A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Tehát már van 2 pluszos teszted. Istenem, de jó! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Most megyek dogákat javítani. Bocsánat, de a távolból veletek örülök és drukkolok. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Sziasztok,

Edina, nem gratulálok, csak szorítok, de azt nagyon! :D :D :D :D
Heni, neked gratula a kisfiadhoz! :D És ürölök anyósék miatt, igazán ideje, hogy összeszedjék magukat! :wink:
Flóra, mi volt a dokinál?

Nálunk is kiadtak egy körlevelet, hogy a Tesco 17 fokra csökkenti a hőmérsékletet, de az a gáz, hogy eddig sem volt több 19-nél, de Ők állítják, hogy 21 fok volt! :shock: Mi lesz a 17 fokból 15??? Egész nap itt ücsörögni, nem valami kellemes, ebben a hidegben. Van hősugárzónk, de az sem megoldás egész napokra! :evil:

Kép
szilzi

Köszi :D
Szóval szerintetek mit csináljak magammal, hogy ne legyek ennyire szarul? Teát iszom. Aspirin c pezsgőtablettát ihatnék?

KépKép

KépKép
nadina01

Megnéztem én is a honlapot Flóra, de regisztrálni én sem regisztráltam, mert én sem tudok kockázni, mint a Zsuzsi! :oops:

Kép
szilzi

edina: én pozitiv teszt utánn még a dokinak se hittem el :? :lol:

szilvi: cuki a vonaltzód :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szerintem menj el dokihoz, vagy legalább gyógyszertárba és kérdezd meg mit javasolnak. :roll:

Kép
szilzi

Szia Timi! :D

Szerintem azért kicsit béna, nem? De már marad így, úgy döntöttem! :D

Törpe mit csinál?

Kép
szilzi

ma is jól viselkedett.
7-kor ébredt, evett, pelus csere, utánna vissza aludtunk
10-kor felébredt 11-ig tök csendbe nézelödött az ágyban, utánna ide hoztam, pelus csere, szopizott és most csak úgy nézelödik

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

inkább olyan cuki :wink:
Tescóba már levették a fütést?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Mi se jövünk szombaton mégse suliba a gáz gázhelyzet miatt. :?

KépKép
benó

Igen, levették a fűtést, illetve még jobban érezzük, hogy nincs fűtés! :evil:

Ez a gyerek tényleg egy angyal Timi! :D

Kép
szilzi

Képzeljétek, van egy utasunk, aki üdülési csekkel fizetett egy utat és lemondta... Na már most az ücs-t nem fizethetjük vissza kp-ben, csak ücs-ben! Ő már egy hete hívogatja a kolléganőimet, hogy mi szó szerint: szarrágók vagyunk és mi az, hogy mi megigényeltük neki a csekket újra(amit eredetileg neki kellett volna intézni), és nem fizetjük ki azonnal kp-ba? :evil: Kérte az irodavezetőt, erre ma felhívott engem. Hogy neki volt egy útja de MI visszamondtuk és még vissza sem akarjuk fizetni az összeget! :shock: Aztán üvöltött velem, én szép illedelmesen megkértem, hogy mivel én sem beszélek vele ilyen stítusban, kérem Ő se tegye, erre Ő megmagyarázta nekem, hogy én egy arrogáns bunkó vagyok, és tudjam meg, hogy Ő a szocializmusban üzemvezető volt és.... Na a többit nem hallgattam, eltartottam a fülemtől a telefont, a végén már csak hörgött és letette! :evil:

Szerintetek normális? :evil:

Kép
szilzi

Ja és, hogy ezt már mind elmondtam az ALATTVALÓINAK! :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :evil: Ökör!

Kép
szilzi

Szegény Szilzi. :cry: :cry: :cry: :cry: Inkább nem mondok semmit, biztos csúnya szót mondanék. :x :x :x

KépKép
benó

Hajrá 2009! :lol: :lol:

Képzeld,az új kolléganőm tesójának, mint kiderült, decemberbe volt beültetése a Kaáliban! :D Sajnos nem sikerült :cry: :cry: :cry: :cry: , de délután felhívhatom és kikérdezhetem, hogy náluk mi volt a vizsgálatokkal. :wink: :D Ha itt Pesten is ingyenes minden, akkor már kérem is az időpontot! :wink:

Kép
szilzi

Bocsánat, közben órán vagyok.
Remélem, tud valami jót mondani neked, valami hasznosat. :D :D :D

KépKép
benó

Majd úgyis megírom! Nem ússzátok meg :lol: :lol: :lol: :lol:

Most elmegyek ebédelni! :D

Kép
szilzi

sziasztok

bocsika de tegnap este annyi időm volt.
második inszemináció után sikerültek a babák, jelenleg 7cm-esek és azt olvastam hogy ennyi idősen 8-9cm-es szoktak lenni a doktorom azt mondta hogy minden rendben jól fejlődnek és nagyon élnéken mozognak de én még nem érzem ez elég hihetetlen nagyon jó volt látni hogy mozgolodnak
a fekvés terén kettő nagyon jól fekszik de ezáltal a harmadik egy kicsit elnyomva érzi magát de ő vele is minden rendben 2x1 kell szednem az elevitet és most van egy olyan vitamin készítmény mely egyben tartalmaz magnéziumot, kálciuomt és cinket ezt is 2x1 kell szedni az ikeresek ennyit szednek nem esek át a ló másik oldalára? de a doktor biztos tudja..

Kép
paradizs

látom mindenkinek dolga van majd délután jövők

Kép
paradizs

Húúú, akkor tripla gratula, hogy így sikerült! :D És miért kellett inszemre menni? :roll:
Jó sok vitaminbogyót kapsz, de ha a doki azt mondta, akkor szedd így, hiszen Te most négyen vagy! :D :D :D :D

Kép
szilzi

Megyek haza.

Hánytam a szünetben.

KépKép
benó

Benó:az nem jó ha hánytál..:(

Paradizs:engem is érdekelni miért volt inszem...

Szilzi:sok bunkó ember van,card le őket...:P

Márti üzeni:"hajat festek majd jövök,Tancsunál jót ettem-ittam,kaptam 6 éves eredeti szilvalekvárt is...."

Mentem inaskázni...

cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

benó remélem jobban vagy
lányok:1,5éves probálkozás után mentünk dokihoz tavaly januárban és mivel mind a ketten egészségesek voltunk de a baba nem jött ezért volt az inszemi a második meg sikeres volt aminek nagyon örültünk

más:most nézegetem a szobát ahova a babákat tervezzük de sajna a másik szobát kell mejad kialakítani mert nem fér el a 3kiságy na meg a pelenkázó úgyhogy még egy lakás átalakítás is vár ránk és még a franciaágyat is le kell cserélni mert a másik szoba nagyon kicsi a mostani ágyunkhoz na mindegy megoldjuk a lényeg hogy jól vannak.

Kép
paradizs

Halihó!!! :D :D :D :D

Befestettem a b.nöm haját. :wink:

Miért rókáztál Benó???

Ja és a laboreredményemet L.megnézte a cukrom az jó,de a fehérvérsejt számom magas.9-ig jó és nekem 13,7 :(

Pedig beteg se vagyok!!Na Tancsu most jön a para!!! :(

Kép
martik77

Na Szilzi nem irigyellek ilyen ügyfelekkel!!Bár ezt én is sokszor átéltem,csak szemtől szembe a bunkó hozzátartozókkal.

Még jó,hogy ez a ritkább eset!! :? :D :)

Kép
martik77

Merre vagytok??Flóra???

Szegény Zsuzsi nyomja a du műszakot. :?

Benó jobban vagy??? :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Utána néztem a laborértékemnek!!Nem kellett volna mert ezt találtam:Magas érték:
Különböző okok miatt nőhet meg a fehérvérsejtek száma. Legtöbbször egy baktérium, gomba vagy parazita az oka, de lehetséges egy akut mérgezés, vérzés, leukémia (fehérvérûség), vagy egy erős sokk is a fehérvérsejt hirtelen megnövekedésének az előidézője.

Na ez aztán megnyugtató!!egyiket se szeretném.
Holnap hátha a doki mond valami okosat. :?

Kép
martik77

Helló!
Megjöttem.

Kép
flóra 11

Itt vagyok Márti, csak mint tegnap írtam doki után rengeteget rohantam a versennyel kapcsolatosan.Most jöttem haza háromnegyed ötkor.

Kép
flóra 11

A dokinál mindenütt egy egész regiment ember volt. :x
Bálinttal kivártam a sort, 11 óra volt, mire vele végeztem. Aztán mentem magammal, hát ahogy végignéztem az emberseregen, majd frászt kaptam.

Kép
flóra 11

Helló!!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Szal a Bálintnak nem adott semmit a dokinő, mondta, hogy diéta, meg ajánlott valamit, hogy azt vegyük meg a patikában, mondtam,hogy az van, eddig is azt szedte. Azt mondta, akkor jó, nos ennyi volt. De kapott igazolást mára és holnapra.
A Bálint aztán hazajött, vagyis fehívtam az exet, hogy jöjjön érte, hogy ne gyalogoljon. Itthon meg átaludta a napot, tényleg nincs még jól.

Kép
flóra 11

Szióka! :D

Kép
flóra 11

Egyébként reggel is elvitettem magunkat az exszel, hiszen az ő fiát vittem dokihoz, nem? Legalább valamibe segítsen be. :evil:

Kép
flóra 11

Na persze,hogy nem is lesz jól egy két nap alatt nem lehet meggyógyulni!!!PIHENÉS!!!!! :D

Kép
martik77

Aztán mentem én dokihoz. Mondom, rengetegen voltak ott. Ültem vagy 5 percet, kijött a dokinő és kérdezte, hogy ki nem volt még benn véren, azok álljanak közelebb. Több sem kellett nekem, én is odaálltam, pedig azt sem tudtam, vesznek-e vért.
Aztán kezdte ezt a sort először behívogatni. Közben felállt egy nő és be akart menni, de ő már volt véren, csak az eredményekért akart bemenni. Leállítottam, beküldtem az én soromban álló elsőt. A nőnek meg mondtam, hogy szólt a dokinő, hogy először a vérvételesek, aztán majd név szerint hívja a többieket az eredményekért.

Kép
flóra 11

Persze attól még ő a gyerek(ek)apja!!!!

Ennyit megtehet! :?

Kép
martik77

Szal ezzel a taktikámmal végül sorra kerültem. Kedves volt a dokinő. Kérdeztem, hogy az amit találtak a véremben eltérést, lehet-e oka, hogy nem jön a baba. Azt mondta nem hiszi, de hogy kivizsgálja. Tehát vett vért és jövő héten kell mennem az eredményekért.

Kép
flóra 11

a furakodós sorba állók!!!!Imádom őket!!!Olyankor semmi bajuk nincs! :x :x :x :x

Kép
martik77

Ugye. És még mondta is a nő, hogy ő is itt ült már a múltkor is reggel nyolctól és csak egykor végzett. Hát kérem! Ő már nyugdíjas, ráér,és egyébként is, ha a doktornő azt mondta, majd hívja, akkor várja ki a sorát. :evil: Igaz?

Kép
flóra 11

Szal jövő héten megint doki. Valószínűleg kedden megyek majd, vagy nem tudom. Ha kedden gyűlésünk lenne, mert mindig kedden van, akkor szerdán. Talán jobb is lenne a szerda,majd meglátom. Megbeszélem a munkahelyemen.

Kép
flóra 11

De ettől már csak az a jobb,hogy ők szidják a legjobban a fiatalokat pedig.....Meg amúgy is kit érdekel,hogy ő múlthéten mit csinált? :x

Kép
martik77

Hú, ezt az oldalt visszaolvastam.
Benó, mi lett veled, hiszen már nem hánytál? Csak nem Te is benyeltél egy vírust? :shock:

Kép
flóra 11

Igen,Márti. A múltkor is olvastam, hogy anyós így meg úgy dirigált a menyecskének, az meg szegény nyelt mindent, végül még a gyerekét is elvette tőle, hogy nem tud nevelni és az ő szobájában aludt, ő fürdette, de úgy, hogy az öregasszony is bement a gyerekkel együtt a kádba. Hát én biztos ráuszítottam volna a szociálisokat, hogy pedofil. :x De ugye aztán az ilyenek morognak a fiatalokra, hogy nem lehet velük együtt élni. :x

Kép
flóra 11

Paradizs, nagy gratula, hogy így sikerült, kis segítséggel, hiszen ez még nem olyan nagy beavatkozás. Előtte stimuláltak?

Kép
flóra 11

Na, gyorsan leírom,mit intéztem még ma, aztán megyek a Katihoz. Hívott. Egyébként is mára voltunk megegyezve.

Kép
flóra 11

Na, szal a helyi újságban meg fog jelenni a felhívás a versenyre, ez ingyen. Sikerült megbeszélnem a szerkesztővel, mert ismerem őt gimiből. :D
Aztán a városi hivatalban a kulturális felelős után mentem,őt is ismerem, :D , Ő a kezembe nyomott egy pályázatot, ami még meg sem jelent, csak holnap fogják meghirdetni. :lol: Szal holnap bemegyek az iskolába az igazgatónőhöz, aki meg osztálytársam volt, :lol: , hogy pályázza meg ezt a város által meghirdetett összeget, hátha kapunk belőle valamit.
Aztán elmentem egyik étterembe, ismerem a főnököt, kicsit, őt meggyőztem, hogy szponzoráljon minket szendvicsekkel. Tehát egyik nap csinálnak 60 db sonkás, sajtos szendvicseket és megkapjuk ingyen. :lol:

Kép
flóra 11

Oké!Menj csak én még maradok! :D
L.nappalos így kb fél 7mire hazaér :D

Kép
martik77

Aztán a kultúrházban is voltam, ott plakát ügyben érdeklődtem,csak nem volt ott az igazgató, de holnap vele is beszélek, viszont ígéretet kaptam, hogy a városban kiragasztják a plakátainkat. :wink:
Majd elmentem egy papírüzletbe, ahol már sokszor vásároltam az iskolák számára nagy tételeket és mindig egy kevéssel támogattak is, ott meg kaptam 60 db kitűzőt, amiben a névkártyájuk lesz elhelyezve a versenyzőknek, tehát erre sem kell pénzt kiadni. :D

Péter nagyon boldog volt, hogy ennyi mindent intéztem neki.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?