Jelentem, jobban vagyok, leszámítva az éjszakai megin nemalvást, mert most a többi fogam fájt...

Ma csak egész nap hányni akarok, a tüdőm úgy érzem tele van váladékkal, és fáj a torkom

De mi ez már!!!! A dagadás megy lejebb...hangom alig, gyerekek örülnek is, hogy kussolok végre

Gyerekek itthon még egy hétig. Ági megfázós köhögős, Andris fülgyuszival, még ilyenünk se volt. Új év, új betegség

de legalább nem kell reggel korán kelni még, és vinni-hozni őket......

:)
Annyira jó lehet a talisoknak! Hát majd babával.... Reggel úgy begörcsöltem, nagyon megijedtem, hogy menni kell szülni. Már tényleg parázok, hogy szegény manócska nem akar már bennem lenni, annyi rosszat kell tőlem elviselnie.

Aztán elmúlt egy kis fekvéstől...mentünk gyerekdokihoz a csemetékkel, és mikor hazajöttünk, kocsiból kiszállásnál már megin nem tudtam betotyogni a kégliig, annyira fájt alul. De azóta megin jól vagyok, és semmi...

Holnap már megnéz a doki, ha addig nem lesz komolyabb dolog. azért még 2 hét kéne! Még sok minden hiányzik a listáról!!!! Na meg ilyen állapotban szülni nem szeretnék
Jaj most látom csak, hogy csomó Új Kismami csatlakozott!!!! Üdv Mindenkinek! Tök jó, hogy ennyien vagyunk! Szerintem mienk a legjobb topik!!!!! Mindenki helyes, és zajlik az élet!
Elif! Pampers pelusról annyit, hogy nekem az anyatejes kaksi hátul minig kifolyt! Járjál jobban mint én! Nekm csak a libero, és hasonmásai(pl DM es) váltak be! Amúgy épp ledöbbentem múltkor, hogy a liberó egy árban van a DM es babylove pelussal..legalábbis a miniatüri méret.

Így liberót vettem, egyenlőre 2 csomagot...aztán lehet már majd nagyobb kell...emlékeim szerint kb. 5-6 pelus fogyott/nap. Az elsőkkel csak a 3-6 kgos pelust használtam nem is volt iylen minike méretem
Háloingem, bugyim, tenám, és Wc ülőkém nekem sincs még.....
sőt még szoptatós melltartóm sincs! meg még textilpelust is venni kell, meg kiskefét a babónak a buksijára....
Tud valaki valamit a kismama újságban kapható szoptatós hálóingről, meg pólóról???? Milyen? mekkora a méret a valóságban?
Fejvédőm van sok, mert varrtam régen, meg kaptam is....Takaróm viszont nincs ennek a bébinek... meg hát a szoba még sehol nincs kész!!!!! sürget az idő! Még a szekrénykéje se szabadult fel!
Derekam mindig bekattan, olyankor nem tudok mozdulni....
Amúgy annyira kezd már most hiányozni a pocakom!!!! Kell még egy mazsola, hogy megin érezzem ezt az egészet!!! Olyan jó!!!!!
Na megyek, adok ebédet a csemetéknek, aztán orrszívás...infralámpa....gyógyszeradagok...és pihi!
Taliról képet rakjatok fel hamar!!!!!!!!