Igenis, kitalálok valamit, amit lehet várni Bár még nem tudom mit Márti jóétvágyat!
Én ma nem főzök, tegnap egész nap sütöttem, főztem. Mikinek ma van a szülinapja és tegnap akarta tartani Szegény ma tanul, mert holnap vizsgázik.
Kaptam egy kolléganőmtől,meg mi is vettünk,meg turiztunk is(Tancsuval).Meg már Tancsu is adott.Nem olyan rengeteg meg pici méretek,szóval még kellesz veszegetni.Persze újat is amiből kihozzuk,meg dokinénihez menős is kell.
Ja és L.tesója is vett csak ők Izraelbe vannak és majd szülés körül jönnek.
Én is mindig nézem a vonalzóm és úgy örülök,hogy már csak 3 hónap!!!!
Egy éve lesz 15-én,hogy be kellett feküdnöm a kórházba.
Ezért is örülök,hogy már ilyen előre tartok a babvárásban.
Az is lehet,hogy emiatt a dátum miatt vagyok most egy kicsit lehangoltabb(mármint ilyen belső érzés).
Oda ment ki dolgozni 7 éve és a következő éven ismerte meg a férjét aki kettős(magyar-izrael)állampolgár.De amúgy faj magyar csak kb 12 éves kora óta kint él.L.nővére velem egyidős 77-es születésű és az ő férje pedig L.el egyidős 80-as születésű.Szóval itt a csajok az idősebbek.
Nálunk is én vagyok az idősebb igaz csak 2 hónappal Izrael jó hely lehet, bár nem túlbiztonságos mostanában. Már amiket így a hírekből hallani. Voltatok már kinn látogatóban?
sziasztok
én egy másik oldalról jöttem ide
jelenleg 13hetes terhes vagyok és három babát várok akik az elsők lesznek
szia benó:remélem jól vagytok mi egy kicsit fáradtan, émelygősen alhasi szúrkálásokkal de nem vészes gondolom ez a terheséggel együtt jár és vlam úszni is egy keveset és jól is eset a éten megyek dokihoz
további szép napot mindenkinek
Szia Paradizs! Már vártunk téged! Örülünk neked és a három babácskádnak! Nekem is volt ilyen alsó szúrkálás, a MagneB6 meg a fekvés + a lassú felállás mindenféle ülő és fekvő helyzetből segített.
Gyere gyakran! Puszi
Márti, bocs, hogy így koptam le, nem olvastam el előtte, amiket írtál. Na, már csak 3 hónap, most már kezdetét veheti a visszaszámlálás! Aztán vége a parának, legalábbis a kismamaparának! Jöhet az anyukapara!
Jaj,lányok. Egyre rosszabbul vagyok. Már én is 2x hánytam. A fiúk szerencsére jobban vannak. Már felkeltek,járkálnak,nem fáj már a gyomruk. Én nem tudok semmit lenyelni,még teát sem. Egy kortytól is tögtön hányok....
Azt csak vedd be, max. kihányod. De szerintem bent marad, próbáljuk ki. Tudod, mikor én egy napon reggeltől-estig hánytam, akkor nekem ez elvágta a bulit.