Na,még a hírekben is ikrek vannak. Kétpetéjűek, az egyik fehér, a másik fekete. És a párnak már vannak ikreik, ugyígy különböző bőrűek. Ilyen véletlen nincs is!
Na, úgy kell, Márti, hogy nőivonal - vonalzók - saját avatar feltöltése - ott feltöltöd az egyik képet (mintha ide akarnád beilleszteni) - és az majd megjelenik, ha vonalzót akarsz készíteni, felajánlja magát
Nem tudom.
Viszont képzeld el, hogy szórakoztam itt a lányoknak a picibaba.hu-n vett vonalzóval, mikor még nem tudtam meg, hogy babás vagyok, és ezek szerint már akkor az voltam, mert elmentette a gép a "vonalzóim" felirat alá azt is, és azon 18 hetes és 3 napos babás vagyok. Megérzés? Rájöttem, az avatar az, mint a Timinél a Törpe képe a vonalzó elején.
Az volt, hogy mi, nők a szobában ültünk (én az ágyon, szerencsére, félig fekve) és ott dumáltunk (jó volt), a pasik (Gy. meg az anyós pasija) a konyhában. Így jó volt.
Én is beakartam menni a munkahelyre két csajszihoz az egyik nappalos a másik éjszakára ment(18 órára).De mondta a délelőttös,hogy fasírtban van a másikkal és nem mentem be,hogy nézzem a hogy egymás torkának ugranak. Inkább punnyadtam itthon.
L.most fürdeti a kutyut mert olyan füst szaga volt.Após cigizik amiatt.
Remélem nem fázik meg mint múltkor.
Már úgy is csak reggel kell levinni addig tutira száraz lesz!!
Itt vagyok csak Tapolcai szállásokat keresek májusra. Vannak árak. Ha nyaralni mennénk akkor nem sajnálnám a pénzt a kilátásra,a velnessre a hegyekre a barlangtúrára.
De kétszer altatnak, lehet hogy rohadtúl leszek és napokat alszom át, akkor minek fizessek a kilátásért?????????
Na, én ilyen rohadt önző vagyok, hogy srácosat csináltam. Mindegy, ha tetszik, ha nem, ez marad mára, majd holnap valamikor folytatjuk, mert a Gy. ide akar ülni (ő is fórumozik sajnos - íjászoldalon).
Holnap elmegyünk valamerre kirándulni a Gy.-val, de aztán jövök. Addig is puszi, jó éjt!
Fönt, ahol a vonalzókat kell beállítani, nem a csúszkákat. A németek nem ismerik a vesszőt, pont lett belőle.
Zsuzsi, majd segítünk mi is szállást keresni.
Most viszont megyek.
Puszi
Mártika, köszike a koktélokat. Csináltam kettőt,lassan becsípünk a F.-nal együtt. Aztán majd megint szól a rádió,pedig ma már 3x bekapcsolt. Jó évkezdés, ugye?