Mamacsibe!
"Ancsipancsi, és ez a dm-es aloe spray ugyanúgy jó pl gátsebre?
én is most tervezek venni, és megmondom őszintén, 1100 ft sokkal szimpatikusabb, mint 4-6 ezret kiadni..."---> EZ VAN A DOBOZON: FIRST AID ALOE VERA SPRAY: 100%-ban stabilizált aloe vera gélt tartalmaz. Alkalmas a bőr kisebb irritációinak kezelésére. Nyugtató, fájdalomcsillapító, gyull. csökkentő...Alkalmazás: kisebb sérülések, zúzódások, vágások, horzsolások, égési sérülések, napégés, csípések, kiütések, pelenka kiütés. Alkalmazhatja az Aloe Vera gél előtt is (ez is kapható a dm-ben), a két termék erősíti egymás hatását. nekem mikor férjem kifúrta a benőtt fülemet, kb. 1 nap alatt lelohasztotta a gyulladást.
a strepto-kenet akinek poz, az kap akkor rögtön antibogyót? vagy nem, és csak megy szüléskor az infúzióba?---> szülés után mamának, babának.
éjjel 3-5 között mindig ébredek, és alig tudok visszaaludni. elég nehezen bírom így a napot a 22 hósom mellett. valakinek van valami tippje ez ellen?---> meg kell szülni.

) (időben persze) nekem nem használt semmi, igaz akkor még nem próbáltam a Sedatifot.
"más kérdés: alkohol, hintőpor, lázkúp, tápszer, k-d vitamin, stb ilyesmi recepteket lehet kérni a kórházi gyerekdokitól?" ---> nem szívesen írnak fel semmit. tápszer receptet könyörgésre és indokra. (lásd köv. litániám) egyedül alkoholt írnak még fel, ha a gyerekorvosod nem írta fel előre és kéred. de amúgy írass fel mindent a gyerekorvossal előre és legyen nálad dátum nélkül.
tápszer:
kétszer szültem, kétszer nem nézték jó szemmel a tápszeres ügyet. nekem csak mindig későn (kb. 5-6.) napon van tejem, addigra a gyerekem csak fogy-fogy, s legutóbb ki akartam kerülni a kórházból a 3. napon, tudtam, hogy pár napig még nem lesz tejem,így kértem tápit a csecsemősöktől (mondván kevés a tejem, de valójában 10 milli volt összesen), aztán így nézték, hogy hízott-e már végre a gyerek. a gyerekorvosnak meg mondtam, hogy biztonság kedvéért kérnék egy tápi receptet. kb. 5-6 napig vegyes táplálású volt, aztán beindult rendesen a tejem, s 4 hónapig nem kellett mást adnom, csak anyatejet.
Veronak!
nem veszik szigorúan, legyen egy króházi ruhája és kész. szerezd be ahol akarod.