A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Csucsu bakker, tökre izgulok! :lol: :lol: :lol:
Hogy a picsába lehetne kibírni holnap reggelig?
Hát ilyen alkalomra mindig kellene, hogy legyen Nálad teszt!
Még tán nekem is van néhány, odaadnám, mikor jössz felénk, de addigra Neked már nem is kell :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pici!

Miért ne tetszenél a párodnak?
Hiszen a férfiak, akik akarják a babát, még szexibbnek találják a várandós párjukat.
Ilyeneken ne izgasd fel magad!
Még én is tetszem a páromnak, pedig Ő a vékony lányokat szereti. (Mint amilyen én voltam évekkel ezelőtt. :roll: )

Rajtad pedig nem is látszik semmi!
Fel a fejjel, és ha kételyeid vannak, akkor kérdezz rá! Hidd el, pillanatokon belül meg fog nyugatni.
Vendég

Nemlajos!

Most én is örülnék, ha oda tudnád adni Csucsunalk a tesztet.

Elkiabáltam Beni ügyességét. Annyira nézte a tévét, hogy elfelejtett szólni. És nemcsak bepisilt, de be is kakilt. Viszont zavarhatta, mert rögtön szólt, így átöltöztünk.
Próbálkozm még egy-két hétig, ha neki is teszik a dolog. Ha nem, akkor nem erőltetem. De könnyebb lett volna nyáron, ha akkor nem gondolja meg magát pár hét után.
Vendég

Ez előforul...mi is télen lettünk szobatiszták és 1-2 nap alatt belerázódott :wink:
Mondjuk nekem kisebb volt még Ádi és biliztünk...mivel beszéni elég későn beszélt mindig rohant a fürdőbe a biliért ha kellett neki :lol:

Graham lisztes kenyér teljes kiörlésű???? :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Graham liszt nem egyenlő a teljes kiőrlésűvel.
Így sajnos a kenyér sem. De azt hiszem a fehér kenyérnél egészségesebb.
Vendég

törpiri mi az hogy későn kezdett el beszélni a fiad? mikor?mert Gergő csak néha csillogtatja meg hogy tudna beszélni de nem akar még

nika70
Salgótarján

Köszi :wink:

Ma már magos kiflit vettem.. :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hát még a bölcsiben és oviban a kiscsoportban sem beszélt.
A maga nyelvén karattyolt valamit,de azt csak mi értettük :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nika!

Ne aggódj! Beni két éves elmúlt, mire elkezdett érthető szavakat használni. Azt hiszem két hónapal.
De még mindig csak az érti mindig aki állandóan vele van. (Én) A többieknek néha tolmácsolni kell.
Vendég

Törpiri, nem akarlak elkeseríteni, de a magos kifli is finomlisztből készül, csak kevernek bele magot 8)
Én már feladtam, a rozsosra is rá van írva, hogy készült: finomliszt, rozsliszt...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csajok: Szabina is azokat mondja szépen amiket sűrűn használ szót. Nem is beszél folyékonyan. De már egész jó. Mert eddig én is meg voltam rémülve miért nem beszél már. Az oviban pl: ő egyáltalán nem beszél kevsébé mint a többi gyerek pedig ő a legkisebb korra. Tehát ez annyira egyéni , hogy csak na. És tolmácsolni nekem is kell néha mert van amit japánul mond:)

Kép
csucsu05

Ez barna magos kifli volt :wink:

De hát gondolom,hogy semmi nem az "igazi" :lol:

NEm baj.. a tudat :wink: :wink: :lol:

Csucsu nem vagy ideges??Engem már megütött volna a guta :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jelentem a töltött paprikát elsóztam.
Na nem nagyon, csak így nem az iagzi. Meg sem közelíti a nagymamáét.
És vicces töltött paprikának hívni, mert egy szem paprika nincs benne, azt ugyanis nem szeretjük. Csak a hűsgombőc és a paradicsomszósz.
Vendég

Cat: Tegyél bele cukrot. na nem a tiédbe de a többiekébe és nem lesz sós.

Kép
csucsu05

Főzzél bele egy szem krumplit :wink: Én igy jártam a hétvégén a pörkölttel....beledobtam 5 percre egy krumplit és jó lett :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Már van benne egy kis édesítő.
Most megeszem így, legközeleb meglátjuk.
Úgyis nekem marad az egész, mert Beni mégis úgy döntött, hogy Ő ezt nem szereti, az Apja pedig már régebben is mondta....
Vendég

CAt: Akkor örülj annak, hogy szerelmes a szakácsnő:)

Kép
csucsu05

Törpiri!

Tudom, hogy a krumpli felszívja a sót. Na de a paradicsomszószba is belefőzhetem?
Vendég

Csucsu!

Szerelmes??????? :shock:

Na jó, csak vicc volt. Egyre inkább azt érzem, hogy napról-napra szerelmesebb vagyok a férjembe. Ez olyan jó. :D
Vendég

Szerintem ha egybe beledobod és nem főzöd szét nem lesz semmi baja...Beni nem szereti a fött krumplit paradicsom szósszal????Anno a fiamnak sokat csináltam :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Bár az is lehet, hogy csak a hormonok teszik, de akkor is jó. :D
Vendég

Igen a másik a krumpli. Én a bablevest sóztam el a multkor és a krumpli segitett. na nem lett tökéletes de ehető lett.
Igen a paradicsomszószba belerakod Cat és főződ még 5percig aztán kiveszed és ha szerencséd van jó lesz.

Kép
csucsu05

Törpiri!

Jó ötlet! Holnap kipróbálom. Hátha az bejön neki.
Vendég

Most megyek, lefektetem Benit, aztán bemegyünk Pestre Apához.
Majd csak este leszek.

Csucsu!

Ha csinálsz még ma tesztet, akkor küldj sms-t!
Vendég

nem aggódom

cat mi sem szeretjük a paprikát bennede az íze miatt kell bele:):)

csajok ma beszéltem andikával nem költözünk :wink: sajnáltakicsit de azt hiszi haragszom rá pedig nem így van csak Gabinak most összejöttek a munkák ezvan ez a vonat elment de annyira nem bánkódom azt mondta Andika hogy érzi hogy haragszom rá mert ha nem haragudnék akkorköltöznénk hiába mondom neki hogy nekem ahoz nagyon sok kell hogy valakire én haragudjak nem akarja elhinni ez van :(

nika70
Salgótarján

Nika ne tördőj vele..majd megenyhül ha akar,he meg nem akkor igy járt :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nika:ne izgulj majd megtudjátok beszélni Andikával a dolgokat.Végre el tudtad érni?Én is próbáltam párszor de soha nem sikerült bezsélnem vele.Ill 1 hónapja amikor kderült a baba akkor beszéltünk.

Csucsu:nem teszed fel a teszt képét. Remélem holnap már erősebb csikot látsz.

Nálnuk ma bolognai spagetti lesz durum tésztát főztem ki hozzá.Hiába szeretem én inkább a szószból fogok enni.

Msot megyek egy kcist ledőlők kihasználom,hogy Márk alszik.
Vendég

Halihó!

Csucsu!
Tedd fel az a fotót kérlek!!! Na és persze holnap reggel a sokkal erősebbet is!!! :wink:
Kell egy kis ösztönző erő!!!

Kép
oriandy

nemizgulok :D:D:D:D ő köszönt rámhogy mi van mert akkor el kéne kezdeni a lakást keresni amúgy mondta hopgy nem ül a gép előttcsak az iwiwet olvassa meg a mailjait vagyis ha akartok vele beszélni szerintem iwiwen üzit hamarabb elolvassa

nika70
Salgótarján

Sissi: Nem látszik képen hidd el. Ha látszana már büszkélkednék vele. Mosteste a férjemnek megakartammutatni és a csik még halványabb lett. Szóval én ezt nem veszem pozítívnak. Ez ahoz kevés. Kimenta nedvesség belőle nem tudom de olyan mintha nem is lenne semmi ott.

Kép
csucsu05

Telefon megint sehol :shock: :roll: :twisted: :twisted:

Rohadjak meg ha mégegyszer igy rendelek valamit!!!!! :twisted: :twisted:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Csucsu majd reggel már tuti ott lesz a szép CSÍK!!!!! :lol: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Na lányok itt egy pocak kép nem a legjobb, mert én csináltam magamról de tükör meg nincs, na mindegy:
Kép

Kép
Kép
minimano74

és itt a lányom csillárja és discogömbje (házi készítésű a virág) :wink: Kép Kép

Kép
Kép
minimano74

Hű, Gabi, ez már egy igen szép pocak! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gabi: Szép a pocakod már. :) A lánykád csillárja meg szupi. Ügyesek vagytok:)

Kép
csucsu05

Gabi:nagyon szép a apocid.a Lányod csillárja meg szuper.

Nika.én volt,hogy irtam neki iwiw-en és arra nem válaszolt,sőt emailt is küldtem neki.
Vendég

Sziasztok!

Csucsu!

Reggel azért tesztelsz, ugye?

Nika!

Majd Andika is megenyhül.
Nektek kell dönteni, hoigy mi a jobb.

Gabi!

Szép pocakod van!
És az a lámpa a discogömbbel nagyon szuper.

Hallottátok a csepeli iskolai lövöldözést? :shock: :shock: :shock:
Remélem senki nem járt a közelben!
Vendég

én nem aggódom :)

csepeli ügy szar dolog mi történik kishazánkban eddig csak amerikai hírekben volt most meg ez szörnyűűű

gabi: ügyes vagy nagyon jó a csillár :) és szépen pocakosodsz már te is:)

nika70
Salgótarján

Cat:milyem lövöldözés? én néztem az rtl hiradót és nem mondtak semmit róla
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszi már megtaláltam
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hát mi nem voltunk tegnap a környéken (csepelen) de oda járunk mellé iskolába :cry: a gyerek nem is akar ma iskolába menni :cry: A két iskola egymás mellett van :cry:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

De legalább tegnap este nem járatatok arra.

Csucsu!

Hol vagy?
Jó lenne valami jó hír.
Ma annyi hülyeséget álmodtam, és amikor felébredtem már a férjem sem volt itthon, hogy megvigasztaljon...
Vendég

Szaisztok. Sajna nincs jó hírem. A teszt regegli erős vizeletbl csont nega.

A tegnapin úgy látszik tényleg szellemcsik volt. Na de én már jártam igy. tanulság nem kell annyira nézni azt a tesztet.
Mindegy most várom mi lesz és beadatom a gynevacot akkor.
Tesztelni meg már nem tesztelek.
Tübnetek tegnap is megvoltak de az pszicjésen is lehet. Ahasfájás viszont már megvan 6napja. Azt a dokinak mondnai fogom bár a multkor is monta sajnos a closti azért csak gyógyszer . Lehet attól van. Mostmár azt remélem, hogy nem ciszta és azért fáj a hasam mert nem repedt meg a tüsszőm.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Sajnálom!
De én még nem adatnám be azt a szurit.
Nem tudhatod, mi a helyzet.
A negatív soha nem biztos.
Én még bízom benne, hogy ott a baba. És amíg nincs piri, addig bármi lehet, ezt Te is tudod.
Vendég

Cat: persze bármi lehet a pirit megvárom azért. Csak felkészitem az agyam a legrosszabbra is hisz hiú reménykeet nem akarok táplálni.
Várni kell vagy jön a piri vagy nem.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Én a vagy nemre szavazok, ha lehet. :)
Vendég

Cat: ha szavazni kell akkor én is. De sajnos ezt mi nem befolyásolhatjuk.
Hisz ebbena hónapban szép nagy tüsszőm volt a jó oldalo és igyekeztünk minden nap együtt lenni, hoyg tuttira menjünk. Ennél többet én nem tehetek. Hisz teljes Aloe vitamin orgiát szedek, iszok.
Az égiekre vagyunk bizva az biztos.

Kép
csucsu05

Ó, pedig hogy siettem :cry:
Azért még ne adjuk fel a reményt :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság