A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mesi annyira csodálatos kisfiad van nagyon nagy gratula és szerintem is tiszta Zsófi csak fiúban 8)

Sugárzik rólatok a boldogság!! És képet még még még még!!!!

Kép

Kép
agica1126

Még még még még! Annyira jó nézegetni.Már nagyon vártuk ezeket a képeket!!!

Kép

Kép
agica1126

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!!!

EMESE!!!!
NAGY-NAGY SZERETETTEL GRATULÁLOK A KIS GEGIHEZ!!! :D
NAGYON SZÉP BABA...SZÉPEK VAGYTOK MIND!!!
SOK BOLDOGSÁGOT,EGÉSZSÉGET,TEJCSIKÉT KIVÁNUNK!!! :D :D

ancsi26

Na még majd lesznek képek.

Nagyon köszönöm még egyszer édesek vagytok!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, nagyon szépek vagytok, valóban sugárzik rólad a boldogság :D !! Gegi baba titta nővére :D !!
dettyk

Mesi gyönyörűek vagytok!!!!!!

Hihetetlen a hasonlóság a tesók között:-) Jaj már én is nagyon izgulok, hogy milyen lesz az öcsi:-)

Pénteken megyek dokihoz, majd jól megnézetem a kis fütyis, tényleg fütyije van e :wink:

Heni
KépKép
heni81

Hahó!

Mesi!

Mégegyszer gratulálok! Csodás "kicsi" fiad van! Alig várom a beszámolót a szülésről. Na meg a kétgyermekes anyás tapasztalatokat. ;)

Atyám! Én vagyok a tábla tetején. :lol: :shock:

Nagy nehezen sikerült visszaolvsnom a lemaradásomat.

Nevek:
Amikor elmondtuk, hogy Botond Botond lesz, mindenki nagyon elégedett volt. Mi egyéltalán nem becézzük. Becenevek egészen máshogyan alakultak ki (kivéve a Botondova). Most éppen én Nyuszifülezem (ért rá! :lol: )
A Lotti név viszont nem aratott túl nagy sikert a családban. (Mondjuk nagy ívben teszek rá! ) Balász családja még mindig azt hiszi, hogy meg fogjuk mi még ezt változtatni, hiszen ilyen név nincs is a naptárban, és amúgy is ott a a "két lotti" ... :evil: :evil:
Anyum inkább bölcsen hallgat, de szerintem ő sincs oda a névválasztásért. De nekünk nagyon tetszik. Úgyhogy ennyi.

:arrow: felébredt

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jaj, annyira vártam már én is a képeket, és igen, nagyon szépek vagytok, tényleg sugárzol!
Sok-sok képet, no majd ha tudsz, és tök jó volt olvasni
.

Kép
Kép
nektarin

Mesi: még egyszer nagy nagy gratula!!!! Csoda édes kiskrapek és hogy mennyire hasonlítanak!!!!! Sok sok boldságort nektek immár 4 tagú családként!!!!!

Mesélj majd...nagyon várjuk a beszámolót!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi: gyönyörű Gegi is, szerintem is tiszta Zsófi! Itt pityergek, jajjj, ez annyira jó :oops: Majd az engem is érdekel, Zsozsi hogy viselte ezt a pár napot.
Vendég

Mesi gyönyörű kis pasitok van gondolom apátok nagyon büszke!Még egyszer gratulálok!
És én írtam amikor fel raktad az utolsó uh képet,hogy mennyire hasonlítanak egymásra.
:D

Alig vártam,hogy haza érjek. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Újra meg néztem az utolsó két képet még a fülük is egyforma :D :D :lol:
Nagyon szépek vagytok :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

A fülüket én is kiszúrtam, hogy egyformák :D

Kép
vindolanda

Mesi: egyszerűen gyönyörűek vagytok!!!Mégegyszer gratulálok!!!

Kép
aniko15

Panndi, nagyon cuki a vonalzód :D !
dettyk

Kedves Mesi!

Nagyon nagyon gratulalok es jo egeszseget kivanok nektek! annyira edes kicsigeri es zsofi ahogy letamadja :) cukrofalatok ugy orulok,h jol vagytok es latszik rajtad milyen boldog vagy
puszilllllak
Marica

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok!

Nem tudtam jönni napközben, de percenként Mesiék jártak az eszemben és a képek. Rohantam ahogy Zéti bealudt. Mint aki érezte, nagyon hamar megadta magát.

Drága Mesi! Még egyszer gratulálunk a nagy Zsófifiúhoz! :D Megkönnyeztelek Titeket, annyira szépek vagytok! Rólad pedig sugárzik a boldogság és simán címlapra tennélek valami babás-mamás magazinban!! Kívánom mindig légy ilyen boldog!
Párom is megnézegette a képeket és láttam azért a nosztalgia elkapta ám. :wink:

Mi ma védőnőnél voltunk nagy megbeszélésen. Még a költözés előtt itt szeretném letudni a 18 hós oltást. A Prevenar ismétlést pedig kedden megkapja. Zétus hossza 84 cm és 10,5 kg.

Koszmó: nekünk az Aloe First segített. Ja és sampont váltottam nála.

Nálunk zajlanak az utolsó simítások a lakáson. Tegnap elkészült végre a fürdőszoba, bár még nem láttuk. A konyhastúdió is jelezte, hogy készül a szekrény. Kb. 1 hónap és költözünk, már megvan ide az új lakó.

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Halihó!
Folytatom, amit dálután elkezdtem.

Hétfőn voltam a háziorvosunknál a táppénzes papíromért. Találkoztam egy lánnyal, aki persze kérdezte, hogy mikor fogok szülni, és hogy fiú lesz-e vagy lány. Ő mesélte, hogy négyszer (!)volt 4d-n, és mindannyiszor azt mondták neki, hogy 100 %, hogy lánya lesz. Fiút szült. :shock: :shock: :shock: :shock:
Szóval remélem, hogy nem kell majd a szülőszobán hirtelen egy fiúnevet is kitalálni!
Ráadásul ruhákkal is bajban lennék. Botond ruhatárának nagy részét ugyanis a barátnőmtől kaptuk, akinek ugyan lánya van, de nagyon sok fiú ruhát örökölt. Így Botond megkapta ezeket, plusz azokat, amiket a lányruhák közül fiúra ráadhatók voltak. Most a barátnőm is terhes, neki fia lesz. Így Botond összes ruhája (a sajátjai is) összecsomagolva várják, hogy a barátnőm elvigye őket. Ő már elhozta az összes csajos ruhát, így a komód tele van rózsaszín lányruhákkal. Ha véletlenül mégis fiunk lesz, akkor pihe.puha hercegnős overallban kell majd hazahoznunk. :lol: :roll:

Botond beteg. Tegnaptól 38 körüli a hője. (Pont egy hete kapta meg az MMR-t!) Rögtön erre fogtam, de közben hányt is és hasmenése is van. 24 óra alatt legalább 7 vizszerű széklete volt.
Még nem hívtam az orvost, mert úgy veszem észre, hogy javulóban van. Szegény NYuszifül eléggé ki volt tegnap készülve.
A második prevenárt azért nem kapta meg az MMR-rel együtt, mert a mi doktornénink nem szeret egyszerre többféle oltást beadni... Így ezt csak január végén kapja majd.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Rugó már el is aludt, Gábor meg még haza sem ért :? Nem szeretem az ilyen napokat - egész nap nem is látják egymást. Tegnap is kb. két órát voltak együtt.

Szerintem elmosom az ételhordókat, angolozok, aztán várom, hogy hazaérjen :roll:

Ja, és a kínnal megszerzett porzsákokat úgy elpakoltam a múltkor, hogy nem találom :shock: Venni kell egy másik adagot. Eddig egyet használtunk fel a tűlevelek miatt.

Léptem, jó éjt :arrow:

Ágica, ha hívsz, azért jövök, ha kell :wink:

Kép
vindolanda

Most veszem észre, hogy mennem kell doktor house-t nézni.
Jó éjt lányok!

Még valami : a múlt héten megnéztük az Ausztrális című filmet. Valaki tetszését fejezte ki hugh jackman-nal kapcsolatban. Hááát. Csatlakoznék! :lol: :lol:
(Egyébként a film erősen nyáladzik, de én nagyon élveztem.)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Drága Emese! Én is szeretnék újból szívből gratulálni Nektek! Őrületesen helyes kispasit hoztatok össze. :wink: Nem tudom hogyan csináltátok, de ő a papára, míg a nővérkéje a mamára hasonlít, közben meg olyan a két gyerek, mint két tojás. :wink: :lol: :roll: Gyönyörűséges család vagytok!
Jó, jó, egyforma a fülük, de még a mosolyuk is a gyerekeknek. :lol:
Na, jó, nem ragozom itt tovább. Sok boldogságot kívánok kis családotoknak!
dmaggie

Állítólag a fiúkat nehezebb lánynak nézni, mint fordítva :roll: De lehet ez csak egy városi legenda, bár van benne logika.

Sense - ez a hét vizeletszerű széklet elég rosszul hangzik :?

Petra hogy van?

Kép
vindolanda

Halihó egyébként!

Ma megint csak estefelé tudtam a gép elé ülni. Teljesen padlót fogtam a kislegény képeitől, így már nem is emlékszem, hogy miről ment a téma ma. Rólunk annyit, hogy ma gyalogosan indultunk el vásárolni. Hiba volt, mert utána egyből minden ruhát a mosógépbe kellett tennem. Meg barátnőztem is, váltották egymást a lányok. :lol:

Sense! Remélem nem tévedett az uh. :lol: :lol: Habos ruhácska :lol: :lol: :lol:
Botondovának meg jobbulást. Ez most úgy tudom divat mostanság. Vicuskáéknál is ez a módi. :cry: Nagyon nem ad rá semmit az orvos. Fontos a folyadék pótlása, esetleg B6 vitamin, Smecta.

Vindo! Ez ismerős. Szegény Kedves is sokat dolgozik, hogy el tudjon tartani minket. Cserébe a gyerek olyan édesen, szerelmesen mondogatja, hogy apa, papa. :lol:
Én is ilyen jó helyekre teszem el a dolgokat. A legutóbb a Mamma mia dvd-t raktam el. Tök jó volt, mert amikor a szomszédunkkal kerestük, nem találtam meg, erre néhány napja apa kotorta ki a többi lemez közül. :oops:
dmaggie

Petrát én is akartam kérdezni!!!!

Dettyk, Panndi! Nagyon szuperek az új vonalzók. :lol:
dmaggie

Meryke és K. Timi is változtatott. Nagyon cukik. :lol:
dmaggie

Továbbra is köszönöm a szép szavakat, itt irulok-pirulok. :oops:

Jövök megint két képpel:

Kép Kép

Ja igen, mindkettő tündefülű. :D
Egyébként Geginek már sokkal sötétebb a haja, mint a képen.

Kép
Kép
Kép
gremese

Na majd holnap mesélek, csak Zsozsikám állandóan felsír, Gegi alszik, és hát ugye jön az éjszakai műszak.

Hajrá Sense! Most Te jössz! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Te Emese! Egy fodrászhoz is járatod őket? Tényleg, mint két tojás. Egyszerűen meg kell zabálni őket. A vonalzód szerint még pocakos vagy. :wink: :lol:
dmaggie

Tényleg, Sense! Tippeljünk Neked is??? :lol: :lol:
dmaggie

Mesi, ez nem ér, rámjött a szülhetnék :lol:
Vendég

Ja, köszi a vonalzó-bókokat :)
Vendég

Hát ez valami csodás!!! ahogy az első képet megláttam, mondom magamban, ez Zsozsika még egyszer! :-)

GREMESE, NINCS SZÓ RÁTOK, ANNYIRA SZÉPEK VAGYTOK, ÉS OLYAN MEGHATÓ EZEKET A KÉPEKET NÉZNI!
TE MEG, MINT AKINEK MEG SEM KOTTYAN EZ AZ EGÉSZ, FÉL HÁTADON ELEGYENSÚLYOZOL A VILÁGGAL...
MINDEN SZÉPET ÉS JÓT NEKTEK, AMIT CSAK EMBER KÍVÁNHAT, DE LEGFŐKÉPPEN: SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SOK TEJECSKÉT!

Kép
Kép
irina

Sense: remélem, semmi komoly baja Botinak! sok-sok +++++++++++++++

Minden betegeskedő babácskának jobbulást!
Petrus lábán a piros folttal mizújs?

Bocs, de mennem kell, munkahegyek még, gyerek meg nem alszik...

Kép
Kép
irina

Panndi - fogunk mi még érted is izgulni :wink:

Emese - azok a boldog ébredős első hetek... Milyen öröm volt, mikor már csak egyszer ébredt, és vagy 4-5 hetet kellett rá várni :roll:

Kép
vindolanda

Nekem bejön Hugh J., de nem én írtam. Az X-menben nagyon állat volt 8) Szó szerint. Az Ausztráliára nekem is fáj a fogam, Luhrmant kedvelem, csak a film hosszával van baj :roll:

Kép
vindolanda

De majd kivárom a megfelelő időpontot 8)

Kép
vindolanda

végre van netünk/gépünk :) :)

Mesi!
csodálatosak vagytok,jó nézni a képeket :)

KépKép
viranka

Mesi mi is gratulálunk!

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok!

Én már csak a többieket tudom ismételni!
Nagyon hasonlítanak!!!! És tényleg surágzik a boldogság Rólad, Mesi!!! :D
Gratulálok!!! :)

Sense! Neked meg hajrá, innentől Neked drukkolunk! ;)
És a Lotti nagyon szép név!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Csajok!

Írtam, hogy kedden elhalasztottuk az oltást, hát tegnap orvoshoz kellett mennünk, mert nagyon csúnyán köhög Dávidka. Megint gyógyszer, kalcium, Ambroxol. Alig 1 hónapja volt beteg, én rontok el valamit?Nagyon sajnálom őt, eléggé kivagyok.
Nem tudtok valami immunerősítő vitamint, amit lehetne adni neki?

Kép
aniko15

Drága Mesi! Nagyon köszönjük a képeket! Tündériek vagytok!
Gegi sztem tiszta Apja, de most komolyan!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anikó! Én ezért adok tápszert Nolkának (sok vitamin van benne), úgy vettem észre akkor kezdett el betegeskedni, amikor átálltunk a tejre.
Egyébként mi a Multikid nevű szirupot adtuk Nolkának barihimlő alatt, ez recept nélkül kapható.
Meg még ami rendszeres nálunk az a kefir! A bélflórán keresztül védhető ugyanis legjobban az immunrendszer. Szerencsére imádja Nolka, csőrős pohárból benyom pillanatok alatt egy doboz kefirt :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Botondnak jobbulást! :(

Vindo! Ebben lehet valami, mert a kislányoknak is rövid a hajuk, ezért nézhetik őket fiúnak, de az biztos, hogy vannak lányos arcú kisfiúk is! :)

Anikó15! Nekünk most nagyon bevált az Engystol nevű homeopátiás szer, a védőnő ajánlotta. Szelinek már nem is folyik az orra! :) Vírusos fertőzésekre és influenzára van.

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Zsófi hétfő óta taknyos, aznap kapta az oltásokat. De ez csak véletlen összefüggés lehet, nem? Korai mellékhatás lenne :roll:
Vendég

Sziasztok

Este kidőltem a Barátok Közt után ilyen is nagyon rég volt már,de persze Petra csak mellettem volt hajlandó elaludni :? Mikor hazaért este az apja akkor tettem vissza az ágyikójába.

Mesi annyira csodálatos képek! Imádom nézegetni őket!! Kedvencem mikor Zsozsi hozzáér az öcsihez az egyszerűen fantasztikus.

Vindo,Maggie: Köszi a kérdést,Petra már jobban van bár éjjel megint felsírt vagy 3x. Az oltás helye meg kezd halványulni szerencsére mert kenem azzal a "fenizbutazol" tudom nem igy kell írni :oops:

Regi: És ebből mennyit kell adni nekik ebből a homeós szerből? Én is veszek szerintem :roll:

Sense: Én is szívesen tippelek Lottira.Bár Mesiéről egy nappal maradtam le mert az 5-re tippeltem ja és persze második tipp volt :lol:

Panndi: Meg látod hipp hopp és te fogsz szülni kicsi Fruzsinak tök jó most ott :wink: :D

Kép

Kép
agica1126

Panndi: Nekem is azóta taknyos Petra :roll:

Kép

Kép
agica1126

Ágica! Napi 3x 1 szem, evés előtt fél órával elszopogatva, Szeli simán beveszi! :) (ezt legalább! :))

Én meg 6-ra tippeltem Mesinél, és ez volt az 1. tippem! Azért nem rossz! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Én is egyet tippeltem csak, január 4-et Egy másik topicon még szeptemberben megtippeltem egy kislány érkezését, lehet, hogy boszi vagyok? :lol:
Vendég

Sziasztok Lanyok!

Hetfo este megerkeztunk a 16 napos europai korutunkrol! :P :D

Mielott barmit is irnek, Emese:

Szivbol gratulalok Gegihez, gyonyoruek vagytok!!! Sok-sok boldogsagot kivanok Nektek!!!

Mivel tegnap meg ma vizsgazom csak bekukkantani van idom, majd hosszabb beszamolot irok kesobb. Tegnap tanulas kozben vartam Emese kepeit, nem hiaba! :D

Az utazas szuper volt, Rania nagyon jol birta a hosszu autozast, csak neha akadt ki. (Hozzateszem, azert mikor megallt a kocsi oromeben kacagott, mert tudta, hogy most kiszallas lesz.. :lol: )

Gyonyoru volt Parizs, a havas hegyek Olaszorszag fele, Ausztriaban, Velence is csodas, bar amikor ott voltunk kod volt... :shock: es 3 fok...de igy is nagy elmeny.

Parizsban egy etteremben ultunk, a kilatas a Notre Dame-ra, es ekkor...kaptam egy eljegyzesi gyurut... :lol: romantikusabb nem is lehetett volna! Raadasul amikor az ujjamra kerult, Rania ezerrel tapsolni kezdett!!! :lol:

Voltunk Pesten 4D-n, abban biztunk, hogy megtudjuk a kisteso nemet, de sajnos meg nem lattuk, a holgy azt mondta, meg egy het kellene... :? Azert hatalmas elmeny volt, hihetetlen, hogy ez a pottom bebi hogy izeg-mozog...Es hat minden rendben vele! :D

Most nem tudok tobbet irni, tanulnom kell, elvittem ugyan a konyveimet az utra, de termeszetesen rajuk sem neztem!! :?

Sok puszi Nektek, majd jovok!!!

Niki
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?