A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Lányok, a sav-partyba én is csatlakozom :cry: nagyon fáj a pocak :cry:

Enyém Apus nem tesz fel képet... azt mondta, hogy "és mit írjak? csörefi?" :lol: :lol: :lol: majd jövök én képpel, ha hazajövök... csak addig telepítek valami képcsökkentő programot, mert a múltkori összeomlásnál eltűnt minden a gépemről, és azóta még, khm... izé, szóval azóta még nem telepítettem...

Kata: még egyben? :D

Csöre
csöre74

Hanna: nekem sem akarta Apa....de ha már nem megyünk sehova, legalább hadd egyen valami fogára valót! Úgyhogy most brassói, éjfélkor elvirslizgetünk, meg lustizunk :oops:

Basszus, de mennék már szülni, annyira rá vagyok állva!!! :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Csöre: szerintem potyog még addig pár topik-baba,mire én megszülök :lol: Bár a holnap, vagy apéntek is nagyon szimpi!!! :lol: Sajnálom a savat! Rennie?

KépKép

KépKép
kata8110

Csöre! Sajnálom a savat! :(

Kata! Menjél szülni! Lépcső? Szex?

Csajok! Ha valaki szül éjszaka, dobjatok már rám is egy sms-t.
Nem leszek gép előtt. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Rennie volt már :( és még mindig :( pedig nekem nem szokott... lehet, nem kellett volna a kocsonya...

Gondolod, Kata, hogy potyognak a babák? :lol: :lol: :lol: na, kíváncsi leszek :D

De gyönyörű Levente :D

Csöre
csöre74

sziasztok :lol:

Kép
vickybabe

Hanna: megvolt mindkettő :oops: Látnád Apát, ahogy a házban lépcsőztet :lol: "Most menjél fel, ha fent vagy, gyere vissza."Mikor leérek,megint felküld :lol:
És este, ha már úgyis itthon leszünk, igyekszem nem a lépcsőre koncentrálni :lol: Dobom az smst, ha csoda történne :wink:

Csöre: csak az 'optimizmus' beszél belőlem :wink: De szerintem olyan lehűlés van,hogy akár potyoghatnak is :D

KépKép

KépKép
kata8110

ma voltunk ctg-n uh-on néztek labort, vizeletet vérnyomit egyszóval mindent. Nellikénk faros így tervezett császár lesz ez már biztos ha minden igaz jan 12 vagy jan. 13.-a de ha addig valamilyen eredmény nem lesz jó még előbb szóval már nagyon várom de ugyanakkor be is vagyok tojva :roll: méretek: BPD:93 AC: 93 combcsont:72 de a lepény az már eléggé meszesedett ezért is nem várják ki a kiírt időt :roll: na most próbálok visszaolvasni . Kata: te még egyben? Csöre: lehet mégis csak együtt leszünk a szülészet 3. emeletén :D
erzsebet0312

Vickybabe!!!! Mégegyszer hatalmas gratula a gyönyörűséghez!!! Olyan meseszép!!!

KépKép

KépKép
kata8110

Vickybabe! Üdv újra itthon!
Bombázhatsz bennünket a fotókkal és mesélj!!!!!!!!

Csöre! Sajnálom. :(

Kata! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Erzsébet! Akkor 2 hét és babázol. :)

Kép
hanna30

pinkiné! Köszönjük a képet!
Levente csodaszép!

Hanna! Jó bulizást!

Vickybabe! Üdv újra itthon! Hogy vagytok? Mikor jöttetek haza?

Erzsébet! Ne aggódj minden rendben lesz!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vickybabe! Gratulálok még egyszer! Ha van erőd és időd gyere születéstörténettel és fotókkal

sahli

Ma délután jöttünk haza. Nagyon szépen köszönjük a drukkokat és a gratukat, aranyosak vagytok! :lol:

Ennél könnyebb szülést kívánok mindannyiótoknak, megszenvedtünk, de megérte!!!!!!!!!

Liuska, hatalmas gratula Tomi babához! :lol:

Jól látom, senki más nem szült rajtunk kívül azóta? :shock: bár csak futólag lapoztam vissza...
Kitartás csajok!!!!!!!

Buék és egy sztárfotó a mi kis Kincsünkről:

Kép

Kép
vickybabe

Hanna: ne is mond már úgy várom és félek is sőt már két hetem sincs :D Vicky: ha tudsz majd mesélj milyen volt a szülés meg kérünk fotókat is :lol: épp hogy hazaértek és már ilyenekkel bombázunk téged...... :D
erzsebet0312

Enikő! Köszi!
Neked pedig könnyű szülést!

Vickybabe! Megzabálom Leventét!!!!!!!!!!!!!!!!

Erzsébet! :)

Kép
hanna30

Sziasztok!

Vicckybabe: gyönyörű Levente!!!!!! Férjemmel itt olvadoztunk :)

Hanna: örülök, hogy jobban vagy!

Erzsébet: én 14-re vagyok kiírva :D Lehet, hogy együtt szülünk??
magdolnasz

Vicky
Gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vickybabe: gyönyörű Levente!!! Szegényem, tényleg jó hosszúra nyúlt, de ez a gyönyörűség kárpótol mindenért!!! :D Apa is itt olvad a hátam mögött :wink:

Erzsébet: hú,akkor neked is nagyon izgis, 2 hét pikk-pakk elrepül, meglátod, minden rendben lesz!

Hanna: jó bulizást!!!

KépKép

KépKép
kata8110

Vickybabe: Gyönyörű. :) Jaj de jó lehet most nektek. :lol:
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.08.19 18:19-kor.
Vendég

Vickybabe! végre! nagyon szép!
Azért nem szült senki azóta mert vártunk vissza:)
Nah most már jöhet a következő :)

Peni! tényleg semmi extrát nem kell tenni a tej fokozásért.
A folyadékot nem kell túlzásba vinni, viszont bőségesen és rendesen kell táplálkozni valamint sokat pihenni és nem stresszelni. A babát meg szoptatni amikor csak igényli és fejni akkor is ha csak pár csepp jön!

Igazad van Enikő! tényleg mire ez a nagy felhajtás két óráért????
katuska79

Katuska! Ma ettünk krémest,nagyon fini volt! Na jó bevallom nem én csináltam de azért jólesett! :D

sahli

Vicky! Édes férjem megnézte a videót és ezt mondta:
"Mikor lesz már meg nekem is a kisfiam?"
Na, eltörött nálam a mécses....

Kép
hanna30

Sziasztok!
Még duopackban vagyunk... :)
Vickyk:
Gyönyörűek a pasik!!! :)
Egész nap sütöttünk, főztünk, aztán a végén megjegyeztük Apával, hogy mi a francnak gürizünk, mikor itthon szilveszterezünk hármasban :)
Már kezdem én is érezni a túlzott aggódást a rokonságnál, barátoknál.. Nem merek telefonálni, mert rögtön sejtelmesen vesztik fel a telefont. Így az első mondatom az a telóba, hogy MÉG NEM SZÜLÖk!!! :)

Látjátok lányok, tudtam én,hogy nem veszitek komolyan a szülőpartyt, most jól cserben hagytatok volna, ha mégis bemegyek :)

Mindenkinek kívánunk boldog, babaringatós Új esztendőt!

Kép
Kép
Kép
mágnes

[quote="hanna30"]V írta:hanna30icky! Édes férjem megnézte a videót és ezt mondta:
"Mikor lesz már meg nekem is a kisfiam?"
Na, eltörött nálam a mécses....

Egy hónapon belül... :wink:
Vendég

Vicky! Nagyon édes a kispasi! Ti angolul beszéltek? Ha egyedül vagy Alexel, magyarul beszélsz?

Katuska! Fotót kérhetek a másik topikba a krémesről? Hadd csorogjon a nyálam! Ahogy tehetem elmegyek francia krémest enni!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mágnes. :)

Vicky! Ok

Enikő! Olyan édesen írtad ezt...

Nekem is egyre több a 2in1 kérdés sms-ben. :)

Kép
hanna30

Sziasztok!

A házibuliba menésből nem lett semmi, teljesen legyűrt a nátha, nem mertem elindulni. Helyette párom ugrott el és áthozza ide a csapatot kocsival :)

Mágnes, bocs a hármasban party miatt, de ma olyan gyenge vagyok, szülni se lenne erőm.

Vickybabe, egyszerűen meseszép kiskrapekod van! Teljesen el vagyok olvadva!!!!!

Erzsébet, sajnálom a császárt. :(

Savas lányok, kitartás!

Enikő tényleg menj már szülni!!! :D
kisbogacs

Enikő
Én magyarul beszélek a Kispasival... a papája spanyolul...
Angolul akkor beszéltünk, mikor a nagyszülők itt voltak :wink:
Vendég

Tényleg nyelvzseni lesz belőle!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Igen lefotózom a krémest! Igaz sima krémes lett belőle mert nem volt ittohn tejszín:( de azért esszük bőszen bármiylen csunyácska is:) Nem áll olyan peckesen, mint a cukrászdai na de ebben nincs is annyi rögzítő anyag:)
katuska79

Kisbogacs! Tündéri a párod!

Kép
hanna30

Elköszönök Csajok!

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Kép

Kép
hanna30

Mindenkinek Nagyon Boldog Újévet Kívánunk!!!

Kép

Martin,Kata,Apa

KépKép

KépKép
kata8110

Viki: hatalmas gratula Leventéhez :)

Lányok, BUÉK!!!

én el pihenni, nagyon fáj a gyomrom

Csöre
csöre74

Kép
Vendég

[color=green]Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek ![/color]

sahli

Bocsi nem teljesen így akartam :oops:

sahli

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek

sahli

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.08.19 18:20-kor.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Látom, ma is pörögtetek... :D

Nagy ölelést és nagyon boldog, egészségben, babamosolyokban és babasírásban gazdag, élhető új esztendőt kívánok mindekinek!

Szeretettel: Batkata

Kép BÚÉK

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok!

Én nem tudom ki hogy van vele, de én ezeket a szilvesztereket nagyon utálom! Amig nem volt gyerekem addig is utáltam ezt a hangoskodást, sipolást, robbanást, de mióta gyerekem van még jobban utálom és teljesen fölöslegesnek tartom!
Szegény gyerekem az állandó robbanásoktól 8 óra óta nem tud elaludni, mindig megijed! :twisted: :twisted:
Annyira utááááááááááááááááááááááálom már!
És nem értem,h ogy ebben mi a buli!!!!!!!!!!! :roll:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Szegény kicsi fiú! Remélem azért sikerült elaltatni! Egyébként ez tényleg így van, amint gyermeke lesz az embernek, teljesen átértékelődnek dolgok. Régebben nem zavart a kutya ugatás, ah kiabáltak beszélgettek az ablak előtt stbstb. most meg ölni tudnék ha alszik és valami megzavarja az álmát! Tényleg hatalmas kincs egy gyermek álma amire midnen körülmény közt vigyázni kell! Ezért útálom már a postást meg a zenélős familys kocsit is. Mondjuk Ő rendes és nem dudál csak a sarkon mert az egész utca tele van aprósággal akik ebéd után alszanak mikor Ő jön...

Este átmentünk a kocsmába, 10-kor hazajöttünk lefektetni Mátét. ALig akart elaludni.. itt is ment a durrogtatás de nem volt annyira vészes, lévén ez egy nyugodt környék. Apa éjfél előtt hazaszaladt értem és átmentem vele koccintani. 1 körül hazajöttünk, elég lapos volt a hangulat...

Úgy látom eddig nem érkezett hír Újévi bébiről!

Kívánok én is Mindenkinek olyan évet amilyet szeretne!

és a rémes krémes.....ez már az utója, nem vártuk meg míg megkeményedik a krém azért lett iylen csufi. de az ízét nem befolyásolja a kínézete:)

Kép
katuska79

Vicky! Micsoda szívszaggató sírása van Alexnak! de a kis huncut hogy les közben, hogy vajon ki fog ugrani? :) AZ első videón az a kis nyöszörgés olyan kis aranyos.
katuska79

Katuska!
Nagyon guszta lett a krémesed!
A fiam 1 órakor még nem aludt, de már fél 8-tól pörög. :D
Én meg alig aludtam valamit, mert fél 1-től kb 3-ig fájásaim voltak, már azt hittem menni kell, aztán valamikor csak belealudtam. :roll:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek :D Katuska: a krémesedtől összefolyt a nyál a számba :D mi is itthon voltunk 9 óra felé eljöttek a férjem egyik barátai az ő felesége is terhes szóval volt közös téme közben malacot sütöttünk nagyon jó volt. Enikő: igen tessék menni szülni mostmár :wink: nekem szombaton kell mennem megint ctg-re utánna meg kedden és már nem sok van naagyon várom már :D :D
erzsebet0312

Sziasztok!

Először is babamosolyban és tejciben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek!!!!!

Vikik: gyönyörűek a picik!!!!!!!
Vcrane: jó, hogy raktál fel videót is!!! Imádom a babahangot még akkor is, ha esetleg gőgicsél. :-)
Vicky: ha lesz időd, gyere, mesélj!!!!

Nagyon furcsa éjszakám volt. Kétszer is arra keltem fel, hogy nagyon sírok, de még akkor sem nagyon tudtam abbahagyni, amikor már felébredtem.

Este pedig úgy pörgött Bianka. Lehet a pezsgőtől???? :-)

Kép
jandrea

Enikő:
csatlakozom a szilvesztert utálók táborába....
Annát direkt később altattuk tegnap napközben, hogy húzza, mert tavaly óránként kelt...
Most 11-ig volt fent, a tüzijátékot imádta, Apával egész este az ablakban álltak, aztán 10-kor jóváhagytam, hogy kivigye az udvarra. Anna annyira örült, hogy mehet, hogy mondogatta, hogy köszönöm Anya :)
11-kor beájult,köztünk aludt, hogy ne ijedjen meg, de annyira fáradt volt, hogy nem ébredt fel.. Persze fél 8-kor már fent volt...
Arra ébredtem, hogy nyitom ki a szemem, Anna áll a szobánk ajtajában egy szilveszteri dudával, és fújja :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jó reggelt!

Nálunk is csönd egyenlőre! Olyan finom volt a pezsi hogy a keményedések teljesen elmúltak és úgy aludtam mint a bunda :D

Nemsokára megyünk lencsét és füstölt csülit enni. Nagyon éhes vagyok!

sahli

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?