Sziasztok lanyok!
Eloszor is BUEK mindenkinek!
Koszonom, hogy hianyoltok.
Nocika!
Orulok, hogy veletek minden rendben.
Ibica!
Tartozol nekunk beszamoloval. Mi volt a dokinal?
Kata!
Veletek mi van?
Betti????
Viki????
Lego!
Rolatok mindent tudok!
Gabi!
En is kivancsi vagyok mitek lesz.
Sajnalom a temetest.
Vera!
Veletek mi van?
Nem tudom kit hagytam ki, mert nem nagyon volt idom, visszaolvasni.
Rolunk most regenyt tudnek irni. A blogba mindent leszoktam irni. Ott van video is.
En csak jokat tudok irni ismet magunkrol.
Az Karacsony nagyon jol telt. A legjobb karacsonyt hagytam a hatam mogott iden, jo volt, mert hosszu volt, egyutt voltunk, egeszsegesek voltunk, boldogok. Keszitettem egy kis videot a blogba feltettem es az mindent elarul a karacsonyrol. Azert ide is belinkelem.
http://www.youtube.com/watch?v=j4QJ3gGJaII
A gyerekek nagyon jok voltak, nincs panaszra okom. Zoli nagyon aranyos, tolerans, turelmes es meg odakat zenghetnek rola.
Katicara sincs panasz, bar O igazi csaj. Neha rator a hiszti es mindent foldhozvaz duheba es mergesen sikit. Most meg vicces, kesobb bizti nehez lesz vele. O is szuperul alszik es eszik. Este 8:30-tol reggel 7-8-ig alszik, majd delelott 10-12-ig, majd delutan is 4-6-ig. Jo alvokaja van neki is. Mar ugyesen megall kapaszkodas nelkul akar 15-20 mp-re. Egy orokmozgo, meg nem allna 1 percre sem, mikor felt van. Ugyesen papazik, kukucsol stb....
A szilveszterunk is nagyon jo volt. Delutan atvittem anyuekhoz a gyerekeket es pihetnem az ejszakara. ESte 8-kor atmentem anyuhoz megszoptatni Katicat es mentunk bulizni a baratainkkal. hajnal 4:30-ig voltunk. jo volt nagyon. REggel mar le sem fekudtem, mert en mar ilyenkor nem tudok aludni. 8-kor atmetnem anyuhoz megint megszoptattam Katicat es hazajottem, osszepakoltam, rendbeszedtem magam, mostam stb... delbe lefekudtem aludni mert akkor tudok aludni. Jo volt, mert anyunal ugyan olyan jol elvannak a gyerekek, szeretnek ott lenni. Igy nem furdal a lelkiismeret, hogy ott hagyom oket. JO nekunk is a kikapcsolodas ugy, hogy a gyerekek jo helyen vannak es jol erzik magukat.
Most roviden ennyi.
Meg odakat tudnek zengeni a boldogsagomrol, de most ennyi belolunk eleg.
Betti!
Ezutan a karacsony utan tuti nagy csaladot szeretnek.
Apaval beszeltuk, hogy nemsokara belekezdunk az uj haz projectbe.
Tobbiek!
Hasonlo beszamolokat varok!
Magi