Sziasztok!
Nehéz veletek tartani a tempót, annyit írtok
Mabe
Gratulálok, olyan jó ilyen képeket látni itt a topicban

Tényleg jól teszed, hogy nem mész már dolizni. Szerintem meglehet szokni az otthonlétet
Nyulasz
Ne várd ennyire rókakomát. Nekem egy pici rosszullétem se volt a terhesség alatt

- persze másból kijutott bőven

, de azt mondják nincs két egyforma terhesség, szóval a következőnél inkább jöhet rókica, mint a 6 hónap fekvés
A képek, amiket ígértem, remélem nem bánják a többiek sem.
Arcfestés volt az oviban
Játszón
Ajándék bontása karikor
Till
Remélem nem lesz baj a szuris bakiból. Ha nagy lenne a baj, akkor már szeritem fájna pl a pocakod. Legalábbis nekem mindig annyira fájt túlstimunál, hogy leülni is alig tudtam. Szorítok
Estike
Én a Vadásznál szűltem és nagyon elégedett voltam vele. Én semmi rosszat nem mondhatok rá - sőt

Úgy tudom, hogy a családja miatt nem vállal már szülést, nem szakmai okok miatt, igaz elég sok pletyka keringett róla, de nekem semmi olyan rossz tapasztalatom nem volt. Talán ismét hozzá járnék, még akkor is, ha konkrétan a szülést nem vállalja. Nekem a védőnénim mondta, gohy a terhesgondozás sokkal fontosabb. Vagy a Rókait választanám még, de tuti, hgoy Szőnyből vkit. Kiváncsi leszek hogy fogsz dönteni. Te dolizol az Erdészetnél ugye?
Kisbuta
Mi volt uh-n?
Petne
Ne félj, minden fog ösztönösen jönni. Nekem a férjem azt mondta, goy soha nem gondolta, hogy ennyire anya tudok majd lenni. Meglátod ügyes leszel
Na kicsit teszek-veszek itthon aztán irány az ovi.