A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Moffli
Nem ártasz, ha bementek... legfeljebb hazajössz, ha nincs gond...
(vérnyomás, labor, CTG, flow ajánlott ilyenkor)
Vendég

Kép
Szégyenlős Alex

Kép
Védekezem a lerakás ellen

Kép
Anya kicsi szerelme
Vendég

Kisbogács, Csöre: nagy-nagy gratula!!!!!

Mágnes, Enikő, Kata: tessék azokat a babókat noszogatni!!! Még ilyet.....
Enikő: csodálkozom, hogy eddig nem indították el a szülést. Az Uzsokiban pontosan egy hetet várnak. A betöltött 41. héten indítás!!!

Kép
jandrea

Moffli: én bemennék a helyedben. Én is úgy tudom, hogy 140 felett már bent tartanak. Sajnálom!!! De inkább legyetek biztonságban!!!!

Kép
jandrea

vcrane: szerintem senki meg nem mondaná Alexről, hogy koraszülött volt. Tökéletes!!!

Kép
jandrea

MOFFLI: menjetek be a korházba legfeljebb hazajössz.......nehogy gond legyen...vagy hívd fel a dokit...majd megmondja mit csinálj! Én mennék de én elég beszari vagyok.

Vcrane: Alex baba csodaszép :) . EZen a képen amit feltettél utoljára úgy hasonlít Somámra amikor újszülött volt.....nosztalgiázok.....gyönyörű fiad van!!!!

KépKép
peni

Vicky! Alex olyan csodálatos! :)

Mágnes, Jandrea! Én mostmár mindent megtettem! Most öntöttem le a bábakoktélt! Ha ez sem indítja be, akkor már marad az indítás!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vicky! Csodaszép Alex!

Enikő! Drukkolok nagyon!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hú Csajok! Végre beindultatok!!! :P
CSÖRE, KISBOGACS óriási gratula nektek!!! SOk sok tejcsit kívánok!!! :lol:
Mi étteremben és moziban voltunk, uccsó édeskettes nap, holnap végre jön a kicsi lányom, már nagyon hiányzik.
:roll:
És egy tábla:

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Enikő: melyik fajta koktélt ittad?
1) narancslé+grapefruitlé+gyömbér vagy
2) narancslé+ricinus+vodka

Szerintem a második elég ütős :D

Mágnes: hétfőn reggel hívom a dokimat és megmondja mikorra sikerült szerezni időpontot CTG-re

sahli

Nemsokára kész a fincsi kenyér:)

sahli

Sahli! A 2-t. Ricinus, vodka híján szilvapálinka és narancslé

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sahli! A 2-t. Ricinus, vodka híján szilvapálinka és narancslé

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Moffli!
Tessen bemenni! Ez nem játék! Én nem vagyok doki, de azt tudom, hogy nálam az az ukáz, hogyha 1 nap 2x mérek 140-et, 145-öt azonnal be kell mennem a toxaemiára való hajlamom miatt...
Hajrá!!! Abból baj nem lehet, inkább mondják azt, hogy semmi gond, hazamehet, vaklárma, mint azt: miért most jött?!

Na megyek, kiveszem a csajt a kádból, eltelt az idő, mert a sógornőm hívott apósommal kapcsolatban. (Nem engedik ki a kórházból, nem tud felkelni, fiziológiás sóoldatot + fájdalomcsillapítót kap...)

Apjuk táncházban zenél (már kezd néha elegem lenni belőle)...

Hullámzó a hangulatom, inkább megyek, teszem a dolgom...
(Egyszer sírok, másszor nevetek, harmadszor meg bámulok kifelé a buksimból, negyedszer dühöngök, ötödször megbánom, hogy dühöngtem - minden elismerésem a gyerekeimé...) :( :D :shock: :lol: :o :) :evil: :evil: :roll: :oops: 8) :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Enikő! ez tényleg ütősen hangzik...ha más nem hát vigyorogsz egy jót a pálinkától :) Mars ki lépcsőzni! Voltál már az 5.-en? (ugye 5 emeltes a ház? Nem tudod? Nézd meg kik laknak fent! :)

Jut eszembe a szülészet a harmadikon a régi vagy az új részen van?
katuska79

Húúú, gratula Kisbogácsnak és Csörének!

Nagy-nagy gratula!

Kép
gombócmakka

Amúgy nyafogni jöttem...

Én ma egész nap pocsékul voltam/vagyok.
Mint amikor mindjárt megjön a menszeszem.
Görcsölök, fáj a combon, a csípőm, a térdem, az összes ízületem.
Legszívesebben jól felrúgnék valakit, vagy legalább belekötnék valakibe.
A kisasszony a normál szintű mocorgását hozza.
Hol hányingerem van, hol farkaséhes vagyok.

Ugye, ha szülnék, akkor azt észrevenném, nem?

Kép
gombócmakka

És hogy valami jót is írjak:
ma végre megvettük a babakocsit, egy Graco, mirage plus.
barna és bordó. :D

A férjem azt álmodta, hogy jövő vasárnap szülünk. Mivel ő eddig a 24-ét memorizálta magának, most elgondolkozott egy jövő heti időponton, és láttam az arcán, hogy hirtelen közelinek érzi a lehetőséget :D

Kép
gombócmakka

Gombócmakka! Ha szülsz észre fogod venni! :D
Muti a babakocsit!

Katuska! 4 emeletesbe lakunk! Ma egész déluán talpon voltam. Főztem, hogy ha mennem kell legyen ellátmány a kis családomnak! De ez sem használt!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hát, remélem is, hogy észreveszem, ha szülök. A lányka bealudt. Ami nem jellemző rá, mert ha gép előtt ülök, azt utálja és rugdalni szokott. Ez a front szerintem kicsinált mindkettőnket.

Férjemé a pálma, mert ő ma egész nap elviselt, pedig extrahisztis voltam.

A babakocsi kb. ilyen:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?productid=200426&pageno=1&whid=32
Nem itt vettük, hanem a Kenguruban, de a szín stimmel.

Kép
gombócmakka

Hát, szerintem a szülésmeghozó takarításrohamok mindig inkább belső késztetésből jönnek, és nem úgy van, hogy a takarítás meghozza szülést:)
Túl jól érzi magát odabent:)

Kép
gombócmakka

Gombócmakka! Nagyon szép a kocsi, és nem is volt drága, ha ennyiért vettétek.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

fffffúúúúú lányok ez a bábakoktél elég bizarul hangzik.........hatásos ez egyáltalán ? van róla referencia :lol: ?

A lépcsőzés ténlyeg beindíthatja meg ha van egy két köbméter fa vagy szén a pincében és át kell pakolni :lol: .

Nekem minden este és reggel olyan fájásaim vannak hogy úgy érzem mentem indulok szülni.....napközben meg semmi. Napközben kimondottan jól vagyok. Most alig tudok feküdni is olyan fájdalmas...........

Gombócmakka: szupi a babakocsi! Nyafogj csak én is akkor érzek késztetést írni mindig amikor nagyon sajnálom magam.......

KépKép
peni

Enikő! Büszke vagyok rád, hogy megittad. Hűűűűűű

Gombócmakka! Szuper a babakocsi!

Kép
hanna30

Én leszek itt most a kisérleti nyúl! Ha nekem beválik ti már bátran ihatjátok, ha nem indul el időben a baba! :D :D :D
Egyébként az íze nem is olyan rossz!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő! Kívánom, hogy elinduljon Milán. :wink:

Kép
hanna30

Csak elköszönni jöttem...

A hangulatom xar, a lakás csendes, a párom sehol, Bori néha kirúgja az oldalamat, elkezdtem pánikolni császár miatt, meg az egész miatt, hisztis vagyok, nyűűűgös és fáradt.
Úgyhoyg leszarom, hogy hogy áll a gyerekszoba, nem érdekel semmi, a kórházi pakkal a korábbi tervekkel ellendtétben sehogy sem állok, legalább a kisruhák ki vannak mosva, pelusok is, plédek is.
Az ágy nincs összerakva, addig Bori ágyneműjét sem tudom felhúzni.

A gyerekek is idegesek, várják ők is Kispötyit, Apát úgy kellett lebeszéljem, hogy nem ma menjem el korcsolyát éleztetni, mert azt talán akkor is megteheti, amikor én a kórházban vagyok...
ELEGEM VAN!!!

Bocsánat... :(
Jó éjt... :oops: :|

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Kisbogácsnak és Csőrének nagy-nagy gratula!

Bocs hogy mostanában nem jövök de nagyon dagad a lábam és csak éppen belesek olvasni!
Amúgy jól vagyunk,nekem is lejebb kúszott a pocakom kiváncsi vagyok mikor indulunk majd ezek után!
Mindenki vigyázzon magára és hajrá lányok!

Kép

Kép
poszani

És amit majdnem elfelejtettem Alex baba csodaszép!!!!! :D
Ma én is vigyáztam Brendon babára mert anyáék ünnepeltek de nagyon jó volt.Kivéve azt a kis hisztit amit rendezett mert már nagyon álmos volt! :D

Kép

Kép
poszani

Sziasztok!

Először is: Óriási gratula Liuskának, Vickybabe-nek, Kisbogacsnak és Csörének! :D

Látom vannak kényelmes lurkók is, nagyon jól érzik magukat odabent a jerkőcök! Praktikák sem használnak?

Vicky: Nagyon édes Alex baba ;)

Nagyon eltűntem, mert Milán nagypapival gondok voltak, egy kisebb műtéten is átesett, szóval volt izgalom, karácsonyra kiengedték, de vissza kellett vinni, mert találtak valamit műtét közben, amit jobban meg akartak nézni. Kiderült, hogy tényleg van valami, de korántsem annyira durva, mint ahogy beharangozták, de a kezelő dokinak még rá kell mondani az áment, hogy végleg hazaengedjék.
A másik "csoda", hogy bő egy hete ledöntött a lábamról egy kórság, de olyan durván, hogy már 7. napja zabálom az orvos által felírt antibiotikumot, és még csak most jövök belőle kifelé. Volt láz, torokfájás, fülfájás, majd meghalok érzés, kiköpöm a belem köhögés, éjjel maximum 3 óra alvás. Az két orrlikam még mindig nem képes egyszerre szelelni, köhögés is van, és a fülem olyan, mintha be lenne dugulva, azon már meg sem lepődöm, hogy nem érzek sem ízeket, sem illatokat. Néha már azt hiszem az agyamat is kifújom a helyéről, fogalmam sincs honnan jön ennyi trutyi... :(
Voltunk pénteken nődokinál, és Milán is megszenvedi ezt a nyavalyát, mert noha növögetett (BPD: 90 mm, FL: 68 mm, 2599 gr) a gép most szépen kitolta a születési dátumát február 1-re :shock:
Az antibiotikum mellett csak 1-2 dolgot használhatok, mert ilyen terhességi korban, már nem lehet semmi normál cuccot beszedni...
A fránya fülgyertyát is csak heti egyet lehet, pedig abban is voltak ám érdekességek az elégése után... :?
Ahogy kórságom engedi jövögetek, de még egy plusz finomsága a dolgoknak, hogy pénteken szigorlatozom, és tanulni is kéne :roll:

Na, megyek, megpróbálok visszaolvasgatni, aztán bebújok az ágyba.

Vigyázzatok magatokra!

biga.csiga

biga.csiga

Biga.Csiga gyógyulgass!!!!! És tényleg mars az ágyba!

Batkata! remélem ma már jobb a hangulatod! Szerintem beszélj a családoddal, hogy szorri a hisztiért meg mindenért, mond el nekik mennyire parázol, hogy mik a problémáid, akár írjátok is össze, hogy ezt és ezt meg kell csinálni!

Na és a hír:

Ma a éjjel 4:15-kor 57 cm-el végül császárral megszületett Enikő babája Milán!!!!!!!!! HUrrá hurrá!!!!!!!!!
katuska79

ja és 4270gramm!!!!
katuska79

NA én ma reggel lebontottam a karácsonyfát szerencsére egy db levelet nem hullajtott el, de a hócipőm ki volt vele, hogy feszt felakadok rá! Megszabadultam minden adventi és karácsonyi dekorációtól....
katuska79

De jó! Még egy baba! Gyarapszunk-gyarapszunk.
ENIKŐ: sOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!

krisz78

Enikő: GRATULÁLOK!!!! Remélem mindketten nagyon jól vagytok! Hű de szép adatok, ez igen, jó nagy baba lett Milánkád!

Katuska: de ügyi vagy, a fát nekem is le kéne már szednem de semmi kedvem hozzá.........bár megmondom őszintén máshoz sincsen semmi kedvem.
Tegnap a csirkét elfelejtettem kivennni a fagyasztóból úgyhogy kűzdhetek azzal is hogy megfőzzem a tök fagyott húst............

KépKép
peni

Peni! az én csirkém is a fagyasztóban van még.....fogalmam sincs hogy lesz belőle leves aztán meg rántott husi....
katuska79

Máté meg itt lógatja a nyelvét visítva mert megtalálta a konyakmeggyet....és nem bírja a töményet:) csak a sört:)
katuska79

Enikő:
hatalmas gratula nektek!!!!! Nem semmi méretek! :)

bartika:
kikerültem a táblázatból.... visszateszel? :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nahát nagyon nagy gratula Enikőnknek is hát tényleg csodás méretek :D Csöre nem úgy volt hogy csak ctg-re megy??? vagy voltak fájásai??? hú nagyon izgi nagyon ügyik voltak mindannyian :D Magdolnasz: mostmár mi is számolhatjuk vissza a napokat, én kedden megyek legközelebb uh-ra meg ctg-re akkor mondják meg a pontos időpontot :D de jó lenne egy szobába kerülni
erzsebet0312

Enikő

Kép
Vendég

Biga.csiga
Jobbulást!

Enikőnek akkor használt a bábakoktél :lol: :wink:
Vendég

Ennyi még belefér, aztán tényleg elpárolgok:

Enikő: hatalmas gratula óriási Milán babához!

Amúgy tiszta hülye vagyok: boldog, sikeres, könnyű szüléses évet kívánunk mindenkinek!

Vickybabe: csodálatos vagy, elolvastam a szüléstörténetedet, tényleg fantasztikus amit végigcsináltál! ;)

KisbogacsApu: Le a kalappal előttetek! Nagyon jó volt olvasni a soraidat, sugárzik belőle a szerelem, és ez tök jó! :D

Katuska: Értettem, mindjárt megyek is, csak, hogy kijött rajtam ez a kórság anyuéknál vagyok, hogy szem előtt legyek, mert Apácska szoliban van, vagy éppen ingázik, az elmúlt héten kb. 2 napot voltunk együtt, és uuuuuuuuuutáltam :(

Hanna: Csöréről van valami bővebb infó?

Láttam téma volt a lepény, nekem is már I-es, most pénteken voltunk dokinál. Volt CTG is, Milán nekem és Apának is kikúszott, az asszisztensnek jobban szót fogadott, bár csinált egy kemény hátraarcot, így a pocak egyik oldaláról a másikra kellett tenni a kütyüt, hogy hallani lehessen a szívhangját. De hamar végeztünk, és azt mondták teljesen jó.

Na, már tényleg megyek, mert Milán is kifúrja az oldalamat.

biga.csiga

Sziasztok!

Enikő: gratulálok!!!!!! Sok boldogságot nektek!!!
Ezek szerint tényleg használ a koktél!!!!
Kata, Mágnes: nem próbálkoztok meg vele????

Kép
jandrea

sziasztok .én most keltem fel a lányokkal együtt,igy a mi ebédünk sehol sem tart kicsit lustiztunk :D enikő:gratula a babához,tényleg jó nagy lett :D kiváncsi vagyok ki lessz a következö....

Kép
gizella82

ENIKŐ! Na végre! Nem semmi mekkorára nőtt bent a legény! :)
GRATULÁLUNK!!! :o

Mágnes! Ezt nem értem... hova tüntettelek? Vagy megelőlegeztem volna a szülést neked? :roll: :shock: Bocsika, javítok... :)

Nálunk semmi, oly annyira jól vagyok megint, hogy nekiálltam vasalni...
Teszek egy pocakképet.
Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

bartika micsoda pocakkép??? :D nagyon szép ám :D lányok van már valakinek időpontja császárügyileg:????? én kedden kapom meg :wink:
erzsebet0312

Moffli! Bementetek a végén dokihoz? Mi van veled?

Csöre még írta is, hogy csak aztán nehogy úgy megvizságálják CTG után, hogy elinduljon a dolog... :lol:
Kedden megyek én is NST-re, majd jól megmatattatom én is magam. :lol: :lol:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

pont ezt akartam én is írni, hogy vagy hatott a koktél vagy felment lépcsőzni....

Kellene még kontroll...én jövő héten iszom meg:)
katuska79

Sziasztok!

Enikő: GRATULÁLOK!!!! Hatalmas baba!

biga.csiga: gyors gyógyulást!

Csöréről van valami bővebb hír?

Erzsébet: én szerdán megyek CTG-re, de csak itt helyben :) Ha bemész a kórházba, intézd a közös szobát! :D

Vicky: nagyon édes Alex! Olyan szép formás!
magdolnasz

SZiasztok!

Bartika: de dögös ez a pocakkép.......szép nagyon :) .

Enikő a legjobb referencia a bábakoktélra :lol: .

Erzsébet: én holnap kapom meg a császár időpontot (idáig úgy néz ki, hogy vagy csütörtök vagy péntek) de a holnapi uh és ctg után lesz végleges álláspont. Nekem a péntek szimpibb...messzebb van azt hiszem kezdek betojni :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

KépKép
peni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?