Fanni, Igen fiatal anyucim van, 52 éves, és szerintem nagyon jól néz ki.

Nem úgy mint én, aki meg szörnyen, mivel meghíztam baromira, na mindegy hagyjuk is.
Alvás ügyben egyetértek Tontival. Szerintem a saját ágyukban van a helyük, és nem veletek. Hosszú távon mindenkinek ez a legjobb, nekik is, nektek is. Mi egy szobában vagyunk velük, mert még nincs kész a gyerekszoba, viszont amikor leteszem őket aludni, akkor jó éjt puszi, villany lekapcs, aztán kijövünk és ők maguktól elalszanak. Így olyan mintha külön szobában aludnának tulajdonképpen. Mire mi bemegyünk, addigra ők már rég alszanak.
A féltékenységre én nem tudok mit mondani, én ilyet nem vettem észre a csajoknál. Igyekszem egyformán foglalkozni velük, erre nagyon figyelek. Mondjuk egyik sem nehezebb eset, mint a másik, így ez működik nálunk. Persze ha valamelyik több figyelmet igényel, akkor azzal többet foglalkozom, de ez ritka.
Viszont nálunk most pl. 2 hete az van, hogy Blankának az kell ami Zsaninál van. Kivesz mindent a kezéből, és ha esetleg Zsani visszaveszi, akkor Blanka ordít. Fordítva viszont nincs így.
Demoniq, Örülök, hogy jól sikerült az út! Végig aludták az utat vagy többször megálltatok? Édesek a télapóid!
Vanda, Szép kis súlyban vannak már a gyerkőcök! És tényleg nem a természetes szülés a lényeg szerintem, hanem hogy egészségesen megszülessenek.
Benszi, Nagyon jók a képek, te nagyon szép vagy, a gyerekeid meg mint mindig csodaszépek!

Jó pihit nektek!
Binyek, Jobbulást Majának és Marcinak!
Lanyané, Nagyon-nagyon szép vagy, és látszik hogy sokat fogytál! A csajaid nagyon édesek, milyen jó nekik a hajpánt!
Csilla, Jaj de csinik a gyerekeid! Szépek a ruhák! A barack nálunk jó szokott lenni kakira!
Tonti, Szegény kis Anna, gyógyuljon meg gyorsan! Mi is hasonlóképpen fogunk ünnepelni, gyerekeket korán letesszük, aztán iszogatunk, stb. stb.
Dóri, Fingos hasonlat nagyon tuti!

Teljesen egyetértek a gondolataiddal!
Bogyó, Gyönyörűek a lányaid, milyen szép kis pofijuk van!
Nálunk szintén megy a fogzás. Blanka 2 napja nagyon szenved napközben, kutyázik, közben meg sír, folyik a könnye, és azt hajta, hogy me-me-me. Úgy sajnálom.

Az ínye jó duzzadt, de még nem látok neki semmit. A Dentinoxon kívül mi az ami hatásos lehet és nem kell feliratni?