A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

én lépek színházba... megnézzük anyával a denevért.. ma nincs buli :D.. majd jövőre. itthonülés helyett meg inkább kultúrálódom :D

pusz mindenkinek ;)

KépKép
KépKép
adryn

ja.. és túrós kuglóf naggggyon finom!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
adryn

jövőre mi? :lol:
Na, majd meglátjuk :wink:

Vettem ma a vaterán 19 db bodyt, asszem, befejezem 8)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Akkor kitartás Nemlajos! Bár könnyű mondani, engem a legkönnyebben a pontatlansággal és a várakozással lehet felhergelni. :twisted: Nagy vaterás vagy!!!!! :lol:

Én is megyek, megyünk anyuékhoz, ott lesz egy kis szilveszteri vacsi, aztán elnézünk haverokhoz. Nagy buli nem lesz. :lol: Sztem jövőre sem..... :lol: :lol:

B.Ú.É.K.!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

sziasztok!

Ma próbáltam hívni a dokinőt, de a héten szabadságon van.....
Tehát várok, és reménykedek.
banokla

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok! És szép-vidám szilveszter estét mára, akár szűkkörűen, akár nagyobb társaságban töltitek!

Nemlajos, gratula az újabb beszerzéshez!

Tehuti, új babakocsi nagyon jól néz ki, és ahogy elnézem, ez a legnépszerűbb darab a topikban :)

Moncsi, nektek mielőbbi jobbulást! Nem hangzik valami jól ez a betegségdömping!

Gabka, jó h jelentkeztél, gyere majd gyakrabban!

Adryn, nektek pedig jó színházazást!

Samu nagyszülőknél tölti a szilveszter estét az unokatestvére társaságában, mi pedig házibuliszerűségbe megyünk (amikor a harmincasok házibuliznak :) )
Jövőre úgyis tuti itthon leszünk, vagy legalábbis valami családi programot szervezünk...
Lassan lépünk el itthonról, pussz,

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

csak nincs semmi baj!

Na, megmutatom a mai vadászatom eredményeit:
56-os csomag:
Kép

62-es csomag:
Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: nagyon szép ruhákat vásároltál. Mennyibe kerül egy csomag úgy általában?
banokla

hát, változó, én most ezt így egyben, két helyről, az egyiket postaköltséggel együtt megszereztem 2770Ft-ért, amit, ha úgy nézünk, hogy egy darabra hogy jön ki (145Ft), nagyon jó ár.
Az első 7db-os 700Ft volt, a második 12 db-os 1500Ft + a postaköltség.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok,

Moncsi: Jobbulást Nektek! És nagyon vigyázz magadra!

Banokla: Ha nincs doki, akkor pár napig kendd magad sima Canastennel. Az is sokat segíthet már.... És bajt nem csinálsz vele.

Nemlajos: Te egy vatera guru vagy! 8)

Mindenkinek Boldog és Babázós Új Évet Kívánok!

Katka

katka22

katka, az már el sem mondom, hogy vettem egy minifúrót is ma :lol: :lol: :lol:
Na jó, azt a Zuramnak, hogy örüljön (és megbocsásson, mert megint babaruhát vettem :roll: )

Hm, így olvasva, hogy babázós újév, hirtelen kezd tudatosulni, hogy most utoljára van az, hogy csak önmagamért vagyok felelős...
De még nem fogom fel 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Mogyorónak már este hétre elege lett a szilveszterből, és bevette magát a szekrény aljába, a cipők közé:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok,

Rszg, örülök, hogy megérkezett a kocsonya

Nemlajos, szegény kutyi :) jók ezek a ruhacsomagok, én is sokmindent vettem teszveszen és vaterán.

Gabka, hát mi történt így pont Szilveszterre? :o

Délután eszegettünk meg koccintottunk egy ismerős családdal, voltam tűzijátékozni, én inkább csak néztem :lol: estére még jönnek hozzánk. Tavaly egy bejegyzést nem volt időm írni December 17-től a blogomba, annyira pörgött minden, Karácsony nemtom hanyadik napján :D Ausztriába mentünk, Januárban jöttem csak haza, hát lányok most vessetek meg nyugodtan, de nagyon hiányzik a buli, és az utazgatás!! megőrülök :oops: :lol: Lehet, hogy önző vagyok :oops: szegény kis Maja :lol: :lol: nembaj, ha elég nagy lesz hozzá, meg sem állunk majd, imádni fogja!!!bár Januárra hívtak megint(család) csak minden szrájkol lehet megint.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adry, mesélj majd milyen volt a színház :wink:

Én is elköszönök, mindenkinek további szép Szilveszter estét. BUÉK

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: Nem vagy önző. Amikor terhesek vagyunk fel kell adni önmagunkat és alárendelődni egy növekvő életnek. De aztán kibújik és utána már rajtunk múlik, hogy mennyire adjuk át magunkat az anyaságnak és mennyire maradunk önmagunk. Az első 2 gyerekemmel én teljesen kifordultam és csak a gyerekeimnek éltem. Rá is ment a házasságom és én is.
Szóval meg lehet találni az egyensúlyt a kisbabás időkben is. Persze csak korlátok között, mivel a baba 24 órás elfoglaltságot jelent kedzetben. De utána meg lehet szervezni, hogy egy kicsit magadra is jusson időd.
Utazás kapcsán: Kis korban könnyű menni velük, mert a popsijukat elrázza az autó, a tejcsi meg kéznél van. 1-2 éves korban fárasztó nagyon, de lehet menni velük, viszont itt már be lehet vetni a nagyikat több napra is. 3 éves kortól meg minden egyre könnyebb és mire észbekapsz van egy önálló iskolás gyereked.
Szóval szerintem fontos, hogy ne add fel teljesen önmagad a gyerek miatt és találj valami egyensúlyt!

Katka

katka22

Sziasztok!! Asszem elkaptam ezt az influenzát én is !! Tud valaki valamit hogy hűtőfürdőn kívül hogy csillapítsam a lázam? fáj mindenem gyenge vagyok:s és félek is mert nemtudom milyen következménye lehet a babára nézve.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

csak gyors visszakukk, mert egy ismerősöm elkapott még msn-en, és nem tudtam otthagyni :oops:

Katka, teljesen igazad van!!!

Moncsi, jajj, nagyon sajnálom, kamilla tea gyulladáscsökkentő, forró sok tea , ágy rögtön, utána hátha kiizzadod

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos: nagyon jó áron vetted. Ügyes vagy! ! Szerintem ehhez is adottság kell!

katka22: hogy vagy?

moncsi89: jobbulást neked. Nekem a védőnő azt mondta, hogy algopyrint lehet szedni, az is lázcsillapító. Meg kamilla tea is jó rá. Magas lázad van?
banokla

Bea, milyen egyszerre írtunk! :D
banokla

hűtőfürdő helyett csuklódra, bokádra tenni vizes ruhát, nekem háziorvos mondta, hogy rubophen stb, mehet, meg tényleg sok citromos tea, utána, meleg paplan alatt kiizzadni,

a hűtőfürdővel azért kell vigyázni nehogy az legyen káros, alulról megfázol stb.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Banokla :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn, milyen túrós kuglófot ettél? Esetleg te sütötted??
banokla

moncsi, jobbat én sem tudok, csak amit már a lányok írtak fentebb. Gyógyulj meg!!! Legkésőbb jövőre :wink:

katka, bea
, hát én már most se mozdulok ki szívesen, inkább a saját kis világomat szeretném majd megőrizni valahogy a gyerkőc mellett is (persze nem úgy, hogy magára hagyom, csak jó volna, ha szeretne majd olvasni, meg kreatívkodni, miközben én is:D).
Szóval mozgalmas, jövünk-megyünk gyerekkort én tuti nem fogok tudni adni Dömének, de persze még ez sem biztos...

Én nagyon beálmosodtam, most bezuhanok az ágyba, aztán majd lesz valahogy :roll:

B.Ú.É.K!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Dömének pontosan ilyen anyuka kell! 8) Azért választott Téged! :)
Bea Majája meg biztos imádni fog utazni és társaságban lesz a legelevenebb. Nekem is ilyenek a lányok.... Ezt már csak így találta ki a természet. ;)

Katka

katka22

Kukli köszi a dícséretet :D Terítőt most kaptam anyóstól karácsonyra, vízlepergetős, kiváncsi leszek ha Panna leönti tényleg a tetején marad-e :D
Boti nagyon ügyi hogy magától megy aludni :)

Gabka sajnálom az összeveszést pároddal, remélem azért Újévre legkésőbb kibékültök :wink:

Moncsi jobbulást!!

Bea tényleg nem vagy önző és igaza van Katkának, majd megtalálod az egyensúlyt. Mielőtt családom lett én is állandóan mentem (igaz én nem buliba, hanem tájfutó versenyekre :) ), de utána sem adtam fel teljesen ezt a hobbimat, vagy vittem magammal az egész családot (párom nem nagy örömére :? ) vagy itthon hagytam mindenkit és mentem a csapattársaimmal egy-két vagy akár több napra is. Ez persze már húzós volt, mert iszonyúan hiányoztak a gyerekek.

Nálunk megvolt este anyuéknál a szokásos házi tűzijáték apukám révén, gyerekeknek nagyon tetszett és nagy meglepetésemre egyik sem ijedt meg a durrogtatástól :D kifejezetten élvezték. Aztán átjöttek anyósék egy órácskára koccintani, most meg kettesben a férjecskémmel várjuk az éjfélt. De azt hiszem éjfél után le is fekszünk, mert gyerkőcök úgyis ébresztenek korán. :roll:

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!!!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Köszi szépen mindenkinek a segítséget meg a jókívánságot ! :)
egyenlőre most már csak hőemelkedésem van, 37.5 de az előbb hánytam is . Csak jöttem megnézni mit írtatok közbe. mindenkinek
B.U.É.K!!!
köszi sziasztok!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Kép :))

Kép
milky

Nemlajos Tényleg szép kis rugokat vettél! És a kutyus is nagyon cuki ott a cipők közt!

Banokla Én már kértem Adryntól a túrós kuglóf receptet, de még nem ért ide. Ugye Adryn? :wink:

Én is menős vagyok. Sajnos idén a síelés nekem kimarad, már nem kockáztatok. De jövőre megyünk, visszük a babát is. Friss levegő, stb., aztán egy icipici síelés. 2 éves kora után meg már el kezdem tanítani. :)

Na megyek lencsét főzni, hogy sok pénzünk legfyen :wink:

Kép

Kép
rszg

Rszg: Nekem a lányok olyan 3 és fél évesen tanultak meg. És ott az oktató kikötötte, hogy csak akkor, ha bírja a térd izületük. Szerencsére bírta. 3-4 alkalom alatt nagyon szépen megtanultak. Ágica mint 2. gyerek már 2 évesen is síelt, de csak a lábam között. Azt nagyon szerette. Gyerek pályán minden nap többször vinnem kellett. :)

Moncsi: Vigyázz magadra. Pihenj sokat és arra figyelj, hogy folyadék legyen benned (ha hányós vagy, akkor hideg víz kortyonként). Lázcsillapító nem árt a babának és alapvetően az influenza sem, mivel a te szervezeted védi a babát. 2 esetben van gond:
1. kiszáradás : Ha nagyon legyengülsz a hányástól, akkor kell infúzió, hogy ne legyen baj.
2. Elkezd görcsölni a méhed. Ebben az esetben azonnal irány a kórház.
De nem lesz gond, csak pihenj!

Katka

katka22

Katka Én is úgy gondoltam, hogy 2 év múlva még csak annyit kezdünk el, hogy legyen léc a lábán, kicsit csússzon. És tudom, nem szabad erőltetni. Csak amennyit a gyerek szeretne. Meg 2 éves kor után már a gyerek pályára rá lehet vinni. Körbe megy, olyan mint egy ringlis, csak ebbe nem beleülni kell. Biztos szeretni fogja. Ha apja és anyja is szereti, ő miért ne szeretné majd.

Adryn Milyen volt a színház? Niconak tetszett?

Kép

Kép
rszg

Hú gyerekek, nekem a síelés is olyan idegen.
Pont azt mondtam a páromnak, hogy a saját szüleinkké sikerült válnunk, akik sose mennek külföldre, nem beszélnek nyelveket, és nem síelnek, nem wellnesseznek, stb... És ami miatt a gyerekünk majd maradinak és begyepesedettnek néz...
Na de majd túl éljük, ahogy a szüleink is :wink:
Ha már így alakult.

Bakker, mi tegnap ettünk lencsét, és holnap akartunk, de akkor muszáj ma is pár falatot, nehogy már pont elseje maradjon ki!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

így bulizott Fanni!
majd még jövök, csak ezt felrakom!
bocsánat, kicsit sok leszek, mert nem tudtam jobban szelektálni... :oops:
férjem kollegájánál voltunk bulizni.

Kép
feloldódás előtt...

Kép
elkapták!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb Nagyon édes Fanni. Légtornász lesz belőle :?:
A másik kislány is nagyon aranyos! Jól sikerült képek!

Kép

Kép
rszg

Moncsi
én is a rubophent-t ajánlom. állítólag az jobb, mint az algo.
ha még fosós-hányós vírusod van, igyál normaflore-t, az helyrerakja a bélflórát.
jobbulást neked!

mi idén megpróbáltuk a síelés tanítást, de nem akarta Fanni kipróbálni. aztán meg én is hallottam, hogy még korai az izületeinek. és mivel idén úgysem megyünk síelni, inkább úgy döntöttem, hogy nem erőltetem, és várunk egy évet vele.
de nézni szerette a többieket. meg tavaly, mikor voltunk nagyon élvezte, hogy én síelek. ő szánkózott.

Gabka
remélem, gyorsan kibékültök!

BÚÉK mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Rszg
köszi! :D
jó az egyensúlyérzéke, azt mondták a ficánka tornán, úgyhogy majd meglátjuk! :wink: apja mindenesetre top 10-es teniszezőt akarna belőle! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hú, csibb, én szédültem bele a képekbe!!! :shock: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

túrós kuglóf közkívánatra:

25 dkg túró
25 dkg liszt
1 cs. sütőpor
25 dkg rama
15 dkg cukor
2 cs. van. cukor
2 tojás

lisztet sütőporral, margarint cukorral és vaníliás cukorral összekeverni. margarinos cuccba tojások bele, aztán túró és a sütőporos liszt. állagától nem megijedni mert jó lesz :D. közepesnél picit magasabb lángon sütni. aki akar csokimázt is csinálhat rá. mi csináltunk. ISTENI!!!

KépKép
KépKép
adryn

Csibb: nem semmi Fanni :D:D vagány kiscsaj az tuti :D

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!
BUÉK!

Én egy jó gyermek háziorvost keresnék Bp-en a XII. ker-ben vagy környékén születendő gyermekünknek.
Van valakinek jó ötlete?

ill. mit javasoltok újszülött baba ápolásához?

BUÉK mégegyszer mindenkinek!!!!!

Kép

Kép
nuszo

ja.. és egyébként színház jó volt, bár az operett nem az én műfajom.. egyenesen idegesít mikor kivágják a magas c-t.. nem értem a felét amit óbégatnak (elnézést azoktól akik szeretik), nico ráadásul meg ilyenkor olyanokat rúgott belém a bordáim közé mintha mondani akarná : hogy anyám milyen helyre hoztál te :lol: :lol:
de a sztori maga nem volt rossz. 3 és fél órás volt 2 szünettel. és még pezsit is kaptunk a végén. de csak belenyaltam. tartogattam a megengedett 1 poharat éjfélre :D

KépKép
KépKép
adryn

SZiasztok,

Nuszó: Újszülött babát csak gyógyzsertári készítményekkel ápoljál... Nem kell a bőrének a sok mesterséges színezék és illatosító.... Receptet kérj a védőnőtől.

Csibb: Fanni igazán klasz csaj! Síeléssel nem késtek el jövőre sem. Max gyorsabban tanul majd meg. Tenisz edzések gyerekeknek 4 éves kortól vannak, de szerintem valami irdatlan drága.... Legalábbis, amiket én néztem Budapesten. Nálunk Zsófi akart járni olyan 5 évesen, de kénytelen voltam nemet mondani.... Hozzánk a Sportmaxban Temesvári Andrea által tartott tenisz lett volna viszonylag közel. Meg is néztem, szerintem nagyon profi...., de vannak olcsóbb sportok is...

Ma voltunk az etyeki tavon korizni. Nagyon hangulatos volt. Pocaklakó apukája korizott a lányokkal, én meg fotóztam. Nagyon klasz, hnagulatos program volt. :) Lányok egyre jobban mennek.

Katka

katka22

katka és fénykép? :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

A pasek gépén van... Nem t'om, hogy rakjam át.... Sorry! :roll:

Katka

katka22

na szép... :lol:
Akkor rajzold le!!! 8) :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Mindenkinek BUÉK!!!

Csibb, irtó aranyos Fanni :D Látom jót buliztak a másik kislánnyal :)

Sajnos a síelés még nekem is kimaradt az életemből :( Pedig mindig is nagyon szerettem volna megtanulni. Anno csóró főiskolásként nem futotta rá, aztán mikor adódott volna egy lehetőség olcsón akkor meg terhes lettem Bulcsúval :? De jó lenne egyszer majd megtanulni, na meg a páromat kellene rászedni, de ő megelégszik a biciklijével :roll:

Adryn nekem is hasonló problémáim vannak az operettel, hogy nem értem mit énekelnek :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

És akkor az opera? :wink:
Én egy-két éve kezdtem megszeretni, amióta mezzonk van, és operák könyve a kéznél:)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

operát köszönöm szépen én távol tartom magamtól :D azért kultúrából is megárt a sok :lol: :lol:
jah.. egyébként maga az épület tök szép (kívülről) :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok,

Na újév alkalmából jól kipakoltam magam, átnéztem még mi hiányzik, hát sokminden, sokminden már megvan, de most már tényleg rendszerezni kell mire van még szükség..

kórházlistátok van?

Adry, az jó lehetett, neki se tetszett az Opera :lol:

Csibb, Nagyon jó fotók Fanniról, látszik, hogy jót mulatott, bájos kislány

Kata, kár hogy nincsenek fotók a koriról, én is imádtam korcsolyázni.
Síelni viszont eus egészségügyi kártya nélkül én nem mennék, mert életemben nem próbáltam :lol: :lol: , nehéz?

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!
Remélem Moncsi jobban van! Tanácsok hasonlóak lennének, hanyagolom. Én dáthás lettem, de kúrálgatom magunkat.
Fanni iszonyat cuki! Hogy pörgött! Nagyon szép család vagytok! Biztos gyönyörű kisfiad fog születni.
Boti végül 9-ig bírta a bulit, aztán jöttünk is el, mert idegen helyen nem alszik el egykönnyen, de nyügi lesz ha fáradt.
Sport, nekem síelés hiányzik, de Zsoltit nem lehetne rávenni. Boti előtt aikido-ztam, na ő azt tuti fog, de csak 6 éves kor után. Mehetünk együtt, ott nincs annyira korcsoportra osztva. Korizni tuti fog, mert én kiskorom óta görkorizom, nálam közlekedési eszköz is, jártam úgy Óbudáról Újbudára dolgozni, ha az idő engedte. Úszni meg kell majd, de mi babaúszáson bnőmékkel együtt sajna remek gombikkal találkoztunk, így hamar abbamaradt.
Adryn legalgább az épület látványa örvendetes volt.
Nemlajos nagyon édes Mogyoró! Hogy bírta a petárdákat, stb….?
Bea: http://www.tyukanyo.hu/articles/0/29/korhazi-1.html
Lépnem kell. Boti ébred. Majd keresek babás listát is.
Szép napot!
Kuklia

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?