A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Hát nemtom... Eddig Beba HA startot ettek, de ingem-gatyám rámegy. (nálam ugye nem 2 fizetés van. ..És bár apuk aad pénzt, de a gyerek nem csak kajából áll. Több kiadás is van.)

Figyu: ez a prevenar, hogy van? Nekem október 30-án kapták az elsőt, és a másodikat még mindig nem. Majd a jövő héten. (nem rajtam múlt...) Mert van aki szerint 6 hét múlva kell ismételni, különben elölről kell kezdeni.
Vendég

Vanda,1szálpasi
GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!
Nem lesz semmi baj,nagyon szép súlyuk van a bébiknek és nagyon szépek!

Köszi a gabonapépes/pelyhes tippeket.Vettem a müllerben pelyhet,de az van ráírva hogy főzni kell :shock: Mindegyiket kell vajon?

Myra
Üdv nálunk.Képek?

Tünci
wc-n olvasós a kedvencem :lol: MÉG,MÉG,MÉG

Anny
DM-es/Rossmann-os táp állítólag Humana,azt hiszem 1200ft körül van a 800grammos.Nem próbáltad?Védőnőd mennyire normális?Enyém néha szokott íratni a dokival aki mellett ő dolgozik más gyerek nevére. :oops: :oops: :oops: Én meg ráérek 90 napig kiváltani.A nutrilon gazdaságos 900ft/900gr
Enyém kölköknél van az alvilág másik fele,bár tegnap éjjel legalább aludtak.(adtam nekik egy kis fenistil cseppet délután :wink: )Bercusnak meg nyomjuk a chamomillát.
Vendég

Ja!Oltásoknál a két oltás között minimum 4 hétnek kell eltelnie és max! 6 hónapnak.A Marci műtétje miatt tudom,mert ott sakkoznunk kellett az altatás miatt.
Van már oltóanyag?
Vendég

banika! orulok hogy nincsenek le kesve a torpek :D es sajnalom hogy most roszul megy az alvas :( hatha hamar helyre jon

csilla! az en ferjem is ki koltozne ha 25 fok lenne, o nagyon izados en meg fagyos vagyos

tuncsi! de jo lehet mar halgatni a csajokat beszelgetni, en is akarom :wink:

tonti, judit! koszi, mar nem is agodom, akor orulok ha alszanak mert meg majd visza fogom en eszt sirni :wink:
tonti! konyu jonnak lenni, meg csak 2 nap mult el az evbol :D

judit! :( en is igy erzek neha, hogy nem kapok eleget apabol, de vegulis o dolgozik egesz nap, este kicsit babazik o is es utana kis kikapcsolodasra van suksege, ami nala a szamitogep, mire meg a torpik alusznak szinte mar o is :( de persze meg ertem, azert neha csak szomorkodom hogy nem erunk anyira egymasra mint reg :cry:

myra! udv

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Anny!
Ugye mi is nemsokára 1 évesek leszünk, és eddig mi is 1908 Ft-os tápon éltünk. Most van talomban 24 doboz(mi is mindig iratgattunk), ez egy darabig elég lesz, de kinéztem a DM-ben a Babylove-s tápszert 1000 Ft és 800 g. egyre kevesebb kell, nekünk egy doboz majdnem egy hétig elég. már vettem is egy dobozzal, de még nem kóstoltuk.

Az én gyerekeim meg nagyon jók, de ugye ez is csak egy ÁLLAPOT, szóval fordul még a kocka.
a Prevenar meg jó sztem ha jövő héten kapjátok, valaki a 2 hónapra esküszik....
csajok! akinek egy éves volt a bébije, kapott a DM-től szülinapi kupont? Hányat? mert mi csak egyet....

zsuzska80
Szombathely

Vanda, 1szálpasi gratulálunk a gyerkőcökhöz. Mielőbbi hazatérést kívánunk!

Andi!

Mülleres 1299 a tábla.

Mira, üdv itt, gyere gyakran. Kérünk képeket!

Csajok, köszi a biztatást, lehet én indítottam nagy elvárásokkal ezt a két hetet. Kicsit kiszolgálószemélyzet feelingem van mostanában és úgy gondoltam, hogy most hogy itthon lesz Ati, kicsit több időnk lesz egymásra...Aztán ÁÁÁ...
Biztosan férjnek sem könnyű lenni, Ati meg elég türelmetlen is, lehet sok volt neki ez a két hét non-stop gyerekezés :?
Majdcsak lesz valahogy...

Judit

jucicuki

Zsuzska mi kettőt kaptunk, reklamálj

jucicuki

anny! remelemcsak nem sokaig tart a ribilio nalatok :wink:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Juci hol?? a boltban adtak egy teloszámot, de nem veszik fel? neked van valami teloszámod? de már írtam mailt, de lehet nem dolgoznak...

Apa is itton van 2 hete, még jövő héten is itthon lesz még. azóta ő főz és etet is :) jó sorom van! :):)

zsuzska80
Szombathely

Móni, akkor nem csak én Uram játszik/gépezik...
Én is tudom, hogy kell neki pihenni, kiereszteni a gőzt, csak hát jó lenne több időt együtt tölteni és ezen nem azt értem, hogy egy szobában...Önző dög vagyok, tudom :(

jucicuki

Zsuzska nem tudok sajnos telefonszámot...
De jó dolgod van, irigy-irigy :oops:

jucicuki

Jaj, Tonti, neked akartam még írni, hogy tök jó lenne megbeszélni, de totál hülye vagyok ebből a szempontból, ilyenkor megkukulok és magamba fojtom és rágódok, éjszakánként nem alszom rendesen...
A pasik egyébként is utálják az ilyen ugye szeretsz típusú nyűglődést, amiben én most vagyok....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

jucicuki

Juci
Én is ilyen megkukulós vagyok és még meg is sértődök.Ez elég gáz,de mi a sz@rt csináljak?Nálunk is a gép van sokszor napirenden(na meg az a pár szál cigi :evil: :evil: :evil: :evil: Utálom)
Furcsa nekik a 24 órás gyerekezés szerintem.
Apánál mostanában ez a szlogen:bocsi,én szabin vagyok :wink:
Köszi.ÉS ÉN?

Mi holnap délutánra mamiéknál hagyjuk a fiúkat és elmegyünk korizni.Tök gáz,hogy lepasszolom őket,de tudom,hogy kettesben is kell lennünk.
Próbálj meg te is kicsit a csajok nélkül apázni.Néhány óra is elég szerintem.Ettől nem leszel rossz anya.(én is ezzel nyugtatom magam :wink: )

Bogyó
Én már annyiszor akartam írni,hogy azért a te lányaidnak is volt honnét örökölni a szépséget.Nagyon csini vagy.(én meg irigy :lol: )
Vendég

Banika, Ati tudna mesélni a sértődéseimről. Abban bajnok vagyok, ő meg utálja.
És a legjobb, megkérdezi, mi bajom van, én meg SEMMI, na ettől tud még világgá futni szegény, szóval én sem vagyok egyszerű eset...

:roll: :roll: :roll:

jucicuki

Judit, én a magam részéről lesza*om, h a pasim szereti-e vagy sem, ha nyűglődök. Én nagyon tudok szenvedni, ha nem mondom el, mi a gond. Akár ugyanazt ezerszer. És ő pedig meghallgat, hiszem szeret, és ez is a dolga.
Múltkor volt is egy nagy, hangos kifakadásom, s láss csodát, van olyan, h plusz "feladatokat" is megcsinál a drágám. És jól tud esni két elmosogatott cumisüveg reggel, még ha én gyesen is vagyok itthon és ráérek, akkor is.
Amúgy sztem a pasiknak rosszabb, mert nem bírják annyira a gyűrődést, mint a csajok. Vannak kivételek, de nagy általánosságban sztem ez a helyzet.

Na, lépünk sétálni. :arrow:

Kép
an°°di

Mintha magamat hallanám :lol: :lol: :lol: :lol:
Semmi baj,de rám se lehet nézni és tök mindegy mit csinál szegény,semmi se jó.
Rájöttem mi volt a bajom 31-én.ma lettem nagylány :lol: :lol: :lol:
PMS-nek hívják?Vagy csak hisztis pics@ vagyok?
Vendég

Ígértem rumlis képet
Kép [/img]
Vendég

Nekem tegnap előtt éjjel aranyat ért már a tudat is,hogy apa kel ha éjjel sírnak.Fájt a torkom,napok óta nem aludtam normálisan,mert vagy a Bercust cipeltem vagy mellettem kötött ki.Ugrottam ha sírtak,hogy apa tudjon aludni.........-De én is emberből vagyok,egy éjjel nekem is jár.
Fel is kelt szegény,de nem maradt el a Bercus nála.Jött mellém szegénykém a bedugult orrával.de a lelkemnek jólesett,hogy legalább megpróbálta.
Vendég

Esztiék kórházban vannak.Noának gégevizenyője van,Száva is bent lehet velük.
Fogalmam sincs mi az a gégevizenyő :shock:
Vendég

Juci: nalunk forditva van es en is nagyon utalom, ha valami bajom van es azt meg is mondom az uramnak akkor O megkukul es kozli hogy most nincs kedve beszelni vagy hogy ne piszkaljam mar allandoan stb. .... :evil: Azert mar sokat fejlodott amiota velem van (ket elromlott hazassag utan kellett is fejlodnie) szerintem letfontossagu hogy a problemakat megbeszeljetek kulonben egyszer minden kirobban belolled es akkor lehet olyat mondasz amit Te is megbansz. Szerintem teljesen igazad van (amugy is utalom amikor felnott ferfiak jatszanak a szamitogeppel :evil: ) tobbet kellene foglalkoznia Veletek!
En baromi sokat engedtem (az uram is hisz csak 1 gyereket akart :lol: ) pl. megertettem hogy kell Neki a kikapcsolodas, elmehet vadaszni ha akar es nem sertodok meg de en is ugyanugy elmehetek pl. moziba ha akarok. Ha itthon van sokat segit a haztartasban es reggel O van a gyerekekkel amig en alszom. :roll: :lol: Nem volt konnyu, rengeteget nyustoltem amig ezt elertem. :? :D
Szoval akkor is beszeld meg Vele es probald ugy talalni hogy ne vegye ugy hogy kritizalod mert azt utaljak!

Ilyenkor orulok hogy az enyem mar nem mai gyerek mert nem nyustoli allandoan a gepet. :lol: Amugy mi ez az orulet hogy 25-30 vagy meg ennel is idosebben meg mindig a szamitogepes jatekokkal szorakoznak? Az ocseim mind ilyenek es egesz nap a gep elott ulnek, remelem az en gyerekeim nem lesznek ilyenek! :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Hú, de sokat írtatok!

Szegény Esztiék! Tényleg, mi az a gégevizenyő? Hú, de sz@ar lehet most nekik, sajnálom nagyon.

Anny,
én kérdeztem a doktornőt, h áttérhetünk-e tejre, mert drágállom a tápszert (Milupa Milumil HA2), de azt mondta, jobb egyelőre a tápszer, Mildibé3-at mondta. Csak az az érdekes, h tök ugyanannyiba kerül, mint a HA-s tápszer volt, szóval nem lettünk kisegítve. Viszont én már adom nekik a tejjel főzött dolgokat, krumplipüré, tejes rántás, stb.

Pasi témához nem szólnék sokat, csak h ezek elég általános problémák. Hiába, a nő nőből van, a pasi meg pasiból. Intelligencia kérdése, h sikerül-e megértenünk a másik nem sajátosságait, mást nem igen tehetünk, csak elfogadjuk vagy ha nevelhető a pasi, az szerencse :lol: (az enyém is az :wink: )

KépKép
lili73

A betegség lényege:
A gégét bélelô nyálkahártya alatti területben folyadék halmozódik fel, a nyálkahártya kitüremkedik és beszűkíti a gége űrterét.
A betegség oka:
Allergia (pl. méh- és darázscsípésre, gyógyszerre való túlérzékenység), gége környéki gyulladás (gégebemenet gyulladása, mandula körüli tályog és gennygyülem). Ritkán nyakat ért erôs röntgenbesugárzás.
A betegség tünetei:
Hirtelen kezdôdô rekedtség, gyorsan súlyosbodó légszomj.
Elvégezhető vizsgálatok:
A kórtörténet és a beteg fizikális vizsgálata alapján a kórisme egyértelmű. Ha a betegség hátterében bakteriális fertôzés valószínű, a garat és a gégeváladék bakteriális vizsgálatát végezhetik el.
A betegség várható kezelése:
Kórházi ápolást igénylô betegség. A kiváltó okot kezelik: fertôzés esetén antibiotikumot, allergia esetén intravénásan kálciumot és allergiaellenes készítményeket, valamint szteroidot adhatnak. Az esetleges tályogot leszívják. Ha a beteg nem kap levegôt, légcsô vagy gégemetszést végeznek.

Ezt találtam, elég gázul hangzik, remélem hamar jobban lesz Noa. Esztiéknek kitartást!

Na én akkor el is dugulok a hülye nyafogásommal és áldom az eget, hogy most nálunk mindenki egészséges :!:
Puszi!

Judit

jucicuki

Én is épp most néztem utána, tényleg elég ijesztően hangzik!

KépKép
lili73

Sziasztok!

BUÉK, BUÉK!
MOst már én is itt vagyok.
Vanda és apuka gratulálók ,a beteg babóknak jobbulást kívánok.Mi most jól vagyunk ,de gyorsan lekoppogom ,pisimizéria eddig letudva.
Lia hátról hasra és hasról hátra fordul, Regi még semmit nem csinál.
Én is most gondolkodom, hogy a csajok betöltik a 6 hónapot ,hogy váltani kéne táp terén.Ti mit ajánlatok,Sinlac, tejpép ,vagy kettes táp Milumilból?
amonré

Noa fulladt,de az ügyeletes doki azt mondta,hogy normális.Elérték bubót,aki adott szteroidos injekciót,de nem hatott.kórházban inhalálnia kell és sokat innia,hogy megússzák az infúziót.Megfázásból alakult ki,sajnos hajlama van rá és bármikor előjöhet amíg el nem növi.
Ennyit tudtam meg.
Vendég

Szegényke, remélem tényleg semmi komoly!

Amonré,
sztem egyelőre tejalapú tápinál maradj, ne válts Sinlacra, mert az nem teljes értékű táp. A tejpép sem az, ha jól tudom.

KépKép
lili73

Hahó! 8) 8) 8)

Szegény kicsi Noa! :cry: Gyógypuszikat küldök!
Én teljesen kivagyok,hogy taknyosak a gyerekeim,akkor Eszti most mennyire lehet ki???

Móni!
Csütörtökön a vacsi csak 1 alma,csak poénból irtam oda,hogy az éhségtől megeheted a saját gyomrodat belülről! :roll: :lol: Az a legsz@rabb este!

Banika,Juci!
Én is ez az idióta fajta vagyok,mint ti!Azt mondom,hogy semmi bajom,de közben majd szétrobbanok,hogy nem látja,hogy majd szét robbanok és nem tudja,hogy miért!! :twisted:
Ez sajnos egy nagyon rossz tulajdonság...sok baj forrása.Az első házasságom ezen úszott el.Most próbálok beszélni a bajaimról,de nagyon nehéz! :roll:
Az én párom olyan,hogy mindenben segít,sokat van itthon,de ha egyszer besokall,akkor láncra verve se tudnám itthon tartani!Összeszedi a cókmókját és lelép akár pár napra is valamelyik barátjának "fontos és halaszthatatlan" dolgát intézni.Még az a jó,hogy azért ez nincs gyakran!Eddig 3x csinálta május óta.Azért május,mert akkortól voltam én már kicsit itthonülős a pocakommal,ő meg hősiesen itthonült velem,kivéve,amikor lelépett... :?

Amonré!
Lia nagyon ügyi! :wink:

Vanda!
Hatalmas gratula!Sok tejcsit nektek!

Myra!
Üdv itt nálunk!3 nappal vagyunk idősebbek nálatok! :lol:

binyek

Amonré!
Van aki azt mondja,hogy a tejpép olyan,mintha tápszert adnál,de hát nem olcsóbb semmivel,sőt szerintem drágább... :roll:

Én már a sima 1-es Milumilt adom,nem HA-t.Ezt írta fel a dokinő utoljára.

Lehet,hogy én hülye vagyok,de még mindig nem értem ezt a gabonapehely-dolgot... :oops: :oops: :oops: Milyen tejbe rakjátok?Vagy tápszerbe?De ez milyen állagú?Mint a sinlac?
Bocsi,hogy értetlenkedem...

binyek

Itt a táblázat!
Aki még nincs benne,az nem is akar bekerülni???
1231012706.1655.htm

binyek

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást!

Fogok majd képeket rakni, de most még a vonalzókat sem tudom berakni:( .

Esztiéknek szorítok, hogy gyorsan javuljon a kicsi lány! Úgy sajnálom a kis drágát.

Binyek: igen, majdnem egyszerre születtek a Manókáink :D . Hihetetlen, hogy lassan fél éve történt.
myra77

Binyek: ha beveszel a táblába, akkor ezek a mi adataink:

Név: Eszter és Emma
Szül.idő: 2008.07.31.
Étkezés: napi 5-ször esznek 180ml anyatejet és tápszert felesben.
Ébredés,elalvás: 7h, 21h
Súly: 7 kg felett vannak, de holnap mérünk egy pontos adatot.
Éjszaka átalvás: 2,5 hónaposan.

Köszönöm
myra77

Sziasztok!
Köszi csajok a dicséreteket :wink:
Esztiéknek jobbulást!!!!Remélem nagyon hamar meggyógyulnak!!
Myra!
Üdv!Neked sem lehet egyszerű három nőszeméllyel :lol: :lol: Van segítséged?
Amonré!
Örülök,hogy meggyógyultatok!Gratula a forduláshoz! :wink:
Anny!
Szerintem is megpróbálhatnád lassan a tejet!Sajnálom,hogy nyügik a csajok,remélem hamar rendeződik.
Demoniq!
Valóban nagyon husik,hogy már csacsognak,főleg mikor egymásnak tartanak "előadást"! :lol: :lol: Bár sokszor örülnék pár perc csöndnek :lol: :lol:
Pasi témában nem sokat tudok hozzá tenni,de "szegények" védelmében annyi,hogy azt ne várjátok el tőlük hogy gondolatolvasók legyenek :lol: :lol: :lol: Szóval először elmondani hogy mi a baj aztán mehet a hiszti :lol: :lol: :lol:

bognartundi0727

Sziasztok!
Köszi szépen mindenkinek mindent:-)

bocsánat, annyit írtatok, hogy csak átlósan tudlak titeket olvasni, mert szokás szerint rohanok, így "személyeskedni sem fogok, csak általánosságban írok :-)

pasi téma (az átlóban pont lemaradtam arról, hogy miről van szó, csak így láttam már vagy harmadszor, hogy pasi téma): nem tudom, miről van szó, de megvédem a fajtámat:D

rólunk: A babák egyelőre inkubátorban vannak, amellett az állapotuk tegnap kicsit javult, kettős hatású antibiotikummal kezelik mindkettőt. Ehhez én nem értek, de ti biztos tudjátok, szerintem némi ellentmondás van benne: inkubátorban vannak és kapják az oxigént, de nem kellett gépre kötni őket (?)
Dani nagyon legyengült a fertőzés miatt, Réka egyelőre úgy tűnik, a fertőzést megúszta, neki a tüdeje fejletlenebb és sokszor, vigasztalhatatlanul sír. Egyelőre mindketten gyengék és fejletlenek, olyan elesettek és aprócskák, gyakorlatilag csak a pelus látszik belőlük.
Vanda kezd jobban lenni, ma reggel azt mondta, most van abban az állapotban, mint spontán szülésnél fél nappal a szülés után, és egyre virgoncabb. ma már pl. a kávéautomatánál is járt és mosakodott:-)
1szálpasi

sorry ha valakit kihagyok,de megint csak átfutni volt időm
amikám takonykóros szenvedünk,én se vagyok túl fittipaldi
sotske esztikének gyógyulást vanda danikának is rékának meg türelmet mindjárt anya karjaiban lesztek azt hipp hopp kinövitek a pelust :D
binyek királylány remélem meggyógyultatok
vivi ti még a drága tápit eszitek :shock: mi már 1,5 hónapja a beba1-800ft volt most támogatás nélkül 1400lesz de sok jót hallottam a dm,babylove meg humanarol és azért neked nem mindegy mennyibe kerül hisz egyedül hihetetlen hogy csinálod-példakép vagy :wink:
mi vagyira nyomjuk a sinlacot nagyon magas a tápértéke
üdv myra
amonre küldj már a csajokról fotót lekicsinyítem felrakom ha gondolod maryska@citromail.hu hajuk kihullott vagy olyan sűrű fekete maradt mint az apukájuké,urad hogy bírja-enyém mostanra érett be apukának már pelust is cserél :D :oops: eddíg szinte semmit

lanyané

1szálpasi!
Az jó hír,hogy nincs szükségük gépi lélegeztetésre még ha az inkubátorba megy is az oxigén,de képesek önállóan lélegezni!Ebben a korban sok baba még nem képes rá.
Hidd el "tudjuk miről beszélsz".Nagyon ijesztő és kiszolgáltatott helyzet amiben vagytok,itt sokan átéltük,de remélem hamar túl lesztek rajta!!!!!Nagyon rossz az inkobátor mellett állni tehetetlenül.Aztán gyorsan utolérik magukat a kis pindurok és ketten szétrámolják a lakást :lol:
Örülök,hogy Vanda jól van!
Szorítok,hogy minden rendben legyen a picikkel!!

bognartundi0727

Itt a Myrával bővített tábla! 1231065195.8774.htm

binyek

Itt pedig Vovanda is szerepel már! :lol:
1231065687.372.htm

binyek

Sziasztok!

Vanda :P
Szívből gratulálok nektek!
Sok-sok drukk a pindúroknak, hogy minél hamarabb meggyógyuljanak és hazamehessenek!

Lányok :(
Éjszakánk horror volt. F2-től sírt Márkó, 1-1 órára hagyta csak abba. Kapott Viburcolt, de nem igazán hatott.
Banika :!: Neked bejött a Camomilla?
Nem tudom, mi baja. Én nem érzem, hogy jönne a foga, nem is igazán látom. Valami kicsi fehér, de kezemmel nem érzem.
Úgy döntöttem, terror mutter leszek és mától a 2 gyerek a gyerekszobában alszik a rácsos ágyban. Persze jókor kezdem, amikor amúgy is hulla vagyok, de így is felsírták egymást... úgyhogy mindegy. Majd iszom a kávékat...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

1szál pasi!

Az jó, hogy nem kellett egyiküket sem intubálni és csak kabinoxigént kapnak. Ez azt jelenti, hogy kicsit támogatják a légzésüket az inkubiba tolt oxigénnel, de azt önállóan lélegzik be. Reméljük Dani hamar legyőzi a fertőzést, és utána már csak erősödniük és hízniuk kell. Mivel a súlyok nem olyan kicsi, hamar kikerülnek majd az inkubátorból és akkor Vanda már szoptathat is.

Kitartás nektek!

Judit

Betegeknek jobbulást!

jucicuki

Fanni,
csak egy kósza tipp. Barnus akkor sírt éjjel megállás nélkül, mikor lágyéksérve volt. Igaz, az hat hetesen volt. Szóval, a biztonság kedvéért nézd meg a kukija mellett, nincs-e olyan, hogy sírásra, erőlködésre kidudorodik...
biztos észrevettétek volna, tényleg csak segíteni akarok, minden eshetőséget számba venni...

KépKép
lili73

Lili :P
Köszi, aranyos vagy. Megnézem majd fürdésnél, de nem hinném. Tegnap Apával fürödtek és ő sebész. Csak észrevette volna :shock: Amúgy egyszer már rohantunk 2 hós korában a gyereksebészetre, mert úgy tűnt, hogy heresérve van. De nem az volt, csak egy értágulat és már el is múlt...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
ja, tényleg, el is felejtettem, h az urad sebész! Akkor vissza az egész :oops:

KépKép
lili73

1szálpasi
Bercuskám 1800grammal született,meg tudlak érteni a hónaljban kissé szűk pelussal kapcsolatban :lol: Tényleg nagyon gyorsan kikerülnek majd az inkuból és akkor sokkal jobb lesz.Mi mindannyian drukkolunk.

Fanni
Én is azt hittem tudok terrormutti lenni,de alkalmatlan vagyok rá mert egymást ordítják fel. :cry: :cry:
Én úgy vagyok ezzel a chamomillával,hogy ártani nem árt.De valamitől 2 napja alszanak.

Lanyané
Miért nem kaptok támogatást a tápra?1 éves korig lehet felírni AR-es tápszert.Mi is azt kapjuk 900ft a 900gr.

Juci
Jól sikerült a kapcsolatépítő korizásunk.Marci frankón belázasodott a mamiéknál mire visszaértünk.Semmi más baja :shock: Mi ez?
Vendég

Jaj, mennyit írtatok! Most csak gyors bekukk! Egyébként SZIASZTOK!

Vanda, 1szálpasi NAGY-NAGY gratula Nektek! :lol: Izgulunk értetek!

Eszti! Noának mielőbbi gyógyit! ... Ez azért elég riasztó lehet! Nem is tudom, mit csinálnék ... :roll:

Pasik, csajok mindenkinél gyönyörűek még mindíg!

Myra! szia! képeket-képeket! :P

Most megyek, mert fürcsi!
Puszi Nektek
Petra

Petra
Kép
petricsek

Anny

Mi Humanat eszünk 800Ft a 900 g-os. Mondjuk ez nam HA. de amúgy nekem nincs vele bejom.
Sztem is keress olcsóbbat! És tejet nem akarsz adni?

szanet

Banika!
A fogától is lehet lázas csak úgy...

Egyébként az augusztusi topikban most mindenki a borostyánnyakláncot élteti,hogy az milyen jó a fogzási fájdalomra...Lehet,hogy én is megpróbálom,mert Majus nagyon szenved.Most a legújabb szenvedési formája az,hogy mindent bekap és szív ezerrel(a vállam,az ujjam,a karom,stb.)Ma délután egy kb. 5 forintosnyi lila foltot szívott az arcomra!Nagyon komolyan nézek ki!Mint egy szexmániás,aberrált állat nője! :lol: :lol: :lol:

Fanni!
A terrormutterságot csak akkor kezd el,ha tényleg tudod,hogy nincs semmi bajuk!Mert különben lelketlenség! :( Bocsi,hogy belepofázok! :oops:

Csajok!
Akarok venni olyan asztalra függeszthető etetőszéket,mert elég sokat járunk vendégségbe ide-oda és jó hasznát vennénk...De melyik fajta a jó?Mert a párom kiidegel,hogy ezek mind sz@rok és le fognak zuhanni a gyerekek a földre.
:(

binyek

Maja művésznő már így adja elő magát: Kép

binyek

Banika!

Fogzástól láz nem lehet, csak hőemelkedés. Nálunk Dorkánál volt a múltkor, hogy semmi baja, csak lázas, aztán doktor néninél kiderült, hogy hólyagos a torka szegénykémnek. Szerintem mutasd meg orvosnak.

Binyek, asztalra szerelhetőben sajnos nem tudok segíteni...

Jó éjt!

Judit

jucicuki

Kép

Janka unatkozott :lol:
Kép

szanet

sziasztok!

ma délelőtt Rékát, délután pedig Danit is levették az oxigénről, saját erejükből éldegélnek az inkubátorban, és úgy látszik, hogy bírják és tetszik nekik:-)
Vanda délután látta a kis manókat, sőt, ha minden igaz, akkor már az ő lefejt tejcsijét kapták enni, ugyanis a helyben, steril módon lefejt tejcsit odaadják nekik (még nem veszik ki őket az inkubátorból, hogy szopcsizhassanak). egyelőre előtej van bőven, 40 ml-t otthagytunk (1 evéssel 5-10 ml-t esznek még csak, ez elvileg két evés nekik), és Vanda szerint holnapra, de legkésőbb holnaputánra megindul a teje is, tegnap óta hősiesen feji, úgyhogy remélem, nem lesz gond.....

pasi meg hulla, mindjárt mászik az ágyba, csak jött beszámolni nektek:-)
1szálpasi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?