Még csak a hagymát pirítom(Vagy mi)és utána rakom rá a krumplit.De a tésztát már kifőztem.De én nem szoktam kevergetni.Csak néha.Most a hagyma miatt írok ritkán de mindjárt jövök!!
Ja lehet át kell mindig írnod mert nem egyforma hosszú a ciklusod!
Rakok én is annyit,hogy épp hogy ellepje.De amúgy az én anyám nem így csinálta a krumplis tésztát.
Hanem(zsírban) hagymás alapon vékonyra vágva a krumplit teljesen szét párolta(totál puhára)és ehhez keverte a tésztát.Csak sóval ízesítette.Én így imádom a legjobban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára martik77 2009.01.04 12:29-kor.
1-re szerettem volna lemenni anyuékhoz, de még a Gy. nem írta meg a dvd-ket, nem tett pudingot a sütibe (ezek az ő dolgai), én még nem mosogattam el, nem öltöztem fel, nem mosakodtam, úgyhogy sehogy se vagyunk.
Hát Csajok nem nagyon tudok jönni.... Káosz ez az új rendszer! Flóra, sajnálom, hogy mindenki lebetegszik nálatok! A kikevert kólát nálunk is ajánlják, hogy megnyugtatja a gyomrot! Kitartás! Benó, igen nekem kell mindenképp az Élet az.... Köszönöm előre is!
Nekem egyszer Döme ilyen beteg volt(akkor lett Hepatitis a-ja)! eü dolgozó (otthon mi)néztük és nem láttuk sárgának,csak a dokinéni.És este 11 kor már a fertőzőn volt.Szóval a hányás nem játék!!!
Csak nem hagy le semmit! Tudom, hogy nem vagy rosszindulatúan irigy, csak jóindulatúan, és meg is értem, és KÍVÁNOM, HOGY NEKED MÉG 5X EKKORA LEGYEN A POCAKOD HAMAROSAN!
Azt a féle krumplit igen de én imádom.Csak macera van vele a kevergetés miatt ezért gy ritkán csinálom.Meg csak nekem ízlik(meg kötnek hozzá emlékek)a fiúknak nem annyira.
Szia Szilzi!!!!Kitartás neked csak ezt tudom ajánlani!!!
Benó, Te most ugye nem a pocakod miatt kérsz bocsánatot???????? Én nagyn örülök a Ti pocakotoknak, azt sajnálom, hogy az enyém nem nő! De a tiéteknek nagyon örülök!!!!!!!
Mindenkinek milyen jó új vonalzóik vannak! Ha ma megjön én is csinálok újat. De én nem is tudom már, hogy milyet Igazából én már nem várok nagyon semmit
Márti, köszi,elég,ha én aggódom. Végülis a Bálint 1x hányt,a Norbi 2x,én eddig még nem, csak rosszul vagyok. Most kérdeztem a Norbit, állítólag jobban van. Adtam be neki ilyen bios cuccot, most én is vettem be.
A sütő mércéjét kérdeztem, de most már mindegy, már kész a süti, Gy. szerint egész jó, az egy baj volt, hogy jobban be kellett volna melegíteni a sütőt előtte.
Gy. átírta a filmeket, majd, ha még kell, majd szóljatok.
A pudingos sütitömést én csináltam végül.
Kész a tésztád?
Az jó, én is úgy szeretem. Forrón. Jó étvágyat! Én ma még nem ettem semmit. Nem volt étvágyam. Most már én is eszem valamit lassan. Viszont most megyek készülődni, na.