Hali, ismét hosszabb szünet után jelentkezem: gépünk meghalt, aztán feltámasztottuk, de még mindig kap új alkatrészeket, szóval szét van szedve, és férjem laptopját nyúltam le egy kis fórumozásra
Nagyon jól esik együttérzés, vigasztalás

de jó, hogy vagytok nekem!!!
Olvasom közben, hogy szinte mindenhol volt kisebb-nagyobb csetepaté, sírdogálás - úgy látszik, családjaink nincsenek tekintettel rá, hogy most érzékenyebbek vagyunk az átlagnál. Azért remélem, mindenhol rendeződött végül a helyzet!!!
Zsuzsi, én is türelmetlenebbül várom haza apát, mióta itthon vagyok, és nyügi is vagyok, ha nem jön, amikorra ígérte. Ez ellen egyrészt azt lehet tenni, hogy hoz valami apróságot nekem

(na jó, ez nem így van, de egyszer tényleg kaptam egy kis finomságot); másrészt általában délutánra csinálok magamnak valami programot, hogy ne az órát nézzem. Pl tudom, hogy ötkor végez, úgyhogy öt körülig eltolom a mosogatást, és akkor állok neki, vagy akkor ülök le olvasgatni, vagy vacsit csinálni. Így néha hamarabb is jön, mint befejezném a tevékenykedést
Ladmon, én összerakva tárolom az elektromos fogkefém, annyi, hogy nagyon alaposan tisztítom minden használat után, ehhez meg azért le kell venni a fejét.
Csuklás: szerintem a kis feje, meg a törzse felső része ugrál - legalábbis nekem minden nap csuklik a picur (ez a védőnő szerint rendben van, de azért néha aggódom, hogy normális-e), és olyankor odalent, nagyon alul úgy érzem, hogy kb másodpercenként ugrik egyet a belsőm... meg néha úgy, hogy mindjárt kiugrik a gyerek...
Tali: IGENIGEN!!! nekem is jó a 11 - délután megyünk apával szülésfelkészítőre, de mivel úgyis a Váci úton dolgozik, úri dolgom lesz, és onnan fuvaroz majd

(Elif, ha még szobafogságban leszel, majd jegyzetelek, bár örülnék a találkozásnak)
Mozgás: Adrim is lelassult már, azért rengeteget mozog, de már nem olyan "hevesen"
Zsu, szülésznőt tudd le gyorsan, és aztán gyere talizni!
Budabo, ez rád is vonatkozik!
Zümis, szárazságra nekem bejön a kakaóvaj - nincs erőteljes illata, és rugalmasítja a bőrt, elvileg striák megelőzésére is jó.
Gjéti, beszéld meg Olival, hogy forduljon irányba, hogy ne legyen a dokinak ilyen egyszerű "ha már vágok, szedjünk ki mindent". Azért kíváncsi lennék, ilyen könnyedén venné-e, ha az ő golyóiról lenne szó...
Zsancy, ne aggódj, ha kényelmetlen a picinek a testhelyzeted, olyan ramazurit rendez, hogy kénytelen leszel elmozdulni
Iricc, a gyerekkel kapcsolatos mindenbe beleszólás már elkezdődött... ez ellen viszont remek tűzfalunk van: 220 km-re laknak háháhá onnan szóljon be

az első időszakra már előkészítettem a terepet, hogy mi nem fogunk tudni utazni - és ugye karácsonykor kiderült, hogy sz@r a vendégágyunk, úgyhogy...
Kaandi, gratula a negatív tenyésztéshez!
Hugic, a nyomkodással nem csináltál bajt: amíg nem volt UH, a dokik is így állapították meg, hogy mekkora és milyen fekvésű a kisbaba.
Szilveszterkor jött hozzánk két pár ünnepelni, az egyik lányzó (nagyon kedves barátnőm, alig várom, hogy együtt babázzunk!) a márciusi topikban várja kisfiát, a másik csajszi pedig most jelentette be, hogy a kilencedik hétben van

szóval látszólag hatan voltunk, valójában kilencen!!!
Pocakhangok mellett nálunk még a bugyborékolás a menő, eleinte aggasztott, de mostmár megszoktam