A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

valaki nem tudja mitől ilyen amikám szája mindíg is voltak halványan ilyen pöttyök a szája meg a szeme körül de most nagyon :cry: Kép

ma amira nap van ő alvás közben is tud játszani :D
Kép

lanyané

Én is mindet a Vaterán árulok. Van,amit tényleg nem sokért lehet eladni,de még mindig több a lóvé belőle,mintha kidobom vagy odaajádnékozom valakinek...

Hadat üzentem a fogfájásnak! :evil: :evil: Felfegyverkeztem:Dologél a kiságy mellett,chamomilla a konyhában,borostyánlánc a nyakban! :lol: :lol:

Banika!
Örülök a negatív eredménynek! :wink:

Petricsek!
Kisfiaid,mint a kisverebek a morzsákkal.... :lol: :lol:

Mi ilyet csináltunk a kezükről-lábukról.Nem volt egyszerű!A kezükről alvás közben,a lábukról szopi közben. Kép

binyek

Mariann!
Majusnak is ilyen szokott lenni a pofija a cumi+nyál együttestől.Ha befújom aloe first-tel,akkor egy órán belül eltünik,de a következő alvásnál(mert csak akkor cumizik) előjön újra.

binyek

de jó nektek binye sajna mi mindíg cumizunk mindenhogy cumival is kézzel is meg ömlik a nyáluk .
na befújom van itthon first-köci

lanyané

esernyőkocsi! vigyázni kell vele, hogy ne szar anyagból legyen. amit először mutattam nektek az Pikolo volt, az új ára 36 ezerFt a Bambinonál, az használtan volt 18 ab werk, de új volt összetákolva, amit az eladó elhallgatot... szóval az ment vissza, és vettem egy másikat!
ilyet:

http://www.koysepete.com/en+ucuz+kraft+ ... 76399.aspx

lanyané, keresd meg azt a 18ezrest már engem is érdekel :)

Gergőnek ugyanilyen volt az arca, de sokkal pirosabb is ilyen dombornyomott :) mi elvittük bőrgyógyihoz, mert nem akart elmúlni bármivel is kentem... de mostanra már nagyon szép neki, nem is kell már kenni. egyébként ekcéma volt...

zsuzska80
Szombathely

Lanyané, Amyra édes!

Nem tudom mik lehetnek a pöttyök, Lilinek az ételallergia jött ki így a szája körül, de azok foltok voltak.

Petricsek, én anno megnéztem, de megmondom őszintén már nem emlékszem, de ha legközelebb veszünk, épp tegnap vitte el a kukás az utsó dobozt, megnézem neked a tápértéket. Ha elfelejteném, kiabálj rám.

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Annyira szegyenlem magam de nem tudok mindenkinek irni. :oops:

Megprobalok majd visszaterni teljes erobedobassal mert matol mar van suli a nagynak kulonben nem hagy, O is tipikus elso gyerek allandan Vele kell foglalkozni mert egyedul nem kepes elatszani. :roll:

Lanyane: nekem az elso fiamnak volt ilyen pottyos az arca sokaig es en kentem popsikenoccsel :oops: allitolag valami tejkiutes volt vagy mi. Kerdezd meg a gyogyszertarban vagy a dokitol milyen kremet hasznalj ra.

Binyek: ez a bigyo nagyon klassz! :D

Petricsek milyen kis huncutkak a fiuk, nagyon edesek, egyedul esznek mar darabosat?

KépKép
KépKép
tontica

Zsuzska: jo a kocsi, a szine is ilyen?
En megcsinaltattam az enyemet es meg nyuzzuk.

KépKép
KépKép
tontica

Csajok!
A zöldborsót meddig kell paszírozni??Nem adhatom nekik csak turmixolva?Nem vagyunk egyáltalán hasfájósak.

binyek

Tonti! igen piros, az esprit is meg a hauck is csak piros színben van! Most majd tuti lányoknak nézik őket :)

Én SOHA nem paszíroztam a zöldborsót, semmi bajuk! sztem nyugodtam add nekik!!

zsuzska80
Szombathely

zsuzska! nagyon husik a kis lovaglo tesok :D jo hogy nem letettek barisok :D

lanyane! 23 euro vagy 23ezer az ules, en is eleg jo aron kaptam mar akor meg vettem hogy meg nem voltak 1 hosak a babik, de akor volt akcio a hordozokat meg kolcson kaptam :D es meg eszm a kis nettes szokedet :D

petricsek! koszi a kicsik neveben :D a pasiaid edesek nagyon :P

judit! nagyon jo pofik a csajok es nagyon tetszik a keret a kezuk nyomaval :D , hogy lehet ilyet csinalni?

banika! orulok hogy nega a pisi :D

csajok! kerem eszt a teszvesz linket, nem rucikat akarok venni hanem etetott stb

binyek! legyszi tablaba:
szuletesi datum: 26/09/2008
nevek: Mattia es Michelle
most 6250 gr es 5650 gr
napi 4 eves kb 210 tap; kb 8.00, 12.00, 16.00, 19.30
alvas este fel 9tol reggel fel 8ig
atlavas kb 2.5 hosan

a tobbit meg nem csinaljak

ma mentem erdeklodni a bolcsi miatt es elege ki akadtam kb 480 euro/ho/baba (kb 120.000ft) a ferjem meg kap a 2 babara oszesen 46 euro/ho (kb 12000ft) tamogatast es en pedig marciustol visza menek dolgozni mert most jar le 100% fizum es le megyek 30%, amibol nem tudom fizetni a lakas reszletet stb meg 2 gyereket nevelni, tehat vagy itt marad anyukam egy jo darabig 2.5 ev, meg mehetnek az oviba, ami olcsobb, majd marciusban reszleteznek, de ha igy van,sajna nem adhatom oket a bolcsibe.

dragonfly! itt a tamogatasbol ki jon az akcios pelus, de semmi tapi :cry: biztos aszt gondoljak hogy meg vannak levegovel, nekem tejcsim sincs :cry:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

demonqe jó lenne ha csak 23 euro lenne :D de 23 ezer pénz
nem értem az én lányim miert nem alusszk át az éjszakát :cry: mit csináljak hajnal3-5 között kelnek egyszer aztán regg7-8kor kuruttyolnak.én meg hulla

lanyané

binyek! bocsi el felejtettem :oops:
deleloti alvas 1 ora, delutan 2-2.5 ora
koszi

Kép

demoniq13

binyek! nagyon vagi a kis "szobor"

petricsek! orulok a velemenyednek, koszi

zsuzska! vagi a jargany

lanyane! ti is tapival eltek, nem? este ha jol be kajalnak hajnalban mar ehesek? ha igen en olvastam egy konyben (dokibacsitol kaptuk) hogy bistos tobb kaja kel nekik, esteleg delbe es este szolid kajat, igaz hogy e recept eleg komplikalt
zoldcseget fozni 1 liter vizben min. 40 percig, majd at szurni kb 150-200 ml-t, a zoldcseget at paszirozni, abbol 3 kanal kel, valami elore fott pejheket (risz+tengeri+tapioka eszt igy keverve kel venni) , abbol is 3 kanal + 1/2 uveg husika, mind eszt egy babanak mindet jol osze kutylve, de ugy irja hogy elobb delbe kel vele meg szoktatni, majd este is eszt adni, mikor mar anyi idosek hogy kostolhatjak a sajtot, este sajtot husi helyet, de be valom itt maskep vannak eszek a szolid kajak mint amit ti szoktatok irni :(

puszika

Kép

demoniq13

Zsuzska,
na de te mikor adtál nekik először zöldborsót? Én 5 hósoknak passzíroznám. Vagy üvegeset vennék, azzal nincs macera. De töményen nem nagyon szokták szeretni (ezt már Binyeknek írom)

Petricsek,
tejterméket már simán adhatsz 10 hóstól nyugodtan, sajtot is, túrót is.

bocsika, most csak a kajás hsz.-okra vagyok ráhangolódva...

KépKép
lili73

Moni: 480 euro a bolcsi? :shock: Anyam! Ez egesz napra? Nagyon draga! En megkerdeztem 4 orara vagyis reggel 9-tol du. 1-ig es 120 euro/ho/gyerek. Mi valoszinu (nem biztos) jovo szeptembertol beadjuk Oket.

Binyek: zoldborso? fogalmam sincs, en minidg ugy vettem Nekik. :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Mariann: Én az express.hu-n vettem a kocsit (bergon), de hülye voltam. Nem volt föltűntetve, hogy hibája van, én meg nem kérdeztem rá külön. Hiba volt. A kerekénél ahogy a rúdra van illesztve, házilag megragasztották. Mondjuk tart, mint a cövek, el nem fog szerintem az onnan mozdulni vagy 1000 évig, DE HIBA!! Ráadásul észre is csak hónapokkal később vettem, mert olyan helyen van, hogy ha tudom, hogy merre keressem, akkor se találom egykönnyen. Reklamálni így nem is tudtam, mert mondhatták volna, hogy én csináltam. Hülye voltam, tanultam belőle. Ezért akarom 25-ért adni, de nem kell senkinek. Pedig működésben nem korlátoz, no meg meg is lehet csináltatni, sztem olcsóbban, mint amennyiért megvennék drágábban a másik használtat.
Vendég

lanyané: amiról aranyos ez a pöttyös-csókosszájas kép! Egyébként nálunk is szokott cumitól, de csak a szájuk körül. Érdemes dokival megnézetni, hátha allergia. Lehet valamelyik játék anyagára is.

Binyek: elképzeltelek kommandós ruciban, terepszínűre festett arccal felszerelkezve a fájdalomcsillapítókkal!

Tonti: már egyedül eszik a kenyér- és kekszdarabokat, ráadásul két ujjal is meg tudják fogni.

Zöldborsó: én még passzírozom, de belerohad a karom, mire végzek, szóval nem kapnak gyakran. Hogyha Nálatok nem volt hascsikarás tőle, lehet én is bepróbálkozom héjastul.

Ja, tényleg lili, a túró! Na, akkor adok én nekik ...!

Tonti, Móni: és ha bölcsi, Ti mehettek is vissza dolgozni? Azt meg hogy lehet bírni? Azt tudom, hogy csak nálunk ilyen „engedékeny” a rendszer, de én el sem tudnám képzelni. dragonfly Te is ebben a cipőben jársz?

rebe?

Petra
Kép
petricsek

Petricsek,
neked már nem kell passzírozni a borsót, lassan már direktbe ehetik a gyerkők u.azt, amit ti esztek.

Tonti,
ez enyémek is mennek szept.-ben bölcsibe, én meg vissza dolgozni...

KépKép
lili73

a srácok egy ekkora "csöcsöslabdát" kaptak az egyik nagynénijüktől karira! 8)

Kép

Petra
Kép
petricsek

Petricsek,
ez neked is jó móka lesz, lehet rajta ugrálni.

KépKép
lili73

Kapnak is már direktbe kaját, csak ezt nem tudtam, meddig kell passzírozni. Sárgaborsó, lencse is mehetne már, vagy az a szárazbabbal csak később?! :?:
Elegem van már ebből a mikor-mit-miért-hogyanból! :evil: Velünk miért nem volt ez gond 30 éve??? Mondjuk mi meg a sok antioxidánsba fogunk beledögleni, mert majd kitaláják, hogy rákot okoz ... :roll:

Petra
Kép
petricsek

lili, ha nem rágják le a csöcsöket róla, akkor még jó lehet nekem is. ha ugyanis nincs mibe kapaszkodnom, a bálna testembe fog beleremegni a föld! :lol:
na megyek, eladok valamit a teszveszen... 8)

Petra
Kép
petricsek

petricsek, hát ez jó :lol: :lol:
nem tudom a sárgaborsót, lencsét mikortól írja a táblázat, enyémek már eszik, gondolom az az egy hónap ide vagy oda nem sokat számít.

KépKép
lili73

Jázmin
Kép
Kép Bújócskázunk :)

Lili
Kép Kép Elcsórtuk egy vendég kisfiú cumiját :D
Vendég

sziasztok!
mai beszámoló: ti még nem tudjátok, de a világtörténelem egyik nagy eseményét éltétek meg, amiről minden ma élő ember leplezetlen lelkesedéssel fog majd mesélni az unokájának-dédunokájának...ti pedig elmondhatjátok majd nekik, hogy az elsők között értesültetek az eseményről: PASI MA - ÉLETÉBEN ELŐSZÖR - TELJESEN EGYEDÜL (kis telefonos segítséggel) MOSOTT!!!!! és továbbra sincs rózsaszín boxerem, és a gyerek összes ruhája is megmaradt az eredeti színében:-)
Dani baba változatlanul jól van, a kajaadagját 10 grammról 15 grammra kellett emelni. Réka baba állapota változatlan, de a kajaadagját 6 grammról 8 grammra kellett emelni:-)
csak anyatejet esznek, van bőven tejcsi szerencsére, bár sajnos még mindig csak szondán kapják, napi 1-2 alkalommal cumiból.
Vanda feji magát, a maradékot fagyasztja. szerencsére már a koraszülött osztályon van, így minden etetésre át tud menni, és még ezeken kívül is muszáj fejni, mert nagyon be van durranva a cicije, és nem akar mellgyulladást. fizikailag jól van, lelkileg még mindig elég mélyen. ma Baluval voltunk nála, kicsit ez is jót tett neki, bár az elválás nagyon nehéz volt, szerencsére manó bealudt addigra az autóban, így simán ment. Vanda ma kézbe foghatta Rékát....pont akkor fürdették, amikor ment etetni, és a nővérke addig nem tette vissza az inkubátorba....
a doki szerint a babák a súlyuk alapján már kijöhetnének, de az általános állapotuk nagyon gyenge, ezért még bizonytalan ideig maradnak az inkubátorban.

fanni: sajnos ilyenkor úgy megy, hogy automatikusan a volt férj nevére írják a gyerekeket, mert a jogerős válóperes ítélet óta A SZÜLETÉSÜKTŐL visszaszámolva 300 nap nem telt el, ezt számítógép tartja nyilván, már 1 napnál sem enged eltérést. ezt követően a bíróságon kell megtámadni az apaság vélelmét, amit Vanda, a gyerekek (törvényes képviselője, aki szintén Vanda) vagy a gyámhivatal indíthatnak meg a volt férj ellen....és ilyen esetben hiába minden bizonyíték, hiába, hogy másfél éve külön éltek, amikor a babák fogantak, hiába az igazolás a kaálitól, hogy lombik babák, és mi vagyunk a szülők, nincs mentség, a volt férj lesz apaként bejegyezve....és ezt lehet majd később (a gyerekek 3 éves koráig) megtámadni bíróság előtt....

lanyané: remélem, jól írtam a neved, és zsuzska sem fog kinevetni:P azért kapják az ő nevét, mert már van egy közös gyerekük és az azonos házasságból származó gyerekeknek csak azonos lehet a vezetéknevük. az se érdekel senkit, hogy a kedves ex a saját vér szerinti gyerekét sem látta másfél éve, pedig akkor jöhetne, amikor akar.....

binyek: pasi lusta blogot írni....bár ki tudja, még bármi megtörténhet....említettem Vandának az ötleted, azt mondta, meg ne próbáljam:-))

petricsek: ennyit tudunk tenni, hogy valahogy megbundázzuk hogy egy kicsit gyorsítson a bíróság az eljáráson...
1szálpasi

Petricsek: hat ez jo, mar most a csecset szopogtjak? Tudjak a fiaid mi a jo, mi? :lol:
En nem megyek dolgozni, en suliba megyek. Dolgozni max. ha talalok valami munkat 4 oraban. Amug itt semmifele juttatast nem kapunk a gyerekekre sem gyes sem gyed se semmi.

Folvettem Annat ahogy produkalj Magat:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... gen019.flv

Itt pedi tancolnak a kedvenc musorukra, a jimjam-en van egy idiota mesefilm az a cimehogy Iglu-glu, na, ha annak a zeneet meghaljak akkor nagy az orom. :lol:
(Azt ne nezzetek ahogy el van barikadozva a szamitogep. :oops: :roll: :lol: )
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... gen020.flv

KépKép
KépKép
tontica

Anny
Annyira szépek!

Petricsek
ha korlátozzák a gázfogyasztást mit tudsz még rájuk adni?Enyémek tarzannak készültek,utálják a ruhákat.pedig van dögivel. :lol:

Sajtot,túrót 10 hónapostól?Nekem meg itt nyomják,hogy már kaphatják a joghurttal,kefírrel együtt.Most akkor mi van?

Azt hiszem Marcinak 3 napos láza volt.Délutánra piros foltos lett a fejbőre,estére meg a hasa-háta.Holnap mehetnek apával újra a doknénihez :lol: :lol: :lol: Talán egyszer vége lesz már.
Vendég

Tonti,
hát ez haláli! Milyen szép kislány Anna, élőben még szebb, mint fotón!
mit fogsz tanulni?

Anny,
szépek a csajok!

pasi,
köszi a beszámolót, gondolunk Vandára és a babákra!

na mentem, kicsit sok időt töltöttem ma itt, holnap nem jövök.

KépKép
lili73

Anny: annyira szepek!!! Bujocskas nagyon edes!!! :wink: Magadrol sosem raksz! :(

Pasi: gyakorold a mosast sot a fozest, takaritast, pelenkazast, etetest stb. mert boven kell majd a segitseg Vandanak! Orulok hogy a gyerekek jobban vannak, remelem hamarosan kijohetnek az inkubol! Ez a nev dolog felhaborito!!!!!!!!!

Par kep:
Ajtomosas:
Kép
Kép
Esti mese olvasas :roll:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tonti
halacskát Marci is nyomja :lol:
Végre video amit meg tudtam nyitni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pasi
Én pasim egyszer mosott,majdnem meggyőzött,hogy 3 rekesz van ahova a kegyszereket kell adagolni.Pedig 4.A jó ég tudja hova öntötte az öblítőt,pedig képes ábrát is mellékeltem.
Vendég

Lili: koszi, szep par lesznek Barnival! :lol: Miert nem jossz holnap?
(en is tobbnyire csak ilyenkor, estenkent tudok irni)

Banika: tenyleg, mi van ezzel a gazuggyel? Most mondtak a hiradoban hogy gazhiany van a keleti orszagokban. Mi van? Ha kiutes van a laztol akkor tenyleg 3 napos laz volt. Ilyen nekunk is tobbszor volt.

Na, en is megyek aludni!

Jocakat!

KépKép
KépKép
tontica

tontica: főzés, takarítás, etetés, pelusozás már megy, azokkal nincs gond:-)
1szálpasi

Tontica,
először azt hittem, arra gondolsz, miért nem megyek már holnap Spanyolországba, és viszem Barnit férjnek :lol: :lol: :lol:
csak azért nem akarok jönni, mert ma sokat lógtam itt, és most megvonás következik (de úgyse bírom majd ki, most se bírtam sokáig, pedig szokás szerint melózom).

Kedd óta nem kapunk gázt az ukránoktól, mert az oroszok leállították Ukrajnába a gázszállítást, mert nem tudtak megegyezni valami adósságrendezésben.

KépKép
lili73

banika: ha nem lesz gáz, akkor a garznból legalább végre kiköltözhetünk a bérház belső udvarára is, mert itt is-ott is befagy a sheggünk, úgyhogy mindegy lesz! 8)

duracellPasi: azért ez szép bravúr volt Tőled! gratulálok! :lol: ne add fel, menni fog ez! sőt, ha nagyon belejössz, átjöhetsz hozzánk is segíteni! :wink:

Tonti: megzabáltam Annát a halacskázásával és a táncolással! :lol: A barikád a szék akar lenni? Profi építőmérnök lehetne Belőled! :wink: Látom nem sok csecsebecse van kint a kezük ügyében Nálatok sem! :P

lili: megnyugtatlak, nekem is a szakdogámon kellene most dolgoznom, ehelyett itt lebzselek ... :roll:

Petra
Kép
petricsek

sziasztok!
asszem, pasi fáradt....beszéltem reggel Vandával és a "hogy telt az éjszaka?" kérdést kapásból úgy hallottam, hogy "hozták a babákat".....
a babák állapota változatlan, Réka 10 grammot nyakalt be hajnalban cumiból, Danit most nem cumiztatták. enni még meg kell tanulniuk.....
1szálpasi

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Olyan szépek a babák a képen. Imádom nézni őket!

Tontica! Édes nagyon Anna, ahogy utánozza az állatokat. És a neve is nagyon szép. Nekünk is ez volt a kedvenc, de sajnos nem akartam ezt adni, ha lány lesz, mert Kelemen a vezetéknevük, és nem akartam, hogy Kelemen Anna legyen. Ezt itt biztos sokan tudják miért, de lehet Te is hallottál már a magyar csajról a Kelemen annácskáról, aki elég sokat szerepel a sok hülyeségével a tévében és a bulvársajtóban.

Kaja! Tegnap nekünk is azt mondta a dokinéni, hogy már lassan mindent ehetnek, amit mi, ha nem főzünk túl fűszeresen. Ja és kihangsúlyozta, hogy tejet semmi képp. A zöldborsót még én is paszírozom, de lehet már felhagyok vele.
Van valami ötletetek milyen kajákat lehet főzni, amiből ők is ehetnek?

1szál pasi! Jó hallani, hogy már egyre többet esznek a babák, így biztos hamar megerősödnek, és mehetnek haza. Kitartás Vandának, és persze Neked is. Ja és nagyon ügyi vagy, jöhetsz hozzánk is, van itt is munka bőven.

Lnyané! Milyen gyerek ülést vettél? Már mi is akarjuk cserélni, mert Adri kinőtte, főleg most, hogy be kell őket öltöztetni, de még nincs 9 kiló, és azt mondták, amíg nem ülnek stabilan és tudják tartani a fejüket, addig nem lehet lecserélni.

Zsuzska! Jó ez a kocsi? Mi is nézegettük, de én egy kicsit félek, hogy nem bírja el a gyerekeket. Olyan gyengének tűnik. Végül az Ariva twin mellett döntöttünk, egy ismerőstől vesszük meg használtan, tőlük van a másik is. Azt még nem tudom, hogy fogok velük közlekedni, mert nem fér ki az ajtón, de ez a msáik, már túl nehéz, alig bírok közlekedni, pedig nem vagyok egy törékeny valaki, akinek nincs semmi ereje.
De lehet beruházok egy ilyenre is anyukámhoz, hogy ne kellejen majd cipelni a másikat. Nyáron tuti sokat leszünk lent.

Gázhiány! Én spórolnék, de távfűtésesben lakom, és nem tudom szabályozni a fűtést. Meleg van, nem kéne így fűteni, és mi a földszinten lakunk. Mi lehet a 10.-en, gondolom nyitva az ablak, és az utcát fűtik.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

ancsi, gyerekülésre én is válaszolok, ha nem veszed zokon. Mi Maxi Cosi Priori SPS-t vettük a teszvesz-en, használtan, újonnan varrott huzattal kb.15ezerért. Ez kategóriájában az egyik legjobb ülés. (Nem reklámozni akarok!) Szóval ezt tudom ajánlani.
Nálunk a fiúk még nincsenek 9 kilók, de stabilan ülnek, úgyhogy mi már abban utazunk.

Petra
Kép
petricsek

jajj csak gyors vagyok
1szál pasi ügyi vagy tessék is továbbra is segíteni majd a háztartásbsan
dani-réku meg csak hamikázzon erőssődjön,vandának is sok erőt az első bukkanon lassan túllesztek-
vivi milyen nagyosak lettek a csajok-gyönyörűek
banika basszus mi a fene lehet a foltosság remélem semmi nagy baj-gyógypusza megy
tonti :D lenyalják az üveget :D :D :D nézem majd a vidijót is :D
ancsi ezt rendeltük-kihozzák házhoz ha pesti vagy -5százalékot kapsz

lanyané

Kép
csak mi szürke pirosakat rendeltünk

lanyané

1szálpasi!

Elhiszem, hogy fáradt vagy, nálunk az egész család lézengett csak a kórházi időkben a kialvatlanságtól. Ati akkor kezdte el a honlapot, mert nem tudott aludni és nem tudott mit kezdeni magával...
Mosáshoz gratula, csak így tovább.
Gyerkőcöknek továbbra is szorítunk, az jó, ha egyre többet esznek!

Gyerekülés:

Nekünk Bébé van a kifordíthatós, én imádom, mert sokkal könnyebb belepakolni a csajokat, főleg Lilót, akinek néha elég határozott elképzelései vannak arról, hogy be akar-e szállni éppen...
Mi már elég régóta használjuk, pedig a kilenc kilót mostanában értük csak el, de stabilan ültek benne és dönthető is és meg lehetett úgy húzni az övet, hogy biztonságosan tartsa őket.

Meló-téma:
Nem tudom, hogy nálunk mi lesz, anyagilag lehet, hogy nem fogjuk bírni, tehát nekem is vissza kellene mennem dolgozni szeptembertől, de én Pesten melózom, ami azt jelenti, hogy reggel ötkor elmegyek és negyed nyolcra érek haza. Ezt meg nem tudnám megtenni két kétévessel
:shock: a mostani helyzetben pedig munkát találni, hát nem tudom...

Anny!

Csodaszépek a csajok!

Tonti, jók a videók, jót rötyögtem :D

Mi holnap megyünk a fejlődészpszichológia kontrollra Dorkával, szorítsatok lszi.

Judit

jucicuki

sziasztok,

csak egy gyors kerdes, aztan moajd meg jovok kesobb..... Cassian-nak szorulasa van (szerintem) kb 2-3 naponta kakil egyszer, es nagyon zavarja, estenkent/du-n szenved, hogy nyomjon vmit de nem megy.... :cry: olvastam a neten, hogy vizet kell (?) ilyenkor adni, az segit. Vkinek volt hasonlo problemeja? Vagy hasznalt vizet? Mikor, hogy adjam? Vagy mas bevalt modszer??

SOS mert mar nagyon nemjo ez igy...... :cry: :roll:

koszipuszi
rohanok mert mami kell.........

dragonfly

a viz is jó de nekünk azt mondta a dokinő,ha egy baba egy hétig nem kakil akkor sincs semmi baj
csak ugye szenved szegény,picit maszirkáld a pociját bicigliztesd a lábacskáját,

lanyané

nekünk is volt kakahiány Zsombinál még 2 hónaposan, de neki a sérve miatt. pelenkázáskor masszíroztam én is a hasát és picit megpiszkáltam hőmérővel a popsiját(hajlékony végűvel, mert a higanyosat nem szívesen próbálnám meg).

Petra
Kép
petricsek

Dragofly: en ilyenkor narancslevet adok Nekik es spenotot etetek Veluk ez mindig bejon de lehet a Te babaid ehhez meg kicsik. Nem baj szerintem ha nincs minden nap kaki. Nekunk most pont hasmenes van ugyhogy ma rizst esznek.

Tudja valaki hogy kell hasznalni a photoshop-ot ha figurat szeretnek rakni a kepre? Egyszeruen nem talalom meg hol kell ezt csinalni. :? Jaj de bena vagyok! :( Es hogyan lehet valtoztatni a kepen?

KépKép
KépKép
tontica

1231412693.7581.xls

A tejek adatai a wikipediaról vannak, nem tudom mennyire pontosak, a rizstejet a dobozról írtam le.

Judit

jucicuki

Lányok!

Szerintetek ekkora gyereknek már lehet szőlőhéjat enni?
Kaptunk Aputól mag nélkülit, gondoltam a biztonság kedvéért azért félbevagdosom, tuti nincs-e benne, de már nem hámozgatnám, ha nem muszáj... :oops:

Tonti, én is nyomi vagyok photoshoppal :evil: én meg olyat szerettem volna, hogy fekete-fehér a kép és egy valami színesen marad rajta (babák a kanapés képen), de nem jött össze...

Judit

jucicuki

Ancsi!

Pörkölt-nokedlivel tutira minden gyerkőcnek bejön, enyémek imádják. A tejes dolgokat pedig készítsd rizs v. zabtejjel, ti észre sem fogjátok venni a különbséget és a gyerekek is megehetik.

jucicuki

Juci!

Miért nem szóltál :wink:
Megcsináltam volna!

Dragonfly!

Baracklé, ilyen korban már mehet, nekünk is ezt javasolt a doki, mindenféle gyógyi helyett.

Ancsi!

Nekünk Römer van, igaz ebben nem én döntöttem :lol:
Mázlinkra épp akciós volt, amikor a kicsiknek kellett így volt darabja 42000 Ft :roll: Ágiét 55000 vettük :twisted:
Ja amit most használunk az valamelyest dönthető, így tudnak benne aludni, ez fontos volt, mivel sokat megyünk velük a típusa pedig Römet King Plus.
Nagy előnye, hogy igen könnyen állítható a pántszélesség, magasság, nem kell átfűzni stb...

Dóri
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.08 12:42-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?