam, hogy beindultak a dolgok és hamarosan látunk Gegi fotót. :lol: :lol: :lol:
Aztán láttam, hogy nem :roll:

Timi gratulálok az új családtaghoz.

Silka sajnálom az alvás mizériátokat :( :(
szerintem is pár nap és rendbe jön minden.
Meg kell értenie, hogy most újra otthon van, veletek.

Nálunk is van alvásgond amúgy :(
Anyuéknál egy ágyban alszunk és Gréti is nehezen áll vissza.
1 éjszaka volt csupán, de még most is mellette kellett maradnom :?
fél 8-kor elaludt és fél 11-kor rájött, hogy nem vagyok mellette.
Áthívott és nem is engedett el.
Álmában kapaszkodott belém :shock:
Már csak pár nap és mi is visszaállunk, de már várom.
Kicsi lány ugyanis rugdos :?

K.Timi ha a nurofen nem vitte le a lázat akkor adj neki nyugodtan kúpot
2 óra eltérés minimum legyen a két különböző gyógyszer között.
jobbulást Ádinak.
Fogzástól lehet ennyire magas láz :?:

régi játékok pár csörgő és rágóka oda lesz adva a sógoroméknak, márciusban születik a kisfiuk. De, hogy a többi milyen sorsra jut? Apa azt mondta kell nekik egy szoba (Regi :lol: :lol: )
Szerintem meg fogok majd belőle elajándékozni.

Apropó ajándék.
23.-án becsöngettek, hogy egy kicsi lánynak gyűjtenek karácsonyra. Tegyem széppé az ünnepét és adjak pénzt, Mondtam, hogy pénzt nem tudok adni de várjanak egy kicsit szedek össze ruhákat és játékokat a kislánynak biztos örülne neki. Erre azt mondták mérges pofával, hogy az nem kell és elmentek :shock: :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

KTimi! Nyugodtan öntsd az ampullát az italába! Szorítok!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

lmóni! Kicsi lánynak karácsonyra.... Na persze.... :evil:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok, ma extra pihizős napot tartunk, nyugalomra vágyunk.
Tegnap Péterke este már iszonyatosan nyügi lett, ami rá mostanság nem volt jellemző, szerintem már teljesen zavarja ez a sok ember körülötte.
Ma már igyekszem alaposabban visszaolvasni, de Mesi még egyben van:-)
Élvezzétek ki még az év utolsó napját hármasban, mert jövőre már négyen lesztek :wink:

Nálunk már kibújt az eső szemfogacska felül és az alsó is már nagyon fehérit, de mellette a másik kettő is nyomul kifelé.

Hogy vannak a szilveszteri babonák??? mit nem szabad ma csinálni???

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Én azt olvastam (mikor Szeli lázas volt, és találgattam, mi baja), hogy kimondottan a fogzástól nem lehet lázas egy gyerek, hanem ott van valami betegség! Viszont a láz miatt elkezdenek kibújni jobban a fogacskák!
Nekem lázcsillapításra most a Nurofen kúpot ajánlották (egy barátnőm, nekik bevált)! KTimi!

Silka! Szerintem is visszaáll majd Lizi!!! Szeli sem aludt tegnap napközben, most mégis időben lefeküdt (ebéd után)... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

LMóni! ... hát biztos nem kislánynak kellett a lóvé... :evil:

Játékok: Én amit nem szeret Szeli, de jobb minőségű, szerintem felteszem a teszveszre. Néhány rágókát, ilyesmit megtartok, hátha egyszer majd... :roll: A többit meg vagy elajándékozom vagy beadom a vöröskeresztnek. Már idegesítenek, nem tudom hova tenni...
A ruhák is már 3 nagy dobozt elfoglalnak, pedig 68-asig kaptunk egy csomót kölcsön (már visszaadtam), és a mieink közül is sok kölcsön lett adva (tehát nincs is nálunk)... :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

KTimi! Azért írom a Nurofen kúpot, mert ha a Nurofen szirup kijött Ádiból, attól a kúpot adhatod szerintem! Az a biztos!

Kép

Kép
regcsiken14

Mi kettesben leszünk szilveszterkor (mármint Szelivel). Apa kitalálta, hogy a haverokkal lesz... :evil: Mindig keresztbe szervez...

Kép

Kép
regcsiken14

Drága Lányok,

Mesi miatt benézek mindennap, de nem nagyon olvasok, mert mindig megyünk, vagy jönnek hozzánk.
Ahogy nagyjából látom jól telt mindenkinek a karácsony, a betegségeket, nagyon sajnálom, mindenkinek gyors gyógyulást.

Mesikém, jaaaaaaj

MINDENKINEK NAGYON-NAGYON BOLDOG, SIKEREKBEN, SZERETETBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok Lányok!
Kicsi fiam durmol, ha felkel, később folyt. köv. :wink:

Lmóni!
Ez a pénzkéréses sztori durva! :evil: :evil: EZért nem adok soha becsöngető (utcai) kéregetőknek. Ha úgy érzem, hogy van olyan, akit /amit szívesen támogatok, akkor inkább utalok egy "hivatalos" bankszámlára. Csak az a fájó, hogy az ember mindig lelkiismeretfurdalást érez, amikor valaki kér, de nem tud vagy akar adni neki. Mondjuk a legtöbben pont erre hajtanak! :evil:

Silka!
Köszi a táblát. Tök jó, hogy mindig gondolsz rá! :lol: Egyébként az én aktuálisom : uh: jan. 9
Nagyon sajnálom, hogy így felborult a rendszeretek.
Nálunk is borulóban, de szerencsére pozitív irányban. Botond majdhogynem végigaulussza az éjszakát. Max 1-2 szer ébred. Ez nálunk irtózatosan nagy szó!!!
Viszont a reggeli tépszert 6 körül már kiköveteli. Eddig 7-8 körül kapta.
:arrow:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Halihó!

Bercó alszik, melegszik, készül az ebéd, így van egy kicsiny időm.

Látom, Ádám is betegeskedik, mielőbbi jobbulást neki. Én is csak a kúpot tudom javasolni, magas láznál én nem is próbálkozom sziruppal. Kíváncsi vagyok mint mond az orvos, én sem gondolnám, hogy csak a fogzástól ilyen magas a hője.

Petrának is mennek a gyógypusszancsok!!!! Sőt az egész családnak, ahogyan látom. Szegénykéim, teljesen átérzem a helyzetet. Éééés igen, Ágica, az óvodai felvétel követelménye a szobatisztaság. Ráér még Petra, meg a többiek is, a nyár viszont tényleg a segítségünkre lehet majd. :wink:

Anikó! Hogy Te milyen kis ügyes vagy! Szoktál aludni is??? Majd tudasd kérlek, hogy sikerült a vetélkedő. Marci legénynek meg puszit küldünk!

Irina! Ádót meg meg sem dicsiztem tegnap, ilyen egy lukas agyú némbert!!!!! De mindig rácsodálkozoma finom vonásaira, az okos kis tekintetére. Tényleg őszibarack. :lol:

Silka! Hú, ez a mizéria!!!!! Nem is csodálom, hogy kivagy. De szerintem is változni fog, visszakapod a kis tündérkédet.

Panndi! Anyáááám! még ez is!!! Próbálj meg rágcsálni mindig valamit, legalábbis nekem anno ezt tanácsolta az orvos. Mindig v.milyen rágcsa icipici mennyiségben. Jobbulást Drága! Óriási gratula a kis hölgyhöz!!!!

Móni! Ez durva!!!! A fene a jó dolgukat az ilyeneknek. Pénzt én sem vagyok hajlandó adni, viszont most is kitettünk néhány télikabátot (velünk szemben hajléktalanok szállója van), egy pillanat alatt eltüntek.

Emese! Hogy vagy???? Éjszakák???

Regi! De jó, hogy ismét a régi Szeli, bár nála nem tartott hosszan.

Az éjszakánk tűrhető volt, kétszer ébred Vacakocska. Nekem viszont nagyon fáj az arcom, infrázom, iszok köptetőt, aztán majd látjuk. Szerintem én többször is benézek majd a nap, illetve az éjszaka folyamán. :wink:
dmaggie

Sziasztok Lányok!

Vagyok én is, csak a szokásos nem alvások készítenek ki egy kicsit. Minden éjjel fent vagyunk, a tegnapi csúcs volt, inkább nem is részletezem. Napközben semmi baja, jó kedve van, jön-megy ezerrel, de éjszaka... :(
Én is csak ténfergek most, férjem este dolgozik, úgyhogy nem lesz semmi.
Ha már nem jönnék addig, mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk!!!

Kép
aniko15

Sziasztok!

Visszaolvastam, de hozzászólni nem tudok.... Zétim extra nyűgös ma. :( Nagyon nem tetszik nekem...

Betegeknek jobbulást!!!!!

Mesi hajrá, következő tippem a péntek. :wink:

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!!!!

Kép

Hátha tudok még idén jönni, nem tudom mi van manóval. :( Talán a foga... Éjszaka szorosan átölelt és úgy aludt.

Sok puszi mindenkinek!!!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Csajok ki lesz itt este??? én leszek, mint tavaly :wink:

Heni
KépKép
heni81

Heni szerintem én is

KépKép
Kép Kép
l.móni

szerintem én is leszek.
ugyanis balázs dolgoz, anyummal tévézni fogunk. vagy aludni.
bár botond extra kiborító ma. semmi az égvilágon nem jó. gyakorlatilag egész nap cipeltetné magát. :cry: í

a szilveszteri menü nem volt semmi különös: kaszinótojás, tésztasaláta, sült hús. holnap pedig lencse lesz, természetesen. :wink:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Boldog Új Évet Mindenkinek!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Na ez jó hir csajok:-) akkor kicsit chatelhetünk:-) mert a tvben nem lesz semmi szokás szerint :cry:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok.

Hát, Mesi, a mai tippem sem jött be, úgy látom. Én már nem is találgatok többet, lemondok a csokiról a kétszeres kudarc miatt.

Délelőtt bankban voltunk, meg vásároltunk még egy utolsót az évben. Aztán Rugó elaludt, és éppen most kelt. De ez alkalommal Gáboron nyúlik - mert ébredés után negyed óráig pátyolgatni kell a lelkét.

A fenyőfánknak elkezdett hullani a levele :evil: Ha hozzáérünk lepereg egy csomó. Na, meg Rugó is kajával sétálgat, így állandóan porszívózunk.

Azon gondolkodunk, hogy kiugrunk majd a főtérre este. Bár nem tudom vannak-e programok vagy forralt bor :roll: Tavaly csak filmeket néztünk. Előtte meg terhes voltam, így akkor is nagy volt a buli :roll: Nem tudom, mikor lesz olyan jó kis szilveszterünk, mint a régi szép időkben :roll:

Olvasom, hogy sok baba nyűgös, meg bújós. És nem alszanak. Mindenkinek kitartást. TUdom, milyen rossz, pláne, ha egyedül van az ember.

Regina - hát, ezt a párod jó kitalálta. Én nem is tudom, mit szólnék, ha Gábor bejelentené, hogy elmegy, mi meg maradunk szilveszterkor. Azt hiszem, azt nem tenné zsebre :mrgreen:

Na, jó lenne enni valamit, szerintem mindjárt feltúrom a spájzot meg a konyhát. Csokit akarok enni vagy bonbont.

Ja, Gábor vett az egyik nagyáruházban valami fura - általam még nem látott - gyümölcsöt, az volt ráírva, hogy pomelo (vagy mi). Na, hát ilyet sem veszünk többször, de lehet, hogy csak rossz volt a szállítmány. Vagy csak koktélokban használják? Mert csak úgy magában nem eszegetném, az biztos.

MOst már léptem, éjszaka én is netközelben leszek. Természetesen.

MIndenkinek boldog új évet kívánok.

V.

Na, megnéztem a wikipédiát, pomelo a gyümölcs, és tényleg létezik.

Kép
vindolanda

Hello Lányok,

én is vagyok/leszek vmilyen szinten.

Anyósom átjött, unokázik. Mi meg 1-2 órára átugrunk majd egy szomszédunkhoz.

Gyorsan neki akartam állni vasalni, de kislányom megvétózta, üvöltve kapaszkodott a lábamba, mikor meglátta, h hozom a deszkát. Vasalás ugrik 2 napot, ugyanis holnap nem fogok, mert Heni, amit én ismerek babona: amit elsején csinálsz, azt fogod egész évben csinálni! Tehát lányok holnap semmi házimunka! :D :D :D

Sense, férjed mit csinál, h ma is dolgozik? :shock:

Kaja: semmi, csak virsli (halálra zabáltuk magunkat az elmúlt 1 hétben), de azt legalább cifrázom leveles tésztában, holnapra meg anyósom főzött lencsét.

BUÉK mindenkinek!

Kép

silka
silka

Sziasztok!
Mindenkinek boldog új évet kívánunk!
Magdi és a fiúk

Kép
zebibaba

Azt is akartam írni, hogy a Tescoban 50%-kal le vannak árazva a babaruhák. 1000 ft-ért lehet kötött pulóvert, bársonynadrágot stb. venni.

Kép
vindolanda

Halihó!

Bercó megint alszik. Tényleg beteg lehet, ilyen sokat nem szokott aludni. :roll: Pedig ma már az orrocskájából sem igen tudtunk sok dolgot leszívni. Szerintem jobban van.

Anikó! Dávidkád alvása :cry: :cry: :cry: Jól kilehetsz. Sok vizsgád lesz?

Kaja: sütöttem egy kis sajtos rudat, most sül a baconba tekert máj, a tésztasali már készen.

Szerintem én is itt leszek, főleg meg, ha Bercó már elaludt, legalábbis ha bírom.

Vindo! Én ilyet még nem is hallottam. :roll: :oops: Én is gondolkodtam azon, hogy menjünk el sétálni, de olyan nagy a cidri, meg nem is vagyunk valami jól. De majd meglátjuk. A programot nem tudom, de a forralt bort én is megkóstolnám. :lol:
dmaggie

Szaisztok

Boldog Újévet mindnekinek!! :)

Betegecskéknek jobbulást!!

Sense: Lehet valami a levegőbe mert Petra egésznap a gatyámba kapaszkodik :) Pár napja még arról panaszkodtam hogy le se ejt :D

Silka: Lánykád megóv a házimunkától :D

Olyan kis büszke vagyok Petrára kint voltam a konyhában és mondtam neki hozza ki a hajcsatomat és mutattam neki hogy itt szokott a hajamba lenni.Elindult érte mondtam is magamba ha azt hozza ki nem fogom elhinni.És 2 mp múlva nyújtotta a kis kezével teljesen elájultam a büszkeségtől :oops: :lol:

Hoztam egy pár képet igy vegyesen 8) :D

Kép Hajmosás után

Kép Bamba :)

Kép Tesómmal :)

Kép Csak kényelmesen :)

Bocsánat ha sok voltam :)

Kép

Kép
agica1126

Ágica, ne bomolj! Dehogy volt sok, sőt..... Nagyon ügyi Petra. Tényleg olyan édesen megértenek már mindent. Petra egyébként tüneményes a képeken. Tesóddal meg nagyon hasonlóak vagytok, azt hittem Te vagy az. :oops: :lol:

Gremese! MI van mááááár! Tessék jelentkezni!!!!! A januáriakhoz sem írtál néhány órája. :wink:
dmaggie

Maggie: ikrem :D Csak ő vagy 20 kilóval könnyebb 8) :oops:

Kép

Kép
agica1126

:oops: :oops: :lol: :lol: Nem is tudtam, bár lehet, hogy már írtad, csak én nem figyeltem. De így már értem. :lol: :lol:
dmaggie

Maggie: Nem lényeges :D

Meryke: Küldtem e-mailt!!! :D

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok

Voltunk doki néninél.

Hát sajna nem jó hírekkel.

Hólyagos torokgyulladása van Ádinak ami ráhúzodott az ínyére azért van bedagadva az is.
Ráadásúl vírusos.

Kapott ecsetelőt amit kaja elött kell beadni neki. Elzsibbasza a száját és akkor talán fog tudni enni.

Kb 4-5 napig tarthat a láz. ( már túl vagyunk kettőn )

Még jó, hogy a párom itthon van én egyedül nem bírnám.

Aludni is max 1 órát alszik ami azért is rossz mert nem pihen és ettől elég nyügike.

Sajna nagyon kivagyok ez miatt lelkileg.
Ádi még soha nem volt ennyire beteg sőt eddig kb 2-szer volt láza az is az oltások miatt.

Nálunk semmi kaja nincs nem volt időm semmit csinálni.

Holnap husilevest csinálok Ádinak remélem azt megeszi majd.

Szerintem én is leszek.

Na lépek kicsit pihizek mert Ádi alszik épp.

Puszi mindnekinek és Boldog új évet.
20200310173350

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?