A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Lehet, hogy túl nagy a hájrétegem. :roll:
Vagy túl messze vannak bennem? :roll:
Vagy elég a hülyeségből? :lol:
Oké, várom a bökdösődést tovább.

A kiságyra még nem válaszoltál: csak kis lapos bigyóka kell alájuk, nem? Hogy ne keveredjenek bele a sok cuccba, én úgy hallottam.

KépKép
benó

Itt vagyok a túloldalon. Eszem a laptetűket. :D

KépKép
benó

Szivacs és egy nagyon lapos kispárna mint Gergőnek.Nézd majd meg a képen.Tancsu is a sok játékot este kiveszi az ágyból ő mondta.Csak párna,meg takaró.
És ha jó meleg van a lakásba vagy lesz nyáron akkor vékony takaró,nehogy túlmelegedjenek.

Kép
martik77

Tényleg, te olyan szülésfelkészítő oktatásra vagy mire nem mész el? Mondjuk, te tudod, mit kell csinálni.
Én szerintem elmegyek, már csak a poén kedvéért is.
A tornára úgyse mentem, az nem vonzott.

KépKép
benó

Figyeltem, mikor ott voltunk.
Oké, majd erre még visszatérünk, addig úgyis elfelejtem.

KépKép
benó

Tök ügyes a Timi, ő 5 évvel fiatalabb nálam, és semmi ilyesmit nem kellett megkérdeznie. :wink: Én meg még bébiszitter tanfolyamra is jártam. :oops: :lol:

KépKép
benó

Telhetetlen már a laptetűt is eszed!!! :lol:
Írtam még a másik old végén! :roll: :roll: Olvastad? :roll:

Nem megyek és tornára se.Majd már itthon fogok óvatosan tornázni az is van képekkel a kismamás könyvembe.

Kép
martik77

Tornára én se megyek. Nem is mondtam, hogy kivettünk egy kismama jógás dvd-t a könyvtárból (majd jól átvesszük azt is). Oks? :wink:

KépKép
benó

Pont azért mert fiatal nem parázott.Annak idején én se.Minden olyan egyértelmű volt de most nem mindig az.Csak az én környékemen most van egy pár babás szülő és látok ezt azt ill.tanácsot is tudok kérni.

Kép
martik77

Elolvastam, az már nekem teljesen automatikus, visszamegyek, megnézem, megyek tovább. Észre se vettem, de elolvastam.

KépKép
benó

Nem baj, majd okítjuk itt egymást a 2. családdal. :lol:
Szerintem lassan le kell kopnunk: jön a film + a többiek lehidalnak, ha meglátják, mennyit locsogtunk. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Tudod én ha valamibe nem vagyok biztos(pedig már csináltam,vagy átéltem)akkor megkérdezek valakit.Kérdezni nem szégyen!Okoskodni és nem kérdezni és ezáltal hibázni az már szégyen!!

Kép
martik77

Én is kérdezek, ne aggódj. :D Mindenki kérdez. Csak van, akinek nem kell kérdeznie, na, mindegy, ezt akartam ebből kihozni, hogy ügyes csajszi a Timi (szopi, fürdetés stb.), gond nélkül megy minden. Persze a Tancsunál is. :wink: És nálunk is úgy lesz, persze, csak én pl. addig 58000x lefárasztalak benneteket. :lol: :lol: Úgyhogy készüljetek fel. :roll: Vagy rúgjatok ki. :lol:

KépKép
benó

Na, Márti, menjünk. Én megyek.

KépKép
benó

Puszi, jó éjt mindenkinek! :D

KépKép
benó

Melyiken lesz a film?

KépKép
benó

Viasat!!!

Puszi.Jó Éjt!!!!

Kép
martik77

Kösz! :D
Puszi :D
Kérek szmájlit. :D

KépKép
benó

Na, ma akkor én: :D :D :D :D :D

KépKép
benó

majd

Lekoptam. :D

KépKép
benó

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Sziasztok!

Nemrég értem haza :evil: Ez az új rendszer nem tudom mikor fog normálisan működni! :evil: Nem elég az új rendszer, nekem még leltárt és mindenféle ökör elszámolást (elhatárolást!!!!! :evil: :evil: :shock: :shock: nem is tudom mi az :lol: :lol: ) kell csinálnom! Sosem csináltam még és nincs is nagyon olyan, aki segítene. Hát majd lesz valahogy, nagyon nem idegeskedek! :wink: Idegeskedjen az aki ezt a sok hülyeséget kitalálta, hogy a sok egyszerű halandó megtudja e csinálni? :lol: :lol:

Most elteszem magam, holnap szabad vagyok, főzök, takarítok és vasalok az új tuti szuper vasalómmal, amit az A.-tól kaptam karácsonyra! :D

Puszi, Jó éjt Mindenkinek!

Kép
szilzi

sziasztok

benó köszi a bókokat, dagad a mellem :lol: :lol: :lol: :wink: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

annyi mesálni valóm volt, csak már arra nem emlékszem, hogy mi??? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
ha eszembe jutnak, megirom.
egyenlöre elégedjetek meg a szilveszterrel

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Törpe jövendöbeli keresztszüleinél voltunk /janco és reni/, akik 2 faluval odébb laknak.
nagyon jól szórakoztunk, beszélgettünk, ettünk,ittunk. Törpe nagyon jól birta, fél 2-kor :shock: aludt el.
3-kor elindultunk haza.én vezettem. az egyik faluba a kocsifeljárón megláttam egy kacsát. mondtam a Sanyimnak,hogy :jé, ott egy kacsa.
Sanyim: hol, állj meg /kissé be volt rúgva/
kipattant a kocsiból, és el kezte hajtani a kacsát :lol: :lol: :lol: . amikor felszállt, biztos voltam benne, hogy nem fogja megfogni, de sikerült neki :!: :!: :D :D :D
de ahogy kergette a kacsát, halálra röhögtem magam,olyan muris volt :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

tegnap meg a volt kollégájához mentünk el, ahol van egy 3 éves lány és egy 7 hós kisfiú. az anyuka tölem 1 évvel fiatalabb.
holnap ök jönnek hozzánk :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

vasárnap meg a sógoraszonyék /sanyim bátyának az ex felesége/ jönnek

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

fiam végre bealudt, megyek én is
holnap jövök a képekkel :lol: :wink: :lol:

na meg a cicis sztorival :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló! Hát, pörög az élet nálatok is, Timi! :D :D :D Tök jó volt a kacsás sztori! :lol: :lol: :lol: Klassz, hogy ilyen jól bírta Törpe a bulit. :D :D :D Megnyugtató, hogy így el lehet indulni bármerre egy 2 hónapos babával. :D :D :D

KépKép
benó

Most nézem, milyen későn írtál, Timi! :shock: :D

KépKép
benó

Jó háziasszonykodást mára, Szilzi! És jó vasalást! :D :D :D :D Sajnálom, hogy ilyen baromságokkal fárasztanak benneteket a munkahelyen. :wink:

KépKép
benó

HELLÓ!!!!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Helló! :D :D :D

KépKép
benó

Timinek van igaza!Attól,hogy van egy pici baba nem kell otthon befásulni!Igen is mozduljon ki,menjen pletyuzni,tuti nem lesz depis!!!

Na de mi lesz a kacsával??? :lol: :roll:

Tancsu te meg jól eltűntél!!!!!Pedig azt írtad,hogy még jössz!!! :(
Tessék nem lemaradni,mert kénytelen leszek akkor minden nap lemenni és zaklatni téged!!! :D

Kép
martik77

Képzeld, itt sétált az előbb a billentyűzet előtt egy hangya :shock:, rávettem óvatosan egy papírra és kivittem, és mire elértem vele a párkányig, megpurcant. :cry: :cry: Remélem, nem miattam. :cry:

Most telefonált a Milu (a hastánctanár férje), hogy átjönnének vagy ő elmenne a Gy.-val a telekre íjászni.

KépKép
benó

Miért, hazavitték a kacsát? :roll: :D

KépKép
benó

Persze, hogy neki van igaza, nekem se lenne kedvem itthon száradni a gyerekekkel. :wink:

KépKép
benó

Hangya? :lol: :( Ó szegény!

Én meg múltkora b.nőmnél egy katicát találtam. :D

Na a két bogaras! :lol:

Flóra,Zsuzsi???

Kép
martik77

Hány hetes kortól lehet kivinni a babát? Van ilyen megkötés?

KépKép
benó

Azt írta megfogta a kacsát!Olyan aranyos lehetett a párja. :D

Kép
martik77

Ja, a két bogaras. :lol: De azért sajnálom hangyát.
Tegnap elfelejtettem írni, hogy anyuéknál ment egy régi magyar film, abban volt egy kisbaba, akinek a papája énekelt, hogy "Ember lesz az én unokám" stb., én meg zokogtam, mint a hülye. :shock: :D Anyuék úgy néztek rám, mint egy marslakóra. :D

KépKép
benó

Két hétig nem szabad.Utána is apránként,de mivel jó idő lesz mikor te szülsz és olyankor nincs semmi vírus(mert nyáron nem szokott)nyugodtan kinn lehetsz akár egész idő alatt a két etetés között.Én annak idején minden felé mentem Dömével,mert ugye ő is áprilisi és szép időnk volt meg szép ősz.(nem is fázott meg). :D

Kép
martik77

10 perc múlva jövök, megbeszéljük, mi legyen a Miluékkal.

KépKép
benó

A babáknak csak jót tesz ha szokják az idegenkörnyezetet,hangokat.Nem lesznek félősek az idegenektől meg az immunrendszerük is jobb.
És ha tápszeresek lesznek akkor meg oda mész és addig ameddig akarsz mert a tápszert meg tudod csinálni máshol is.

Kép
martik77

Látom a hormonok beindultak nálad is én ezért nem nézek romantikus filmeket,inkább helyszínelek. :D :wink:

Kép
martik77

Napok óta nem írom le a lényeget!!!

Az ex b.nője 10 hetes terhes!!!!

De mivel már három vetélése volt és 39 éves ezért kedden megy Debrecenbe ilyen genetikai vizsgálatra mert ha gond van akkor meg kell szakítani a terhességét. :(

Én csak jót kívánok neki,mert egyébként egy tök rendi csaj,meg van egy 16 éves lánya(előző házasság).
Csak azt nem értem mit lát az ex-ben mikor már különköltöztek,vagyis kirúgta az ex-et és újra vissza fogadta.Tudván tudja,hogy ez a fa...nem változik.Hol dolgozik,hol nem stb.

Na mindegy ő tudja.Csak akkor a baba legyen egészséges!!!

Kép
martik77

De amúgy meg nem fogja az ex-et a baba megváltoztatni és félő,hogy ott marad egy babával egyedül.Mondjuk a csajnak rendes az anyukája,szóval volna hová mennie,nem úgy mint én annak idején,hogy a csupi seggem volt meg a gyerek mert nem ált a hátam mögött senki,nem úgy mint az ex-nek.
Remélem ez a csaj okosabb lesz nálam!!! :wink:

Kép
martik77

Helló!

Szép jó reggelt mindenkinek. :D

Kép
flóra 11

Remélem, minden oké lesz a terhességgel meg amúgy is. :wink: :D
11-re megyünk át.

KépKép
benó

Helló Flóra! Jó reggelt! :D