A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én ezt már az elején is mondtam nektek, hogy nálunk az egéségügy hozzátok képest nagyon gyerekcipőben jár. :evil:

Kép
flóra 11

Meg van bocsájtva!!!!!!!!! :D :D :D

Flóra, járj szorgalmasan az új dokinénidhez!

Kép
muzsuzska

Szerintem Paradizs nincs az ilyen topikhoz szokva,hogy ha egy kicsit vár akkor itt tuti visszaír valaki,nem úgy mint máshol! :D

Örülök,hogy minden oké volt az UH-n. :D
És bár tényleg Heni nem jön azért BOLDOG HÉTFORDULÓT neki!!

Kép
martik77

Kérésed meghallgattatott, felmentettettél! :lol:

Kép
flóra 11

Ja és mielőtt elfelejtem Tancsu holnap de(vagyis ahogy szoktam közel délhez)nem zaklathatnálak???

Kép
martik77

Lányok én lelépek mert elzsibbadt a popóm a labdán és lassan leesek róla!

Tényleg az ALDI-ban most lesz akcióban ilyen laszti 1700Ft ért!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Na,lányok, megjött a F. Most akkor kicsit elmegyek innen, de BK alatt leszek.

Kép
flóra 11

Pusszancs!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Én is megyek!!Akkor hátha jön Tancsu a B.K.alatt!!!

Puszi és Jó Éjt nektek!!! :D Kép

Kép
martik77

Sziasztok!

Voltunk ma doktorbácsinál! Megint nagyon rendes doktorbácsi volt, mindent elmagyarázott, szépen láttuk a babánkat is, az értékek :
BPD: 45 mm
HC: 184 mm
AC: 146 mm
FI: 29 mm
AFP:1,61 MOM

19 hetes és 3 napos a KISFIÚNK!!! :):):):):):):):):):):) Mondtam a doktorbácsinak, hogy még nem tudjuk a nemét, ha esetleg látja, kérem, mondja meg... :) Annyira aranyos volt, mert addig forgatta a készüléket, míg egészen egyértelműen nem lehetett látni a kis fütyikéjét... persze, hogy elsírtam magam. :)
Én nagyon kissrácot vártam, nem tudom, miért. (Persze tuti, hogy a kislánynak is ugyanennyire örültem volna.) A vizsgálat kb 40 percig tartott, mindent aprólékosan megnézett, és nagyon tapasztalt orvosnak tűnt.

És a lényeg: anyós, após és a férjem is bejöttek, Miki fotózott, már amit tudott, anyósom el volt ájulva... úgy váltunk el a házuk előtt, hogy "Henikém, nagyon vigyázz Magatokra!" :wink: Ja, és megkérdezte apósomtól, hogy milyen érzés tudni, hogy a mi kisfiúnk lesz az első igazi unokája... na ezen nagyon meglepődtem, (mert az ikrek apósomnak a nevelt lánya után az unokái) szóval meglepődtem, mert egyszer apósom véletlenül megjegyezte régebben, hogy alig várja, hogy "saját" unokája legyen, amire anyósom úgy kiakadt rá, hogy 3 hétig nem is beszélt szegény apóssal. :)
Szóval jól sikerült minden, még Mekiben is voltunk. :) Persze kizárólag egy narancslevet ittam, mert vhogy nem vonz a mekis kaja... soha nem is volt a kedvencem. :)

Remélem, Ti jól vagytok, mert nem olvastam vissza semmit még... hiányoztok ám! :(

Heni

Kép
szheni

Márti, nagyon édes vagy, köszönöm, hogy gondoltál rám...

Heni

Kép
szheni

Elolvastam az utsó 3 oldalt... látom, Ti is el voltatok foglalva ezzel a gáz-témával... nálunk szörnyű a helyzet. A Suzukiban az elbocsátások MELLETT most a kényszerpihenő is téma... Ráadásul a nyergesújfalui Zoltek is leállt... rengeteg ember nem jár innen a környékről dolgozni... Mikiék is takarékon vannak, most még két hétig itthon lesz. De jó most így, mert pénteken elmegyünk a karácsonyra kapott meglepi hétvégére, így legalább a kötelezően kiveendő szabik közt van ez a 3 nap... nem mintha így jobb lenne, de nem tudunk mit tenni.
A kutyáink meg... képzeljétek el, az elmúlt egy hétben volt egy-két nap, amikor naponta 5x léptek le. Egész héten a kerítést kellett javítgatnunk, mert hol itt, hol ott ásták ki magukat... :( Most úgy tűnik, jó minden, mert ma nem léptek meg, de most úgy nézki a kert, mint vmi erődítmény. Most ha ki akarnak menni, át kell mászniuk az 1,70m -es kerítésen. :)
Szóval nagyon nem volt jó ez az elmúlt hét, viszont a mai nap kárpótolt mindenért.
Zsuzsi, márciusban kezditek a vizsgálatokat? Az nagyon jó... onnan tök begyorsulnak majd az események, meglátod. Nagyon szurkolok Neked, és sokat gondolok Rád. :)

Heni

Kép
szheni

Látom, nincs itt senki... :( Akkor jó éjt Mindenkinek! És millió puszi!

Heni

Kép
szheni

Vagyok!

Helló Heni!

Kép
flóra 11

Heni,olvasom, hogy Te is csatlakoztál a kisfiús mamikhoz! :lol: Gratula!

Na, most már az is izgalmas kérdés, persze azután, hogy ki lesz a köv. kismami, hogy ki lesz az első lányos anyuka! :D

Kép
flóra 11

Sziasztok...

Visszaolvastam 3 oldalt....)

Látom L. fül nélküli lett,Zsuzska lassan Szibériában fog dolizni ha nem fütenek majd a munkahelyen,Heninek kisfia lesz,amihez gratulálunk!!!!!...,Flóra intézi az orvost...

Na ennyit haladtam...:)

Volt a csóti-irtó,végigfújt mindent...

Kép

Kép[/
tancsu

Márti

Holnap fél11-12 közt sétálok inassal,de amúgy itthon vagyok,gyere...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Szióka Tancsu! REméltem, hogy BK alatt leszel! :D

Kép
flóra 11

Na még olvastam....

Látom Gy. beteg...jobbulást neki....
R. is beteg,hőemelkedése van és gyenge...:(

Timi:irigyellek Törpe miatt...nem cserélünk 1 hétre?????.... :wink: :wink: :wink:

Látom F.-nek meg bacijai vannak,remélem hamr elmúllik.... :lol:

Szilzi:látom neked meg megjött,ehhez is gratula...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Gy.

Igen,éltek a csótik,az irtó szerint még a boltban kerültek bele a peték a rizsbe,én hazahoztam,kifejlődött és elözöntötte a konyhámat.... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép[/
tancsu

Istenem,lebetegszenek a párocskák? Jobbulást Gyurinak és Rolandnak is.

Kép
flóra 11

Amúgy nem nagy dolog az irtás,kb 5 perc,de kúúúúúúúúúúúúúúva büdös.... :? :? :?

Kép

Kép[/
tancsu

Köszike...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na én lépek,mert leesik a fejem lassan.....

Szép álmokat mindenkinek!!!!!!

Cupp....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!

KépKép

KépKép
nadina01

Jaj,nagyon kellemetlen ez a csótány ügy. És mekkorára nőttek?

Nálunk csak hangyákat irtottak,de szerencsére azt is már vagy 10 éve.

Kép
flóra 11

Helló Edina!

Mizujs ma? Tudom,megint melóztál sokáig. :(

Kép
flóra 11

Itt vagyok, csak közben msn-ezek is.

Nem is tudom hogyan kezdjem.....
Csináltam reggel egy tesztet, mert már 4 napja nem jött meg. És pozitív lett :shock: :shock: :shock:
Azóta nem térek magamhoz :D
De holnap is csinálok egyet, mert nem hiszem el. Nem érzek semmit...lehet olyan hogy rossz a teszt?

KépKép

KépKép
nadina01

Edina! Gratula! Nem,olyan nincs,hogy pozitív irányban tévedne. Ha van is, akkor is sztem annyira ritka, hogy nincs. :lol:

GRATULA!!!! :D

Kép
flóra 11

Köszi, de én nem merem beleélni magam. Sőt minden percben úgy érzem, hogy megjön mindjárt. De be vagyok jelentkezve jövő hét hétfőre az orvoshoz, mert gyógyszert akartam iratni, na szóval addig én ezt nem akarom elhinni. Gondolom, ha tényleg jól mutatta a teszt, akkor már az orvos is látni fogja.

KépKép

KépKép
nadina01

És persze ma még vettem teszteket :D :D Úgyhogy holnap is csinálok egyet, meg utána is....

KépKép

KépKép
nadina01

Remek lesz, ha nem lesz fűtés, most olvasok vissza :D Még jó, hogy Ti mindíg írtok, így már hiradót se kell néznem :D

KépKép

KépKép
nadina01

Heninek gratulálok a fiuhoz!

KépKép

KépKép
nadina01

Szilzi, A-nak Boldog Névnapot!
És az a torta.... :D

KépKép

KépKép
nadina01

Benó! Márti! Ti mit éreztetek pontosan amikor meg kellet volna jönni és nem jött meg?
Flóra, szerintem kéne valamit éreznem nem?

KépKép

KépKép
nadina01

Nem, elég, ha néha van mindjárt megjön érzésed. Mást ilyenkor még nem lehet. A cicid fog kezdeni lassan fájni, a felső fele.

Kép
flóra 11

Én most mértem meg megint a fiúk lázát. Péternekés Bálintnak is 37,5. Bálint jön holnap dokihoz velem, de a Péter iskolába akar menni. :? Ez a gyerek tényleg beteg. :)

Kép
flóra 11

:D Akkor azért már jobban van. Viszont, ha iskolába akar menni, akkor valami nincs rendben :D

KépKép

KépKép
nadina01

Edina, már nem vagy?

Kép
flóra 11

Á,még vagy!

Ugye, szerintem sem. :lol:

Kép
flóra 11

Látod, ekkora különbség két gyerek közt. Pedig testvérek, ugyanazt a nevelést kapták. Mégis ennyire függ minden az egyéniségtől. Azt a gyerek készen kapja, nem neveled át.

Kép
flóra 11

A Bálint leste a híradót, hátha nekik is meghosszabították a szünetet, a Péter pedig akkor sem marad itthon, ha írok neki igazolást. :? Azt mondta,bármit csinálok, ő holnap megy.

Kép
flóra 11

tényleg tök fura, hogy ennyire különböznek. :D

KépKép

KépKép
nadina01

Holnap doki után, ha még lesz erőm, akkor tovább intézkedek a Rubik kocka verseny érdekében. Meglátom, mire jutok.

Kép
flóra 11

Holnap mész orvoshoz? nem is tudtam. Igen, látom ám a szép vonalzódon, hogy már csak 24 nap és verseny! :)

KépKép

KépKép
nadina01

Hirdetést adok fel, hogy a környékről is jelentkezzenek, meg még pár helyre benézek szponzor ügyben.

Kép
flóra 11

Holnap megyek,de holnap a vérem miatt,mert ugye valamit talált a dokinéni, hogy nem jó a véralvadásom. Sztem meg tökéletes a vérképem és ez a lényeg. A fene tudja,mitől volt az az egy érték rossz. Talán az is a hülye Closti mellékhatása. Mert én tök jólérzem magam. Akkoriban viszont tényleg gyakran eleredt az orrom vére, ami azóta nem jelentkezett.

Kép
flóra 11

Olyan profi leszel, hogy már simán jó pénzzért is vállalhatsz ilyen szervezéseket :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

reméljük nincs semmi a véreddel. Azóta mióta én is szedem a Clostit egy csomó fórumot olvastam róla és elég erős gyógyszer, sok bajt is tud csinálni. Nem mindenkinél jön be. :?

KépKép

KépKép
nadina01

Flóra, megyek aludni, mert már a fejem is fáj.
Jó szervezést neked holnapra, és sikeres szponzorgyüjtést!
Holnap este jövök.
Remélem a holnapi tesztem is + lesz, meg a holnaputáni is, és akkor már majd kezdem elhinni :D

KépKép

KépKép
nadina01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?