Miléna! Nálunk az esti alvásnál az a szerencse, hogy sötétben és hálózsákban nem tud Szeli kijönni. De nappal nem egyszerű, sokszor elindul kifelé, hogy játszik, de most már nappal is ráadom a hálózsákot, meg kicsit mellé kell feküdnöm, ha nem elég álmos...
Ha este is nagyon játszik a kiságyban, fogom magam és kijövök, kicsit sír (1-2 percig), aztán elalszik. Ez van.
Nálunk az bevált, hogy mindig ¾ 9 körül tesszük le aludni, már vagy fél éve.
Heni! Tök jó, hogy Péterke is beindult!
Szeli sem aprózta el, mikor rájött a lényegére, állandóan mászkált konyhába ki, szobába be!
Dorkának jobbulást!
Vindo! Hörcsög! Nekünk meg holnap jön meg a fürdőszoba csempe!!! Kezdik a fiúk a burkolást!!!
Mi egyelőre felújítunk, és 2 + miniszoba lesz, aztán pár év múlva bővítünk majd!
Panndi! Szuper, hogy nincs hányás!!!
Fruzsina nekem is tetszik!
Itt hó még véletlenül sincs...
Heni! A nevet csak ketten válasszátok, a többiek nem számítanak!
15 hós oltás utóhatásaira lehet valamit adni, vagy csak a lázat kell csillapítani, ha felmegy???
Holnap megyünk, én is készülök a legrosszabbra...
Silka! Nálunk a motoros videó nézegetés jön be, Szeli már brümmög, ha motort lát, és ugrál örömében. A múltkor (még jó idő volt), majdnem odaszaladt az úton haladó motorosokhoz...
Alvás: jessz!
Bongyi! Szegény Ákos!

De akkor már jobban van, ugye?
Hát én tanultam korizni, de nem sok mindenre emlékszem, csak hogy mindig lefagyott a lábam...

Egyébként szerettem, de forogni sose sikerült, inkább abbahagytam, de ebben benne volt az is, hogy utálom a hideget...
Fleur! Jól néz ki, csak így tovább!
Karácsonyi képek nagyon jók! Az milyen legó??? Nagyobb, mint a dupló, ha jól látom, ugye?
Lilla nagyon huncut!
El se hiszem, hogy végigértem az 5 oldalon!