A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Dehogy vagy béna! Mi se tudtunk az elején! Márti, segítesz neki?

KépKép
benó

Szia Timi!!!Örülök,hogy itt vagy egy picit sűrűbben! :D

Sajna ami elromolhat az el is romlik.Nekünk aug.kezdődött a tv-vel azóta minden hónapban van valami nem várt kiadás.Pl autó törés :x

Szia Paradizs!!!Gratula a babákhoz!!!!
Gyere sűrűbben.Itt naponta többször is írunk,úgyhogy gyere dumcsizni!!!! :D
Lemaradtam,hogy hanyadik terhességi hétnél jársz! :roll: :roll: :roll:

Vonalzót tök könnyű csinálni.De értelmesen a Benó tudja leírni. :D
Vagy lehet más is de én túlbonyolítanám. :oops:

Kép
martik77

Na én meg téged ajánlgatlak!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Flóra ma megy dokihoz!!!!

Nagy Drukk neki!!!!

Kép
martik77

Drukk a Flórának! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Paradizs:

Rákattintasz az én 1. vonalzómra.
Ott arra mész, hogy "Expecting a baby".
Utána arra kattinsz: "Full-size ticker".
Onnan kiválasztod a megfelelő vonalzót, amilyen neked tetszik. A jobb oldalon láthatod, hogy lehet még választani Set1, Set2 stb.
Oszt: Step 2. erre kattintasz. Itt tudsz választani 3 babát is, ha arra mész (jobb felső sarok), hogy Twins, triplets stb.
Utána: Step 3: Select Baby's due date: oda beírod, mikorra fognak megszületni a babák
Lejjebb látsz olyat, hogy Text above the ticker, ide beírhatsz valami szöveget, ha szeretnél.
Aztán: Create ticker
Utána: A PseudoHtml stb. kezdetű kockába beírt dolgot megfogod, kijelölöd és visszajössz a babanetre.
A babaneten a profilban az "aláírás" részbe bemásolod a kódot, és utána mentés vagy valami ilyesmi a lap alján.

KépKép
benó

Látom te is vagy Benó!!!
Hali!!! :D

Kép
martik77

Gáz a fejem.
A 13. héten jár Paradizs és a babácskák. :D

KépKép
benó

Én se vagyok a toppon.Szédelgek,meg reggel begörcsölt a vádlim.Persze most a bal és most amiatt sántítok.Nem mertem sírni,mert az L.aludt és nem akartam felkelteni.
Hajnalba is felébredtem.Olyan hülyén éreztem magam.Szinte fekve majd elájultam vagy egy fél óráig nem mertem visszaaludni. :(

Kép
martik77

Itt esett a hó lehet frontérzékenység! :roll:

Neked nem azért fáj??Vagy mert dolizni kellett menni??? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Pussz :D

KépKép
benó

Állítólag ma jön fel a babás b.nőm!!!
Neki a párja megy majd most ki Angliába dolgozni(ő évek óta kijár oda dolizni)és L.akar vele beszélni,hogy nincs e kinn valami meló,mert ez itthon anyagi csőd!!!

Csak a lakástörlesztő(másfél szobás)40ezer!!! :evil:

Kép
martik77

Szegénykém! Lehet, hogy mindketten az időjárást érezzük meg. :? :cry:

KépKép
benó

Tuti az,de neked se jobb ezzel a fejfájással. :?

Kép
martik77

Nekünk is annyi a hitelünk kb.

KépKép
benó

Jaj a hitel az még ezen felül is van!!!De nem kesergek!!!!Hat év albit kibírni se volt egyszerű mégis sikerült,úgy hogy ez is jobb lesz!!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Sziasztok lányok!
Csak bejelentkezem. Nagyon rosszul vagyok. Éjjel szinte semmit sem aludtam,38,2 volt a lázam már estétől vagy délutántól ésegyáltalán nem ment le. Még a víz sem maradt meg bennem.A Magne B6-ot iskihánytam,Benó.

Kép
flóra 11

Annyira nem fáj azért. :wink: Majd hazamegyek és fekszem.
Holnapra én is krumplis tésztát főznék, ha lenne krumpli.
Majd fekvés után elmegyek, veszek. Meg bemegyek a könyvtárba is, meg feladom a Timinek és a Heninek a levelet. Szilzi címét még nem tudom.

KépKép
benó

Remélem Tancsu ma beszámol,hogy Gergőnek mit mondtak az ortopédián. :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Könyv 146. oldalánál járunk.

KépKép
benó

Sziasztok

Paradizs:üdv köztünk...:)
Mesélsz nekem kicsit magadról?
Nekem Gergő szerdán lesz 4 hónapos,első baba,császárral szültem,mert simán nem ment....persze 4900 grammal és 60 centivel ez nem is csoda.... :wink: :wink: :wink:
31 éves vagyok,állatkertben doliztam,a párom Roland.....
Na kb ennyi a lényeg,de ha kérdésed van akkor szivesen válaszolok...:D
Ja és már taliztam Szilzivel és Benóval,Márti pedig majdnem szomszéd (kb 10 perc sétára lakik), és ismerjük egymást k....mióta is??.......ha jól számolom,akkor 25 éve....:D:D:D

Lakástörlesztő...nekem 45ezer k,viszont jóval nagyobb lakás...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Most délelőtt is még magas volt a lázam, mostanra ment le. Kicsit jobb. Már tudok enni,már nem hányok. Ettem már reszelt almát meg fél banánt. Most már a lázcsillapító is bennem maradt,ezésrt ment le a lázam.

Kép
flóra 11

Flóra!!!!Ez nem játék!!!!Légyszi legalább hívd fel a házidokit és kérdezd meg meddig várj ezzel!!!!! :( :( :(

Kép
martik77

Flóra, bocsi. :oops: Voltál dokinál? :wink:

KépKép
benó

Nem hívom, mert dokit akarok váltani. Ma még nagyon gyenge vagyok, nem tudtam volna elmenni.De ha kicsit erőre kapok,holnap vagy szerdán elmegyek dokihoz.

Kép
flóra 11

Megyünk haza.
Majd onnan jövök, kb. 2 körül. Addig fekszem, meg etetem a Gy.-t. Puszi mindekinek
Flórának jobbulást! :idea:

KépKép
benó

na inaska ölemben 1újjal pötyizek....

ortopédia:megvizsgálták,aztán röntgen,újra doki,egyik oldal kicsit letapadva vagy mi a szösz,meg nem teljesen egyforma a 2 csipője,2 hónapig terpeszgatyó,de nem kell visszamenni co.-ra igy gondolom nem túl nagy a baj...

Kép

Kép[/
tancsu

Vérvételre gondolsz, Benó? Hematológián? Nem voltam,alig van erőm kimenni a vécére, akórházig nem jutnék el.

Kép
flóra 11

hát nem sikerül a vonalzó de majd még próbálkozom..
benó: jól tudod hogy 13hetesek vagyunk,te még dolgozol? melyik kórházba jársz orvoshoz?

Kép
paradizs

Azért is mondtam,hogy nem akarok panaszkodni Tancsu csak ma amúgy is vacak a kedvem.Tudom másnak is van problémája. :?

Flóra:A család többi tagja jobban van már?????

Kép
martik77

most valamit kiírt a gép miután elküldtem az üzit akkor valamit rosszul írtam be mert nem vonalzó jelent meg hanem a kódok sokasága na mindegy

Kép
paradizs

A srácok már jól vannak.Őket nem tette le ennyire, szerencsére.

Kép
flóra 11

Nekem se egyforma a két oldalam!!!Ez csak a nadrág felvarrásnál látszik mert ha mind a két szárát egyformára hajtom föl és felveszem az egyik szára rövidebbnek tűnik.De se a járásomba se sehogy nem venni észre.Majd ha megyek hozzád Tancsu megmutatom. :D
Gatyót azért hordja inaska az a biztos!

Kép
martik77

Tancsu, a 324 oldalon írtam neked homeós cuccokat fogzásra.

Kép
flóra 11

mitől vacak a kedved?

Kép

Kép[/
tancsu

Szerintem nem mindegy melyik kódot másolod be.

Kép
martik77

Paradizs

nekem a nőivonalról van vonalzóm,ott tök könnyü megcsinálni...
nézz szét ott is...

Kép

Kép[/
tancsu

Én nem tom.Bizti a január az olyan morcos hosszú. :? Majd helyre jövök. :)

Kép
martik77

Flóra sztem se várj,menj dokihoz!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Meg őszintén megijedtem a hajnali rosszulérzésem miatt.Azt hittem nagy bajom van,vagy a babának és azért ébredtem meg,hogy valami fog történni és azért nem mertem vissza aludni. :(

Kép
martik77

olvastam a homis ogyókat,még egyenlőre nem tudom melyxiket válasszam.... :oops:

most jobb kézzel pötyizek,a balt az inas eszi éppen.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

én hajnali 3-tól vagyok fent,lassan összeesem olyan álmos vagyok... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Jó,hogy te is vagy Tancsu!!!
Milyen volt a szilveszteretek??Inaska,hogy viselte???
Hogy -hogy akkor is anyósék voltatok???

Kép
martik77

Ez a harmadik nap,hogy étvágyam is alig van.Mondjuk épp nem baj,hogy nem falom tele magam.Mert a gyomim nem fáj úgy legalább. :oops: :D

Kép
martik77

Lányok vigyázzatok magatokra. Megyek pihizni.

Kép
flóra 11

anyósék el akartak utazni és nem merték a lakást ott hagyni,na meg az családiház,rakni kell a kazánt folyamatosan....
igy mi vigyáztunk rá,ők meg elutaztak 30.-án és 1.én jöttek haza...
még jó hogy lementünk,mert a szomszédba betörtek szilveszter éjjel... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Pussz Flóra

Pihenj és gyógyulj meg...:D

Kép

Kép[/
tancsu

szia tancsu

32éves vagyok, nekem ők lesznek az első babáim és nagyon félek és izgulok nekem azt mondták hogy biztosan császár lesz de remélem minnél később hiszen akkor jó ha bennem vannak és erősődnek nővérként dolgozom de jelenleg táppénzen vagyok
nem mindig vagyok itthon a férjem sofőrként dolgozik és sokat van külföldön ezért a szülőknél vagyok talán ennyi
paradizs

Akkor ha jól értem már van baba a családban...
Mennyi idős?
Kisfiu vagy kislány?

Kép

Kép[/
tancsu

Na most olvasom,hogy az előbb félreolvastam.... :oops: :oops: :oops:

Azt hiszem tényleg keveset aludtam....bocsika.... :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: