A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ennek a végén van olyan,hogy mozgó állatok ha arra rákattintasz ott is van rengeteg kép.

Kép
martik77

Köstönöm Márti! :D Pétert túlkezeltem. Most estére felkelt és az előbb kiment a barátaival. Mondván,hogy ha nekik nem adtak szabadot továbbra a suliban és holnap úgyis suliba kell mennie, akkor miért ne. Pedig én nem akartam őt suliba engedni. De ebben az évben még nbem hiányzott és ezt nem akarja elrontani. :)

Kép
flóra 11

Szegény Flóráék! :cry: :cry: Ti se fogtok megfagyni! :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

Szóval holnap nekik menniük kell suliba. De lesz fűtésük? :roll:

KépKép
benó

Ezzel nálunk megint csak a sok munkakerülő falopó jár jól!!Legalábbis őket nem érinti de mi akik adózunk stb..... :x

Kép
martik77

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Nyugi. :D :D :D

KépKép
benó

Gy. elég csehül van, úgyhogy nem maradok sokáig, odafekszem majd mellé. 10 perc múlva kb.

KépKép
benó

Hát igen,egyelőre lesz fűtés. De nézem majd most a híradót, hátha bejelentik központilag a szünetet. Az erőműveknél korlátozták már az energia szállítást.

Kép
flóra 11

Jó ötlet? Még Te is elkapod. :shock:

Kép
flóra 11

Apu is mondta, hogy nálatok gázabb a helyzet, hogy nincs gáz. :roll: Szóval, érted.

KépKép
benó

Értem, nálunk nagy gáz van,mert nincs saját gázunk. :lol:

Kép
flóra 11

Ja majd te is elkapod!!!
Vigyázz inkább és ülj itt!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Hát, legalább az ágyba. :roll: Ha nem is szorosan mellé. :wink:

KépKép
benó

Ez akkor most a lelépős duma??? :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Vigyázok :D , de már ülni se bírok - egész nap mást se csináltam.

KépKép
benó

Most mondták, hogy nálatok nem is 30, hanem 60 napra. Addig már majdnem vége a télnek, meg addig biztos megoldódik a helyzet.

Na, majd költözünk hozzátok, családostul. :lol:

Kép
flóra 11

Hát....
19.10-ig maradok. :D

KépKép
benó

Oké Flóra!!!! :D :D :D

Kép
martik77

8:00 elzárják a gázt a munkahelyemen. :D
Ma indult volna 3üzem.
Most beszéltem kollégámmal hozzánk bekötöttek egy nagyteljesítményű hősugárzót, hogy ne legyen gond a vegyszerekkel.

Kép
muzsuzska

Helló!!Zsuzsi!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Flóra, itt a híradóban azt mondták hogy 30napra sem, mert nem tudják a tartalékot kitermelni a tárolókból.

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! És mi lesz azzal a 3 üzemmel? :shock: :?

KépKép
benó

Most valamit beszélnek a gázról az aktívban :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Én semmit se tudok a nagyvilágról, csak amit ti elmondtok és apu. :oops:

KépKép
benó

Én holnap megyek dolgozni, vagyis fagyoskodni. Van egy tavalyi szabim és egy plusz túlórám, meg időarányosan kivehetek 2 nap szabit. Többet nem, mert ha felmondanak fizethetem vissza.
Miért nem küldenek el 80 vagy 70% ra bennünket. :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

A gyárba bejövő gázt zárják el, mindenhez gáz kell, fűtés se lesz semmi és nincs is lehetőség más fűtésre.

Csak annak örülök ,hogy az irodaházban is be fog fagyni a seggük!!!!!! :D :D :D :D :D

Nekem még van két tartalék hősugárzóm és 8db nagyteljesítményű szárítószekrény, én nem akarok fázni. :wink:

Kép
muzsuzska

Na, a híradóban azt mondták, hogy most még csak a legnagyobb üzemeknél csökkentették a gázszolgáltatást. Ha tovább sem lesz gáz, akkor a kisebb üzemek jönnek sorra,majd az egészségügy és az iskolák,óvodákés csak legvégül a háztartások.

Kép
flóra 11

Hát, ez elég szörnyen hangzik. :? :?

KépKép
benó

Nem elég a válság, még a hülye oroszok is szívóznak! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Ezért nem hallgatok híreket!!Vagyis megpróbálok nem odafigyelni rá,mert mindig csak a negatív dolgokat mondják!!Mintha jó nem is történne a világban. :?

Kép
martik77

Helló Zsuzsi!

Én az RTL klubot néztem, ott mondták a 60 napot.

Kép
flóra 11

Akkor benneteket már alaposan érint Zsuzsi ez a gázválság. Hát ez gáz. :?

Kép
flóra 11

A hülye ukránok miatt, nem? :roll:

KépKép
benó

Én se nézek se híradót, se rádiót nem hallgatok (nincs is rádiónk), apu úgyis elmondja, ami nagyon fontos (meg ti is). Segíteni úgyse tudok. Apuék mindig mondják, hogy a homokba dugom a fejem - tényleg így van. Meg a mindenféle tragédiákat se hallgatom meg, utána 1 hétig bőgök. Tudom, bénaság, ez van. :wink:

KépKép
benó

Amúgy nem azért de nem félnek az Ukránok??Olyan szegények mint a templom egere és még kötekednek is??? :x

Kép
martik77

Hát igen, mert ők zárták el a csapokat. Állítólag megsértődtek,mert meg lettek gyanúsítva, hogy lopják az Európába küldött gázt, ami egyébként igaz, megtalálták a plussz csöveket és csapokat is, amikből máshová ment a gáz, nem Európába, de nekünk volt felszámolva.

Kép
flóra 11

Gy.-t az zavarja a híradókban, hogy "színeznek" (vagyis egyik ezt mondja, másik azt, nem tudni, kinek higgy).

KépKép
benó

Nem félnek Márti, mert két hónap és elkészül a vezeték Kína felé. Oda is szállítanak majd gázt. Sztem az egész ügy hátterében ez van, hogy ők talán jobban megfizetik, inkább oda szállítanának ezután. :?

Kép
flóra 11

Igazad van Benó szerintem!!Most pl meghalt újév napján John Travolta fia(16 éves volt és autista)és most azt akarják kihozni a dologból,hogy az apa hibája!!A sajtónak még a gyász se számít!! :x

Kép
martik77

Hát igen, de ez mindig volt és lesz is, hogy nem egységesek a hírek. Kinek mi tetszik, mit tart nagyobb szenzációnak.

Kép
flóra 11

Kína felé??Erről egy szót se hallottam!! :shock: :shock: :shock:
Kínát se szeretem. :x

Kép
martik77

Őszintén szólva, én is félek, nem akarok háborút. Na, jó, én nem is politizálok tovább, nekem úgyse megy. Remélem, a Zsuzsiék és a Flóráék se fagynak meg se a munkahelyen, se otthon! Aztán meg mi se!
Szóval ennyi voltam mára, csók mindenkinek.
Holnap tali és holnap uhu. :D :D
Csilla írt, hogy nagyon kíváncsi, mi van veletek, úgyhogy megírtam neki. :D Azt mondta, nincs ideje írni, visszaolvasni meg még kevésbé. :D De érdekli a sorsunk. :D Ő meg továbbra is várja minden hónapban a babát, majd mennek kivizsgálásokra.

Én meg vízszintbe. Puszi nektek :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Ha kismama lennék engem sem érdekelne a világ! :wink:

Kép
muzsuzska

Én se szeretem. És az arabokat kimondottan utálom. Azokat ki kellene mind nyírni, eltörölni őket a föld felszínéről. :oops: Bocs, de annyira agresszívak és buták..... :x

Kép
flóra 11

Na jó,de ez nem az ő gázuk,csak rajtuk megy át!!Azért kérdem,hogy nem félnek?? :x

Kép
martik77

Igazad van Zsuzsi, engem sem. :lol:

Kép
flóra 11

Nem a kismamaság, eddig is ilyen voltam. :D :D Strucc. :oops: :oops:

Puszillak benneteket. :D :D :D

KépKép
benó

Jó Éjt Benó!!! Kép

Kép
martik77