A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Szép jó reggelt az új évben!!!

Nálunk nagyon jól telt a szilveszter:volt evés, ivás, tánc, tüzijátéknézés, sétálás a hidegben, virslievés, sze*. :D (Vagy 500 fénykép készült :lol: .)
Nem tudom végülis mikor feküdtünk le, asszem 6 körül. :roll:
9.30-nál nem bírtam tovább az ágyban, de majd alszok még ma úgy érzem. :wink: Hőm 37,3 volt ily körülmények között, Pirivel még nem taliztam. :D

Nyulasz
A kérésen ezek szerint átsiklottam, csak a te hozzászólásodra reagáltam. :D Hogy most milyen képek születtek ?!?!?!?Ráadásul ezek még mind éjfél előtt..., utána már senki nem csinált. :lol:

Babaimádó
Én a hűtőben tartottam, fel sem merült, hogy ne...sztem azt mondták a gyógyszertárban vagy csak nem is gondolkodtam rajta...mindig mindent ott kellett tartani, fel sem merült bennem, hogy ezt nem. :shock:

BÚÉK!!!mégegyszer!!!
(Babót, Újdonságot, Érdekességet, Kedvességet!!!a 2009-es évre!!! :wink:
vizkriszisback

Hoppá, hoppá!Dicsak! :shock: Az év első laptetője az enyém!!! :D
vizkriszisback

Nyulasz: kedden bepánikoltam és nyomattam egy tesztet délben, majd megnyugodtam :lol: többet nem tesztelek, várom a hétfői UH-t :-D Te mennyit teszteltél amúgy? Mert csak 2 tesztképet láttunk Tőled... :-)
Én jól vagyok :-D És Te? Már nincs sok hátra az UH-ig!!!!!! :-D

Krisz, a laptető jelent valamit :wink: főleg az év első laptetője :wink:

Hanna: én is beleolvastam a blogodba :lol:

Zsófi: azóta is várom a privimet :lol: KISMAMI!!! :lol:

Mabe: Neked mikor volt az utsó mensid? Nem volt vérvétel tegnap? :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Baba, én csak éjfélkor jelentkeztem be msn-re. :oops: De akkor meg te nem voltál. Na mindegy, ittam az egészségedre a jó kis alkoholmentes pezsiből. Megittam egy egész üveggel. Aztán persze jól feszült a hasam. :lol: Egyébként nagyon finom volt. Igazán jól esett. Máskor is fogok venni. :lol:

Szezso, én is tesztelgettem UH-ig. :lol: Csak a biztonság kedvéért.

Mindenkinek gyönyörű évet kívánok, és sok-sok babát!

skrisz72

Nyulasz, kutyulós, igen.

babaimádó
Kép
babaimado

Skrisz, akkor meg már én nem voltam.De én is gondoltam Rátok pezsizés közben.

babaimádó
Kép
babaimado

Ez újév reggelén minden jót kívánok
Ahová csak nézel, nyíljanak virágok!
Még a hó felett is virág nyiladozzon,
Dalos madár zengjen minden rózsabokron!
Minden szép, minden jó legyen mindig bőven,
Szálljon áldás rátok ebben az Új Évben!

Kép
Mi ilyen nagy bulit csaptunk a barinőkkel, egy kis piálás után (Apa nincs rajta, ő fényképez). Igen Nyulasz, jól látod, milyen szép karcsú lettem (én épp a WC-papíron lógok kicsit illuminált állapotban)! :wink:

Kép

Baba drága! Inzulinos fecsi jó a Menopurhoz (én mondjuk kaptam hozzá a Kaáliban ingyen valamilyet, de azt mondják, a gyógyszertárban kapható inzulinos nem olyan vastag). Én is hűtőben tároltam, sztem semmi baja nem lett tőle, de 30 fokig tuti kibírja (nekem nyáron mondták a Kaáliban valamelyik injekcióra, hogy egy pár órát nyugodtan kibír a táskában, pedig akkor dögmeleg volt). De ha aggódsz a hőmérséklet miatt, tedd az ablak közelébe a dobozt (nálunk ott picit hidegebb van, mint a lakás többi részén, mert nem szigetel tökéletesen az ablak). Más ötletem nincs. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

http://www.youtube.com/watch?v=AUtPKbMwnRo

Nálunk a kutyák díszítik a fát :lol: :lol: :lol:
Vendég

Baba,ha kutyulós,akkor nem jó hozzá az inzulinos.Kell egy hosszú vastag tű,felszíváshoz,és egy vékonyabb beadáshoz.Bár ha letörős teteje van az üvegcsének,akkor talán meg lehet oldani,hogy beleérjen az inzulinos,de ha gumizáras a teteje,akkor szerintem rövid az inzulinos.Meg nekem egyszer bele sem fért az egész adag,de az asszem merionál volt,és elfogyott a tűm hozzá,végül rengeteget szenvedtem,mire azzal sikerült...

Rana,jó buli lehetett.Budi-party :lol:

Szezsó,én is jól vagyok,még vagy háromszor teszteltem,de csak tizes van itthon,és már nem látok változást...ha elbizonytalanodom,akkor estefelé,kevés pisiből csinálok,de az is jópár napja volt utoljára.

Vkrisz,az év első laptetőse :D örülök,hogy jól volt a buli :lol:
Vendég

Nyulasz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk a macskák:
Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana :lol:

Baba,jó sokat segítettünk,mi??? :lol: :lol: :lol: Tedd hűtőbe :roll: ne tedd hűtőbe...jó az inzulinos fecsi :roll: nem jó az inzulinos fecsi... :lol: szerintem hívd fel a Kaálit :wink:
Vendég

Nyulasz, ja, olyan jó buli volt, hogy nem is emlékszem mindenre... :oops:

Nem is tudtam, hogy nem jó az inzulinos!! :shock: (Én nem próbáltam, de nekem azt mondták, jó) Mondjuk ha az inzulinoshoz nincs két tű, akkor tényleg nem jó. Talán a beadáshoz jobb az inzulinos, a felszíváshoz viszont kell egy vastagabb tű? (Vékonyabb a tűje talán?) Baba, te nem kaptál hozzá fecsiket meg tűket az intézetben???? (Lehet hogy csak kérni kell) :roll:

Na megyek, mert fő a lencseleves. :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,a videót,amit belinkeltem,magyarok készítették,és az egyik legnézettebb volt karácsonykor. :lol:
Vendég

Én eddig még nem láttam, dehát egy csecsemőnek minden vicc új... :lol: :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,az inzulinoson nem lehet cserélni a tűt...én amikor egyszer elszúrtam,akkor felszívtam a felszívóssal,majd levettem a fecsiről a tűt,beadós tűm már nem volt,így az inzulinosba átszipkáztam a másik fecskendőből,de bele sem fért az egész...jujj,nagyon gáz volt.
Vendég

Na mostmár tényleg megyek, elvileg csak a lencseleves receptje miatt kapcsoltam be a gépet.... :oops: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hát akkor tényleg nem jó az inzulinos. Baba, hallod, erre a következtetésre jutottunk (illetve Nyulasz tudta eddig is, csak én nem ismertem be a tényt).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szép napot, évet mindenkinek!

Nálunk nagyon jól telt a szilveszter :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Barátokkal jöttünk össze. Képek nálunk is készültek (Vizkrisz :wink: )
Reggel 4 körül kerültem ágyba :cry:
Most megyünk át anyukámékhoz ebédelni.
Ebéd után szerintem szieszta lesz...

Szezsó
Voltam tegnap vérvételen...
HCG: 412 (ET+12. nap)
Progeszteron: 32
Mensesem dec. 5-én volt (a punkció "hamar" volt, a 11. napon)

Inzulinos fecskendőből többféle is van :wink:
Vendég

Nyulasz: akkor hasonlóak az érzések :-D én sem ismertem a videót, cukik :-)

Mabe: 412 az nagyon széééép :lol: nekem dec.4. volt a mensi, és ha a beültitől visszaszámolok 3 napot, az a 12. nap. Akkor együtt haladunk??? :-D vagy hogy a fenébe kell ezt számolni???

Rana: micsoda buli lehetett!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Mabe,nekem a 10.nap volt punkció,és et+12-őn 445 a hcg.
Mennyi progipótlást kapsz?
Vendég

Sziasztok!

Véget ért egy év, ezernyi élménnyel.
Kezdődik egy új, millió reménnyel.
Remény van örömre, vidámabb jövőre..
Sok szerencsét mindehhez már most jó előre!

B.Ú.É.K.

Mabe, Szezso

Tiszta szívemből gratulálok nektek!!!! Vigyázzatok magatokra!!!!! :D :D :D

Kisbuta

Látod-látod hogy ott van a kis pocaklakó!!!!! :wink: :D :D :D

Estikével mi lehet????? :shock: :roll:
Vendég

Mabe, Nyulasz szép kis hcg-tek van. Drukk a továbbiakhoz!

Szezso, te mikor mész vérvételre? Vagy neked már csak UH lesz?

Baba, én inzulinos fecsivel adtam be magamnak a Merionalt. Felszívótűvel kutyultam, de inzulinossal adtam be, mert az vékonyabb mint a kaális beadó tű. Azzal nem is sikerült nekem.

skrisz72

Jó reggelt! :lol:

A mi bulink is jól sikerült: házibuli karaokeval, reggelig. Hangom nincs is,....

Vkrissz: én írtam, hogy ide is tehetnél képeket, erre reagált Nyulasz!

Mabe: szép HCG. Egy baba lesz. Szerintem.

Szezsonak 2. :wink:

Estikére én is gondoltam, mi lehet vele,... :roll:

Baba: megoldottad?

Pussssssssssssz.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Ditke: köszi :-)

Skrisz: nem lesz vérvétel, doki szerint nem kell, mert Uh-n már látszani fog minden :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Puszi, drága, karaoke után nincs hangod, vagy már előtte sem volt? :wink: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Brizo, Csibe, de jó, hogy jöttetek! Azért írhatnátok magatokról kicsit, hogy vagytok, hol tartotok.

Baba, a változás szerintem is mindig jó, én is mindent másképp csináltam másodjára, és bejött. Drukkolok!

Többiekre is gondoltam az éjféli koccintásnál, kismamiknak pocaksimi, UH előtt állóknak kitartás a szívhangig, kezdőknek pedig sok-sok drukk!!

Kép
petne

Nyulasz, nem teszem hűtőbe, mivel a gyógyszeréesz reggel azt mondta, akit felhívtam, h. ne tegyem és mint megtudtam a Kaáliban sem teszik hűtőbe.

Inzulinos fecsim nekem is van, de szerintem sem jó az általad is említett okok miatt.

babaimádó
Kép
babaimado

Ugye ti is hasfalba, bőr alá adtátok be ezt is, úgy, mint a Gonalt vagy a Suprefactot és nem kell izomba? A papírján mindkettő szerepel :shock: . Na, jó sok kérdéssel kezdtem én is az új évet! :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Hihi, jó nagy kalamajkát okozok a sok kérdésemmel :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba drága, hát K.P. semmit sem mondott el?? :roll:

skrisz72

Baba: én ezt nem ismerem,... :roll:

Szezso: annyit énekeltem, hogy mára emiatt nincs hangom. :shock:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi
Mi is terveztünk karaokét, de mivel a tüzijáték után kimentünk a városba és csak 4 körül értünk vissza, így nem lett belőle semmi. :) Akkor ettünk virslit s minden más jót és kidőltünk. :)

Rájöttem, hogy az én szurim Menopur volt és nem Merional. :oops:

Amúgy nem is mondtam, hogy tegnapelőtt végre nálunk is leesett a hó. :D
vizkriszisback

Tényleg Szezso, te nem kaptál beülti után HCG-szurit?
És a halad hogy van?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szezsó
Együtt haladunk! :lol: :lol: :lol: :lol:
(a vonalzóim úgy vannak beállítva, hogy a punkció a ciklus 14. napja... van 3 nap csúsztatás :oops:)
http://www.wunschkinder.net/interaktiv/ ... gkalender/

Nyulasz
Hasonló az eredményünk :lol: :lol: :lol: :lol:
3x2 Utrogestant dugdosok...

Estike nem azt írta, hogy elutazik? :roll:
(vagy rosszul emlékezem :oops: )
Vendég

Jó reggelt Csajok!

Mabe! Nagyon szép eredmény! :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Rana: nem kaptam HCG szurit abszolút ebben a ciklusban :-) köszi, a hal (Prézli) a gyógyulás útjára lépett :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok!

BUÉK mindenkinek! :)
dezsina

Sziasztok,
BÚÉK!!!!!!!!!!! :P

Baba,
Te is elkezdted a szurit?

(Mi is fél 4ig mókáztunk, de fél 8kor kipattant a szemem, és eszembe jutott, hogy szúrni kék :lol: (nálam Apa csak az izomba szúráskor mozgósítható...visztont KP nem mondta, hogy lesz progiszuri (még sosem kaptam), én meg elfelejtettem kérdezni. Mit gondoltok, rá lehet beszélni erre egy dokit? Engem megnyugtatna, ha kapnám...)

tillidian

Till, egy próbát megér. Nem szokták ellenezni.

skrisz72

Szezso, és az előző, stimus ciklusban kaptál beülti után hcg-szurit? Most miért nem? Szerintetek ki kap és ki nem? (Tudom, hogy a túlstimu-gyanúsak nem kapnak) És progiszurit most kaptál????

Na egyelőre nincs több kérdésem.
Estike tényleg jöhetne már.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek!

Vkrisz, esetleg egy teszt? :roll:

Till, Baba, millió drukk a szurkához +++++++++++++++++++

én átaludtam az éjfélt, illetve apa felébresztett, hogy hahó, éjfél van, akkor ittam kölyökpezsit, és visszaaludtam :oops: kismamiknak ér, úgy tudom... :roll:

pusszancs

Kép
kisbuta

Kép

Kép

Elmúlik lassan az első nap is...aluszkáltam is...majd még tornázok még megcsinálok 1-2 német feladatot is, hogy tartsam magam az újévi fogadalmamhoz.
vizkriszisback

Kisbuta
Kismamiknak minden ér. :lol:
Nekem ma 33.cn, ha addig semmi nem szól ellene, akkor a 37. nap körül esetleg tesztelek.
vizkriszisback

Kisbuta,
nagyon köszönjük! :P

Lányok,
aki Pharmafutárnál rendeli, mellyit fizet a progiszuriért? (Valaki kínálja a megmaradt gyógyszerekben 50 euró + 1000 Ft-ért, de kb ennyi közvetlenül a futártól is, jól tudom? :roll:
(vettem nemrég egy fél dobozzal (pontosan 24 db) 5.000 Ft-ért, de sztem ez kevés lesz...)

tillidian

Vkrisz, látom volt nálatok is ereszd-el-a-hajamat! :lol: :wink: Magadtól tanulsz németül??? Milyen szinten vagy már??? Nekem is kéne, de lusti vagyok.... :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Till, annak ellenére veszel, hogy K.P.rel nem beszélted meg? :shock:

Egyébként a szurizás 8-án indul nekem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2009.01.02 09:54-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
a 25 darabot kb 4 hónapja vettem, gondoltam, jól jöhet egyszer...most pedig MÉG nem veszek, csupán tájékozódom, hogy ne kelljen kapkodni. (7-én megyek 1, UHU-ra, ott fogok rákérdezni)

tillidian

Kisbuta!

Idesüss, mit találtam neked :D :

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,

én az 1. lombiknál (2005 nov, Nyírő) kaptam a beülti után Choragont. A 2.-nál (2007. jan - Kaáli) nem kaptam, pedig a nehezen stimulálhatóak közé tartozom :roll:

tillidian

Jó reggelt!

Rana: az előző stimunál csak a tüszőrepesztőt kaptam, mint HCG-t. Most még az sem volt. Progiszurit egyiknél sem kaptam.
Tapolcán úgy van, hogy akinek kevés, és/vagy nem túl szép embriója lesz (=kevés sejtszámú a 3.napon), az kap beülti utáni 3. napon 1 Decapeptylt, hogy segítsék a beágyazódást.
Még senkitől sem hallottam, aki Tapolcára jár, hogy progiszurit kapott volna. :roll: sőt HCG-t sem beülti után.
Nekem 1 plusz dolog volt most, az asszisztált hatching, de szerintem ezt minden fagyasztott beültetésnél megcsinálják.

Amúgy a hal ma reggelre elpusztult :cry:

Kisbuta: igen, kismamiknak ér átaludni az éjfélt :lol: Ismét jót derültem a vonalzódon :lol:

Vkrisz: drukkolok a teszthez!

Jó szurkálódást, lombikra készülődést stb. Mindenkinek! :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?