Hanna: nem akartam senkit sem paráztatni

Csak ugye nulla élet van a Klinikán, a terhes osztályon csinálták a ctg-t, arra is várni kellett, meg míg lement...
Képzeljétek, majd elolvadtam, megyünk a szülőszobához, mert ott kell aláíratni a ctg-t. meg vizsgálatra, egyszer csak kilép Niki a szülésznőm, akit ma mégis berendeltek egy császárra és a karján ott figyelt egy is ikerpár (mint utóbb kiderült, egy kisfiú és egy kislány

)
Katuska: hú, de jó lenne, ha igazad lenne! Engem is eléggé megrémített, hogy holnap megbeszéljük, hogy meddig maradhatunk egyben, a kocsiban el is sírtam magam, hogy én azt nem szeretném, hogy indítsák, de szűk egy hetünk azért még van, hogy történjen valami....Meg jó jelnek tűnik, hogy pénteken teljesen zárt voltam, mára kicsit nyílt a méhszáj....

Ja, és Apával vetettem ma magamnak krémest

Sütni most nincs energiám nekiállni
Peni: muffin....nyami

Mekkora volt Soma,hatalmas!!!
Nekem nem tudom mekkora lesz Martin, mert először 3.8 körülre saccolták, aztán az utolsó UH olyan 3000g körüli értéket hozott ki, de az a 38.héten volt, ha belegondolok, hogy 200 grammok repülnek fel hetente,lassan megüti a 3.5-3.6-ot. (Plusz-mínusz amennyit csal agép, szóval nagyon kíváncsi vagyok

)