Sziasztok csajok!
Köszi a bíztatást, meg a hiányolást, aranyosak vagytok, mint ezt már megszokhattam
Ti is hiányoztatok, páromnak folyton nyavalyogtam is, hogy olyan árva leszek, kimaradok minden jóból.
No, a dolgokat úgy vettem észre, hozzáteszem, h még egyik sem bizonyított, de én tuti biztos vagyok a diagnózisomban

, hogy a rota után először hasmenése volt Nonokának, meg olyan 110-eket eszegetett, ami ugye neki baromi kevés. Már akkor mondták a Lászlóban h piri a torka, de a kép csak mostanra állt össze. Zavaros egy eset, mert ugye már több mint 2 hónapja szenvedünk és a tünetek változtak...
Bukott is ebből a kevésből, meg sugárhányása is volt, aztán pár nap után jöttek penetráns pukik, meg mindig panaszkodott evés közben, tekergett, nehezen jött ki a kaki, ami hangzásra baromi habos volt. Tenyésztés neg. lett bacira, gombára. Elkezdtem jobban odafigyelni a kajálásra a dokinéni tanácsára, kari másnapjától megpróbáltam nem enni tejeset, és rá 4 napra a pukik, szenvedős kakik eltűntek. És mivel a rota bélhurutot okoz, és az oltás legyengített vírust tartalmaz kicsinálta a bélflórát, ettől lehet egy ember szekunder laktózérzékeny. Szóval nem tápszertől, hanem amit én eszem (én is laktóz érzékeny vagyok, de biz. mennyiséget tolerál a szervezetem) minimális tejterméket, attól vannak a panaszai. Csak sajnos minden beles betegségnek pukik meg hasmensé a tünete
No, a reflux megint más tészta. Mert dec közepén már elkezdte ívben fesztíeni a kis hátát, meg hozzá eltorzult a feje, piros lett, köhögött, tüsszögött, de nem feltűnően, meg amikor nagyon szarul volt kaja közben , akkor csak az ölemben maradt meg. A fülét véresre kaparta, és állandóan a szájába nyúlkált, de oldalt és hátra, szóval nem a foga miatt.
Tök véletlenül fellapoztam a suttogót, és ott írták, h a refluxos baba ívben feszíti a testét, meg nem kell feltétlenül neki állandóan buknia ahhoz, h ez legyen a panasza.
Internet, fóromuk stb, fül orr gégészet, és lassan minden ebbe az irányba terelt minket. Azért nyúlkál a szájába mert fel van marva a nyálkahártya, plusz a savgőz irritálja a fülét, nózit stb. Tüdeje tiszta, váladékot nem lehet szívni az orrából, ezért nem fertőzés vagy ilyesmi. meg sokat böfög, ilyen aprókat, amivel nem is levegő jön, hanem inkább a sav, de ezt már csak utólag tudom beazonosítani.
Amióta megemeltem az ágyat picit javult, de elmászkál benne, lekötözni meg nem akarom.
Gyógyszer van, nekem is kellene szedni savlekötőt, de hogy ezt pici babáknak mennyire adják nem tudom.
Sinlacot nem ismerem, de hétfőn visszamegyünk a tűzoltó utcába, végre kaptunk időpontot, felvesznek minket az osztályra, mert ambulánsan hónapokat kellene várni. Bentaludni persze nem akarok, úgy sincs semmi értelme, ezt már tapasztaltam a neurológián.
Bocsi ha hosszú lettem, remélem nagyjából érthető volt.
Ja még annyit, h a refluxot sok kismama írta, h oltás hatására rosszabbodik...szóval nekünk már nov eleje óta ez van, csak nem gondolnak refluxra ha nem bukik annyit a baba, meg ugye kövér, mint Noel.
És mivel a reflux este, éjszaka szarabb, ezért éjjel sokat forgolódik, nehezebben alszik, nappal pedig állandóan fáradt. 2 órát nem bír ébren lenni, már ásít, dörzsöli a szemét, nyűgös.