Bea: Síelni megtanulni nem túl könnyű, néhény nap rámegy. Érdemes magyar nyelvű oktatóval csoportban tanulni. Szerintem ez a leggyorsabb és leghatékonyabb....
Kukli: Én nem aikidoztam, de sok aikodós barátom volt kamasz koromban. Szerintem az egyik legjobb harcművészet és ha együtt csinálhatjátok, akkor az nagyon klasz lesz.
Gyerek sportokról még annyit, hogy az ovikban általában rengeteg mozgás lehetőség van (jellemzően középsőtől) és teljesen korrekt az ára is általában. Nálunk Ágica jár Svábtáncra, Zenéstornára és Kosároviba. Nekem az a tapasztalatom, hogy az oviban dolgozó oktatók nagyon profik, nagyon jól csinálják, szeretik a gyerekek. Persze minden csak az ő szintjükön van tanítva, de szerintem a lényeg, hogy mozognak és megszeretik a mozgást.
Kórházi pakkot én is össze fogom rakni a hétvégén. Bár most jól vagyok, de ha hirtelen menni kell, akkor jobb, ha ez rendezve van.
Én majd csak most kezdem el összeszedni a babaruhákat és egyebeket. Januárban már csak részidőben dolgozom. Most érzem, hogy november-decemberben nagyon kihajtottam magam munkába, plusz ugye a 2 gyerek és minden mást féretoltam, hogy ezt bírjam. Szóval nem fogok januárban unatkozni, rengeteg dolgom lesz, hogy utolérjem magam...

ehhez van baldachin is
naggggyon tuttti ez a szerkó