Sziasztok
Eleget téve
Viranka hívásának, egy gyors életjelet adnék, hogy létezünk
A
kismamik miatt naponta benézek, de csupán olvasó módban, mert internetbeteg lettem (10-15 lap van nyitva állandóan, cikázom ide meg oda)

No persze mindezt az este 10-től hajnal 1-ig adódó tartományban, amikor hagyja a kislányom....
Először is:
kismamikért nagyon izgulok, némi irigykedéssel figyelem őket....
Betegeskedő drágaságoknak jobbulást!!!
Mi jól vagyunk, attól eltekintve, hogy egy
brutális :evil:

vírussal volt dolgunk gyakorlatilag Karácsony vége óta (hányás-hasmenés-végtagfájdalom), Linda kakiját gyakorlatilag ml-ben lehetne számolni, nem grammban, fogyott is fél kilót szegénykém... Én is dögrováson voltam vagy 4 napig, pont a legjobb kaják idején.... No de sebaj, túl vagyunk rajta, soha nagyobb bajunk ne essék!
Linda szépen fejlődik kommunikációban, néhány testrészét kérdésre megmutatja, kedvenc szava a katica - "katika", Süsüt kiköveteli a laptopon (youtube...), felfedezte az orrát - mint túrható képződményt.... Ő is szül már pár hete kakinál, sajnos még csak az esemény után.... A mostani hideget cefetül utálja és egy lépést sem hajlandó megtenni kinn

Rendületlenül táncol és imádja, ha "mesefilm"-hangon beszélek hozzá hülyéskedve....Szóval jól elvagyunk, bár a hideg miatti bezártságot gyűlölöm....
Mesi
Nagyon együttérzek, Lindát az utolsó UH-n 4200 grammra saccolták, no akkor már kerekedett a szemem

és baromira fájt a kisasszony...
Vizitdíj ügyben egyetértek

És még egy történet: férjem rokona, az "Ibici" folyton beteg volt, itt fáj, ott fáj, meg akarok halni, most a szívem, tegnap a tüdőm....ment ez mindaddig, amíg Ibici lánya miatt ki nem vándorolt az USA-ba, ahol, mint tudjuk, fizetős az eü. És láss csodát, Ibici ihaj-csuhaj meggyógyult, kinn már nem fájt semmije!
Irina Dotildi és fogyózók!
Nemrég hallottam, de spéci doki mondta: eszetekbe nem jusson mozogni a fogyó első 2-3 hetében! Punnyadás a TV előtt! (Gyerek mellett?) Szóval először azt kell, hogy érzékelje a szervezet, hogy csökken az energiabevitel, majd ha ehhez kissé hozzászokik, akkor jöhet a mozgás.
Regi
Ez a felmászott az asztalra ismerős....
No a végére még két kép (ismét jártunk a Mikulásgyárban)éééés találkoztunk a Télapóval