Sziasztok!
Na megint most tudtam jönni

délelőtt elkezdtem visszaolvasni,de irni már nem tudtam.
Én ma tudtam meg,hogy a apostán már mindenmki tudja a babát(bezzeg én csak az uh után akartam elmoindani).Párom elmondta a haverjának Ő meg úgy gondolta,hogy csak az ünnepekig volt titok.
Gyorsan felhivtam a főnőknőmet,de nagyon aranyos volt.Iagz a lányánál is jön a köv. unoka csak ott májusban.
Azt is ma tudtam meg,hogy egyik volt kolleganőm aki febr 20a környékére várta a babát, 4 én megszült. M egindult nála a szülés és már nem lehetett leáálitani.Baba kb 1500 gramm és 42 centi.Most inkubátorban van irtam neki sms-t remálem vmikor válaszol majd.
Pici:hogy irhatsz ilyet,hogy bálna vagy.Én az vagyok a magam 820 kilójával.De te??
Pocakfotót fölösleges csin álnom mert mág semmi nem látszik.
Talán 3-4 hónap múlva.
Dokihoz csak 20án megyek fogadtak volna 15én is csak mivel terheskarton is kell igy inkább áttettük a köv. keddre.Párom persze pont dolgozik,de gyorsan lebeszéltem anyuval.
Nemlajos:nagyon szép pocid van már
Andy:jó,hogy jelentkeztél nagyon jók a képek látszik,hogy Dani nagyon jól érezte magát.
Nika:örülök,hoigy jó a atv.Elolvastam a privit majd irok,csak azt hiszem az holnapra marad.
Na lassan befejezem holnaptól apa dolgozik ha Márk engedi akkor jövök napközben is.
Ha nem akkor a szokásos időben

,de azért remélem még irhatok