A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Jó reggelt..Csucsu ne aggódj,ez még nem jelent semmit...csak nézd meg Gabi esetét :wink:

Én is gyorsan léptem be,hátha szép tesztes képet látok :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Csucsu :cry: :cry: :cry: :cry: én is nagyon vártam a zebrás tesztet :cry: de hátha :wink:

Kép
Kép
minimano74

GABI SZÉP A POCID :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Köszike lányok, arik vagytok pedig olyan dagi vagyok igaz poci az tényleg poci mert eddig lapos volt a hasam de a többi testrészem..... :cry: :roll: :cry: :roll: :wink:

Kép
Kép
minimano74

DEHOGY VAGY DAGI!!!

Én két napja nem vacsorázom mert holnap megyek a védőnőhöz,nem akarom hallgatni,hogy mennyit hiztam!!!

Laptetőőőőm volt :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Elfogták a lövöldözőt!!!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

A nem vacsorázás nem befolyásolja jelentősen a súlyodat, viszont nem tesz jót Lilinek.
Felejtsd el!

Gabi!

Hol vagy Te az én 103 kg-tól? Úgyhogy ne izgasd magad!
Vendég

Még ma kibírom....reggel mértem magam...igy most annyi a súlyom mint amennyit az orvos mért...és ezt akartam tartani :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

csucsu sajnálom de ne add még fel hiszen piri még sehol :):):):):)

csajok szerintem a terhesség alatt nem kell nagyon aggódni a súlyemelkedés miatt csak ha mint cat cukros valaki de 1-2 kg miatt nem kell aggódni

nika70
Salgótarján

Cat!
Na jó annyi azért nem vagyok csak 70 kg, de én 155cm vagyok csak :cry: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Hát én már majdnem 80 és 155 cm vagyok :? :oops:

De mindenki azt mondja,teljesen normális rajtam minden..egy nagy pocak nagy mellekkel :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Igazatok van, nekem van 21 cm előnyöm.

De nekem sajnos a cukor miatt is figyelnem kell a súlyomat. Különben nem érdekelne, mint ahogy Benivel sem érdekelt.
Nem a terhesség az az időszak, amikor el kell gondolkoznunk egy fogyókúrán.
Mondjuk nekem lehet, hogy mázlim volt, mert sem az orvosom, sem a védőnőm nem firtatta a dolgot akkoriban. Pedig már akkor is 88 kg volt az induló súlyom. (Szemben a mostani 105-tel. :oops: )

És lehet, hogy a 88 is már +3-4 kilóval volt, mert a 8. héten mérte a védőnő, egy horvátországi nyaralás után, ahol folyamatosan ettünk.
Vendég

A fiamnál engem sem érdekelt és rám is pattant 25 kiló!!!
Most azért annyit nem szeretnék..
Mondjuk jól állok..7-ik hónap és majdnem 7 kilónál tartok..csak ebben a hónapban hirtelen jött rám pár kiló és ez zavart meg...
Az orvos is azt mondta,hogy ne izgassam magam ez igy normális...

De én nem szeretném holnap a védőnőt hallgatni...állandóan papol,közben meg azt mondja milyen nagy a hasam a koromhoz képest és biztos nagy baba lesz :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Teljesen természetes, hogy most többet hízol és a hasad is jobban nő. Ez így természetes az utolsó három hónapban.

Enegem most az aggaszt egy kicsit, hogy mostanában nem igazán nő a hasam.
Pont tegnap mondta egy ismerősöm, hogy nem is nagy a hasam ahhoz képest, hogy a hatodik hónap legvégén járok...
Vendég

Lehet,hogy nem úgy fekszik és attól nem látod,hogy nő a pocakod.

Nekem eléggé elöl fekszik állandóan és néha úgy érzem napról-napra nagyobb a hasam attól függően hogy mennyire tolja ki a popsikáját :wink:

A fiamnál más volt ott oldalt volt elterülve és körbe voltam nagy...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nekem most is olyan a hasam formája, mint Benivel. Hátulról nem is látszik, mert előre nő.
A végén még karcsúbbnak tűnt a derekam hátulról, mint a terhesség előtt.
Vendég

Törpiri: Szabinánál és is olyan voltam, hoyg körbe feküdt igy körbe voltam nagy .
Mindig is olyan pocit szerettem volna hogy hátulról ne is lássék hogy babát várok. De az elsőnél ez nem jött össze.

Kép
csucsu05

Most olvastam, hogy kik voltak a gyilkosok a tegnap esti csepeli gyilkosságnál... :shock:
Az a furcsa, hogy már tegnap este eszembe jutott, hogy a gondnokként feltüntetett biztonsági őr a hunyó. Neki miért csak a kezét lőtték meg, ha a másik kettőt fejbelőtték?
Persze ahhoz, hogy ezt ki is mondjam, jó lett volna tudni, hogy pontosan melyik kezét és honnan érte a lövés...

De azt hiszem jól működnek a megérzéseim, és talán nem lett volna hülyeség nyomozónak mennem.

De talán p
r év múlva, ha visszamegyek dolgozni, megpróbálom a helyszínelőket. Persze csak ha addig marad ott kapcsolatom...
Vendég

Engem is mindig érdekelt az ilyen tipusu feladat..
A helyszinelők c.sorozatot is mindig nézem:)
Ennél jobban már csak a tárgyalásos ügyvédes dolgok érdekelnek:)

Na ezt most értelmesen leirtam....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat, ahhoz először állományba kell kerülnöd, ahhoz meg asszem 35 év alattinak kell lenned, legalábbis én így tudom (egy jóbarátom most lett bűnügyi technikus, sok-sok év rendőrködés után).
Elmentem lakást nézni (eddig /vissza/aludtam :oops: :roll: )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos jól tetted :wink:
Reggel kivételesen még én is tudtam volna aludni..
Holnap nem jövök,és hála istennek szombaton nem kell dolgozni...én majd akkor alszom..persze ha tudok,mert mostanában elég nehezen megy...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Na ja meg nem leányálom ám az a munka. Apukám bünügyi nyomozó volt. Sosem láttam. De egy anyának rosszabb mindig magukra hagyni a gyerekeket. És úgye nem csak 8-4ig van a munkaidő. Hanem amikor éppen esemény van. Apukámat még éjjfélkor is hivták.
Na meg csúnya dolgokat lát az ember .

Kép
csucsu05

Csucsu!

Tudom, hogy nem egyszerű. Engem is próbál lebeszélni róla az ismerősünk. De valamelyik vasárnap velük ebédelünk, és akkor újra beszélgetek vele róla. De ez is egy ötlet csak igazából, hogy mit szeretnék csinálni.

Törpiri!

Magyarországon nem olyanok a tárgyalások, mint az amerikai filmekben.
Hidd el, nem élveznéd annyira.
Megküzdeni a sok bíró butaságával... Láttam is már párat, de ugye a férjem ügyvéd, és jópár barátunk is... Hall az ember ezt-azt.

A T-Comból, vagy T-Home-ból vagy melyikből pedig elegem van.
Még december közepén rendeltem internetet telefonon. 18-án aktiválták is, amiről kaptam sms-t. Örültem, gondoltam a modem miatt is hívnak hamarosan, mert azért el kell menni valahova.
Mai napig semmi. Meguntam, hívtam újra az ügyfélszolgálatot, ahol kiderült, hogy mivel a szolgáltatás aktív, így azt ki is számlázzák. Függetlenül attól, hogy nem tudom használni, mert nem hívtak a modem miatt. Mindez 23!!! perc alatt derült ki.
Viszont kaptam egy másik számot, ahol a modemről érdeklődhetek. Már háromszor hívtam, senki nem veszi fel.
Kezdek kicsit dühös lenni. :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Törpiri küld afrancba a védőnénit mit akar? 29 . hétben még csak +7 kg mit akar ez a hülye pi***a ????? tisztára beleülteti az emberbe a felesleges aggódást

nika70
Salgótarján

Hát gondolom,hogy nem olyan...nem is vállalkoznék egy jogi egyetemre :?

Nekem T-Online-os a netem...és nagyon hamar kihozták a modemet is,beszerelték és azóta is jó(el ne kopogjam) :lol:

Látod én még ma is a telefonra várok!!!

Tegnap elött rendeltem 24 óra a alatt kihozzák és még ma sincs itt...izgi.Azt mondta tegnap a DHL,hogy feltörték a kocsiját a futárnak és elvitték a csomagom,de ez engem hol érdekel?????
Ezt vállalták nem???Azt hittem akkor legalább tegnap soron kivül kihozza...aha..álmodtam :evil:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Tudom milyen...majd holnap kezdi megint,hogy ne sózzak,ne füszerezzek és igyak csapvizet :D

De megmér elmondja amit akar és átengedem a fülemen...

Jövőhéten megyünk Galyatetőre wellneselni,ott aztán adok a fogyókúrának..svédasztalos reggeli és vacsi :wink: :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri: Galyatetőn is igyál csapvizet:) Tényleg némelyik védőnő olyan fúra.
A miénk pl: új egy 30éves csak még nincs gyereke. Az ovihoz kellet menni hozzá alkalmassági vizsgálatra.
Családi helyzetet irta le éppen. Kérdi: Hány szobás a ház?? Mondom 4. Erre ő hány szobában alszunk ?? Mondja midenki egyben?

Kérdeztem is az hogy jött ki?? Én úgye a férjemmel. remélem ez nem rossz pont:) És a gyerek külön. Már amikor mert néha átjön hozzánk hajnalban. Erre ő akkor beirom 3szoba.
Kész van a csaj rendesen. Szabinát lemérte és egy mosoly egy simogatást nem tett felé. Kérdem én minek megy az ilyen védődőnek??
A régit viszont imádtuk csak sajnos elment nyugdijba.
Ő a terhesség alatt sem stresszelt meg semmi riogatásnem volt részéről. Sőt akkor jött csak hozzánk ha kértem. Mert van ám olyan aki mindig megy ha kell ha nem.

Kép
csucsu05

Az is zseni lehet... :lol:

Na képzeljétek kihozták a telefont...ezüstöt rendeltem,feketét hoztak...kifizettem hitelkártyával,utánvételesnek van irva...fizessem ki most.

Hát visszaküldtem..azt mondja a futár akkor holnap hozza..mondtam neki,NEM!!!még ma hozza vissza,én holnap amúgy sem dogozom és 3 napja megy a hercehurca :twisted: :twisted:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri: Na ez azért már durva. Nem azt viszik ki és még utánvétesen is. Nem tudsz valakivel beszélni telefonon. tegyél panaszt mostmár.

Kép
csucsu05

A futár rendes volt ,felhivott valakit,mondta neki mi van,azt mondja ok.nem kell fizetnem,ő visszamegy most kicserélni de 4-re mennie kell a gyerekért nem tudja hogy ér vissza,de igyekszik megoldani.

Hát kiváncsi leszek,de mondtam neki,ez volt az utolsó,hogy innen rendeltem valamit is....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri: nem is a futár a hibás. Aki intézta az hisz kárytával fizetted a szin sem volt jó.

Kép
csucsu05

Törpiri nem semmi de legalább meóldodni látszik az ügy :):):)

Csucsu érdekes a védőnéni nálatok is :):)

nekünk nagyon aranyos eleinte jött havonta de mondta hogy nem fog jönni sokat mert nálunk minden rendben van és inkább olyanokhoz megy akiknél több a probléma de bármikor hívhatom, nagyon készségesen válaszla akkor is ha esetleg hétvégén hívom :):):):)ébn jól kifogtam most azt nemtudom mi lesz márciustól mert a doki nénink megy nyugdíjba így új doki lesz de remélem rendes lesz ő is :)

nika70
Salgótarján

Juhéjjjjjjj itt a telefon :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri: na ez gyors volt!! Ezüst??
Szép?? Milyen fajta amúgy??

Kép
csucsu05

Ezüst..igen,fizetnem sem kellett :wink:

Samsung D900i..szerintem szép pasi telefon...feketében is volt,de az nem tetszett neki...

A másik samsungak elromlott a képernyője és 17.000-ért :roll: csinálták volna meg,ez meg kedvezménnyel 8970 ft volt :wink: + 1 év jótállás van rajta...akkor meg hülyék lettünk volna megcsináltatni

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

húúú törpiri az nagyon szép teló én is szemeztem vele bár tényleg kicsit pasis teló de nekem akkor is tetteszett :):):)

nika70
Salgótarján

Feketében annyira nem pasis..a kolléganőmnek is az van...de ez az ezüst szeritem nagyon szép..

Nekem Nokiám van én arra esküszöm :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

PICIKE MEGINT ELTŰNT NEM MA MENT DOKIHOZ?????

nika70
Salgótarján

Nem tegnap volt????

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Vissza néztem,igazad van,ma ment a down szűrésre meg a genetikai uh-ra....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Lakással minden rendben (hát már ahhoz képest), a szombati költözés még nincs veszve, viszont nagyon elfáradtam, úgyhogy ennyi voltam!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos örülök,hogy nagyjából minden ok.
De jó,akkor már szombaton az uj lakásban alszotok???

Meg kell számolni a szobák sarkát :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos: Szombaton már ott lesztek? Megvettétek a karnisokat már?? Csak, hogy ne legyetek föggöny nélkül ha gondolod átviszem neked a cumót szombaton vagy vasárnap amikor jó.

Kép
csucsu05

Na lassan megyek haza...jó hogy vége a melónak mára :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

karnisokat most hétvégén vesszük meg, eddig az Obi nyert (az Ikeában meg se találtam a karnisokat), 15E-ből kijön a 4 karnis, ebből egy dupla.
Szóljatok, ha van jobb ötletetek.
Dió színű, sötét bármilyen fa rúdkarnisokat szeretnénk.
csucsu, még majd megbeszéljük!
Ha sikerül vennem egy sötétítőt a nappaliba, akkor a többi bőven ráér :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: kikát nem nézted? Ott mosta függönyök akciósak. Mondjuk ez egy ötlet csak.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Olvasgattalak benneteket,csak nagyon fáradt vagyok/voltam igy nem irtam.

Csucsu:sajnálom a nega tesztet,de amig nem jön meg a remény megmarad.

Nemlajos:örülök,hogy alakul a lakás és,hogy szombaton költözhettek :D

Törpiri:ha nagy viszontagságok árán de megérkezett végre a telcsi.Szerintem jól néz ki.
Nekem sonym van kinézetre az sem nőies de én nagyon megszerettem.

Sajna fáj a atorkom :( de kibirom majd valahogy.Köhögni is szoktam, tegnap Márk is velünk aludt,mert éjjel elkezdett köhögni és alig tudtuk vissza altatni.

Na megyek,mert megjött apa.
Vendég

még nem, mert nincs ár a honlapjukon, elmenni meg... hát nem vagyok már túl mobilis :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok jó reggelt :lol:

Nemlajos!
Én a Diegoba vettem függöny a gyereknek kb. 700.- ft/m és nekünk sötétitőt is kb ennyiért, tehát szerintem elég jó áron vannak ott, persze van drágább is de ez is tökéletes, ha visszanézed karácsony után (kb 26-án tettem fel képet a szobákról ott látszik is a sötétitő) :wink:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt mindenkinek!
Bocsánat a tegnapi eltűnésért, de káosz volt a napom, és este kidőltem, nem volt erőm jönni.

Kezdem az elején.
Elindultam reggel UH-ra, persze -13 fok volt.
Nem tudom mennyire ismeritek Egert, én a piacnál, a patakpartnál parkoltam le, és indultam az sztk részre.
Ugye lezárták az ajtót, mert... :evil: :evil: :evil:
És hülye ápló mutagatott, hogy körbe kell menni.
Na hajrá.. azt hittem meghalok.

Majd gyorsan ment az UH, nagyon kedvesek voltak, még fotót is kaptam.
A kicsike annyira mocorgott, hogy csak elképedtem.
De annyira gyönyörű már most.
((majd felteszem a képet))
Ez áll a papíromon.
Egy elő magzat, fejvégű fekvésben.

A lepény a mellső falon tapad, jó helyen.
A magzatvíz mennyisége átlagos.
Magzati fejlődési rendellenességre utaló jel nem látható.
BPD: 20 mm
FL: 7 mm
CRL: 63 mm
NT: 1.3 mm (norm)

Na éppen hívni akartam az orvosomat, amikor megjelent a folyosón, és mondtam neki, hogy megbeszéltük, hogy ma ide adja a beutalókat stb..
Na jó elvette a kiskönyvet és UH papírt.
Majd eltűnt 30 percre.
Majd kijött az asszisztense, hogy itt vannak a beutalók.
Erre én kértem, hogy szeretnék még beszélni Vargával, a táppénz miatt, meg van egy pár kérdésem.
Varga kiüzent, hogy most nem ér rá :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ezek után elmentem vérvételre, ahol kb 30 percig csak a kémcsöveket pakolták, és lecsapoltak 9 kémcsővel.
Semmit nem beszélt meg velem, és olyanokat is levetett ami már megvan.
Pl vércsoport stb.
Elegem van belőle...
És adott beutalót időponttal belgyógyászatra, azt megsem nézte, hogy már voltam, és benne van a kiskönyvembe.

ááááááááááááá
Ne haragudjatok, hogy mérgelődöm.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?