Ancsa!
Végűl ma nem hívtam fel a dokit, mert vittem gyerkőcöket orvoshoz és lecsúsztam a rendelési időről...na majd holnap...
Nekem azt mondta Gozár, hogy vidékre költözött az előző csajszi...de azt nem mondta, hogy miért...
Veronikusz!
Én megváltam az aventestől és lett medela...azt nagyon szerettem (elektromos) és amikor már nem használtam akkor eladtam (majdnem annyiért amennyiért vettem). Az aventes az inkább csak szép
Etenci!
Férjem rokonai laknak ott és Melanie a kislány neve. Járunk arra elég sokat...kb havonta egyszer találkozunk velük...
Ti onnan messze laktok???????
Gyerekülés: nekünk Römer van...lehet állítani a háttámlát és így jobban tud aludni.
Ágy!
még nem döntöttünk, de Orsi ma is nagyon lelkes volt és elmondta, hogy Danival hogy fognak alatta bunkerezni. Egyébként nem olyan magas (116 centi)...nagyon nagy előnye, hogy lehet alatta játszani, játékokat tartani....
NÁLATOK IS A JÁTÉKOK URALJÁK A NAPPALIT??????? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?????
Danika ma berakott egy gyöngyöt a saját fülébe...Orsi kiabált, hogy mi van én meg majdnem elájultam. Nem tudtam hozzáférni és már majdnem pánikba estem...ekkor jött az én agyalágyúlt ötletem, hogy hústűvel ki lehetne szedni...hát ráűltem a fejére, hogy meg ne moccanjon és kiszedtem...de ha mélyebben lett volna akkor már nem mertem volna nehogy megsértsem...
Kriszta!
Gozárnak ez nagyon rossz szokása, hogy suttog...én már szóltam rá emiatt...azt mondta, hogy néha nem mer hangosan beszélni a kismamák elött, mert érzékeny állapotunkban képesek vagyunk rögtön kombinálni, variálni, kétségbeesni...