Sziasztok!
Patrik Apu: igazi vasgyúró a kislegény, annyira édes, ahogy alszik
Csajok szép kis beszólásokat kaptatok, nekem ilyen durvák nem voltak. Viszont én 6 hetes babás voltam az esküvőnkön, még jó, hogy a lánykérés 2007. nyarán volt és szép hírverést is kapott, így nem mondhatták, hogy a jerkőc miatt házasodunk. Amúgy sem becsúszott, hanem terveztük, az meg mázli, hogy elsőre sikerült. Ikres kérdésekkel minket nem zaklatnak, mert tudják, hogy majdnem ketten lettek...
Az éjszakáim nekem is hasonlóak, a nyilallás, szurkálás dettó, de nekem az befolyásolja, hogy melyik oldalon alszom, hogy éppen melyik orrlikam szelel

Persze éjjel fordulnék, és a mutatvány sikerül, csak épp levegőt nem kapok, így nyomok egy WC menetet, aztán az orromtól függ, hogy melyik oldal nyer...

Kezdem rohadtul unni, hogy nem kapok normálisan levegőt.
kisbogacs: De jó, hogy otthon vagytok! Írjál majd, mindenre kíváncsi vagyok!
csöre: Csodaszép Saci! megyünk mi is udvarolni, vagy inkább sorba állni?

Te is írjál ám, mert nagyon érdekel minden!!!
gombócmakka, peni: Én is vizesedem, ezért vagyok ilyen jó húsban. Az én arcom is torz, konkrétan olyan, mintha szét akarna folyni, nincs egy normális fénykép rólam

Amikor jobban benne voltam a takonykórban, akkor még "maci szám" is volt, mivel körben tiszta piros volt a sok orrfújástól, a szám alatt meg gyárilag van a terhességem óta két piros folt, szóval szép látványt nyújtottam...
Katuska: Máté szuper, kíváncsi vagyok, lánykád mennyire lesz eleven

Szerintem nem korai, amit csinált! Még ismerősünk fia pár hónapos volt, amikor tettem tisztába, ő meg egyszer csak odanyúlt, és úgy kihegyezte a cerkát, hogy csak lestem
Ez a málnalevél nekem is csak cukorral, és citromlével csúszik le, amúgy sem vagyok nagy teás. Az enyém amúgy 2-2,5 deci vízhez, 1-2 teáskanál füvet ajánl. Nekem anyu vette és gyógynövényboltban, mert a gyógyszertárban úgy néztek rá, mint aki nem normális. Bezzeg a gyógynövényesnél a pasi egyből tudta mi a szitu, szóval erről ennyit.
Kata: nem vagytok semmik

Én meg készenlétben vagyok, hogy mindjárt jön az SMS, aztán szépen megváratjátok az embert

Kapd el Apát is, ne csak lépcsőzz
Mágnes: Jó, hogy bejelentkeztél, te fiad se kapkodja el a dolgokat

Örülök, hogy Anna jól viseli a hiányod.
Képzeljétek csajok tegnap elkezdtük a gátmasszázst. Hát az elején azt hittem besz@rok, hogy fog kijönni ott Milán?

Apa közölte, hogy simán, eljutunk szépen a bűvös 7 centiig. Hát legyen igaza a drágámnak, én hiszek neki
Viszont az élmény miatt reggel olyat cexeltünk álmomban, hogy csak na
Valamit még akartam, de elszállt az ihlet...