Én is Femibiont szedek, de az van ráírva, hogy a 12. hétig ajánlott szedni. Te is abba fogod akkor hagyni? Én még nem tudom, mire váltsak utána - Te már döntöttél a Hipp Natal mellett?
Aki már most azt issza: milyen íze van?
linacska: Ne aggódj a cukrod miatt, ezek nem olyan vészesen magas értékek. Érdekes, hogy majd abba kell hagynod a Merckformint - én is azt szedem, de nekem nem mondta a doki, hogy bármikor is abba kellene hagynom. Már beleéltem magam, hogy életem végéig szedhetem...
Nócika: eddig én is majd' meghaltam az éhségtől, de ezen a héten sokkal jobban vagyok. Pont arra gondoltam, hogy most olyan, mintha nem is várnék babát - remélem, minden rendben van, met valamelyik nap azt álmodtam, hogy elvetéltem...
Nektek voltak már hasonló rémálmaitok?
Én magánrendelésre járok Dr. Boroshoz, de mióta terhesgondozásra járok, mindig az Istvánban fogadott és sosem kért pénzt a vizsgálatokért... Látom, ezek szerint nem bírtál januárig várni rá, és elmentél valahova máshova - vagy csak másik dokihoz? Végleges a "szakítás"?
Nem tudod véletlenül, az ingyenes komplex vérvételre a doki ad beutalót, vagy külön kell valahol bejelentkezni?
V.piroska: nekünk is van cicánk - akit persze állandóan simogatok. Félek is ettől a toxoplazmózistól. Bár vérvételnél még nem nézték, azt mondták, még korai vizsgálni... Mondjuk nem bent lakik a cica, hanem kint, tehát nem kell az almát cserélgetnünk, de elég gyakran bejön a házba, a szőrét is persze elhullajtja, gyakran takaríthatunk miatta. Nem is tudom még elképzelni, ha majd megérkezik a babácskánk, mi lesz vele? Előre megszakad érte a szívem, hogy nem jöhet majd be a szokásos helyére - pedig nem!
Ezért kérdezted Te is, hogy kinek van cicája?
Kérdés: hallottatok már olyanról, hogy valakinek nagyon rossz a szeme (vagyis sokdioptriás szemüvege/kontaktlencséje van), és ezért nem engedik szülni? Engem ilyennel riogat a védőnőm, hogy feltétlen menjek el szemfenékvizsgálatra emiatt. (-5,5-ös dioptriám van.)

pocisan
_ [/img]