Sziasztok!
Hajni, Andabella: örülök, h jelentkeztetek, és, h jól vagytok!
Hajni: nagyon tuti az ágynemű. (Én is láttam filmet a férjemről, ami úgy 6-8 éves korában és tini korában készült róla, annyira jó volt. Egész más, mint egy fénykép. Olyan tündéri kiskölyök volt, most is az

). Ja, és én is köszi a topik indítást!
Verus: Te szegény, remélem most már nincs fájdalmad! Gyerkőknek gyógyulást kívánok!
Judit: üdv itt! Én voltam a Bippában, szerintem jó kis bolt. Vettem ott néhány dolgot. Volt, viszont ami drágább volt, mint az
Elif által ajánlott Csalogány utcai boltban. (ugye
Elif, te ajánlottad?)
Zsancy: nagyon édes a babád! (Az én férjem is szokott csak úgy ácsorogni a gyerekszobában

.)
Ladmon: előre is boldog szülinapot a férjednek!
Kaandi, Elif: én is szoktam abba a Müllerbe járni, nagyon jónak tartom, szeretek oda járni. (Gumis lepedőt a Csalogány u-ban nem egész 1000 ft-ért vettem, sztem jó minőségű, az Elefániban 1400-ért láttam.)
Kaandi: jan. 26? Wow, de izgi! Újszülöttek szűrése alulműködésre van, de sztem a babádtól fognak vért venni ezen kívül is. Milyen vérnyomásaid vannak? 1 hete már én is szedem a 2x1 Dopegytet, mert a karácsonyi frontok után a diasztolés (per) értékem inkább 90 közeli volt, de most már jó. Igen, pisi ügyben én adtam a tippet, mert tényleg röhejes ezt idegen helyen kivitelezni, én mindig viszem magammal. (melóhelyről hozok magamnak hozzávaló poharat, csövet, de egy kifőzött üveg+tető is megfelel). A C1000 azt jelenti, h zárt a méhszáj, a méhnyak megrövidült 1 ujjnyira.
Abencze: örülök, h a kisbaba jól van! Vérvétel még nekem is lesz, de elvileg ez kötelező is.
Millye: egyetértek a főnököddel súly ügyben!
Erika: végre megmutizta magát a lánykád

!
Crocus: én sem vállalnám a fordítást.
Bogi: te hol fogsz szülni? Én úgy tudom a 36. héttől kell kezdeni, azért ne csüggedj, nem maradsz ki belőle!
Andus: Nem beszélsz dokival? Fájhat attól is a derekad, ha a baba elnyomja a húgyvezetéket, ami pangást okoz, és ettől vesegyulladás alakulhat ki. Emlékszem, tegnap mondtad is, h fáj a derekad, akkor is eszembe juthatott volna ez. De nem akarlak rémisztgetni, inkább ne ez legyen a gond!
Eldugult orrúak: úgy tudom Sterimart lehet elvileg használni. Közben látom
Orsi írta a Fluimare-t.
Gyógyszer: Algopyrin, Panalgorin nekünk már nem javasolt (terhesség utsó 6 hetében), Quarelin első és utsó 3 hónapban, szoptatás alatt egyik sem szedhető.
Rubophen: "Terhesség és szoptatás ideje alatt történő alkalmazása során a magzat, illetve az újszülött károsodásának lehetősége nem zárható ki teljesen. Ezért a terhesség első harmadában a készítmény csak kifejezett orvosi utasításra alkalmazható, a lehető legrövidebb ideig és lehetőleg egyszeri adagok bevételével. Szoptatós anyáknak történő adása egyedi orvosi megfontolást igényel", akkor elvileg ezt lehet szedni, de mértékkel.
Mellfertőtlenítés: elavult és szükségtelen dolog! Napi rendszeres tisztálkodás elegendő, az sem szappannal, hanem tiszta vízzel, h ne szárítson.
(De! Ha esetleg a babának lesz soorja (szájpenész), akkor kell! De erről, csak akkor beszéljünk, ha szükséges!)
Textilpelus: mi is 20-at vettünk.
A betegeknek jobbulást kívánok (Elif, Orsi, Bogi, Zsu férj, Julcsi férj, remélem nem hagytam ki senkit)!