2004.02.29 20:23
2004.02.29 21:07
Képek édik
) és csak elvétve (eddig talán összesen 4-5x) kakil, de azt is felfogja a pamutbugyi, gumis a combja is. Ilyenkor szellőzik egy picit a popója, és mindig nagyon jól érzi magát!!
Brühühü.
Hát igen, összeszámoltad már, hány évet pelenkázol majd egyfolytában?
Ilyenkor kicsit örülök, ogy Kevin még csak kúszik, bár így is tud produkálni dolgokat, de mégse ugrál az asztal tetején
Katalógusnézegetés
kész pasi a kölök.
Tiszta kajafolt jó néhány, pedig már áztattam is, Vanish, Vanish Oxi...semmi nem menti meg őket
Afene.

2004.02.29 21:25

Kimentunk Ausztriaba, tok jo szallas, fantasztikus kornyek. MAsnap felmentunk a sipalyakhoz, szakado ho, jeges szel, palyak letakaritas nelkul, kb. 15 cm-s ho a palyakon mindenhol. Mentem egy kort (igencsak remego labakkal
), majd Apajaval csereltunk, addig ui. O vigyazott ZSombira. Alighogy leert, a sibakancsa tropara tort. Zsombi eddig vizhatlannak hitt overallja atazott, gyerkoc ordit, az en sibakancsomat valszeg kihiztam, mert szoritott ezerrel, a melegedobe meg befeszkelte magat szvsz az osztrak bagosok valogatottja, mert vagni lehetett a fustot. Ekkor dontes, vissza a szallasra. Lefele menet, auto fustol, viz forr.
Masnap dontes, nem megyunk addig sielni, amig rossz a kocsi, elso az auto. Szerviz kereses, semmi sincs nyitva (szombaton), telefon, igeret, majd kuldenek automentot. Automento delutan 3 ora kesessel megerkezett, termosztat kinyiffant, a szerelonek az eppen nincs, ezert kiszedi a rossz termosztatot, mi meg futes nelkul jojjunk vasarnap haza (mindezt 100 euroert!). Ekkor hocsuka megtelt, vasarnap reggel felkeltunk, osszecsomagoltunk, polar cuccba bujtunk, bekeszitettunk sapkat-salat, es elindultunk haza....vegul este 6-ra hazaertunk, de a 8-as uton alig lehetett haladni, olyan hoatfuvasok voltak.
MAjd legkozelebb vagy palyaszallasra megyunk, vayg kivarjuk, amig gyerkocot beadhatjuk siiskolaba...
2004.02.29 22:46

! Hol voltatok egyébként?
.
.
. Érdemes kifelé pöndörülős (jól megaszontam
) poharat venni, nekünk pl. egy ősrégi kávéscsésze az oktatódarab.
Mac is egyre többet beszél, pontosabban ismételeget utánunk dolgokat. Legtisztábban az "ebetttte!" és az "addide!" működik, ez utóbbi kristálytisztán
.
. Taknyadzás meg csak elmúlik gyorsan!
. 2004.02.29 23:03
Még emlékszem, mikor valaki írta, hogy csak fehér bodykat vesz, azt jól lehet hipózni
Úgy látom a csajok nagyon ügyesek beszéd terén!
Akkor csak simán Lőrinc lusta, nem a fiúk általában.
Bár a nemmel már ő is próbálkozik.
2004.03.01 00:05
.
Nem jutok szóhoz! És hozzá azok az igazi szösziangyal fürtök!
Bár azért a ratrakolatlan 15 centis hóért irígyirígy! Nekünk olyan jutott, hogy a pálya tetején síkjég, mert lefújta a szél (mit szél, hurrikán!) a havat az aljába, ahol viszont mindenki kedve szerint bujdokolhatott a dűnék között. És hogy még teljesebb legyen az élvezet, mindehhez olyan köd társult, hogy minden egyes csúszásnál volt bennem némi izgalom, vajon megtalálom-é Apasast mégegyszer ebben az életben
. Mondjuk ahova mi járunk, az igazi extrém hely, most volt olyan nap, hogy a környező ÖSSZES síterepen vakító szánsájn, egyetlen árva felhő volt az égen, stabilan a mi csúcsocskánk felett. Este vicsorogva néztem a kocsiból, ahogy megy haza mindenki, boldog, napbarnított képpel, és szeretettel gondoltam a pasimra, aki minden évben elmondja, hogy a Tuxon van a legjobb hó
. Na ja, aki szeret vakon síelni, -20-ban, orkán erejű széllökések közepette, annak tényleg nagyon tudom ajánlani ezt a helyet. És az a döbbenet, hogy Malacka mindezt lelkesen tűri! 

.
2004.03.01 01:48
Pedig nem olvasok lassan...

)

beep-beep-beep

Rosszullétek ?
Nem mered írni, hogy újabb bilipróba volt ?
2004.03.01 01:55
- bébihordozók kategóriában 2004.03.01 07:58
Azért maradtunk a Peugeot 307 SW-nél, mert ott be lehet tenni a csomagtartatóba a hátsó sor egyik ülését, és így már nincsenek is egymás mellett. Timi egyébként már múltkor a szalonban lestopizta a csomagtartót, úgy ült ott rátapadva az oldalablakra, mint a tapadókorongos Garfield
Szerintem elférünk majd, igaz, a hosszabb utak csomagja bizti, hogy csak egy utifutóban, vagy tetőboxban férnek majd el
vagy ha halványan szabad
Azért legközelebb kívánom, hogy sikerüljön jobban
Lányoknál ez mán csak így van, higyj a tapasztaltnak
Szóval meggebedésem folyamatban van
De ettől függetlenül álmaim pasija
Nekem is óóóriási lelkem van, de már nem győztem az állatmentést, pár éve feladtam, azóta a tudatlanságba igyekszem burkolózni
2004.03.01 08:52
Bevallom csak és kizárólag felületes olvasás van engedélyezve.
Mivel Orsi már két hete profin közlekedik két lábon, a héten kapott egy szandit. Elsőször nagyon meg volt illetődve, hogy ez nem úgy működik, mint mezítláb, de hamar rájött az ízére. Egyetlen "bánatom", hogy 21-es kellett neki - nagy kakitaposó lábai vannak, vajon kitől örökölhette????
2004.03.01 09:16

)
én is úgy fordítottam volna
És tegnap voltak vendégek, amikor mentek el, integettek, mondtam, hogy Zsombi még nem integet. Kb. 10 perc múlva Apja rászólt, hogy ne pakolja ki a fiókot, Zsombi felült és elkezdett integetni
Mi meg lefagytunk 

Viszont kicsit ideges is vagyok, mert SM-es a leendő anyuka...
Naná, hogy a nők, nem???

és egy új frizurát
és megvolt a nagy-nagy bevásárlás is, mellékesen. 
(centi stimmel)
De édi
, pedig olyan jól néznek ki együtt.
. Nem próbáljátok meg 1-2 hét múlva újra, Elliéknek bejött

nem rossz
2004.03.01 10:24
Jól vagyunk. (Kopp-kopp)
Klassz a cipő. 2004.03.01 11:38
2004.03.01 11:46
(Na szép, kiadtam az infot, aztán majd csak győzzem az ajtónyitogatást 

)
2004.03.01 11:48
Engem azért kicsit aggaszt a dolog, mert semmi hajlandóságot nem mutat a WC dologra, pedig nagyon pöpec stabil fellépős ülőkéje is van. És sajna már hallottam olyan 3 évesekről is, akik még nem jutottak el a szobatisztaságig
És ha folyamatos a kistesó utánpótlás, akik vígan rotyogtatnak a pelusba, ugyan mitől lenne kedve a nagylyánynak a bilihez/WC-hez?
Ez nekem egy kicsit ördögi kör egyelőre...
2004.03.01 11:59
Most már nagyon szeretném, ha meggyógyulna, úgy sajnálom szegénykét
Így főleg ilyen időben sétálni sem merem levinni, múlt szerdán voltunk utoljára...
már semmi tünet?
hát ezt jól kikaptátok

szeretsz pakolni utána?
akkor mégegyszer: szóval homes cucc bevétele után csak mondjuk 1 óráig, vagy egész nap nem lehet mentolosat? 2004.03.01 13:06
. Akkoriban még megvolt az a szokása, hogy evésnél beletúrt a szájába, és mindent összekent. Most már ez nincs, egész tisztán tud enni. Csak azért írom, hogy nyugi, ez csak átmeneti időszak! (Kérdés, hogy meddig tart
, mondjuk húszéves korában már biztos vehetsz neki színes ingeket...) 

!!!
, de a sünis vicc jóóó
!!
Anka igaziból még nem beszél ám, egyedül a "nem"-et tudja szerintem, hogy micsoda. De próbálkozik. Most épp állandóan "dodó" és "todó" minden. Ja, és hiszti, hát az nálunk is van bőven. 

, tényleg, milyen kis angyalkás haja van Lőrincnek!!!
. Egyszer egy bácsika azt mondta a buszmegállóban, hogy nagyobb a gyerek, mint a mamája. Ezen jót nevettem magamban, Anka 9 kilójára és a saját 56-omra gondoltam
. A centikről nem is beszélve.
Sütire én is kíváncsi vagyok... majd számolj be, hogy milyen lett, na meg kép is jöhet, hadd csorgassuk itt a nyálunkat!
, lépegetéshez gratula!!! Tényleg, mi az az SM-es?
... Ankának is megint hőemelkedése volt reggel, pedig tegnap már semmi... Aztán délelőtt megint semmi, én (gonoszAnya) elmentem vele Tücsökzenére (mentségemre: itt van kb. 5 percre, és fél óra az egész), de ott megint éreztem, hogy picit melegebb
. Nátha nincs egyelőre...
.
. Kiszereli a kulcsot a faliszekrények zárjából, letépázza a bohóc orrát, de hidegen hagyja a hőc-hőc-katona
. Ja, és amikor berakják középre a csörgőkkel teli kosarat, hogy mindenki vegyen egyet, akkor neki a kosár kell
. Egyébként nem hisztizik, nem kiabál, nem rosszalkodik, csak csendesen elfoglalja magát mással... Jó, igaz, hogy a legtöbb gyerek idősebb nála, amelyik meg fiatalabb, még nem tud járni... Ez lehet az oka, hogy ő az egyetlen, vagy tényleg más, mint a többi???? Egy icipicikét se foglalkozik velem, úgy otthagy, mint eb a Szaharát... Itthon persze, ha ketten vagyunk, ugyanolyan matricagyerek, mint bárki más, de ha még valaki itt van, akkor én már nem is vagyok fontos (csak legyek ott, ezt folyton ellenőrzi a szeme sarkából
). A múltkor, mikor elmentem itthonról, bezzeg ment a "mammmammmamm", meg az ajtóramutogatás... 2004.03.01 13:40
Koszos konyharuhák
Édesek a fotók
Mingyá itt van!
Majd nem vigyorgok, ha ez nálunk is elkezdödik...
Zenebölcsiben voltatok?
Hajmeresztö

Esetleg Camponában, vagy a Mammutban nincs ilyen bót?
Miben van a képen? Hintában?
Járkálás, ügyes a kiscsaj!
Elég sz*ul tudom magam ilyenkor érezni... Nem csodálom, hogy fejeled a klaviaturát, éjjel 2-kor már a légy sem repül...
Fotók tündériek
Én is 3x körülnézek mielött
nemsokára ülö Atrtúr

2004.03.01 13:45
2004.03.01 13:58

elképzeltem
szerintem teljesen normális, amit csinál. Majd lehet, hogy később már ő is az öledbe fog ülni és figyeli a mondókákat, most még ezek szerint a környezetet kóstolgatja
2004.03.01 14:04

2004.03.01 15:18
2004.03.01 15:39
Fogyás
NEkem is mondták, hoyg ne aggódjak, de hát ezt mondani könnyebb. 2004.03.01 16:10
bar kicsit
2004.03.01 17:31
Vagy csak valami dühöngőben.
2004.03.01 18:52

2004.03.01 21:00
Ő mindig is vagány kiscsajszi volt, nem csodálom, hogy nem ücsörgött békésen a tücsökzenén
. Neki elég, ha Te ott vagy a közelében, amig felfedezi a világot, biztonságban érzi magát anélkül, hogy a szoknyádon csücsülne. Nálunk Malac ilyen, mindig itthon éli ki matricaigényét, ha kiruccanunk, akkor bátran beleveti magát az élet sűrűjébe, néha persze ellenőrzi, hogy a közelben vagyok-e, de alapvetően egy önálló kis emberke.
Igazi férfi
. Szandi nagyon szép, én is néztem ezt, de aztán a csattos mellett döntöttem
. Meg volt még egy versenyző, világoskék, apró virágokkal, de az nem volt a méretünkben
.
. 

Életkép Beuéknál
.
. A játszón még a járda is tiszta hó volt ma, ráadásul jól letaposva, szegény Mac csak csúszkált egész délelőtt. 

.
. Én legalábbis mindig ezzel vígasztaltam magam, ha kedvezőtlen eredményt kaptunk
.
.
. De mindjárt itt a tavasz!
. 2004.03.01 21:43
elég sokat aludt az 1000 m szintkülönbségnek hála, a bébiőrnek meg azért hála, mert így este lemehettem társadalmi életet élni a bárba
És elég sokat síeltem, mert eszébe juttattam Apának, hogy szombaton megy a 2 naggyal egy egész hétre, így ő sörözgetett a pálya szélén a hortyogó Julka mellett
Viszont Julka elkapta a táborban divatozó hasmenéses vírust, szerencsére már csak itthon kezdődött, tőle meg elkaptuk mind. Még hőemelkedésünk sem volt, csak 1 napig közelharc folyt a WCért
utólag is boldog szülinapot Ankának!
Szerintem tök jó, hogy elmászkál idegen helyen is, biztonságban érzi magát, ha te is ott vagy
boldog szülinapot Szilárdnak!
amióta gyerekek vannak, nálunk csak a pályaszállás játszik. Jövőre, meg azután meg azután... még nagyobb szükség lesz a közeli szállásra, mint most.
hogy nektek nem sikerült.
pakolós képben kicsélhetném Julkára Lőrincet. Amíg az egyik helyen összepakolok, a másik fiókból-szekrényből pakol ki
Angyaliak a fürtök
láttátok volna ma reggel a drága szinte 8 éves lányomat, amint rájön, hogy az este előkészített nadrághoz nincs kedve, amit előszedett nem megy a polójához, és különben sincs egy rendes cucca
Akkor nem vigyorogtam, mert szinte menetrendszerű ez a reggeli öltözéses cirkusz. 2004.03.01 22:15
Végre egy szülő, aki azt mondja, hogy hasonló a gyermeke. Egy ideig azt hittem, minden gyerek ilyen pakolós. Aztán lassan kiderült, hogy a többség kevésbé. Mindegy, legalább érdeklődőek.
Na de nyolckor azért nem fogunk családilag nyugovóra térni.
2004.03.01 23:03
.
), egy időben, mikor pont akkora volt, mint most Lőrinc, úgy aludt el este, hogy a mi ágyunkban elaltattuk, aztán mi még a konyhában elvoltunk, és a szokott időben bekúsztunk mellé. Aztán sikerült odáig felfejlődni, hogy a saját ágyában aludt el, és mikor mi lefeküdtünk, átjött hozzánk. A mai napig ez a gyakorlat
. Ő is számlálhatatlanul sokat ébredt, amig külön próbáltam altatni, az együttalvás hozta meg a nyugisabb éjszakákat.
Julka nagyon trendi a napszemüvegben
. Nagyon tetszik a bébiszán! Nálunk Apasas Malaccal szívott, míg én vidáman csúszkáltam, direkt nem síeltem, snowboarddal nem lehet hóekézni
. Na jó, az is igaz, hogy mikor a ded megunta a banánt, akkor rendszerint én ücsörögtem vele a hüttében
. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|