Ezt még meg szeretném mutatni:
És most már tényleg mentem! Csók!
F.
2004.02.27 12:40
. A testápolómat nem találom egy hete, biztos, hogy Levi keze van a dologban.
. Az újdonság varázsa
.
.2004.02.27 13:13
Én is épp így jártam mint te az eslővel, 1 órisáia bőrönd és egy kissebb bőrönd a szülőszobán, bepakolva csoki, rágcsálnivaló. ásváynvíz, üdítő stb
Alternatív szülőszoba. enegem személy szerint egyszer kíséreltek meg felállítnai a szülőágyról. a férjem és a szülésznő nagy nehezen ülőhelyzetig felhúztak, de abbana pillantban kiabáltam hogy azonnal fektessenke vissza vagy nem tudom mi lesz. Dea videóna látszik hogyvot bordásfal meg labda is a szülőszobám
Én papért azért nem kiabáltam, csakzt hajtogattam lelkesen hogy én ezt nem bírom ki, nem bírom ki
A másodikra azt hiszem én is kevesebbet fogok pakolni
2004.02.27 13:26
(Végül a papírt sikerült kibányásznom a szájából.) Levadászta az asztalról. Mindig elfelejtettem, hogy mekkora nagy, és mindent elér. 2004.02.27 14:04
Viszont interneten is lehet rendelni: www.dione.hu
2004.02.27 15:12
ment
, szegény, allergiavizsgálatot csak a hátra ragasztós módszert ismerem.

, akkor én világgá megyek
Viszont ha fel is tettük volna, sem ért volna semmit, mert Szandi csak úgy ütötte be a fejét, hogy felállt az asztal alatt. Így viszont még most is fejbe tudja magát vágni
Tetszik, de azért megborzongtat. Nem esett még le magasabbról?

Az övét
2004.02.27 15:21
ha meg nem akkor elpakolok
Tegnap enyem lany 4x oltozott, egyszer mert nem akartam megismertetni a szomszedokat az aznapi etrendunkkel, 3x meg mert meg mindik f*sik
2004.02.27 15:48
), pedig első normállal volt, itt meg volt egy első babás csaszis szobatársam (programcsaszis) aki rettentőn szenvedett az utófájásoktól.... Én egyébként azt hallottam, hogy többedik szülés = erősődő utófájások, de időbeni növekményről nem hallottam, sőt, inább olyanról, hogy hamarabb húzódott vissza (de lehet, hgoy kavarom) 2004.02.27 16:31

kicsit taknyos és köhög és nyűgös
Olyan rosszul érzem ilyenkor magam. nyomatom az Echinaceát, meg C-vit-t, hársfateát is ivott vagy 2 kortyot, most alszik a kis drága.
ne aggódj, tuti kinövi 
sajnos... egyébként 20 hónapos unokatesó is ilyen, hozza a seprűt, lapátot... lehet, hogy ténlyeg életkori sajátosság

2004.02.27 17:14
DE olyan kis édes
Enyém is mászik mindenhova, aztán persze fejjel esik előre. Ma egész nap lemészni tanítottam, kevés sikerrel.
Ez az influ elég alattomos dolog. AZt hiszed, hogy elmúlt aztán mégse. De nyomasd tovább a bogyeszokat, meg itasd és szerintem hamar rendbejön. És lehet, hoyg nem influ, hanem csak egy kis megfázás, olyan hülye idők vannak mostanában.
Remélem sikerül eljutni, mert Dani hamar kilábal belőle.
Remélem most már végre elkezdenek rendeződni a dolgok!
Dani ugyanezt műveli, majd próbáloik képet felrakni
2004.02.27 18:56
Gratulálok Abigélhez, sok-sok boldogságot Nektek!
Tökjó, hogy nem kellett császár!
Csak ahogy jobban utánanéztünk mi is a dolgoknak, láttuk, hogy csuklóból a legdrágább van kiírva olyan dolgokból is, ami abszolút nem indokolt
.
. Azért sokat ne hagyd ücsörögni rajta, mert trónolós pasi válik belőle
.
. Hozományt és tsait majd lezsírozzuk
.
Szegényke, remélem gyorsan túllesztek rajta!
. Nem hiszem el, hogy vannak olyan sötét emberek, akik egyedül hagynak két kisgyereket otthon

.
2004.02.27 19:00
2004.02.27 19:40

: 

2004.02.27 19:47
2004.02.27 22:22
2004.02.27 22:56
Jo,hogy nincs mar laz!
gy kis csoki nem art am! Nem vagyok a cukor +tsai hive, de ezen tenyleg ne problemazz!!!!
Sztem folosleges barkit is vadolnod.Annyian betegek mostanaban,hogy akarhol elkaphatta...ha meg esetleg anyos volt, nem direkt csinalta gondolom (itt Norka az anyosvedo Ligatol
)
Hihetetlen,hogy mar ilyenekrol irsz...
Ma a labdavisszahozas volt a slager, sikongatasok kozepedte. Megzabbantom!
2004.02.27 23:16
2004.02.28 00:01
.
Annyira édes! Miért mondod, hogy nincs haja a csajnak, mikor tele van vele a buksija?
.
Nagyon helyes, otthon is ad magára!
.
2004.02.28 02:00
És hát ez egyenesen annak az előjele, hogy a kiscsaj heteken belül egyedül elindul... na akkor viszont végünk

remélem, holnap este kicsit lazábban leszek már. 2004.02.28 08:10
)
A cicáról jut eszembe láttátok tegnap azt a kutyust,ami oroszlán (vagy tigris nem tudom)kölyköt nevelget?nagyon aranyosak voltak.
Akkor ha jól értem a második szülés kevésbé fáj?Én az elsőt nagyon rosszul viseltem,én is papért meg császárért meg ilyesmikért fohászkodtam és el is döntöttem,hogy én többet nem szülök,vagy csak fájdalomcsill-val
Csak abban bízok,hogy a másodiknál is már annyira elegem lesz a bálnalétből hogy a szülést ill a fájásokat felemelt fővel viselem majd
Matricázás nemtudom meddig tart,de ha mi idegen helyre megyünk,Artúr csak akkor érzi magát biztonságban,ha ott vagyok mellette.
Esetleg nincs olyasmi amit vendégségben,vagy játszóházban,ha jártok megszeretett?
és persze az újságok,de azt csak felügyelet mellett,mert leválaszt belőle darabokat
így csak addig merészkedtem,míg láttam Artúrt (aki aludt). Egyébként ruhák is vannakígy ha jó játék nincs is,ruhát bizti találsz
Megjött már az étvágya?
Gratula a bilizéshez és a majdnem 3 foghoz. Popsipirosodás nálunk is gond,a babáknak való körömvirágkrém segít rajta valamicskét. Sudocremet is használunk,mindezek ellenére nálunk is sajnos vissza visszatér a pirosság.
Jólevés, remélem így is marad
Hát ez még nem az álomsúly,de már belenyugodtam,hogy sosem leszek vékony,egyszerűen ilyen az alkatom (57 kiló vagyok és 168cm).
A házatokban lakó kislány jutott eszembe,szegényt tuti nem vinné el az anyukája
Kiütések elmúltak már? És a láz?
Én attól leszek ideges,mikor az autók úgy parkolnak az amúgy is keskeny járdára,hogy babakocsival ne lehessen elférni
és akkor mehetek le az autóútra
Nem is írtam,hogy pár hónapja hogy megijedtem,mert mentem át a zebrán Artúrral,autó épp nem jött, erre jobbról a zebrán túlról visszatolat egy autó és csak centiken múlt,hogy nem tolatott bele a babakocsiba
Nekem is volt ill van sajnos,állítólag a fekvőtámaszozástól jött ki kb 6 éve,most visszahúzódott,de nekem is mondták,hogy műthetik,de akkor meg lehet,hogy visszanő
Én is nagyon várom már a tavaszt.
Úgy örülök,hogy nem kellett császározni
Ennek örömére bementem a Margit körúti bababoltba és vettem is 3 bodyt Artúrnak,viszont csodálkoztam,hogy lábas rugiból 80as a legnagyobb. Gondolom, az ilyen méretű babák már járnak,ezért nincs nagyobb méret? És megállapítottam,hogy a hosszú ill rövidujjú Kenguru Gold kombik (amik jó minőségű,vastagabb anyagúak) már simán vannak olyan drágák,ill drágábbak is mint a Prince Oliver bodyk
Sarokvédőt is árultak és tényleg,ahogy írtátok,nem tűnik úgy,hogy ott is marad a sarkokon,ha felragasztom
2004.02.28 08:13

Már biztos nemsokára elindul drukk az egyedül menéshez.

2004.02.28 10:48
2004.02.28 13:52
2004.02.28 16:24
2004.02.28 19:12
2004.02.28 19:49

2004.02.28 22:24

2004.02.28 22:39
De egyetértek, eröltetni, ráültetgetni, pláne rányomni teljesen felesleges, sőt, többet árt mint használ, mert rossz emléke kesz róla. És amúgy is ha néha bele is sikerüla dolog az még nem szobatisztaság, csak véletlen épp oda csurgott. Akkor érdemes elkezdeni, amikor már tudja szbályozni, irányítani, avgy minimum észreveszi hogy pisil, kakil. Emmának még bilije sincs
Illetve van egy játék bili, arra a babát néha ráültetjük. Én majd nyárra tervezem hogy veszek egyet hátha kedvet kap hozzá, de nem fogom eröltetni. Annak hogy csak rajta ücsörögjön semmi értelme, mert azt hiszi szék, ha meg olyan mai divatos állatformásazt meg játéknak nézi (ez most enm vicc, a bölcsiben mondta a gondozónő mindkettőt). Ja, és a bölcsiben nem gond ha pelenkás! Vinni kell a szülőnek be pelust,ennyi. Az oviban vana z hogy már szobatisztának kell lennie, tehát 3-4 éves korra. Perzs ez is eg yolyn téma mait mindneki úgy csinál ahogy akar, de attól még tény hogy a korai bilire ültetés épp olyan elavult mint a kaorai hozzátáplálás. Ettől perzse még aki akarja alkalmazza
2004.02.29 03:28
Komoly az ügy, ugyanis a macskának az egyik fülében már nincs szőr, mert a Betyus már kinyalogatta belőle
2004.02.29 12:05

(lehetne gyere ide anya is, de az előző jobban tetszik
)
2004.02.29 13:48
Gyerekbeszéd: én még mindíg szabadon értelmezhetem Timi dumáját, mert annyira halandzsázik, bár néha már zokon veszi a csaj

Néha tessék azért aludni is ám
Kicsit azért aggódnak a gondozók, mi lesz, ha a cicus a szokásos karmos gyömöszkélést is bevezeti a szopi mellé, de eddig minden rendben. Nekem csak akkor szorult össze a torkom, amikor mondták, hogy ha a kutya már elvégezte a feladatát, megy vissza a menhelyre
Én idén nyárra tervezem a probléma megoldását, de valszeg előbb Zsebit kell rádumálnom az edényre, hogy végre Timi is megirigyellje a dolgot
Aztán ősszel jön a következő pelenkás...és szép sorban visszaszokik mind a pelusra
Most Zsebi után rámol folyamatosan, de még a szőnyegrojtokat is megigazítja utána
, remélem, ezt a topikot nem találják elég érdekesnek.
Ha jól emlékszem, Timi úgy 15-16 hónapos kora körül mondott le végleg a matricázásról, de ő eléggé el lett kapatva (az apja volt a ludas
).
Nálunk Timi olvassa ki a Playboy-okat, de őt az autók érdeklik, no meg a mobilok
...még szerencse
2004.02.29 15:07
Édes lehetett
Én is mindig ilyeneket hallok
2004.02.29 15:08
Jó lenne, ha 2 napon belül ki tudnák szállítani, mert akkor nem kéne külön ezért is rohangálnom. 2004.02.29 17:15
, mert a nagy kocsit nem tudom felrakni a villamosra, a kengurut ugyan még bírom, de már megszólítanak az emberek az utcán, hogy ekkora gyereket miért rakok kenguruba
, szóval kezd ciki lenni
.
, ezért inkább ezt választottam.
. Rámoló Timi 

, Anka reggel még lázas volt, de délre már lement neki, és a karikás szemeken kívül már semmi más nyoma nem volt a dolognak, se köhögés, se taknyolás
. Megint a fogára gyanakszom... Remélem, nem folytatódik a láz.
. Azért ez a körülményes megfogalmazás, mert nem tudom elhinni, hogy azt mondta, hogy torta
, talán csak véletlen lehetett.
, és ezt a szót rendeltetésszeruen használja
. Amikor eszünk, megkérdem, hogy kér-e még, o meg megrázza a fejét, és azt mondja, hogy nem-nem. Olyan kis drága
.
, pedig még két levelet szerettem volna megírni... Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|