Megkértem L-t csináljon rendet az emiljeim között(ti már megnéztétek amit küldtem?)meg a képeket tegye be(amiket küldtetek meg van kettő Edináról)a külön mappámba.
Mindennel készen vagyok, most már leülök és élvezem a szilvesztert.
Kitakarítottam a vécét, fürdőt, felsöpörtem. Csináltam egy-egy salátás tálat a fiúk bulijáraés egyet-egyet magubknak. Mindet szépen kidíszítettem. Aztán egy nagyon szép hidegtálat a fiúknak és egy kisebbet nekünk. Ezeket is kidekoráltam. Süteményes tálból is csináltam 3-at,kettőt a fiúknak, egyet magunjnak. Kész, kidöglöttem. Éljen a szikveszter!
Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok! Aki babára vágyik, mindenki csapatosan babásodjon, szüljön egyet, kettőt, kinek hogy tetszik! Boszi módjára most mindenkit elbájolok, hogy a jövő év babaáldásban gazdag, termékeny legyen, szüljünk babákat, beleértve magamat is.
A F. csak alszik itt. Én meg átmentem a fiatalokhoz bulizni. Ott voltam vagy egy órát. Csináltak nekem egy koktél, aztán meghívtak egy teqilára. Azt hitték,nem tudom, hogyan kell inni. Gondolták, hogy viccet csinálnak belőlem. Én meg megkérdeztem, hogy rendesen isszák-e sóval és citrommal. Hát csodálkoztak, hogy tudom,hogy ezt így isszák. Haha, nekem mondják, Pálinkásnak?
Nem szeretem a Dáridót meg a zenés műsorokat. Inkább filmet nézek. Meg ritkaság, hogy szlovák tévét nézek,de volt ott egy jó műsor, csak rövid volt, már vége.
Na, mi van, punnyadt a szilveszteri buli?
Mi most jöttünk haza.
Tv-t néztünk anyuéknál. Jó buli, mi? Vagyis a lányok (minden nő) dvd-t az egyik szobában, a pasik undorító kanságokat a tv-ben. Én meg meguntam és mondtam, húzzunk haza.
De itt is voltam. Nem tudok mit csinálni, mert a F.-ba nem lehet lelket verni. Pedig sms-e is jött. De csak alszik. Pedig éjjel is aludt, meg délután is szunyált két órát. Olyan, mint egy csecsemő. Ennyit aludni!