A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én úgy néztem, hogy az ikres topicban sem írta még. :roll:

KépKép
benó

Ej, Flóra de ha bejön mindenkit lepipálunk egy rakás kislánnyal!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Hidd el, hogy a pedagógusok néha sokkal inkább szenvednek ettől. Most, hogy a mi sulinkon meg lett hosszabbítva a szünetés telefonálgattam a kollégáknak,mindenki úgy örült a hírnek... :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Helyes, ti úgyis kislányra vártok. :D :D :D :D :D :D :D
Tényleg, és Edinának mit is jósoltunk?

KépKép
benó

Ott valaki kérdezte tőle, hogy nem ágyban párnák között történt?????De nem válaszolt.

Kép
muzsuzska

Nem csodálom, hogy örültek. :lol: :lol: :lol:
Az oknak gondolom nem. :wink: :?

KépKép
benó

Szerintem biztos lombik segítségével. Mondom én.

KépKép
benó

Hát annak senki sem örül. Remélem valamire jutnak a mai tárgyaláson.

Kép
flóra 11

Reméljük. Nem akarom, hogy megfagyjatok. :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
benó

Azt se bánnám ha fiú lenne csak már lenne, de még egy évet kell várnom rá.
Kúúúúúúva hosszú idő! :evil: :evil: :evil: :evil:

Ja és elsőre sikerülnie kell mert nincs több esély!!!!!!! :roll:

Kép
muzsuzska

Sajnos mennem kell, bocsi lányok. :wink:
Sok sikert a dokinál és minden jót mindenkinek! Majd még jövök.

KépKép
benó

Nagy gáz van, hogy nincs gáz! :evil:

Kép
muzsuzska

Na, fájdalom lányok, de lassan fel kell öltöznöm és indulni is kéne....

Kép
flóra 11

Helló Benó! Jó tanítást! :D

Kép
flóra 11

Akkor én is kikapcsolom a gépet!
Flóra végezzetek gyorsan a dokiknál!!!!!!

Márti, remélem még nagyon mélyen alszol helyettem, is!!! :D

Ha mész Tancsuhoz, mond meg Gergőnek ,hogy ellopom ha nem hagyja anyát aludni!!!! Ha elloptam akkor meg Gergő nem fog aludni mert egésznap macerálni fogom!!!! Én még bírom alvás nélkül ! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, Paradizs egyszer majdcsak elárulja. Reméljük.

Kép
flóra 11

Sziasztok!
EDINA, ÓRIÁSI GRATULA!!!!:):):):):):):) Úgy örülök, hogy Neked is van egy + teszted!! Nem feltétlenül kell egyelőre érezned bmit is... majd jön magától. :) Nekem augusztus 27-én jött meg utoljára, ehhez képest csak szept. 26-án csinálhattam tesztet. (Jó, h a beültetés 12-én volt, de akkor is, az 14 nap.) Nálad viszont már rég letelt... :D:D:D:D Tök jó...... :)

Flóra, remélem, minden rendben lesz az orvosnál. :)
Zsuzska, mostmár nemsokára március lesz! :)
Benó, én el is sírtam magam, amikor mondta az orvos, hogy kisfiú... :) De sztem ha azt mondta volna, hogy kislány, akkor is elsírtam volna magam. :)

Heni

Kép
szheni

Zsuzsi, hogyhogy elsőre sikerülnie kell, mert nincs több esély?

Heni

Kép
szheni

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Na visszaolvastam!!
Halihó!!!!

Késő aludtam el és nem bírtam felkelni. :?

Felelőtlen a Gy és mindegyik férfi aki betegen megy dolgozni!!!!! :x
Már bocsi :oops:

De nem csak őket félti az ember,hanem betegen kitudja mit visznek haza még pluszba a saját baciaik mellé!!!!

Terhes anyukák,kicsi babák közé!!!! :x

Na erről ennyit.Egyébként én már a 37,3-nál úgy kidőlök,hogy lábra se bírok állni,így nem megyek sehová. :D

Heni GRATULÁLOK a kisfiúhoz!!!!

Edina veled még várok,de szorítok az a tuti!!!!!

Kép
martik77

Azért ennyit írni!!!Lányok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

Kép
martik77

Gyorsan kiszedem a szemöldököm aztán irány Tancsu!!!

Zsuzsi csak halkan súgom neked Gergő ügy intézve(küldöm) :wink: :lol:

Kép
martik77

Szilvalekváros kenyeret eszek!!!! :D :D :D A b.nöm adta Tescóba kapható, majdnem mint az igazi!

Kép
martik77

Szia Márti!
Tancsunak millió puszi, és Gergőnek is...

Heni

Kép
szheni

Átadom!!
:D :D :D :D

Vigyázz magatokra!!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Majd csak dél körül megyek Tancsuhoz,mert nem akarok sokat kinn lenni,nehogy megfázzak(ő meg sétálni megy Gergővel).

Addig várok itt hátha jön valaki! :D :D

Kép
martik77

sziasztok
jó sokat irtatok. elkeztem visza olvasni
látom föleg a gáz a téma. tegnap mondák a hiradóban, hogy a munkahelyemen kényszer szabit rendeltek el :roll: .
ha elzárják a gázt, sokan fognak venni hösugárzót, de a túlterhelést a vezetékek nem fogják birni és akkor lehet sötétben fagyoskodni :evil: .
mi voltunk a Sanyimmal 2 hétig fütés és áram nélkül a legnagyobb hidegben :evil: :cry: . hát, azt nem kivánom senkinek.legroszabb az volt, amikor át kellett öltözködnöm, mert be kellett mennem munkába :? :?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

15-20 p múlva jövök.

KépKép
benó

zsuszi, flóra: csatlakozom hozzátok, engem is sértett a titkolózás :evil: :lol:

paradizs: örülök, jhogy minden rendbe van. tiszta benós a vonalzód /leszámitva 1 babát :lol: /

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Hali

inasom alszik,Hihike most ment el (Ő a kisebbik hugom).

Timi:én is utálok fázni...:)

Milyen titkolózáson kell megsértődni???...énisénis... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Látom Gergő-csempészésben szervezkedtek...
Na aklkor jobban kell rá vigyáznom mint eddig...:P

Menek felkeltem és irány a levegő...cupp..:D

Kép

Kép[/
tancsu

Itt vagyok!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

heni: gratulálok a jó eredményekhez és a fiadhoz. jöhetnél kicsit gyakrabban, ha van idöd

tancsu: nem szivessen, de beválalok 1 hetet, de csak azért mert te vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Na Benó jól meg lett kavarva a trutyi!!Látod én mondtam,hogy nem jó titkolózni!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
martik77

Helló Timi, az szörnyű lehetett. :? :? :? :? :?

A többieknek írom, meg mindenkinek, hogy bocs a privátban megírt kehemtől, akkor beírom ide is.

A másik topic (babaextrás ikres) miatt is bocsánatot kérek, oda tényleg írok, de az nem ilyen intenzitású, vagy hogy mondjam szebben.
A babanetes ikres topicot meg csak elkezdtem olvasni, de kizárólag olvasni, hogy nekik mijük fájt, és hogy mit kezdtek az újszülöttekkel - ez érdekelne.
Egyébként én féltékeny lennék, ha ti máshová is írnátok. :lol: Persze, ez is hülyeség.
Beillesztem, amivel a Mártit zsibbasztottam, aztán majd egyszer kitörlöm, nehogy az, akiről szó van benne, ide elkeveredjen és elolvassa. :wink:

KépKép
benó

Na hála mert már tegnap óta a csajok kinyírtak engem!!!

Szia Benó!!! :D :D :D

Kép
martik77

Na.
Van egy kolléganőm, aki annyi idős, mint én, az osztálytársam volt a szakközépben (de nem barátkoztunk, nekem tök ellenszenves volt, olyan sátánista jellegűnek tűnt), aztán a főiskolára is együtt mentünk. Ott már muszáj volt barátkozni, mert ugye Nyíregyházára jártunk, 300 km, minden héten utazás oda-vissza, ott egy szobában laktunk 4-en az osztályból, szóval össze voltunk nőve, mert így hozta a sors.
De ott is nagyon idegesítő volt, mindig összebújtunk a többiekkel a klotyóban, a sérelmeinket megbeszélni. De persze összetartottunk, segítettünk egymásnak.
Ő nagyon szar családból származik, apja-anyja alkesz, már tini korában kivágták otthonról, mert valahogy elcseszték a lakást, és ők Pestre kerültek, egy ház gondnoka az apja, így van lakásuk. A lány meg ment a pasijához, aki 10 évig eltartotta, suliba járatta stb.
Aztán a suli után együtt dolgoztunk itt a régi suliban, és nagyon ügyes volt, tényleg egy csomó mindent sokkal ügyesebben és jobban tudott, tehát jó munkaerő volt. Mindig együtt voltunk a suliban is, olykor itthon is, mert nem volt más. Embarassed De nekem sose volt a best. Az a Detti. Very Happy Meg Ti. Very Happy Aztán néhány évvel ezelőtt, kb. 4 éve, a pasija otthagyta, mert már lapos volt a kapcsolat, nem tudtak beszélgetni, meg ilyenek. Ő meg nem bír egyedül lenni, és ezért gyorsan össze is jött egy "bandabeli" fiúval, akit sose szeretett igazán, de az rajongott érte. Ekkor albérletben laktak. Kis idő múlva kezdett nagyon depis lenni a csaj. Na, a lényeg az, hogy azóta beteg - skizofrénia, depresszió, mindenféle mániák stb., mindennek a keveréke az ő baja. Ráadásul úgy látjuk, még élvezi is a helyzetét, mert akármit mondtunk neki, akárhogy akartunk segíteni, nem sikerült. Azzal a bababoltos kolléganőmmel nem kevés pénzt adtunk neki kölcsön, hogy fel tudjon venni hitelt és tudjon venni lakást, mert különben sose lett volna neki. "Természetesen" valószínűleg sose fogja visszaadni. Tavaly úgy tanított, hogy bejött, cigizett, kávézott, bűzlött, mint egy dög, és nem tartotta meg az óráit. Az orvos meg alkalmasnak nyilvánította. Shocked Én vettem át a "kislányokat", akiket szoktam emlegetni, ő meg "tanította" (kínozta) az én nagy lányaimat, akiknél szintén sokat kellett helyettesíteni. Tehát évek óta kórház stb. És mindig lelkiismeret-furit csinál, amikor nálatok voltunk, akkor is telefonált, hogy nyafoghasson, és már nem tudok segíteni rajta, megőrjít. Mad Mad Mad Rengeteg időt, energiát, PÉNZT áldoztam már rá, és nem éri meg. Mad És most úgy volt, hogy szeptembertől félévig egy intézetben lesz, ahol majd kikúrálják. De ő onnan is kimászkált, engem hívogatott este 11-kor, meg mikor órán voltam, meg az orvosnál stb., már nem veszem fel egy ideje a telefont, ha látom, hogy ő az. Állandóan öngyilkossági kísérletei vannak, de úgy, hogy ha pl. valaki vigyázott rá otthon, akkor míg az ember elfordult, ő megevett egy marék gyógyszert. Élvezi ő ezt az állapotot szerintünk. És most kirúgták az intézetből (újabb öngy. kísérlet miatt) és visszajött a suliba. Szerzett magának papírt, hogy ALKALMAS, és most ott üldögél a suliban (már nem annyira zombi, régen olyan volt, mint egy drogos, mindennek nekiment), és várja, hogy mikor megyek már el szülni vagy akárhová, mert ő az én helyemre vár. Ráadásul azt se tudja, hogy már van helyettem két ember is, akinek meg van ígérve az állás (az egyik kevés órát fog csak tartani). A főnök ki akarja rúgni, mert elege van belőle. Nem csoda. Confused De sajnálom is egyben. Confused És most a főnök aljas módon nem mond neki semmit, ő meg üldögél a gép előtt, gépezik, meg a titkárnénitől kért valami munkát, azzal szarakodik. És most az én pofám ég, hogy átbasszuk, holott nem az én bűnöm az egész. Meg közben mérges is vagyok, mert elegem van belőle, és nem vagyok hajlandó az egész életemet rááldozni. Már annyira utáltam tavaly, hogy rosszul voltam, ha meghallottam a lépteit. Egy csomószor odakuporodott mellém, mikor gépeltem, és nézett, vagy belenézett, hogy mit csinálok stb.
Szóval ez az én nyűgöm. Confused
Hosszú voltam iszonyúan. Bocs.

KépKép
benó

sziasztok

tancsu: benó egy nagy titkot akar megosztani mártival/ö nem bünös/ pü-ben, ezen mi megsértödtünk, mert a család elött nem illik ilyet csinálni!!!!!!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ja, igen, és a MÁRTI NEM BŰNÖS. (A matektanár mindig azt mondta régen /a bűnös helyett/: "Nem én vagyok a büdös.") Semmiben. :!: :!:

KépKép
benó

Ez a nő beteg és menthetetlen!!!! Mad

Van egy olyan típus,hogy szeret szenvedni na ő oda tartozik!!!!
Nem a te hibád,és ne okold magad.Majd észreveszi ha nem keresed a társaságát!!És ne keresd!!!Mert ezek az emberek előbb-utóbb magával húzzák azt is aki segíteni akar!!!!

Ja és még csak véletlenül se engedd a babák közelébe majd!!Ha esetleg látogatni menne azt is csak ha otthon van Gy.
Elmebeteg!!! Evil or Very Mad
Inkább legyen egy igaz b.nöd meg mi itt mint ilyen rafinált pi...a aki mindenhogy kihasznál!!Ez nem barátság az ő részéről se mert akkor nem zsarolna érzelmileg!!!!

Nekem is volt ilyen ismerősöm,és jó,hogy már nem tartom vele a kapcsolatot!!!!

Én pedig ezt válaszoltam!!!!!

Benó úgy gondolta,hogy van akinek itt ettől sokkal nagyobb gondja van ezért nem írta ide!!Pl:Gyerekre várás,betegség házassági gond!!
De én most is azt mondom,hogy itt mindenki gondját meghallgatjuk. :D

Kép
martik77

Köszi Timi! :D

Kép
martik77

Puszi nektek, nem titkolózom, csak baromság az egész ügy, le kell tojni. :D :D :D :D :D :D :D
Úgyhogy ne is vesztegessünk rá szót, olvassátok el, oszt lépjünk tovább. :D :D :D :D
Pl. Hogy vagytok, mamik és babák? :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Most nem leszek kicsit.

KépKép
benó

Mikor most nem leszel??? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Na jó ha senki nincs akkor én is elindulok Tancsuhoz és sétálok vele egy kicsit!
Puszi. :D

Kép
martik77

Edina: gratulálok minden nap gyere a pozitiv tesztekkel :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok!
Jó reggelt :oops: Most keltem fel mert egész éjszaka nem bírtam aludni, tiszta nátha vagyok, torkom fáj, meg a fejem, stb. Megyek délután a dokihoz, mert így dolgozni sem tudok.
Csináltam megint tesztet: ez is + :D de ez mondjuk halványabban...
Most akkor már gyógyszert se vegyek be szerintetek? És ha lázam lesz mi lesz? :shock:

KépKép

KépKép
nadina01

benó: ez a csaj tényleg beteg!!!!!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Köszönöm a gratulációkat :D Aranyosak vagytok. De legyen az, hogy hétfőn délután, ha már lát valamit az orvos akkor vegyük ezt biztosra :D Mert én addig semmiképp sem hiszem el :D

KépKép

KépKép
nadina01

Hát, ezzel én is így voltam, de nagyon-nagyon drukkolunk addig is! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?