A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Cat: Beninek Boldog Névnapot! Bár bevallom csak most esett le :)
Mit etettek az Üvegtigrisben?

Kép
csucsu05

Nemlajos!

Azt írtam a vonalzóra eredetileg, hogy Marci várhatóan MÁRCIUS 13-án születik... De az egy hónappal korábban van, így én várnék vele még egy kicsit.

Csucsu!

Mindenfélét ettünk. Gyros tálat, kijevi csirkét, rántott pulykát, pulykát Orly módra...

És köszi!
Vendég

nahát, észre sem vettem!:)
Viszont a kaják jól hangzanak nagyon, nem ér kínozni engem (mondom én, aki a diétát egész ünnepekre úgy félrerakta, hogy még... :? )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: A diétát betartani karácsonykor nagyon nehéz. nem csoda ha most fére tetted.

Kép
csucsu05

A diétát mmost én sem tartottam be. :oops:
Látszott is egy-két eredményemen. De több inzulint adtam be, és így általában sikerült kordában tartani.
De a holnapi az utolsó nap. Utána szigorúan betartok mindent Marci születéséig.
Márcsak azért is, mert most 3 hét alatt 1,5 kilót híztam. :shock: :roll: :twisted:

Bár még így is -2-nél tartok.
Vendég

Már csak 100 nap hivatalosan... :shock:
Vendég

Cat, én is a hétfőt adtam ki magamnak, hogy újra visszaálljak. Én többet híztam kevesebb idő alatt... :?
Hja, és zaklatlak továbbra is mélben :oops: :roll:
(mármint a Zurad)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Beugrottam Boldog Új Évet Kivánni!
kislibus

Szia kislibus!
Mi újság Veled? :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szia Kislibus!

Hogy vagy?
Mi a helyzet Veletek?

Nika!

A Tiéd lett az ötös főnyereménye?
Én már a hatosra hajtok. :D
Vendég

cat nem tudom :D:D:Dmég nem néztem :)

Kislibus de jó hogy előkerűltél mi újság feléd?

nika70
Salgótarján

Jó reggelt!

Ma jönnek a nagyszülők, így nem nagyon leszek.
Mindenkinek szép napot kívánok!
Vendég

J reggelt mi meg megyünk a nagyszülökhőz :):):) majd délutzán benézek de legeyn mit olvasnom irgum burgum és PICIKE nagyon hiányzol merre vagy remélem minden rendben és persze a többiek is eltüntekőkis hiányoznak

nika70
Salgótarján

Mi majd csak februárban megyünk a nagyszülőkhöz :lol: :lol: :lol:
Az enyémhez, a nagypapámhoz (szegény nagymamám most lesz egy éve, hogy a szülinapján meghalt), viszont neki a 90. szülinapját fogjuk ünnepelni!!! :lol: :lol: :lol:

Ma csak Obiba megyünk, veszünk még lámpát, ha már akciós, meg lehet, hogy a karnisokat is, mert most azt is jó árban láttuk.

Egyébként meg megtaláltuk a kiutat a januári gazdasági válságunkból, A-hiteles leszek, úgy néz ki, de csak egy pár (1-2) hónapig, aztán a párom kap bónuszt, és talán azzal egyenesbe jövünk... Remélhetőleg:)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Tiszta Pénzügyminiszter lesz belőled:)
Fürdőbe ne vegyetek lámpát ha netán kell fali lámpa. Nem plafonra hanem mondjuk tükör fölé van zsir új 2-es spotlámpánk. Mi eggyel többet vettünk.

Kép
csucsu05

hehe, a fürdő azért vicces, mert nem tudjuk, hogy kértünk-e fali lámpát a tükör felé, vagy csak mennyezeti lesz, úgyhogy egyelőre csak mennyezetit veszünk (590Ft most az Obiban...).
Zsír új 2-es spotlámpának viszont van hely, ellenben most már a párom is itt rágja a fülem, hogy ingyen nem fogadjuk el!!! :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

és olvastam azt is ám, hogy a költözésről érdeklődsz, hogy majd beugrasz a függönyökkel, mosolyogtam is, hogy Te leszel az első vendégünk :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Mond meg a párodnak ne üsse bele a női üzleti dolgokba:) Várd kia végét lehet nem is fog tetszeni amit adok. De egy puszi elég lesz nekem:)

Kép
csucsu05

:oops:
Olyan nincs, hogy nem tetszik, ezen a ponton már túl vagyunk (tegnap a konyhába 890Ft-os lámpát vettünk, és ma is azért megyünk vissza a szobába, szerinted?)
Köszönöm szépen, jössz Te még az én utcámba!!! (és tényleg :lol: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Fürdőbe nem minden lámpa jó eredetileg. Valami IP 44 szabvány kell, ha jól tudom. A pára miatt.

Megyek, csinálom tovább az ebédet.
Vendég

Köszi:)
Észre is vettük az obiba, hogy nem tudjuk, milyen kell, úgyhogy csak a nappaliba vettünk.
A karnison meg összevesztünk (én voltam értetlen, ő meg türelmetlen), úgyhogy nem vettük meg, pedig az obiba most 15E-ért meglett volna az összes (mind a négy, ebből egy dupla).
Na, majd szombaton.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: A karnisra 15ezer nem is sok. Amúgy az Ikeában van a legolcsóbb nem néztétek még??

Kép
csucsu05

Ikea honlapján néztem volna, de fakarnist (vagy annak látszót) még képeken se találtam, de megnézem még egyszer, hátha én vagyok a lüke.
Egyébként megyek az Ikeához kedden, újabb adag babaruhát átvenni, akkor lehet, hogy bemegyek.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok..

Megvagyok én is :wink:

Éppen a vacsit csinálom a fiamnak...( a lányom meg keresztben feszit a hasamba :? )

MA éjjelre nagy havazást mondtak,remélem bejön a dolog..imádom!!!

Nemlajos,nem akarlak elkeseríteni,de szerintem olyan soha nincs,hogy egyenesbe jön az ember..én mindig azt hiszem,hogy a jövőhónap majd jobb lesz és könnyebb,aztán :roll: :roll: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Benininek boldog névnapot!

Mit kapott a kis lurkó???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri, már észre vettem, nem az optimizmusodról vagy híres :wink:
Szerencsére nem nagyok az igényeink, így már voltunk egyenesben, ügyesek is vagyunk mindketten, úgyhogy nem vagyunk kétségbe esve.
Meg hát nem lefelé tartunk most sem, mert lehet, hogy pénzünk semmi, de mégiscsak egy új lakásba költözünk, meg egy új gyereket szülünk 8) :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Ügyes vagy! Csak pozitívan.

Törpiri!

Kapott könyvet: Csúcsforgalom Tesz-Vesz városban, Pöttyös Panni kedvenc meséi. Kapott még Zeneovi CD-t, Thomasos karórát és építkezést ábrázoló kirakót. Betonkeverős autót, illetve gyurmakészletet.
Vendég

Amíg Beni aludt, megnéztük Apával a Szakíts, ha bírsz című filmet.
Rövid időn belül ez volt a második film, amiben Vince Vaughn szerepelt. És ez sem nyerte el a tetszésemet. Azt hiszem ez már jelent valamit. Nem fogom a jövőben nagyon törni magamat, hogy lássam a legújabb filmjét.
Vendég

Szép estét!

Látom ma sem pörgött a topic. Mi ma pihen tünk vagyis inkább apa,mert 5 után ért haza.Eléggé fárDT VOLT.Márk 8kor kelt de már 1/4 12kor aludt,szegénynek volt egy kis hőemelkedése igy vszinű a holnapi pneumo elmarad.De a védőnőhőz úgyis megyünk majd meglátjuk mit mond a doki.
Ha minden jól megy holnap megkapom a kiskönyvet :D

Nemlajos.babaruhákat teszveszről veszed, vagy kapod? Nálunk Márk ruháinak szinte több mint a fele használt vagy a teszveszről van vagy a z uncsitesóm küldi.

Cat:jó sok mindent kapott Beni.Biztos örült nekik.

Nekem is fáj a torkom :( igy ma ittam 100%os multivitamint is.Bár ezt ha diétát nézem nem lehet.De a teát egyáltalán nem iszom meg.
Vendég

Remélem holnap jobban fog pörögni a topic.

Asiye:hogy vagy??

Pici:mikor mész legközelebb uh-ra?
Vendég

Sziasztok Jó Reggelt mindenkinek!

Én a héten csütörtökön megyek védőnőhöz és pénteken uh-ra (elvileg a 12 hetesre, habár már elmúltam 12 hetes de most már mindegy) :cry:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt mindenkinek!

Gabi!

Nem túl késői már ilyenkor a 12 hetes UH?
Vagy úgyis mész kombinált/integrált tesztre? Esetleg amniora is? Hiszen akkor nem is olyan fontos a pontosság.

Sissi!

Már Neked is lesz kiskönyved. :D
Oscillococcinumot vegyél, és azt szedd be, ha úgy érzed beteg leszel!Naponta egyet. Ha már beteg is vagy, akkor pedig első nap háromszor, második nap kétszer, harmadik nap pedig egyszer egyet. Ez nálam szinte mindig segít.
Vendég

Jó reggel Lányok!

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Ne haragudjatok az elűnésért, de nem voltam igazán gép előtt.
Apa itthon volt, és néha ő netezett, én be sem kapcsoltam.

Most már újra egyedül vagyok.
És többet tudok jönni.

Róka koma még mindíg kínoz, brutál, mennyi minden visszajön.

Én is a héten megyek a 12 hetes vizsgálatra.
Csütörtökön.
Varga számolta ki így.
Pedig én is 12 hetes elmúltam már.
De gondolom ők tudják.

Kicsit félek a dokimtól.
Unokanővérem nála szűlt most, és az utolsó 5 percre ment be hozzá, hiába hívták föl többször is :shock: :shock: :? :x

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici!

Ha nem vagy megelégedve a dokiddal, még most válts!
Én sajnos mostanában nem csak jókat hallottam Róla. Legalábbis pár éve szakmailag még igencsak felkészületlen volt. Lehet, hogy ezeket a hiányosságait már pótolta, de Te is írtál már olyanokat, ami miatt én elgondolkodnék.

Róka koma hamarosan távozik Tőled, nyugi.
Szeded még az Utrot és a Duphastont? (Ugye mindkettő kellett Neked?)
Vendég

Pici!

A 12 hetes Uh elméletileg a betöltött 12. hét után kell hogy legyen. A legideálisabb 12+0-tól 12+6-ig.

De úgyis ezen az UH-on szokták pontosan meghatározni a baba korát. Amit itt mondanak, azt már nem változtatják meg. Így lett nekem április 13. Marci születése. (Áprilsi 16 és április 11 között.)

Anyóssal hogy vagytok mostanában?
Hogy teltek az ünnepek?

Kell még feküdnöd?
Vendég

Tegnap kinéztem a neten egy új babkocsit. Kíváncsi vagyok rá élőben is.

Nektek tetszik? Neonato Zeta 8 Tris:

Kép
Vendég

Cat!
Hát késő de csak mostanra volt időpont :cry: Nem megyek semmilyen tesztre (kombi/integrált) csak az amnióra majd :wink: ezért én se izgulok nagyon hogy most egy kicsit késő a 12 heti uh-hoz.

Kép
Kép
minimano74

Cat!
Szerintem nagyon jól néz ki :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Cat!
Most úgy áll a dolog, hogy van páromnak egy nőgyógyász keresztapja, aki már nyugdíjjal, és nem praktizál.
Ők haverok Vargával.
Beszélni fog vele.
Ha nem változik, pár héten belül velem szemben a viselkedése, akkor keresek valaki mást.
Mert jó doki ő.
De annyi betege van már, hogy nem tudja merről, hány méter.
És én nem csak egy futó szalagon akarok vizsgálatokra járni.
Főleg, nem ennyi pénzért.
Az szt kba adok 2000 Ft és mindent megtesznek.

Már semmit nem szedek.
Csak Magne B6.
Most mennem kell, táppénzes papírért.
De jövök majd még
Puszi

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Igaz, jelenleg ez is 100 ezer a legolcsóbb helyen is, de még mindig olcsóbb, mint a Chicco vagy a Peg Perego.

Azért kíváncsi leszek rá élőben is. Lehet, hogy akkor már nem is tetszik annyira.
Vendég

Ráadásul az ADAC teszten sem szerepelt még a biztonsági gyerekülés, így azt sem tudjuk, hogy tényleg jó-e.
Vendég

Jó reggelt!!!

Nemlajos..hát igen néha nagyon negativ tudok lenni :oops: Bocsánat ha bántottalak vele...

Én ma reggel átestem a bejárati ajtón,beléptem és kibicsaklott a bokám..nem ütöttem meg magam csak egy kicsit meghúztam az oldalam úgy érzem.
:?

Cat jó a kocsi..én is valami narancssárgában gondolkodom..még én sem döntöttem...

Pici,örülök,hogy vagy,már akartam irni mailt...lassan vég a rókának meglátod.. :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Csak óvatosan!
És pozitívan! Az sokmindenen segít.

Egy tegnapi pocakfotó rólunk. :D

Kép

Bocs, ha nem jó a minőség, de még mindig nincs rajta a netbookon a megszokott képszerkesztőm.
Vendég

Ebből is látszik, hogy a méret szemmel láthatóan nem változik. Csak a régi dzsekimet nehéz már összahúzni. Még jó, hogy találtam egy újat ami a tetszik a C&A-ban. És pehely töltete van, így elég meleg is.
Vendég

Nem mindig vagyok negativ...csak néha kicsit sok igy egyedül... :?

De amúgy pozitiv emberke vagyok,mindig arra gondolok én még nem szólhatok egy szót sem...van lakásom,egy gyönyörű gyerekem,mindjár itt a másik..más még eddig se jutott egyedül...

Na mindegy,ez van.

Jó a kép...néztem egy másik topikban a lányok képeit,31 hetesen annyira pici a pocakjuk az enyémhez képest.
De a doki is azt mondta normális..nem nagy,nem kicsi...

És ma megkezdtem a 29 hetet!!!Már csak 10-11 hét és itt van Lili :wink: (tudom éssel nem kezdünk mondatot)

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Piciiiiiiiiii: végre itt vagy újra nagyon hiányoztál csajszika hidd el lassan vége lesz a róka komáknak :):):) na én pontossan ezért nem választottamdokit mert nem akartam így járni ahogy mások is hogy a doki nem ment be vagy csak a végére és elkéri a súlyos tízezreket érte amúgy egy sima szüléshez nem is kell doki :):):) a gátvarrást is eltudja egy szupi szülésznő végezni sőőőőt nekem a szülésznő mondta amikor két és fél napig vajúdtam :):):):) a doki csak akkor kell ha komplikációk vannak nyugi ha akarsz inkább válts dokit most még nyugodtan időben vagy :):))

CAtszetrintem is tuti a babakocsi :):):)

Törpiri te lány vigyázz magatokra

na látomlassan visszzatér az élet :):):)

nika70
Salgótarján

Törpiri!

Valóban egyre kevesebb van hátra. Igaz, Te 3 héttel előttem jársz, de az olyan kevésnek tűnik ilyenkor. És a három hét nem is olyan sok, hogy ne szülhetnénk akár egy napon.
Vendég

Beni megunta a tévézést. Megyek gyurmázni vagy vonatozni vele. Délután még benézek.
Vendég

Jó reggelt!
Sissi: teszveszről, vateráról, de kaptam is karácsonyra, meg unokatesóm most szólt, hogy neki is van sok mindene, majd küldi (a 300 km miatt most kicsit fenntartásokkal fogadom, de hát remélem azért :roll: )

Pici, Gabi, végre, hogy jelentkeztetek! A 12. heti nekem is a 13. héten volt, úgyhogy semmi gond!

Törpiri
, vigyázz magadra, még nem is csúszik annyira, és máris töröd össze magad :?: :!:

Cat, szerintem jól néz ki a babakocsi, és annyi pénzért meg is éri!
Törpiri: az a másik topic nem a márciusi volt? Ne indulj ki abból a pocakból, mindnyájan mondjuk nekik (két lányról van szó), hogy milyen vékonyak. Az enyém is fent van ott is, tessék hozzászámolni az átlaghoz! :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Megint eltűnt mindenki?

Beni Thomast néz miközben mandarint eszik és játszik a saját Thomasos vonataival. :)

Olyan furcsa Apa nélkül. Nagyon hozzászoktam az elmúlt 2 hétben, hogy állandóan velünk van. Nagyon jó volt. Hiányzik.

Úgy látszik Marcinak is, mert ahogy leírtam rúgott egy nagyot. :D

Beni meglepően jól viselte, hogy Apa ma nincs itthon. Igaz, mondtuk is neki már 2 napja, hogy újra dolgoznni kell menni. És olyan okosan megért mindent.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?