A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Lányok
Köszi a tippeket!

Banika
Küldd már el felénk a dokitokat :wink: Mienk csak hétfőn lesz :roll:

Ma kihívtuk az ügyeletet,mert Noa valószínűleg hajlamos az asztmára,apjuk asztmás,és fura hangokat hallatott.Száva ok,tiszta a tüdeje,már csak takony van,de Noát figyelni kell,mert kicsit sípol.Megy az Ambroxol,meg a Nasivin,hétfőn pedig a Bubó.Remélem,addig rendbe jövünk. :roll:

Hátracsorgó váladék:ahogy Lili is írta,hiába szívom,semmi nem jön,de közbe majd meg fullad a takonytól.
Vendég

fanni! koszi :D
sajnalom hogy ilyen "jol" kezded eszt az evet :(

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

rebe, szanet! edik a csajok :D

binyek! mar ki jozanodot Majus? biztos neki is meg artot a tejcsi :lol:

sotske! gratula Szavanak :D , jobban vagytok?

tonti! de jo hogy mar minden gyerkoc tud bulizni, hanyig birtak? es ti?

Kép

demoniq13

Sziasztok!

Olyan jok a kepek minden kisgyerkocrol, tok ugyesek vagytok! :D

Sotske: sajnalom a Lanyokat, ismeros a dolog, bar az enyemek nem asztmasak csak hajlamosak a bronhitiszre igy ha kicsit megfaznak mar ra is ment a tudejukre. :roll: Mi ventolint hasznalunk ra. Egyszer volt a nagyfiammal mikor meg kicsi volt hogy mar kekult mikor bevittuk az ugyeletre. :( Szornyu volt!
Gyorsan gyogyuljatok meg!

Banika: inkabb ne kuld a gyerkocoket, nekem ennyi is boven eleg! :lol: Amugy neha egy-ket hetre az enyemek is elromlanak aztan magatol helyreall a rend.

Moni: kicsik csak fel 9-ig voltak font, nagy meg fel 1-ig. Nagyon jo volt, tarsasoztunk meg dominoztunk meg puzzlekat raktunk ki Vele. Tegnap este meg 11-ig nezett velunk egy filmet, nagyon elvezi ilyenkor hogy csak Vele vagyunk.

Rebe: gyonyourek a Lanyaid annyira kulonboznek, ilyen kislanyokert meg en is bevallalnek meg egy terhesseget! :lol:

Dori, Tunci: a Lanyaitok nagy agyban alszanak mar? Es ha igen miota? En gondolkodom milyen ket nagy agy fer el abban a kis szobaban. :?

KépKép
KépKép
tontica

csajok! itt silveszter ejjel hult a ho, na ilyen 8 eve volt meg es tegnap reggel is meg hult egy csomot, el mentunk havas kepeket csinalni a varosrol, asztan meg kezdodot az olvadas, na eszt nagyon utalom es meg egy jo par napig fog tartani

kerdes: szerintetek normalis hogy a torpeim kb 1.5 orat alszanak delelot, majd delutan 1.5-2 orat este Michelle eleg nyoszori majd alszik kb 1/2 10-tol reggel 8-ig, kozben kb 6-tol van par nyugolodes?
nem tul sok? es nem nagyon tornaznak, ha oda teszem nekik a csungo jatekokat, csak nezik, de nem akarnak uta nyulni, ha hasra teszem egy kicst emelik a fejuket, majd ki faradnak es fordulni sincs kedvuk, valyon meg tul koran van? pedig egy baratunknak a babaja 1 hetes koraban mar fordult es azota ismetli (most 4 hetes) :roll:

na puszika mert eleg huszo lettem

Kép

demoniq13

Banika!
Marci kb. fél órákat sírt,amikor terror volt.Egy éjszaka volt,hogy 3-4x is ordított! Amikor már hallottam a hangján,hogy már alszik,csak nem tudja abbahagyni a sírást,olyankor bementem és bedugtam a cumit a szájába és rögtön csend lett és alvás.De én különtettem őket olyankor,mert különben folyamatosan felsírják egymást.

Csajok!
Most már lassan mi is ehetünk gabonapelyhet...de ne nézzetek hülyének, de az mi? Mármint hogy milyen?És hogy kell adni? :oops:
És rizst?

binyek

Rebe!
Állítólag azt kell csinálni,hogy nagyon kicsi zöldséget kell csak beletenni a krumpliba,aztán lassan emelni az adagot benne.Ha a krumplit se eszik meg,akkor úgy kell kezdeni,hogy a gyümibe kell nagyon kevés krumplit tenni,majd egyre többet és amikor már az megy,akkor kezdeni a zöldségeket hozzátenni.

binyek

Sziasztok!!!

Ha már téma a főzi,akkor én is kérdeznék 8)

Jázmin nem hajlando sem almát sem főzit (srépa+krumpli,sütőtök+alma v.narancslé).ő csak szopizik.

Milán eddig ette az almát mostmár ő sem .A sütőtököt imádja.

MIt csináljak,mostmár kezdek kiakadni .Jázmin öklendezik mindentől,Milán meg az almátol :( :?: :?: :?:

Nálunk se akarnak fürcsi után aludni,Jázmin hajnali 1orakor aludt el,utána Milcsi minden két orában szopizik,+ Jázminnak a kemény kaki,jajjj nagyon ki vagyok.Bocsi,hogy panaszkodni jöttem
s.csilla

Móni!
Teljesen normális!
3 hónaposan nem kell még fordulni. Nem nagyon hiszem, h a barátotok babája már egy hetesen fordult, az valami félreértés lehet. Az se baj, ha még nem nyúl a dolgokért. Ha hason emeli a fejét rövid időre, az jó. Semmi okod az aggodalomra!

KépKép
lili73

Rebe,
én is akartam írni, hogy krumpliba tegyél picike zöldet!

KépKép
lili73

Csilla,
ha nem akarnak kaját enni, akkor szopi + tápszer. Bőven elég 4-5 hónaposoknak. Halaszd későbbre a kaja bevezetését, várj pár hetet, és akkor próbáld újra!

KépKép
lili73

Eszti,gyogypuszi a csajoknak :arrow:

Tonti,nálunk is igy van este van időnk Mátéra,és annyira élvezi ő is :wink:

Moni!Nálunk 3-5 hetesen átfordultak a törpök többször is.Aztán Milán 3,5 honaposan,Jázmin azota sem. ki érti ezt :roll: Most 5 honaposak (a vonalzom megállt :? )Milán mozgékonyabb ,kb 4 honaposan nyult a tárgyak után,Jázmin még csak a kezét nézegeti meg a tagaroval játzik ennyi.voltunk konduktornál nem volt gond
egyikkl sem.ugyhogy ne aggodj :!:
s.csilla

Lili! Köszi,de adjak tápit,ha van elég tejem még???
s.csilla

binyek! a jovo heten el akarom kezdeni a 2hetes fogyit, de nem ertem csutortok este az alman kivul mi a menu? koszi elore is
anyit be kajaltam es mivel meg tele van a huto minden felevel, ki uritem es csak olyan dolgokat veszek a jovo hetre ami kel a fogyihoz, ram sem birok nezni, de enni pedig birok :( :oops:

Kép

demoniq13

Csilla, nehogy adj akkor tápit! Minek? Nekünk is elég volt 5 hónapig a tej. Az ajánlás fél éves korukig írja a csak anyatejes (tápos) táplálást. Nem késtek le semmiről!

Petra is beteg, így megyek aludni most, amikor lehet.
Mindenkinek jobbulást!
ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET!

Kép
an°°di

lilli, csilla! koszi, akor teszem oket hasra hogy emelyek a fejuket, oszt majd meg fordulnak valamikor, ma Mattia el kezdet nyulkalni egy jatek kulcs utan :D

Kép

demoniq13

Jobbulást a Betegeknek!!

Akinek nem eszi a babája a főzit, tegyen bele édeset vagy almát vagy banánt, aztán lassan csökkentse. nálunk ez bevált.

Alvás: Igaza van Lilinak! vannak jó periodusok, és rosszak. túl kell élni. mi most a jónál tartunk, délután 3 órát alszanak, reggel fél 8kor kelnek, este fél 8kor már alszanak.

szép napot!

zsuzska80
Szombathely

Csilla,
ahogy Andi írja, persze, h nem kell tápi, ha elég a tejed. Csak azt hittem, h azért kezdted máris a hozzátápit, mert nincs elég tejed. Fölösleges hozzátáplálni, várj még kicsit :P

KépKép
lili73

Zsuzska,
ahogy mondod! Túl kell élni. Ha lerendezed magaddal, h ez csak egy időszak, máris könnyebben viseli az ember. Nálunk este fél9-től reggel fél7-ig megy a szunya. Délután meg fél 1-től kb. fél4-ig. És egész szép kis napirendünk lett, ami nagyon jót tesz nekik. De ezt csak mostanra, egy éves korukra sikerült kialakítanom.

KépKép
lili73

Csilla
Szerintem se erőltesd ha van tejed.Ha a sütőtök megy ,akkor abba tedd az egyebet.Csak vigyázz a szorulással.

Móni
Nincsenek lekésve semmiről hidd el.Fiúk is 5 hónaposan fordultak hátról.Pár hetesen amikor Ordítottak az elalvásnál,akkor hasról átdobták magukat hátra,de az nem fordulás.Az 1 hetesről nehéz elhinni,hogy átfordul.

Lili,Zsuzska
Köszi.Igyekszünk túlélni.DE MEDDIG TART????????????????? :lol: :lol:

Eszti
Az az igazság,hogy én nem nagyon szoktam a dokinéninket zaklatni munkaídőn kívül.A legutóbbi takonykórnál mondta,hogy mi az amit az ő felügyelete nélkül is nyugodtan adhatok nekik :lol: :lol: Persze ha már megy felfele a hőjük,akkor én sem szórakozom,de amíg csak orrfolyás van,addig nem viszem inkább őket ügyeletre elsősorban a Marci miatt.Amúgy azt mondta ha elkezdenek köhögni,akkor délelőtt köptető(max du 3-ig),+ a spiropentet adhatom nekik napi 1ml-ben.Mivel még kis bénák és nem tudnak rendesen köhögni,emiatt rakódik le a trutyi(állítólag)Nálunk úgy látszik mindig hónap végén jön ez a takonykór.Nem tudom mitől,de itt is úgy látszik mindenki lerobban,meg a környezetünkben is minden kölök hullik ki a sorból.Ilyenkor kicsit megnyugszom,hogy nem én csinálok vmit bénán.

Zabpehely tippek engem is érdekelnek.
Mikortól?Milyen típusú?Hogy kell megcsinálni?Mennyi kell belőle?Hol lehet beszerezni?

Ezek a bioköles és társai mikortól adhatók a gyerkőcöknek?
Illetve a másik kérdésem a kiflicsücsök?Na annak az ideje mikor jön el? :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy én is lerobbanófélben vagyok,emiatt szegény Bercust lehet,hogy később majd gyomírtóval lehet kiírtani mellőlem,de már melegítőnadrágban,zokniban alszom,mert megfagyok 22 fokban éjjel amikor 500x kelek hozzá.

Kamilla?
Szofi?
Vendég

Rebe
Nekem simán adtak dologélt.Ezzel akármennyiszer kenheted.A dentinox-ot állítólag van olyan ország ahol betiltották vmelyik összetevője miatt.
Vendég

Köszi lányok,csak azért akartam áttérni,hogy jobban teliti a főzi a pocijukat,és ki tudnék mozdulni pl.a fodrászhoz,kozmetikushoz mert nagyon brutálul nézek ki. :? Apa levágta a hajam, mert annyira hullot és összecsomósodott.tudom ez nem vall valami odaado anyára :oops: :oops: de egésznap és éjjel is a ccicin lognak,nade kibirom ezt a pár hetet hátha akkor Jázmin is meggondolja magát :roll:

Minden kisbetegnek és nagybetegnek gyógyulást :!:
s.csilla

Banika,hajnalra nálunk is 22fok van,a mi szobánban viszont megy a hősugárzo kb 25fok van.Apa ezért költözött ki a nappaliba mert elég neki a fürcsit végig szaunázni :D
s.csilla

Sziasztok!
Eszti!
Jobbulást Nektek,remélem hamar meggyógyultok!!!
Gyümikenyeret megsütöttem,de a lekvár meg a csoki már nem került rá,mert a beles bandám felét megette,mire rátettem volna :lol: :lol: :lol: Finom.... jó a recept,köszi!!
Andi!
Jobbulást Petrának!!
Tonti!
Nálunk a lányok még mindig a kiságyban alszanak,most akarunk nekik venni tavasszal :roll: Láttam nagyon jókat,sima ágy és a másikat ki lehet húzni alóla,így az egy alacsonyabb szinte matrac magas vagy emeletes :roll: Nálunk sima fenyő ágykeret lesz,nekem tetszik az emeletes,de van egy érzésem hogy állandóan csak vita lenne ki hol alszik :lol: :lol:
Banika!
Kitartás!!!!Remélem hamar túl lesztek rajta :wink:

:lol: :lol: :lol: Azt hallgatom éppen,hogy a Nóra kitalálta hogy Ő a Télapó és az apját azzal fárasztja,hogy mondjon neki verset és akkor kap ajándékot! :lol: :lol: :lol:

bognartundi0727

Tünci, köszi!
Még mindig nem frissítetted a képeiteket! :evil:

Kép
an°°di

Moni: szerintem ennyi idos korukban a babak meg sokat alszanak. Forgolodas pedig min 4 hos kortol de van aki keson kezdi, nyugi! (az 1 hetes baba aki atfordul lehet hiperaktiv lesz, szegeny szulok :roll: :lol: )

Binyek: mi a gabonapepet reggel es este tesszuk a tejukbe, 300 ml-hez 4-5 kiskanallal. Az enyemek meg sem isszak nelkule a tejet.

Csilla: en varnek a hozzatapival ha oklendeznek tole, meg nem erettek meg ra. Probaltad a gabonapepet is? Azt altalaban szeretni szoktak. Az anyatejhez is hozza lehet keverni. Ha nagyon kivagy es "le akarod Oket passzolni" na meg este aludni akkor talan tenyleg probald meg a tapszert ha a fozit, gyumit nem eszik meg. A tapszer (foleg gabonapeppel) elteliti Oket este igy tobbet alszanak altalaban.

Andi: Petranak jobbulast!!!

Banika: zabpehely, gabonapehely nalunk 5 honapos kortol adhato (doki szerint) a tapszerbe elkeverve attol fuggoen hogy itatni vagy etetni akarod tobbet vagy kevesebbet keversz bele. Enyemek imadjak, en sokszor rakok bele kakaot is persze nem lefekves elott. Kifliveg, en kb. 9-10 honapos koruktol mertem de akkor is felugyelettel!

Tundi: koszi a valaszt, pont en is ilyen agyra gondoltam mert 2 nagy agy nem fer el a szobajukban, lattam is ilyet a butorboltban, szuper. Olyan is van amit egyszintesre lehet kihuzni es akkor egyutt aludhatnak. Na, nekunk meg van idonk ezen gondolkozni. Ha Te veszel ilyet majd mutizd meg nekunk es szamolj be hogy tetszik a Lanyoknak! Nora telaponak uzenem nagyon jo kislany voltam az iden! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Jaj, sziasztok!

Beestem végre, zajlik az élet nálunk.

Lányok sajtkukacok, akaratosak, rámolnak, pakolnak, önállósodnak, nem egyszerre alszanak már napközben, így semmi időm nincsen, mert valaki mindig ébren van...de édesek, imádom őket, huncutok, és nagyon tudják, hogy milyen könnyen levesznek a lábamról :oops:

Annyi mindenre akartam reagálni, de most tuti fele nem fog eszembe jutni.

FOGAK
Nálunk is a felső fogak kezdenek kicsit barnulni, vagyis inkább sárgásodni, így totális cumisüveg megvonás lesz, este már tejbegrízt esznek kanállal, reggel még üvegből van a kakaó, de át fogunk térni a pohárra. Totál ki vagyok akadva, annyira vigyáztunk, mostuk meg minden...

GABOBAPELYHEK

Én natúr joghurtba keverek tönkölypelyhet kb. másfél órával kaja előtt és jól megpuhul, aztán összekutyulom. De van ilyen receptem is:
Friss gabonakása: 2,5 dkg szemes gabona (búza, zab, rizs, köles, rozs, árpa, tönkölybúza) 2,2 dl teljes tej (én a tejbegrízt is rizstejből, zabtejből készítem még) 5 dkg érett banán, egy tk. szőlőcukor
A gabonamagvakat kávédarálón kétszer átdaráljuk, elkeverjük a tejjel és közepes lángon felforraljuk, majd gyenge tűzön négy-öt percig állandóan kevergetve főzzük. Banánt a szőlőcukorral összeturmixoljuk és a darához keverjük.
Állítólag natúrboltban v. reformboltban lehet kapni rizskását és gabonapelyhet: Holle, Töpfer folyósabb, cumisüvegből etethető, Milupa, Alnatura sűrűbb, kanalazáshoz.
És hát ugye van a dokik által felírható tejpép is.

Móni
szerintem ne aggódj, totál normális ennyi alvás, ilyen kicsiknél és forogni sem kell még. Hat hónapos kor után kell aggódni, ha nem forognak, addig belefér az egyéni eltérésekbe.

Csilla, szerintem ez azt jelenti, hogy még nem készek a hozzátápira, ha van tejed szerintem ne adj nekik semmi mást, időnként lehet próbálkozni, úgyis meglátod, hogyan fogadják majd.

Andi, jobbulást Petrának!

Lányok!

Én kicsit meg vagyok zuhanva férjügyileg. Úgy érzem nem kapok mostanában elég törődést, még az is eszembe jutott hogy esetleg hárman vagyunk ebben a házasságban, ami butaság, mert folyton itthon van, ha teheti

:oops:
úgy szeretném, ha engem is szeretgetne valaki, nem csak én mindenkit, de vhogy mostanában elmegyünk egymás mellett... :cry:

Tuti elfelejtettem valamit, de most nem megy több.

Jó éjt!

Judit

jucicuki

Andi!
:oops: :oops: :oops: Frissítettem :D
Tonti!
Oké majd jövök vele tavasszal :lol: Bár nálunk sima ágykeret lesz,mert elég hely van hozzá.
Az hogy jó voltál az kevés,verset is kell mondani :lol: :lol: :lol:
Juci!
:cry: Remélem csak átmeneti dolog!!!!Biztos férjnek sem egyszerű lenni....(de nekem mégis mindig könnyebbnek tűnik mint feleségnek :roll: )
Jó éjszakát!

bognartundi0727

En meg itt ulok mert toltok le zenet.

Juci: sok-sok beszelgetes, oszinten mond el Neki mit erzel, biztosan O is csak faradt. Legy turelmes! (Nalunk azt hiszem kicsit forditott a helyzet. :roll: )

Lanyok, vasarnap megyek moziba, bi-bi-bi! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tundi: meglestem, gyonyoruek! Megzabalom Oket! Vecen olvasos nagyon tuti!!! :lol:
Verset? :shock: Ooooo... hat az nem megy. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok!
gyorsan hadarva: ma hajnalban negyed kettőkor megszülettek az ikrek: Dani 45 cm és 2300 g, Réka 44 cm és 2000 g. mivel túl kicsik voltak, császár lett belőle (Réka addigra befordult).
nem stabil az állapotuk, a koraszülött osztályra átszállították őket. valószínűleg átestek egy méhen belüli fertőzésen, ezért indult be a szülés (Danin ennek vannak jelei, ő bírta kevésbé).
Vanda jelenleg még a nem mozdulhat kategóriában van, kérlek, telefonnal leghamarabb délután zaklassátok, de leginkább akkor is csak engem (iwiw-en fent van a számom, aki nem tudja, és leküzdhetetlen vágyat érezne a telefonálásra).
amint van valami, majd jelentkezem.

(vovanda)
1szálpasi

VAndát természetesen nem zavarjuk mi aztán tudjuk milyen ilyenkor.
Gratula a babákhoz szép sűlyok reméljük a fertőzés miatt nem lesz semmi és hamar otthon lehetnek,sok puszit erőt egézséget a családnak

lanyané

Kép

Kép

Kép

Nagyon születés után, még szutykosan....

lanyané: annyit mondtak, hogy nem 2-3 nap lesz....de elvileg nem lesz gond (pasi bal kézzel az asztal alatt hármat kopog, asztal majdnem kettétörik, mindig azt hittem, a karatés filmekben ez csak gagyi trükk, de tényleg működik alulról felfelé is :P)
1szálpasi

Vandának szívből gratulálok! Réka és Dani gyönyörűek!

KépKép
lili73

Vovanda, 1szalpasi GRATULALOK!!! :D
Gyonyoruek, biztosan minden rendben lesz, gyors felepulest mindannyiuknak es remelem mihamarabb hazamehetnek a bebik!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni a fórumhoz, ha nem bánjátok!

Olvasgatlak már benneteket egy ideje és most rászántam magamat, hogy írjak is.

Röviden rólunk: jelenleg van egy három és fél éves lánykánk, Kíra és július 31-én született meg Eszter és Emma.

Vovanda, 1szalpasi: gratulálok a kicsikhez! Remélem hamar rendbejönnek és mehettek haza. Gyönyörűek és szép súllyal születtek.
myra77

Vanda/1szálpasi!

Gratulálok!
Sajnálom a fertőzést, de minden rendben lesz!
Nagyon szép súlyuk van!

Andi!

Köszi az infót, amikor mi voltunk annyian voltak, hogy be sem fértünk.:cry:

Tonti!

Fegyelmezés, Ágival nehéz, olyan igazi elsőszülött, de te tudod az milyen.
Szófogadás az nálunk sem az erősségük.
Én az elzárásos módszert alkalmazom, mert pszihológusok szerint ez a legjobb.
Verés hive nem vagyok és utálok kiabálni, bár néha elszakad, de olyankor mikrofopróbát tartok (elszámolok háromig, nagy levegő) és utána megpróbálom kívülről szemlélni a dolgokat, ekkor általában jókat nevetek, mert így nagyon vicces :lol:
Ha nagyon rosszak, és megkérem szépen, és mondjuk kiröhög, akkor elviszem ahelyszínről, a fal felé fordítom, kizökkentem az addigi környezetből, így már neki is kevésbé vicces, a szemébe nézek és elmagyarázom, hogy mit miért nem szabad.
Ez a nézz a szemembe elég hatásos, csak akkor beszélek hozzá, ha a szemembe néz, és próbálok elég nyomatékkal és hangsúllyal alátámasztani a mondókámat.

Szóval nálunk bünti van.

Igaz azt vettem észre, ha én nyugodt vagyok ők is azok. De az ördög néha nem alszik :lol:
Meg még azzal büntetem őket, ha rosszak nem megyünk sehova, az náluk igen fájó pont.

Ági viszont reggeltől estig rajtam "lóg", (pisilni is velem jön :oops: , sőt a legújabb, hogy reggel együtt zuhanyozunk :? ), de az én hibám, nem tanítottam meg egyedül játszani, folyton rajta lógtam, így nem csoda, ha most is igényli a közelségemet, na meg persze kapott két kistesót, tudom ezt nem egyszerű feldolgozni, bár ő még épp jó korban volt, az én tudat kialakulása előtt jöttek a picik.
Ez néha nagyon fárasztó, és így kevesebb idő jut a picikre, még jó, hogy oviba jár.
Most én se nagyon tudok vele mit kezdeni, de van pár gyerekes szomszédunk és ilyenkor kölcsönösen átjárunk egymáshoz 8) , így elviselhetőbb a szünet :lol: Főleg, hogy a hideg miatt alig tudunk kimenni.

Ágy téma, mi két hete kipróbáltuk, levettük a rácsokat, mivel 70*140-es ifjúsági ágyuk van, de nem jött be, Rékus már tudna így aludni leesésgátlóval, de Blanka még nem kész rá. Ő érzékenyebb, és így nem tudott aludni, mondjuk ehhez az is hozzájárult, hogy Rékus jól megtépte a cumi miatt :twisted:

Na most mennem kell.

Üdv: Dóri
Vendég

Sziasztok!

Myra üdv itt! Négy csaj! Nálatok se semmi férfinak lenni :wink:

Vandának, Daninak és Rékának nagy-nagy gratulációk!
És persze a kispapának is! :D

Judit, nálunk is nagy akarat és mozgásigény van mostanában. Meg takonyhegyek, de talán már jobb. Petra ma éjjel aludt.
Alvás nálunk szigorúan egyszerre indul, aztán ki mennyit szeretne. :wink:

Fogak: hű, ennyi sz*r helyzet. Én az örökletes fogállapotban hiszek. Sajnos a mieink elég rosszak, hiába ápoljuk rengeteget. A gyerekeké eddig okés.

Binyek, én Holle gabonapépet adtam. Vízzel, tejjel, tápszerrel, gyümölccsel, zöldséggel összekeverve imádták. Mostanában a papi derogál, így nem eszik meg.

Tünci, kösziii! Nagyon tutik. A kedvenceim a lépcsőnülős, a cseresznyés-fülbevalós, amikor apán lógnak, a professzornős építős, az utánfutós, meg a többi :D :D :D

Kép
an°°di

Sziasztok!
Vovanda,1szálpasi!
Szívből gratulálok!!!!Szorítok,hogy minden rendben legyen!!!
Várjuk a híreket!!!!

bognartundi0727

[url=http://www.noivonal.hu/]Kép[url/]
myra77

Vovanda és "kiscsaládja"
Nagyon gratulálunk mi is és kitartást nektek!Várjuk a híreket!

Myra
Üdv,gratulálok a lányokhoz és végre van egy druszám :wink:
Vendég

Andi: szia! Hát, ahogy a férjem fogalmaz, most bugyi nagyhatalom van nálunk. De szerencsére tetszik neki a helyzet.

Próbálom a vonalzókat beilleszteni, de úgy látom valamit elrontottam. Később majd újra próbálom, most éhesek a mókuskák. Ha valakinek lesz ideje, tudna ebben segíteni?
myra77

sziasztok!!

Ezek ám a történések!!!!

Vanda!! 1szálpasi :) GRATULA!!!!!

jaj nem is gondoltam volna hogy ilyen hamar meglesznek!! hisz minden okés volt!!

Gyere majd a beszámolóval!!!!

Gabonapehely: lehet venni a Müllerben zabkorpát, 635 Ft, gyümi sűrítésre is jó. meg tápszert is lehet vele sűríteni fejpéppé. olyan mint a lereszelt citromhéj.

zsuzska80
Szombathely

Tünci
Nagyon szépek a lányok,belestem az albumba.

Ja,gabonapép.Mi HOLLE-t eszünk,már régóta,bio boltban veszem.Van gluténmentes is,én a másikat még nem mertem kipróbálni.Nálunk nagyon bejön a rizskrém,kölespép és ma kaptak először kölespelyhet,nagyon szeretik.Lehet vízzel,tápszerrel elkeverve,önmagában is adni,bár így nincs íze,vagy gyümibe,zöldségbe belekeverni,mi így szoktuk.
Vendég

Hű, most már a vonalzó is eltünt. Jaj.

Szia Eszti! A kis druszád most épp hangosan sikongat. Néha olyan mintha kis sárkányt nevelnénk.
myra77

Judit, mágnestáblát hol és mennyiért? Köszi!

Kép
an°°di

Myra! Üdv itt! mesélj magatokról az ikrekről!!

zsuzska80
Szombathely

Vovanda család :lol:

Gratulálok! Remélem mihamarabb otthon lehettek! :!:

Myra

üdv itt! gyere gyakran!( ne úgy , m én mostanában 8)

szanet

Sziasztok!

vovanda! Gratula!!!

Szoktalak olvasni titeket, de a csajaimba 3 hete belebújt a kisördög, jobban mondva szeritem a fél alvilág! Se éjjelem se nappalom tőlük. Egész nap megy a hiszti, éjszaka órákig küzdök velük. Félálomban kínlódnak, vergődnek, de semmi bajuk. Mire egy kis szusszanásnyi időhöz jutok, az élettől is elmegy a kedvem.

Azoktól kérdezem főleg, akiknek nagyobbacskák a babák. Én eddig böcsületesen betartottam, hogy semmi tejtermék, de nem vagyok hajlandó eztán is 2000 ft-ot költeni 1 doboz tápszerre. Mit javasoltok? Valami rossmann, tesco, DM féle pépre gondolok.
Vendég

Anny, 2000 forint??? :shock: Mi 2400-ért vesszük a beba-t. :? Vezesd be a tejet, hm?
:roll:

Kép
an°°di

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?