Sziasztok!
Ami a fordítást illeti egyetértek Stellyvel. Annak alapján, amit írtatok, soha nem engedném ezt a fordítást dolgot!!
Mivel nálunk is fennáll a farfekvés esélye, a jógaoktatóm a következőt tanácsolta:
1, ha farfekvésű: naponta 10 percet felteszitek a lábatokat a falra, mint a ahogy a vizesedésre is ajánlják. Ha kényelmetlen, tegyetek a feneketek alá párnát. Ezután 10-15 percig jön a már említett könyöklés 4kézláb, hogy a fejetek lentebb van, mint a csípőtök.
2, ha fejfekvésű, de a kis arca nem jó irányba néz, akkor pedig jön a párok segítsége. (hú, ezt lehet, nem jól jegyeztem meg), de az a lényeg, hogy felveszitek a klasszikus belső comb erősítő pózt, lapockák lent-fenék megemelve. A párod hordozókendőt, vagy plédet vezet át derekad alatt és a 2 végét a két kezébe fogja és így tart. Mintha ringatna, aztán egyszer csak annak függvényében, hogy merre kellene fordulnia a babának jobban beringat.
Bocsi lányok de ezt ennél jobban nem tudom leírni. Viszont, ha lejutok jógára (ami nem ma lesz az elhatalmasodó nátha miatt), akkor megpróbálok jobb leírást szerezni róla!
Látod Julcsi, már most is mennyi meglepetést okoz;) Mi lesz, ha kint lesz?
Nekünk is megvolt ma az Nst, egy nagy adag vércsapolás után. Ennek megfelelően nem csak Petra, de én is hulla voltam. Így az első 5-6 percben ő nem nagyon mozgott, amikor meg igen, én későn nyomtam:)))
Nem tudom ez csak nekem gond-e, hogy nem nyomom a gondot időben, de segített, hogy néztem a pocakomat és amikor láttam, hogy mozgott, akkor nyomtam, így a végére szuperül belejöttünk.
ÉÉÉS tökéletes az eredményünk!
Budabo: de jó, hogy írod ezt az orrsrpayt. Nekünk Rhinatiol van itthon persze már papír nélkül, de nem mertem fújni vele?
Te találtál azóta vmit? Én este megyek csak gyógyszertárba!
Kaandi: én is ezen a vérvételen voltam ma. Én azt hittem 2 ampullát csapolnak (annyi volt nálam), aztán mikor odanéztem, akkor láttam, hogy már a 4-nél tart. brrr
Már megint sokat írtam
Elindult a lánc, mi is Brassóit eszünk holnap!