Sziasztok, megjöttünk uh-ról, vagyis a dokitól.
Most csak gyorsan, mert éhen halok, meg ugye, nem is aludtunk éjjel, úgyhogy baromi álmos is vagyok, meg hánytam is ma... minden volt!
Kösz, Márti, hogy fölhívtál.
Megkérdeztük a dokitól, mennyit kér a szülésért. Azt mondta, kb. 70-80, de nem szokott kérni.

Szóval annyi.
Mondtam neki, hogy szar volt a genetikai uh, nézze meg őket ő is, 4d-vel, megnézte (ez jó drága volt, ÉN fizettem!).
Méhszájvizsgálat is volt, a méhszáj tök zárt

, a méhem 3 cm-rel feljebb van a köldökömnél, jó nagy.
Kóros folyás nincs.
Összesen 1 kg!-t híztam a 4 hét alatt!
Azt mondta, a császárnál spinális érzéstelenítés van, az a gerinc aljában adandó érzéstelenítő, nem altatnak és azonnal fel kell kelni utána. Akkor nem fáj annyira az ember feje.
A babákat is megnéztük, és mindketten fiúk, még mindig, és most már, gondolom, így is maradnak

, már normál ülőmagasságot nem lehet mérni, de kb. 16 cm-esek.
Az asszisztens is bejött megnézni őket.
A doki azt mondta, hogy nem tudom őket összenyomni éjszaka (mert megkérdeztem), ne fossak.
Február 12-én megyünk legközelebb, 7 órára, addigra vinnem kell a terheléses cukor eredményemet.
Kaptunk dvd-t, majd a Gy. csinál belőle képeket (egyszer).
Suli után vettem borotvát meg hashajtó lekvárt

(ehetik kismamák, nyugi), hatezer évig tartott, mire leszedtem magamról a nemkívánatos szőrzetet, ráadásul úgy, hogy már nem látom a punimat.
Ja, és a szeméremcsontom egy kicsit fáj, mintha beütöttem volna, gondolom, rendeződnek a csontok - ezt a dokinak elfelejtettem mondani.
Megyek enni, aztán CSI és alvás. Holnap du. (vagy nem tudom, mikor) jövök. Addig is vigyázzatok magatokra és legyen pozitív megint a teszt, Edina!!!!!