Ugye lányok, hogy én megjósoltam, hogy itt
MINDENKI SZÜL 2009-ben?????? A lusti fórumozókra is vonatkozik ám ez, hallod Brizo, Csibe, Tobi, Bella, Dezsi, Katica, Meli, Lexa????
Hát Nyulasz én észre se vettem, hogy kicserélted az avatarodat, de most hogy Kisbuta mondja... Mióta őrizgeted ezt a terhes Nyulaszt?????

Naggggyon jó!!!!
Till, hát szuper adatok így a... hányadik ciklusnapon is??? Micsoda nyálkahártya!

Hogy csináltad???? Méhpempő?? Kérem a titkot tőled is!

Tényleg szerencsét hozhat ez a bekavarás....
Puszi, jól belelovaltalak itt abba, hogy kiszedjük a kismamisodás nyitját a topic kismamijaiból, ugye??
Apropó: Nyulasz, Szezso, bocsi hogy ennyit piszkállak titeket

de legyetek már olyan drágák és nézzétek már meg a papírotokon (majd ha ráértek pirinyót), hogy nem volt semmilyen szteroid gyull. csökkentő, amit szedtetek?? (Amiről nem tudjátok, hogy micsoda, írjátok meg a nevét, majd én utánanézek a neten!) Igazából a vitaminokon meg a progin kívül mindent írjatok már le...
Nem kéne erről is egy táblázatot csinálni, hogy ki mit szedett, evett, progiszuri volt-e, stb??? 
Na majd összeírom lassan.
Puszi, te még bizti Káliumot szedtél, nem?? Azt szokták adni a Medrol mellé.
Tücsike, épp azért fog neked sikerülni, mert minden kismami neked fog drukkolni!!!!!!!
Kisbuta: búzacsírát szárítottat ettél vagy frisset (élőt)???? Itt lehet kapni frisset, egy darabig ettük Apával (ffiaknak nagyon jó hatású a spermikékre), de egy idő után ő fellázadt (szte borzalmas az íze), és azt mondta, bármit megeszik, csak ezt ne kelljen. Azóta tablettában szedi a B-vit komplexet, én meg magamnak nem veszek külön, mert két nap alatt megpenészedik, annyi idő alatt meg egyedül nem tudok megenni egy egész dobozzal.

Úgyhogy nekem is maradt a B-komplex. Pempős mézet is eszegetek, de nálad mit jelent az, hogy "sok"? Magában etted, vagy belekeverted vmibe?
Amúgy ismerek két lányt is, akik szó szerint orrba-szájba szedték a méhpempőt (tabletta formájában is meg mézben is, rengeteget), és mindkettőnek sikerült a lombik....
Estike, a te titkaiddal mi van (te FEMet szedtél, ugye, meg citromos vizet ittál)???

Amúgy is rég jártál már erre...
Ma már nem kínzom a kismamikat a kérdezősködésemmel... Majd holnap!
Na dobok még egy örömködést (most tökre belelkesültem), aztán megyek. Nyulasz, especially for you: