Jó reggelt, lányok!
Család kidobva, enyém a kégli! Úgy pakolászok és főzök, ahogy akarok!

he-he! Na azért pihizek is, most még lehet, van még kb. 8-10 napom, ha Pötyike is úgy akarja...
Katuska! A MűPá-ra gondolsz vagy Mátrafüredre?
Mátrafüred: hát kérem, ez igazi "érdekházasság" volt a részemről: mióta együtt vagyunk, megvan a Füredi szállás, kaja, helyszín...
Meg most több célja is van a "kiruccanásnak:
ad 1: hullott annyi hó, hogy fel lehet egy rálépéssel nyalni
ad 2: befagyott a Sástó
ad 3: a "zuram" mátrai gyerek, egész gyerekkorában kint lógtak az erdőben (amellett, hogy apja, anyja erdőmérnök...), tehát tudja, mi a jó ilyenkor a Mátrában
ad 4: megy az unokatesó is korizni, lehet a fiúknak ökörködni
ad 5: tehermentesíteni a füredi családot, hogy tudjanak bemenni nagypapához a kórházba
ad 6: tehermentesíteni a hisztis anyát, aki itthon szeretne csendet és befelé fordulási lehetőséget
ad 7: óccsó az utazás (Marci tartósan beteg gyerekként 90 %-os jeggyel utazik plusz még egy felnőttet is elvihet ugyanennyiért) és nincs jégpálya-díj
ad 8: ez kellett volna az első legyen: jó korizni
MűPa: igazság szerint a kerület tényleg el van látva minden szir-szarral, csak el kell jutni és meg kell szervezni, hogy pénzed, időd és lehetőséged legyen rája. Bár mondjuk a MűPá-ban vannak ingyenes gyerekprogramok és rálátunk reája az ablakból, csak nem szoktunk rá, hogy ott legyünk vasárnap délelőtt...
Az azért tényleg durva, hogy nálatok nincsenek "gyerektömegeket" bezsongató programok...
Kisbogács: szurkolok. Nekem egyiknél sem folyt el a magzatvíz, pusztán elkezdtem vérezni plusz jöttek a rendszeres fájások. (Én sosem mértem, mindig Apa volt a kakukkosóra...

)
Nálunk mindig burkot kellett repeszteni, úgyhogy ezügyben nincsenek tapasztalataim...
Túlhordók: hajrá lányok, szurkolok!!! Kitartás!!!
Vickybabe! Csodás Levente! Huh, a gyönyörűségtől kirázott a hideg! Ha belenézek a szemébe, akkora tudást látok benne, amilyet csak az újszülöttek tudnak. Nem lexikális tudást, hanem a tapasztalatot: összeért az ég és a föld (ahogy írtad az SMS-ben).
Na megyek, hasznossá teszem magam, még nem vagyok fáradt, 1 órája dobott ki az ágy, aza kényszerültem rá, hogy kidobjon...
Majd még jövök...