noki,
máris kezdheted az aggódást....

Gyorsasági motor, nem mondom...
Én sem tudom nagyon eldönteni, talán inkább kislányt, a férjem meg inkább kisfiút....

De végülis tényleg mindegy...
linacska,
nagyon jó hír, hogy végül nincs is semmi gond a babóval, és még myomád sincs!! Hajrá, hajrá!
rabbe,
ügyi vagy, hogy ennyit vezettél, ráadásul a Te állapotodban...
Nagyon jó a hányás is, mi már csak ilyen hülyeségeknek örülünk.... Tegnapelőtt este egy jó kis vacsi után engem is megtalált, ez volt az első alkalom, mióta terhes vagyok, hogy tényleg vissza is jött valami (és reméljük, az utolsó). De egész nap ennem kell, mert ha néhány óráig nem eszem, akkor már émelyegni kezdek...
Az édeset meg nem kívánom, csak nagyon-nagyon ritkán. Ennek mondjuk örülök, mert tartok tőle, hogy nekem is csökkent gl-tol-ám van - hivatalosan mondjuk még sosem nézték, bár ne lenne. Én még egyáltalán nem is voltam semmilyen más vizsgálaton, csak az orvosomnál UH-okon, védőnőnél sem meg semmi. Kérdeztem az orvosom, hogy mikor kellene, de szerinte a jövő heti UH után is bőven ráér.... Hát, nagyon remélem, hogy nem vagyok lekésve valami jó kis CH-diétáról én is....
mimi,
köszi a tájékoztatót. Már csak azt kellene megtudni, hogy az integrált teszt a kombinálthoz hogyan viszonyul? Melyik a részletesebb vajon? Erről tud valaki valamit?
(Amúgy minket az Istenhegyire fog küldeni az orvosunk a 12. héten, ezt már meg is ígérte, merthogy a lombik meg az egyéb gondok miatt nem árt a genetikai vizsgálat....

Hát, reméljük a legjobbakat....)