A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ott lehet regisztrálni??? :shock:
Bocsi :oops: ezt nem tudtam.
Én csak rámegyek a neten megnézem a műsort és ennyi. :D

Kép
martik77

Flóra!!Bálint jobban van már???? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Szólj hogy átjöttél a másik oldalra, laptetővel, én meg az előző oldalon frissítek. :oops:

Kép
muzsuzska

Én meg visszamentem olvasni!
Kerülgetjük egymást! :lol:

Kép
martik77

A fogigátlótól nőhetnek a csöcseim???????? :shock: :shock: :shock:
Elég duzzadtak és nagyok. :shock:

Kép
muzsuzska

Bizti mivel hormontartalmú.
De akkor mekkora lesz??? :shock: :lol:

Kép
martik77

:shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
muzsuzska

Na megyek mert Királyfi készül dolgozni, utána megyek aludni.

Szép álmokat mindenkinek! :D

Kép
muzsuzska

Most próbálok rákeresni valami mell plasztikára.Kiváncsi vagyok az árakra. :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Puszi.Jó Éjt neked is!!

Kép
martik77

Bocs, hogy csak most, és most is csak egy-két percre, mert már megyek fürdeni.
Órákig a Tündiéknél voltunk (fáztam, éhes voltam, nyűgös, nem bírtam ülni stb.), aztán átjöttünk ide (itt már jobb volt), aztán le anyuékhoz, tehát nem volt megállás. Nemrég jöttünk haza. C. nem volt a Viasaton. :?

KépKép
benó

Ne is nézd, mert amíg azt hittem nem babázhatok, addig a mellkisebbítésen gondolkodtam. Drágább mint a lombik! :evil:

De csak sorba jöhet szóba, előbb szopiztatás, aztán kicsinyítés!

Kép
muzsuzska

Bocs, hogy elmaradt a mai fényképezkedés. Majd holnap, jó? Bár holnap se sokat leszek itt. Biztos attól voltál depis, mert hiányoztam. :wink: Vicc volt. :lol:

Mi van a Bálinttal? Jobbulást neki!

Timi, nagyon szépek és aranyosak vagytok, és én is örülnék, ha ilyen kis bájos lenne mindkét srácom! :D

KépKép
benó

Örülj neki, hogy szép nagy! :D Úgyis csak a Királyfi nézheti, neki meg tetszik, nem igaz? :D

KépKép
benó

A tieid is bájosak lesznek!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Na, megyek fürdeni. Max. még a Viasatos 9.05-ös CSI előtt kicsit jövök, de már nagyon vágyom a vízszintre. :roll:

KépKép
benó

Majd májusban rádkérdezek,hogy milyen a nagy cici! :wink: :wink: :wink:

Kép
muzsuzska

Kép

Kép
muzsuzska

De mennyi az annyi!!azt nem tudom!Zsuszi??? :roll:

Kép
martik77

Jó Éjt én ma már nem jövök.Puszi! Kép

Kép
martik77

Szerintem nekem nem bír akkorára nőni, hogy zavaró legyen. Legalábbis a 0-ról semmiképp se képzelem, hogy sikerülni nekik.

Egyébként sziasztok csajok és egyúttal jó éjt, Zsuzsi! :D :D :D

KépKép
benó

Jó éjt, Márti. :D :D :D :D
Remélem, nem zombultál be nagyon (nem lettél zombi). :wink:
Februártól örökös partnered leszek. :lol:
Na puszi mindenkinek. És csak vidáman! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Visszaolvastam.
A dokis fizetés most már úgy lesz akkor: 1. asszisztens megkérdezése 2. doki megkérdezése (ha az 1. számú terv nem jön be)
Azt nem értem, hogy a kacsát mikor nyírtátok ki? :lol: Ott, az utcán? :lol: Vagy még nem, és egy élő kacsa sétálgat nálatok háziállatként? :lol:

Na, lekoptam. Puszi mindenkinek.

KépKép
benó

Benéztem még, látom, mindenki lefeküdt már.
Mi voltunk az anyunál, befejeztük az utolsó szerelést is.Még egy szekrénykét felkellett erősíteni a falra a fürdőszobában.

Kép
flóra 11

Bálint már nem hányt többször, de nincs jól. Egész délutánt végigaludta, este nyolc körül kicsit felébredt, aztán visszafeküdt és aludt tovább.Most is alszik. Legalább kipiheni magát. Remélem holnapra jobban lesz, mert mikor este kérdeztem őt, azt mondta még mindig fáj a hasa és rosszul van. :(

Kép
flóra 11

Irtózatosan hideg van kint. Majd lefagytam.

Szilzi, örülök, hogy sikerült a süti. Ha megnézed Benó topikját ott rengeteg variációját leírtam ennek a sütinek,az alaprecept mindenhol egyforma. És mind ilyen egyszerű. :wink:

Kép
flóra 11

A F. mostanáig bírta,elaludt mellettem. Lépek én is. Pá.

Jó éjt! :wink:

Kép
flóra 11

Helló!!Vagyok!!

Tancsu!:Mikor érsz rá??Most hétvégén nem zargatnálak,de már ideges vagyok,hogy nem jelentkezel.
Még ha nem is olvasol vissza,legalább írj,hogy veled mizu!!! :)

Kép
martik77

Szép fagyos napot mindenkinek! :D
Nekem marha jól indult a nap, mert nem indult be a kocsim! :evil: A. bebikázta, útközben elbeszélgettem vele, hogy ez így nem járja és ne szórakozzon velem, hogy csak úgy lemerül... :roll: Én szoktam beszélgetni a kocsival. :oops: Biztos nem néznek hülyének, ugye?
Kismamik ma ne menjetek ki, mert nagyon hideg van! :shock:
Benó, én sem tudom elképzelni, hogy zavaróan nagyra megnőjenek a cicik! :lol: :lol: Nemhogy mellkissebbítés! :shock:
Flóra megnézem majd a recepteket :wink:

Nekem ma jó sok dolgom lesz, de majd próbálok jönni!

Kép
szilzi

Szilzi!A kocsihoz mi is szoktunk beszélni,és neve is van IT. -nek hívják :D

Szóval csak beszélj hozzá nyugodtan,ne dolgozzál!!!Nem éri meg!!! :x

Kép
martik77

Hali

Nem tüntem el,nem haltam meg,csak túl mozgalmas volt az életem...
Majd mesélek,most állitottak be anyósék,mennem kell...
Amint tudok jövök...

Cuppp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na legalább nincs gond ezt is tudjuk!

Puszi!!! :D :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Helló!
Jó kis első vasárnapot a januárban, lányok! :D :D :D
Gáz, hogy nem indult a kocsi. :cry:
Jobbulást a kis Bálintnak, szegény feje. :cry:
Márti, a kedv a régi? :D
Tancsu, örülünk, hogy minden ok. :D
Itt is minden ok, a mellem még nőhet, és közben sül a képviselőfánk-jellegű süti, reméljük, sikerül. (Ez se túl nehéz, Szilzi, bár én el tudom ám ezt is szúrni olykor. :x )

KépKép
benó

Mi a gáz 3-4. fokozat, nem tudjátok? Az hány fok?

KépKép
benó

Gáz van??Hol???? :lol:

Kedv a régi,mármint a tegnapi.De rájöttem miért,mert L:ment dolizni,meg hétfőtől mindenki.Magányos szürke napok jönnek.De ha minden igaz ma megyünk a babás b.nőmhöz a másik b.nőmmel.Csak ő szilveszterkor megfázott és tegnap ezért nem mentünk.Remélem ma már jobban van.

Süti??Az tök jó.Nekem is kéne valamit csinálni.Melyik ez a receptes topikod amit Flóra is írt???Hogy találom meg???

Kép
martik77

Nem megyünk mert a b.nőm eléggé megfázott.Most beszéltem vele. :?

Kép
martik77

Úgy döntöttem krumplis tésztát csinálok,mert azt imádom és pakolászok,hogy lefoglaljam magam. :)

Merre vagytok??? :shock: :shock: :shock:

Beszéltem telcsin Tancsuval.Jól van csak nincs ideje semmire.Gergő fáradt és kivan merülve a foga miatt.Keveset alszanak.
Meg a párját is helyre kellett raknia,de erről majd ő beszámol. :?

Kép
martik77

Bocs, Gy. elfoglalta a gépet, plusz sült a süti.
Erről-arról csak regisztráltaknak :arrow: Egyszerű receptek

KépKép
benó

De inkább mondom, mit javaslok:
- ott van egy olyan, hogy citromos muffin, azt a Tancsu is sokszor megcsinálta már, szokott sikerülni
- Meg a Tarkabarka süti nevű is elég könnyű (azt tortaformába jó tenni)

KépKép
benó

muffint nem akarok mert egyszer csináltam vagy 40 db-ot és megutáltam.

Ja és azt nem írtam,hogy Gergőnek és Dömének egyszerre jön a foga. :lol: Csak Dömének a maradandó.Ő neki a tejfogai 9 hónaposan kezdtek jönni és olyan jól bírta,hogy első osztályba ő volt az egyetlen akinek még nem kezdtek peregni.Ezért jön késő a maradandója is.

Kép
martik77

Na, akkor kinek kellenek a dvd-k?
Élet az anyaméhben: írja a Gy.: Timinek, Szilzinek, Heninek
Kell még valakinek?

KépKép
benó

Nekem nem!!!Nekem megvan!!!
Kiraktam a tv mellé!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

És fáj neki?
:wink: Én emlékszem, elsőben elöl nem volt fogam, mert akkor hullottak a tejfogaim. :wink:

KépKép
benó

Helló lányok!

Úgy néz ki a családunk benyelt valami vírust. A Norbiis már 2xhányt az éjjelén pedig tök rosszul vagyok,egyre rosszabbul, állandó rókalesen....

Kép
flóra 11

Nem fáj.Neki egyik se fájt.Se ami jött,se ami kiesett.Persze picinek ő is nyűgös volt.Na de ő ölbe volt kapatva :oops: így ha letettem mindig nyűgös volt.Tehát nem lehetett nagyon tudni,hogy a foga miatt vagy mert nincs aki rázza a popóját. :D

Kép
martik77

Leírom a fánk (?) receptjét:
Hozzávalók:
6 dkg vaj, 1 csipet só, 15 dkg rétesliszt, 4 tojás, 1 kk sütőpor

A tésztához 2,5 dl vizet, a vajat és a sót felforraljuk. A lisztet állandóan keverve beleszórjuk (én bele szoktam önteni az egészet egyszerre és közben keverem), majd takaréklángon addig verjük, amgí a tészta az edény aljától egy gombócban el nem válik. Tálba átrakjuk, és a kézi robotgép dagasztófejével a tojásokat egyenként beledolgozzuk, végül a sütőport is beleverjük.
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A tésztát két kiskanál segítségével kis halmokban (egymástól jó távolságra) a tepsibe rakjuk (valószínűleg több tepsi kell). A sütőben (gáz 3-4. fokozat, 200 fok?) kb. 30 percig sütjük, majd kivesszük, a tepsiről leszedjük, felvágjuk és hűlni hagyjuk.
Aztán tehetsz bele pl. pudingot.

KépKép
benó

Ó Flóra ez nem jó!!!
Csak elkéne menni velük dokihoz!!!
Nehogy kiszáradjon!!!! :(

Kép
martik77

Jó, hogy nem fáj Dömének a fogjövés. :D
Flóra, jaj, szegények, jobbulást! :cry:

KépKép
benó

Bálintom tegnap este óta még nem volt fenn.

Kép
flóra 11

Vegyetek B6 vitamint, az nagyon jó a hányás ellen. :roll:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?