A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Benó, 20e-rt babakocsi, az nagyon jó ár! :D Most próbálok én is pozitív lenni, hogy talán valami rendeződik! :D Próbálok nem a sikertelenségre, hanem arra a sikerre gondolni, hogy megjött! Hisz már az is siker! :D :D
Flóra, remélem holnap több sikerrel jársz a dokinál! :D Jó, hogy kaptatok még két nap szabit, csak az ok rémisztő egy kicsit, nem? :? Reméljük nem lesz nagyobb baj nálatok a gázzal! :roll:
Márti, én tegnap is és ma is vasaltam és nem végeztem! :roll: Olyan mintha magától teremne! :evil: Jó munkát! :wink:
Tancsu, akartam már én is írni, hogy nehogy magadat kezd el szapulni, hogy nem vagy jó anya! Te tökéletes, gondoskodó anyuka vagy! :wink: Tesóm lánya olyan jó baba volt mint a Sanyika, de a fia fél éven keresztül végigüvöltötte az éjszakát három hónapos korától! :( Hiába csináltak vele bármit, egyszerűen éjjel nem volt hajlandó aludni és néha az sem segített, hogy döncölték a popóját! :( Elég kemény volt, de kibírták és a tesóm szerintem szuper anyuka! (a szomszédok kicsit kikészültek, ők nem tartották olyan jó anyának :lol: :lol: :lol: , de egyik sem ment fel éjjel, hogy rázza a gyereket, pedig Ő is jó sulyban volt és nem volt könnyű órákig tartani!)

Kép
szilzi

Na miután elvittem a laptetőt, lelépek hajat mosni! :D :lol: :lol:

Mindenkinek mindenféle jót! :D

Kép
szilzi

hali

1újjal pötyi gergő az ölemben ül és a szaloncukor papijait gyürögeti...

én ma rizset főztem,pipicombot és sertéshusit rántottam ki, meg almaszószt csnáltam...

most nem tudok maradni,mert kikell takaritanom a konyhát,fél6-ra jönnek csótit irtani....
tegnap is rizset akartam főzni és a bontatlan csomag tele volt miniatür csótikkal,szerencsésen hazahoztam a boltból.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

na menek,mert utánna még etetnem is kell...

cupp

Kép

Kép[/
tancsu

Gombapörkölt volt tésztával és saláta salátával. Este meg csinálok egy gesztenyepürét, mert tönkremegy a tejszínem.

Délelőtt királyfiztam, takarítottam, ment a mosás és a főzés. De csak szerényen mert nagyon nagy a punnyadás, az idő tehet róla.

Kép
muzsuzska

Megyek tv nézni. :roll:

Kép
muzsuzska

Én meg összepakoltam a nagyfiamat és útnak eresztettem. :lol: Na, csak két napra. :wink: Szegény,mint írtam holnap,holnapután vizsgázik. Angol irodalomtörténetből meg nem is tudom miből.

Kép
flóra 11

A F. is megjött közben már a dokitól. Hát találtak nála valami bacikat a spermákban, de állítólag semmi komoly. Kapott rá antibigyókat, két hétig kell szednie.

Kép
flóra 11

Én meg kivasaltam!! :D :D :D

Na nem ilyen sokáig tartott volna,csak közbe beszéltem(írtam)msn-en két kolléganőmmel az egyik febr 20-ra van kiírva szülni.Eddig azt mondták neki,hogy fiú most meg lehet,hogy lány lesz a baba. :D

Kép
martik77

Helló!
Én is itt, ezer helyen voltam már.

KépKép
benó

Anyuéknál (apu odébb varrta a gombokat az új kabátomon, és felvarrja majd a másik kismamagatya szárát, amit régebben vettem).
Postán (feladtam a levelet Heninek és a csomagot a Mártinak). Őrült hosszú ideig voltam ott. :shock: És most jön a fontos. Csak az első részét szabad meghallgatnotok a küldött cd-nek, mert az a ráhangolódás a babára, a 2. rész a vajúdásra, azt nem szabad meghallgatni még! Majd a többiek is kapnak ilyen cd-t, ha szeretnének (még én se hallgattam meg), de így is 6 db-ot másolt a Gy., mivel az ikreseknek is viszek pénteken. :wink: Bár vettem cd-t, de azért nagyon nem örült. Na, mindegy. :D
Meg boltban, vettem gyümölcsöt meg zöldséget, csinálunk rakott zöldséget (hogy kell??????). Meg LEVEST. :lol: :lol:
Szép rend lett a termemben. :D De még majd folytatni kell. :roll:

KépKép
benó

Gy. meg van fázva, fáj a torka, vettem neki Halls-t.
Ja, és ő meg vett nekem Elevitet (meg MagneB6-ot), mert a másikból (Femibion) már csak 1 van és a védőnő azt javasolta, inkább Elevitet szedjek, ha a másik elfogy.

KépKép
benó

Nem tudom, írtam-e, de pénteken az ikres randira eljönnek velem anyuék is :roll:, mert még nem voltak a Mammutban. És most kitalálták, hogy a Déliből menjünk TAXIVAL oda. :shock: :shock: Szilzi, Edina, ti tudjátok, milyen baromi közel van az onnan, milyen barom ötlet ez, nem? :shock: :shock: Mondtam, hogy akkor inkább megyek egyedül, tök égő taxival menni 2 utcányit. :roll: Aztán mondták, hogy jó, akkor gyalog. :wink:

KépKép
benó

Megyek főzni (vagy mi), csak gyorsan visszaolvasok.

KépKép
benó

Vagyok,csak bepaníroztam a csirke combikat meg krumplit pucoltam.Kiosztottam Dömét mert ez a kamaszkor rettenetes!!! :x

De egy szót se többet mert felhúzom magam. :?

Kép
martik77

Tancsu, éltek a csótányok? Gy. kérdezi. :wink:

KépKép
benó

Mi van Dömével? :roll:

KépKép
benó

Örülök a Flórián spermáinak, Flóra! :D :D :D Akkor nincs nagy gond, szerencsére. :wink:

A Tancsunak akartam még írni, hogy JÓ GYEREK a Kis Buckalakó is (emlékeztek még, hogy ez volt a neve? :D :D ), alias Vámpírka, csak éppen ő így éli meg ezt a korszakot. És mi szeretjük az összes topicbabát (főleg, hogy nem nekünk kell felkelni éjjel :lol: :lol: ). :D :D :D :D :D

Jó volt ez a punnyadt rendrakásos mondat, Zsuzsi! :D :D

Szilzi, így van, POZITÍVAN!!!! :D :D :D :D

KépKép
benó

Szorítunk a fiadnak a vizsgákhoz, Flóra! Nem semmi, két vizsga egymás után! Én is mindig így pakoltam a vizsgákat, de lógott is a belem (tudom, csúnya volt, bocsánat, ezt így kell mondani). :roll:

KépKép
benó

Folyt. köv. főzés

KépKép
benó

Megint játsza a nagyot,de ha valamit kérek akkor azt rendszerint elfelejti!!!Elég ennyi.Most itt ülök és nyugtatom magam. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Nincs két egyforma gyerek mint ahogy nincs két egyforma szülés se stb.

Felnőnek így is úgy is.Csak ki kell bírni!!!
És kiakadna azt szabad!!!Itt!!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Ja és L.süti a húsit mert én nem tudom átsütni és tiszta sült szagom lesz! :D

Kép
martik77

Így van. Nagyon ügyesen higgasztod magad.

KépKép
benó

Kép

Kép
martik77

Honnan szeded ezeket a klassz képeket? :D

KépKép
benó

tegnap amit csináltam kajcsit azon gondolkodtam,hogy nem hússal,de azt te is megtudnád csinálni és tuti ízlene neked!
Knorr foghagymás tejszínes csirke(por tasak)ez a neve de te mondjuk gombával csinálhatnád.És ez olyan egyszerű összedobálós sütőbe sütős nem kevergetős amit te szeretsz!! :D

Kép
martik77

Na én is végre leültem. Megfőztem,megetettem a családot,elmosogattam,most végre ülök. :D

Csináltam póréhagymalevest pirított zsemlekockákkal és rizottót reszelt sajttal.

Kép
flóra 11

http://gif.fpn.hu/_dwad_/frameset.php?p ... if.fpn.hu/

innen!!Csomó témában van ilyen figura nézd meg!!Vagyis mentsd el!! :D

Kép
martik77

Hát igen, Benó, semmi kmomoly,kezelhető a baktérium, ami ott van, de a fene se tudja, hogy eddig nem volt-e ez is baj. Tudod,sok kicsi sokra megy.

Kép
flóra 11

Pl a babás nagyon édes!!!

Kép
martik77

Oké, majd egyszer megnézem. :D

KépKép
benó

Flóra tuti,hogy az F.katonáit gyengítette a baci.
Na de majd mostantól!!! :lol:

Kép
martik77

Hát, igen, de ha nem rémisztgették a F.-t, akkor talán nincs gond. De ha ez a kis baj volt a baj, akkor az meg jó, mert most úgyis kikezelik a F.-t.

KépKép
benó

Kép

Pl:L és Gy így fognak pelust cserélni!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Nagyon cuki képek vannak ott. :wink:
És ezeket mindig először elmented valahová,azután tudod csak őket küldeni?

Kép
flóra 11

Tényleg tök jó. Majd még kereshetnél ilyeneket. Ügyi vagy. :D

KépKép
benó

Igen elmentem mert nem tom,máshogy hogy kell használni.Vagyis elmentem a könyvjelzőkhöz onnan meg ami kell (kép mentése másképp néven)átrakom a c meghajtóra és onnan ide fel tudom rakni.

Kép
martik77

Igen, meg engem is kell kezelni,mert kollektív kezelés kell, hogy ne fertőzzük egymást oda-vissza. Mert ugye átadhatja nekem.

Kép
flóra 11

Nem baj kikezelődtök és onnantól szólhat a rádióéjjel-nappal!! :lol:

Kép
martik77

És akkor neked is ad a F. orvosa valami gyógyit?

KépKép
benó

Hát biztos ez is baj volt,na de a fő ok akkor is az én ökör ciklusom, ami ugye a korom miatt van, hogy a hormonháztartásom már nem egy 20 évesé, sajna.

Kép
flóra 11

Kajanézés.

KépKép
benó

Még kicsit hadd süljön.

KépKép
benó

Nem,nekem majd az én dokinőm ad, gondolom. Mert el kell hozzá vinnem a papírt, amit adott a F. dokija. Meg nekem múltkor adott már hüvelytabikat, aminek csak a felét szedtem ki,pont azért, hogy majd a F.-nal egyszerre szedjem ki.

Kép
flóra 11

Kép
Flóra ezt neked küldöm mint jó ápoló anyuka!!!

Kép
martik77

Benó:Olvastad a kajcsi ajánlásomat??? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Na, most már tiszta a kép előttem. Szal Magyarország csak 60%-ban függ az ukrán gáztól,míg Szlovákia 100%-ban. Nektek 30 napra elegendő tartalék van, nekünk meg csak 10 napra. Tehát mi hamarabb fagyunk meg. :?

Kép
flóra 11

Kép
martik77

Hogy egyszerre szedjétek, azt mondod, ugye?

KépKép
benó

Igen, arra mondtam, hogy majd kipróbálom. :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?